login |

Ezért (is) jó a Gotham

2016. 05. 02. 15:20 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: video,

Azrael haragja! Közeledik a Gotham vége, itt olvashatjátok a legfrissebb kritikánkat a sorozatról, ráadásul a végjátékhoz érkezett egy filmes trailer is, amiben szépen bemutatják, hogy mennyi Batman-gonosz tűnt már fel a sorozatban. Érdemes visszanézni? Videó a tovább mögött.

3 hozzászólás Ne habozz!

LaCRossE - 2016. 05. 02. 15:30

Fantasztikus, csak ezt tudom mondani. Nagyon kíváncsi vagyok Azraelre, illetve arra, hogy mi lesz a végjátékban a többiekkel, úgy, mint Penguin, Riddler, Professor Strange…
Bevallom, nem jött be Galavan, mint gonosz az évad első felében, de nagyon kíváncsi vagyok most rá. :)

ThomassLord - 2016. 05. 02. 18:45

Sokadjara is a valaszom: igen, kifejezetten erdemes visszanezni. Raadasul az elso evad teljes ismerete nelkul is gond nelkul. Hatalmasat fejlodtek az elso evadhoz kepest. Azt őszintén bevallom az ismert karakterek es vilag miatt neztem, de ez a Batman-mitologia nelkul is nagyszeru es nezos lenne.

Tony - 2016. 05. 04. 19:52

nekem a legutóbbi epizód nagyon tetszett! Rég élveztem Gotham epizódot ennyire. Egy dolog miatt aggódom: gyakorlatilag a városban mindenki azelőtt bukkan fel, mielőtt Bruceban megszületik Batman.

Ez a sorozat szempontjából mindegy, de mítosz szempontból felvet nálam két kérdést. Nem is kérdés ez, inkább képzavar: Tulajdonképpen akkor Pamela (poison Ivy) és Selina (Catwoman)kivételével mindenki aggastyán lesz, mire Batman megérkezik és aktív lesz. Jó oké, az aggastyán kifejezés túlzó, de akkor is.
A másik képzavar nálam: Batant gyakran vádolják meg történetében, hol jogosan, hol jogtalanul, hogy Gotham szörnyeit valójában ő teremtette. Ez mindig is egy érdekes témakör volt. Azonban a Gotham egyértelművé tette, hogy kiknek van igazuk.

Viszont a sorozat egyre több klasszikus arcot mutat be és már nem is azt az utat, amitől bűnözők/őrültek/Gotham hősei lettek, inkább a képregényekből, rajzfilmekből megismert végleges koncepciók bukkannak fel. Az egész Gotham sorozat, most már nem egy prológus Batman mítoszában, egyre inkább egy gondolat: hogy is néz ki Gotham Batman nélkül?

Persze maiket írtam azokat nem negatívumnak szántam és mint már mondtam, a legutóbbi epizódot nagyon élveztem!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz