login |

The Odd Couple: kezdett a 2. évad

2016. 04. 17. 15:47 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: kritika,

Fogalmam sincs mit lehetne erről a CBS-komédiáról írni, amit még nem tettünk meg az eddigi posztokban. Kezdett a második évad, és ugyanolyan rossz, mint az első.

oddc1

Valahol baromi szomorú, hogy Matthew Perry folyamatosan próbálkozott jobb és rosszabb dramedykben, de egyik sem lett siker, erre egy őslelet film modern többkamerás sitcomos remake-jében pedig dől a lé. Legalábbis most van munka egy ideig, hiszen tessék, hosszú idő után újra második évadban járhat.

Mondjuk Perry szerintem baromira nem élvezi ezt, legalábbis a játékát elnézve (pedig ő a készítő), ami még jobban lehúzza az amúgy sem minőségi írással villogó sorozatot. De tényleg, léteznek közepes sitcomok, amikkel elvannak a szereplői, amit élvezettel csinálnak, például a Two and a Half Men is ezért lett nézhető, de itt nincs így, hiszen abszolút úgy tűnik, mintha az egyik főszereplőnk nem is akarna ott lenni.

Az meg engem egyszerűen lelomboz, hogy Wendell Pierce mit keres itt. A többi mellékszereplő hidegen hagy, de Pierce még csak nem is főszerepben pazarolja itt az idejét. Ennyire nincs munka neki? Szomorú.

oddc2

Ezzel az érzéssel, szomorúsággal álltam fel a rész elől. Siralmas poénok, idejüket vesztegető kedvencek, katasztrofális Thomas Lennon. Biztos van aki védi, bár a finálénál 3 komment volt, most is nyugodtan lehet, de nálam ez 1/10.

6 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2016. 04. 17. 13:12

á, szörnyű volt, viszont ahogy látom, pierce élvezi azért.

clegane - 2016. 04. 17. 16:28

vagy csak ennyire jó színész!

pody - 2016. 04. 17. 17:06

miert, Pierce mi a fenet keres a Suitsban :) Ezt a sorozatot nem voltam hajlando elkezdeni sem. Eloszor is Neil Simon a valaha elt egyik legjobb szindarab (meg persze mas is) iroja es a Furcsa paron meg ma is szetrohogom magam akarmikor veszem is elo, hiaba oslelet(?). Masik Matthau Lemmon utan plane nem vagyok hajlando belenezni ebbe, foleg h errol a sorozatrol jot meg senkitol nem hallottam

Deny - 2016. 04. 17. 17:57

Nekem egyelőre ez az évad egy fokkal jobb, mint az előző, de ez nem nagy teljesítmény.

goodjohnwin - 2016. 04. 18. 11:38

Valóban jelen van kicsit a “mit keresek én itt?” hangulat a színészek részéről…
Ugyanakkor Perry mostanában mindig ezt a hangulatot tükrözi… nagy gondok lehetnek a fejében, hiszen már a Jóbarátoknál kezdődtek a problémák (azok az ijesztő lefogyások évadok között az elvonók után), és nem úgy tűnik, hogy helyrejönne az ipse lelkileg.

Cyrax - 2016. 04. 23. 07:29

2×03-ban van Teri Hatcher és jól áll neki a multicam. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz