login |

Pilot: Time Traveling Bong

2016. 04. 21. 19:30 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

We’re not gonna time travel because of your shift at Hertz rental car?

Nyilván tegnap este indult el a füvező páros egy kis időutazásra a Comedy Central műsorán. Ez az a sorozat, aminél a címben szinte minden benne van, bár nem csak simán egy füves komédia a végeredmény.

ttb1

A Time Traveling Bong két unokatesóról szól, akik közösen élnek, minden napjukat szar munkával és füvezéssel töltik. Egyik éjjel a semmiből bukkan fel előttük két ember, hogy elcsapja őket rögtön egy autó, ők pedig a rendőrség elvonulása után egy “Time Traveling Bong” feliratú vízpipát találnak a fűben.

Ki is próbálják, az pedig gondolom egyértelmű, mi történik velük: igen, utazni kezdenek az időben. A kérdés, hogy hova.

ttb2

A probléma ott kezdődik, amikor a pipa összetörik, és nem tudnak egyszerűen hazajutni, csak kerülőúton. Szóval a Sliderst keverték a koncepcióba, gondolom addig kéne szívniuk, amíg meg nem találják az otthonuk. Természetesen emellett más gondok is adódnak, de azokat meghagyom már a nézőknek.

Ami elsőre is szembetűnő, hogy hiába idióta a koncepció, azért a különböző idők normáinak bemutatásával mintha valami társadalomkritika is lenne itt. Nem a torkunkon lenyomva, csak egy Dude, Where’s My Car? fölé pozicionálva így a sorozatot, vagyis igazából filmet, hiszen 3*20 perc az egész TTB, vagy legalábbis az első szezon, hiszen egy ilyen koncepciót simán lehet folytatni, ha van rá igény.

ttb3

Tudtam, mire számíthatok, hiszen a Broad City készítőinek egyik felétől érkezett, de igazából sokkal idiótább végeredményt szerettem volna. Talán majd a folytatásban? Bár ezt nem hiszem igazából. Persze így is jó, és a végén a Salem-es poén iszonyúan működött, de azért így csak 6/10 jár tőlem.

A folytatás ma este kerül adásba, és pénteken éjjel már a finálét nézhetjük majd, hiszen a Comedy Central gyorsan ledarálja ezt a minisorozatot.

6 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2016. 04. 21. 16:23

én meg csak röhögni akartam volna, de nem sikerült. á, tudom, hogy általában a füvezős komédiákra nem rezonálok, de mindig bízok benne – végülis a tripped rendben volt: http://www.sorozatjunkie.hu/2016/01/21/tripped-vege-az-1-evadnak/

itt viszont csak néztem, s bár voltak benne jópofa dolgok, inkább csak untatott.

a kérdés, hogy ha 3 részt szoktam megnézni egy sorozatból, akkor itt is meg kell néznem 3-at?:) hiszen akkor ki is pipálhatom a szezont.

á, nem hiszem. dinók és salem felejtős, ahova azt követően jutottak az is, karakterek is, nem jött be, na.

energy - 2016. 04. 21. 20:24

Tripped! Inkább csak a Tripped másolata! Bár azt végignéztem, és abban volt misztikum és rejtély!

gangnam style…∞ Hiányzott ez bárkinek is?!

Lajosék a másodikról - 2016. 04. 21. 21:43

Glazer a Broad Cityvel ellentétben itt elviselhető, valahol ez is eredmény.

Egyébként meg olyan semmilyen, nem sok vizet zavar, nem túl tapló, nem túl humoros. A kifütyült káromkodás idegesített, már a CC-n se lehet fakkolni?

human - 2016. 04. 21. 22:30

?? sosem lehetett szerintem. legalábbis daily showban 100% h sípolva volt, így gondolom a többi cuccukban is.

winnie - 2016. 04. 22. 04:49

megnéztem a feliratot, és tényleg nincs benne fuck, de akkor én csak álmodtam, hogy fuckoltak benne? mert épp azon akadtam fenn, hogy fuckolnak, majd volt az az egyetlen jelenet, amikor a mögöttük lévő valaki mondott valamit és sípot kapott, és gondolkoztam is, hogy mit mondhatott, hogy nem engedték.

EDIT: na, csekkoltam két verziót is, fakkolni lehet, ld. fucking buffalo chicken bites – bár lehet, hogy azért, mert ezek much more-os ripek, szóval kanadaiak, nem comedy centralosok.

kisanna - 2016. 04. 22. 09:22

én előtte néztem meg a Broad city fináléját, és akkorát csalódtam, hogy amikor ez is mindenféle gusztustalankodással kezdődött, nem bírtam tovább nézni..

a Broad city nagyon elment a szarós-hányós poénok irányába, pedig az első két évad zseniális volt ezek nélkül is. kár.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz