login |

Délelőtti videók 2.: Flowers

2016. 04. 24. 11:55 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

A Flowers Channel 4 elég fura hangulatú diszfunkcionális családi komédiája lesz, amit a leírásban feketének és (szerintem nem véletlenül) mágikusnak írtnak le – a trailer is úgy kezdődik, hogy valami titokról lebbentik le a leplet.

Julian Barratt plays Maurice (author of twisted children?s books The Grubbs) and Olivia Colman plays Deborah (music teacher); a husband and wife who are barely together but yet to divorce. They live with Maurice's fruitcake mother, Hattie, (Leila Hoffman) and their maladjusted twenty five year old twins Amy (Sophie di Martino) and Donald (Daniel Rigby) in a creaky, messy, crumbling old house.

A főszerepben Olivia Colman és Julian Barrett, start már holnap, angol (1 perc) és amerikai előzetes (2 perc), valamint pilotrészlet a tovább mögött.

3 hozzászólás Ne habozz!

napocskin - 2016. 04. 24. 15:43

Sokadjára állapítom meg, hogy Olivia Colman milyen zseniális (nem tudom eldönteni, hogy komikus vagy drámai szerepekben jobb-e). Köszi, hogy kitetted, fogalmam sem lett volna róla, hogy van ilyen.

Shyllard - 2016. 04. 24. 19:18

Hú nagyon köszi, kellett már valami quirky sorozat.

Máté - 2016. 07. 29. 01:44

Tökéletes irás, zseniális rendezés, hibátlanul pontos szinészi alakitások. Meseszerű, mérhetetlenül keserű és költői, gyönyörűen abszurd. Ha igazán jó sorozatot szeretnétek látni – ez annak is a legmagasabb szintje.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz