login |

Finálé előtt: Girls

2016. 04. 14. 15:25 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: video,

Hannah nagy pillanata jön el a Girls évadzárójában vasárnap, ami ráadásul dupla lesz, és a tovább mögött megnézhető az előzetese.

Ez is olyan évad volt, amiről pro és kontra is olvasni (szerintetek? úgy néz ki, hogy én megint egyben fogom darálni az S4-S5-öt, mint anno az S2-S3-at), bár abban mindenki egyetértett, hogy a Marnie-epizód igen jól sikerült.

5 hozzászólás Ne habozz!

Fega - 2016. 04. 14. 17:54

Szerintem ez lesz a sorozat legjobb évada a teljes képet figyelembe véve.

Lanie - 2016. 04. 14. 18:58

Nézem, persze, de nem vagyok túlzottan elégedett vele. Erős nyűglődés volt a sorozat ebben az évadban nekem, de én is egyetértek, a Marnie rész iszonyú kiemelkedő volt, pedig még csak nem is kedvelem a karaktert magát, szóval tőlem nagy szó hogy ennyire oda vagyok.

tulipán - 2016. 04. 14. 21:10

sztem nagyon jó évad, ütős részekkel

Wall-E - 2016. 04. 14. 23:03

Az évadnyitó, a Marney-s rész, illetve a japán részek tán, amik tényleg jók voltak, az Elijah-s szál számomra érthetetlen, az a karakter maximum pár epizódot ér meg évadonként, mert egyszerűen nem érdekes. Hullámzónak nevezném a minőséget, voltak nagyon klassz epizódok, de voltak nagyon felejthetőek is, ahol túl rövid játékidőbe túl sok szálat próbáltak beletuszkolni. Ray-t hiányoltam az évadból, ő alapban arany, több szerepet kellett volna kapnia.

Réka - 2016. 04. 15. 09:49

Szerintem is ez a legerősebb évad eddig.
Elképesztő, mennyit érett (felnőtt) mindenki.

És szeretem, hogy harmonikusan, a négy lány kb. egy időben, ugyanazokkal a problémákkal küzd, de mindegyiknek a saját harca. Ahogy az emberek is egyedül küzdenek meg a saját döntéseikkel.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz