login |

Drinko w/ Jimmy Fallon

2016. 04. 21. 13:42 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: fun, talkshow, video, ,

(Eddigi visszatérő játékok/szegmensek: Point Pleasant Police Department, Box of Lies, First Textual Experience, The Whisper Challenge, Lip Sync Battle) Messze még a vége, hiszen Jimmy Fallon a The Tonight Show-ban elég sok játékot szokott játszani a vendégeivel. Nézzük most meg a Drinko-t.

Egy elég fiatal játékról van szó, ami eddig csak négyszer került elő, legutóbb két hete Cameron Diaz-zal, őt lehet megnézni először a tovább mögött. A játék, ami nem is annyira játék, csontegyszerű, két random kisorsolt ital keverékét kell meginni. Diaz után népszerűségi sorrendben a többi delikvens: Kevin Hart (naná, hogy ő az első), Paul Rudd és Jason Sudeikis.

1 hozzászólás Ne habozz!

xK - 2016. 04. 21. 14:04

Érdekes a játék, jót szórakoztam rajta elsőre. Másodikra nekem már nem volt annyira vicces, főleg annak a tükrében, hogy év elején felreppent a pletyka, hogy Jimmy Fallonnak alkoholproblémái lehetnek.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz