login |

Délelőtti videó 1.: Person of Interest

2016. 04. 22. 10:22 - Írta: human

19 hozzászólás | kategória: video,

– Are you ready?
– For what?
– To end this.

Erre nem kellett sokat várnunk, itt a Person of Interest hosszabb előzetese is végre. Aki jobban elmerülne abban, hogy mi várható az utolsó évadban, az most megteheti a tovább mögött. Csak óvatosan, mert…

19 hozzászólás Ne habozz!

Jeol - 2016. 04. 22. 10:35

:( Remélem heti ügyekkel nem fogják húzni az időt, és a fő szálra fognak koncentrálni.

winnie - 2016. 04. 22. 10:53

a heti ugyekkel nem “huzzak az idot”, hiaz amellett, hogy azok adjak a sorozat dns-et, megvan, hogy mennyi sztorival tudjak kitolteni az ugyek kozti helyeket, jatekidot, es ehhez a mennyiseghez fogjak hozzacsapni az ugyeket.

nyilvan ez csak szemantika, de az ugy sosem idohuzas, nem arrol van szo, hogy a sztori karara kerulnek be. a sztori az adott, es mivel az evadonkent szumma 1-2-3 óra, szet kell szabdalni 13-22 reszre, majd a maradekra rahuzni a nyomozasokat.

Neoprimitiv - 2016. 04. 22. 11:08

Jeol: a PoI korábbi erőssége pont az volt, hogy a heti ügyek szervesen beépültek a nagyobb átívelő szál(ak)ba.

Igaz, most már a világot kell megmenteni egy “nuclear flustercuck”-tól, amibe valószínűleg kevesebb Ryan közlegény fér majd bele, de az előzetes is azt sugallja, hogy igazából az egyes emberek megmentése igazolja őket. (Örülök, hogy a fuscoizmusok megmaradtak :) )

winnie - 2016. 04. 22. 11:14

igen, ha megvan a sztori, johet az ugyek idomitasa. a lenyeg, hogy lehet a szukseges rossz, de ne azert, mert azok miatt nincs ido a fo sztorira.

DonMaros - 2016. 04. 22. 11:14

Esküszöm sírni tudnék egy ilyen trailer után, hogy vége van. Az utóbbi években egyre kevesebb országos sorozatot nézek, azokat is csak “agykikapcsolás” jelleggel. De a PoI kivétel volt, imádtam minden részt és alig vártam a következő epizódot. Remélem méltó lesz a búcsú. Bezzeg egy ilyen sorozatot nem vesz át egy stream szolgáltató sem.

VanillaSky - 2016. 04. 22. 11:17

Az Acker-Shahi “összecsapást” 2 perc körül kifejezetten várom. :P

Benjy - 2016. 04. 22. 12:16

Tény hogy a 4. évad nem volt túl acélos, de ezután a trailer után nem tudom egyszerűen nem várni, és szomorú lenni.

Arról nem tudni valamit hogy folynak még tárgyalások a megmentését illetően, vagy már esélytelen egy esetleges folytatás?

Kissur - 2016. 04. 22. 12:24

Ebben a sorozatban van minden reményem, hogy szállít, egy fantasztikus utolsó évadot. A legtöbb szériám csalódást okozott a végével.

ALDO - 2016. 04. 22. 13:38

Nagyon várós már. Szerencsére a készítők eddig sem az előzetesekben lőtték el az összes patront. Én szerettem a heti ügyeket, bár gondolom most jóval kevesebb idő jut a bajba jutott emberek megmentésére.
Remélem összedobtak egy emlékezetes utolsó évadot és akkor nem fogok kiakadni, hogy mentse meg a Netflix.

Neoprimitiv - 2016. 04. 22. 14:30

Benjy: nincsenek tárgyalások. Hogy valaki esetleg később feltámasztja-e, ahogy az Arrested Development-tel is tették, az az aki megéli, meglátja kategória.

zolkó - 2016. 04. 22. 17:17

Na most vagy ide összevágtak minden látványosságot, vagy kapunk egy olyan lezáró évadot, hogy a gatyánkba csinálunk. Szavak nincsenek rá mennyire várom!!!

Dark Energy - 2016. 04. 22. 19:00

A Sorozatom.

Bence - 2016. 04. 22. 19:05

Konkrétan a hideg kirázott Emerson hangjától. Végre tudom már mi hiányzik hétről-hétre.

jeges - 2016. 04. 22. 21:01

vááááááááááááááá
végre, épp pár napja toltam retroba le az 1. évadot
jah, a root+shaw valóban megérne egy külön részt :P
fincsi lesz, remélem méltó befejezéssel majd, darálós lesz, nem bírnám a heti várakozásokat, szóval see you at fall.

Binky - 2016. 04. 23. 16:53

I am ready! :)

ManInTheSuit - 2016. 04. 27. 18:51

Ütős kis promo. :)

Nem értem, hogy egy egykaptafás helyszínelőket, hogy tudnak több mint 10 évaddal honorálni, míg egy maga nemében páratlan sorozatot a minőségéhez (színészeket, rendezést beleértve) méltatlan – csak gyorsan essünk túl rajta- módon lezárni.
Ez az a sorozat ami akciódúsan képes értékeket közvetíteni, csak az a baj hogy az USA-ban kisebbségben vannak azok akik az ilyen dolgokat megbecsülik…

winnie - 2016. 04. 27. 21:28

ManInTheSuit: poi-párti vagyok, de. nagyon nagy tévhitben vagy.

1. sosem értettem, hogy ha az ember esetleg nem néz egy másik sorozatot, miért érdemes azzal példálózni. mi az egykaptafa egy helyszínelőkben? minden rész új történet, ráadásul a csi roppant kreatív volt sztorik szempontjából, teljesen elborult ötletorgia szokott lenni, látványos is, és ott a klasszikus, “ki a gyilkos?” krimi alap. lehet jó vagy nem jó, de, hogy mi benne a kaptafa?

2. “sak az a baj hogy az USA-ban kisebbségben vannak azok akik az ilyen dolgokat megbecsülik…” –

és ha azt mondom, hogy a person of interest ott van a legnézettebb sorozatok között? hogy nézettebb, mint a game of thrones? mert nézettebb. sőt, az első két évadban talán a tíz legnézettebb között volt, a mostani walking deades nézettségnél is hozott erősebb nézőszámokat. akkor nem volt kisebbség, akkor nem becsülték meg?

ez egyébként többek között azért van, mert a POI is egy epizodikus krimi, pont olyan, mint a helyszínelők, csak itt nem az a kérdés, hogy ki a gyilkos?

a sorozat sorsának okát más irányból kell megközelíteni, mert demagóg alapon én annyi, de annyi mindennel össze tudnám vetni, hogy mi mindennél jobb 9 millió néző. alig van elismert sorozat, amit ennyien néznek.

és ne feledd, a POI-t amerika tette sikeressé, amerika becsülte meg, nálunk úgy megbukott azonnal, hogy csak úgy füstölt.

ManInTheSuit - 2016. 04. 28. 10:10

Nem bántásból írtam, ha annak tűnt akkor bocs. Talán rosszul fogalmaztam. Ez csak egy vélemény.;) Néztem a sorozatot, csak meguntam… Főleg amikor már 6 vagy nem tudom mennyi lett belőle és a csapból is az folyt (ezért írtam az egykaptafát). A CSI ami még újdonságként hatott számomra (nem tudom hogy az volt e az első). Számomra már rég kifogyott belőle a szufla és a csavarok(persze lehet hogy megújultak azóta).
Vegyük a Columbot előre tudjuk ki a gyilkos mégis mesteri volt a maga nemében és egyedi (ott az eszedet is megmozgatták, nem a hipermodern technikán volt a hangsúly). Egyszerűen nem bírták leutánozni illetve lehet próbálták, de nem sokra mehettek vele. Persze ismerek olyat aki nem szereti. De ez ízlés dolga.

Azoknak a nézettségi adatoknak köszönheti, hogy ennyit megélt, ebben teljesen igazad van. A nem saját kutyánk kölyke bánásmód, és az állítólagos magas költségek amik mérvadóak. Ezt a sorozatot a CBS saját maga véreztette/vérezteti ki. A nézettség csökkenése csupán egy jó indok. Helyszínelőkből van egy tucat valamiből egy és melyik győz? A tucat…:(

Jó, hát nálunk annyira megvágták (+lehetetlen időpontokba dobálták) hogy csak a legkitartóbbak nézték. Gondolom itt a nagy többség neten követte. Hogy egy kicsit elkomolytalanítsuk (a “füst”ölés egyik magyarázó oka): Nálunk a “top” csatornán nem Samaritan az úr, hanem Szulejmán :)

winnie - 2016. 04. 28. 16:47

ManInTheSuit: ne csináld, nem veszem bántásnak:) de alapvetően a csi egy krimi, és a krimik 50 éve uralják az amerikai tévéket, még most is azok a legnépszerűbbek.

nálunk anno a premier kiemelt időpontot kapott, ha jól emlékszem, utána persze már gyógyidőpontok jöttek, amikor nem teljesített.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz