login |

5 hozzászólás Ne habozz!

CyClotroniC - 2016. 04. 29. 14:16

Nem tudom ez a műsor eddig hogy került el engem, először a napokban kitett S2-es promoval találkoztam, de erre tuti benevezek az elejétől fogva.

ceffer83 - 2016. 04. 29. 14:47

Ez nyilvan Grant Achatz munkaja. Neki maniaja az asztalra talalni… Jopofa volt egyszer, es nyilvan ez az ami meghozta neki a hirnevet, de nem eroltetnem. Nagyon durva es inspiralo elete volt-van, de biztos hogy egy percet sem lennek hajlando a konyajaban tolteni. Ez mar nem a fozesrol szol. Erdekes technikak, de nem nagyon latom ertelmet. Szerencsere a trend valtozik es kezdunk visszaterni a nem agyon feldolgozott, purek es habok meg a suvee husoktol es halaktol, a normalisan kezelt, helyi termesztesu alapanyagok, egyszeru hagyomanyos elkeszitesehez. Lasd a skandinav ettermek ternyereset.

cabelito - 2016. 04. 29. 15:10

Cyclo: nagyon nagyon jó az első évad, ha érdekel a gasztronómia. egyszerűen nem is értem, hogy nem volt eddig ilyen sorozat.

CyClotroniC - 2016. 04. 29. 15:43

Én minden ilyen cuccot szeretek, a tévé itthon pl már csak háttérnek maradt meg zömben sporttal és gasztro ismeretterjesztő cuccokkal, ez valahogy mégis elkerült eddig, pedig nagyon jónak tűnik a kaján túl a séfek személyisége miatt is.

Pl most a ‘The Wine Show’ is kötelező lesz nálam.

Egyébként szerintem még mindig a legnagyobb hiányosság a tévében a jófej celebekkel közösen utazgatós, evős, funolós műsor.

ceffer83 - 2016. 04. 29. 17:31

Nem kimondottan celebes, de nagyon szorakoztato, es szokatlan parositas,az Italy unpacked sorozat. Ahol Giorgio Locatelli esv Andrew Graham-Dixon korbejarjak olaszorszagot, de kimondottan olyan helyekre mennek, ami valahogy kiesik a turista utvonalakbol. Peldaul amikor a Veneto regiot latogatjak Velencebe be se mennek… Es nagyon jol keverik a ket iranyvonalat, muveszet es konyhamuveszet. Giorgio olaszos buszkeseggel mutatja meg miket esznek az adott regiokban, es Andrew pedig nagy lelkesedessel mesel a nem ritkan tobb szaz-ezer eves muemlekekrol a csillogo szemu erdeklodo Giorgionak. Nagyon vicces es nagyon szorakoztato musor. Nekem aki megszallott olasz lover, egy kesz gyongyszem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz