login |

Containment: minden, amit tudni kell a sorozatról

2016. 04. 19. 19:15 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: 2015/16, ajánló, kampány, video,

Sok CW-sorozatból lesz idővel közönségkedvenc, hiszen mégiscsak a CW-s korosztályhoz áll legközelebb a netezős, rajongói réteg. Azonban a midseason sorozataik utolsó képviselője mindig hátránnyal indít valamiért. Sem a Cult, sem a Star-Crossed, sem a The Messengers nem durrant akkorát a kaszája előtt, most itt a lehetőség, hogy a járványos Containment-nek sikerüljön és megkapja a 2. évados berendelést. Mondjuk a sorozat hátránnyal indul, hiszen nem tipikus tinisztori lesz.

CONTAINMENT – Season 1 – Image ID: CON1_CastShot2_1743.jpg – Pictured (L-R): George Young as Dr. Victor Cannerts, Claudia Black as Dr. Sabine Lommers, Christina Moses as Jana, David Gyasi as Major Lex Carnahan, Chris Wood as Jake, Kristen Gutoskie as Katie, Hanna Mangan Lawrence as Teresa, and Trevor St. John as Leo – Photo Credit: © 2016 Justin Stephens/The CW.

Containment-01-kisContainment-02-kisContainment-03-kisContainment-04-kis

A belga Cordon feldolgozása (szerintem érdemes megnézni, jól sikerült) elég kompakt kis széria lesz, az első évad mindössze 19 rész alatt fog lepörögni egy elszigetelt, karanténos környezetben. Ráadásul az alacsonyabb fokú tinifaktor mellett a CW-s romantikából is visszavesznek a készítők, hiszen a karakterek zöme nem nagyon érhet egymáshoz a terjedő betegség miatt.

Containment-05-kisContainment-06-kisContainment-07-kisContainment-08-kis

A készítő egyébként Julie Plec, aki nem egy rajongói sorozatot jegyzett már a CW-n, a plakát alatti, tovább mögött új videókból (még két rövid teaser és karakterbemutató spotok) lejön, hogy gyomor is kell majd a Containment-hez.

Containment-poster

10 hozzászólás Ne habozz!

JH94 - 2016. 04. 19. 19:59

Claudia Black miatt belenézek. Tavaly a The Messengers-ben csalódtam, pedig a trailer alapján az sem tini sorozat volt. Ez így látatlanban jónak tűnik. És Julie Pleck végre elszakadni látszódik a szerelmi sokszögektől.

Luci - 2016. 04. 19. 21:29

Én ezt a sorozatot is várom és valószínű, hogy nézni fogom, mert szeretem a járványos sorozatokat. Viszont félek attól, hogy ezt is el fogják kaszálni, ahogy a Cult-ot, a Star-Crossed-ot és a The Messengers-t is elkaszálták, pedig én azokat is szerettem. Látatlanban remélem,hogy ez a sorozat nem fog így járni.

Rammschein - 2016. 04. 19. 21:30

Bepróbálom aztán majd kiderül… egy pilotot megér a koncepció miatt.

kékosztriga - 2016. 04. 19. 21:34

Én is várom. A bemutatók alapján akár jó is lehet. Elfér még egy posztap szerű sorozat bőven. Csak sajnos még nincsen fordítója.

sherlock20 - 2016. 04. 19. 21:46

De örülnék ha jó lenne… :D

Dregnarr1 - 2016. 04. 19. 21:53

ÓÓóó, Claudia Black?? Mindenképp adok neki esélyt!

ahodgsr - 2016. 04. 22. 15:42

@Luci: a “limited series event” kiírás arra enged következtetni, hogy a csatorna elvileg eleve csak egyetlen, 13 részes évadban gondolkodik. Persze ettől még nincs teljes bizonyossággal kizárva, hogy esetleg ezt a koncepciót később felrúgják (pl. nézettség függvényében), de a terminológiából kiindulva elsőre nem az a kérdés, kaszálják-e, hanem hogy lehet-e kaszának nevezni, ha egy limitált sorozatot a koncepciónak megfelelően valóban nem folytatnak :)

Mark Bolt - 2016. 04. 23. 11:26

1 évadra 19 rész az neked kompakt? :D

Amúgy tetszett a rész, bár nekem minden ilyen karanténos-vírusos-idegentámadós-bármiamikatasztrófa bejön. Egyedül a castingnál húztam picit a szám, egyrészt ott az ejekandi rendőrsrác, aki szerintem inkább Baywatch vagy brazil szappanopera hősszerelmes lehetne, egy ilyen sorozathoz túl szabályos mindene, szóval nála karakteresebb, hétköznapibb arcokat képzelnék. Aztán a pánikrohamot kapott nő is túl jó ehhez, tökéletes sportos test, egyszerűen kidob a sorozatból amikor meglátom, mert hiteltelennek érzem, ráadásul idegesít a személyisége, hogy körülötte ugrálnak a pasik, és azt se tudja melyik faszt fogja meg. :D

chulo - 2016. 04. 23. 15:53

megnéztem, eddig berántott, játszok is gyorsan egy kis Plague-t :D
ha nem mennek el a tinisztori és emberi kapcsolatok felé nagyon hanem valóban az összeomlást mutatják meg, akkor nagyon jó lesz.
Egész rész alatt agyaltam hogy ki a szöszi cdc-s…innen most megtudtam :D

Chris wood - 2016. 06. 22. 20:34

Imádom ezt a sorozatot:)

Chris Wood rohadt jó pasi ;)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz