login |

Sorozatosok a moziban: The Final Girls

2016. 05. 07. 14:26 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: kampány, mozifilm, video,

Ugh, the writing is so bad.

A tavalyi filmek közül az egyik nagy kedvencem a The Final Girls volt, amit nekem már a koncepció maximálisan eladott (imádom azt, ami meta, ha pedig horror, akkor pláne – ld. Scream), és összességében még jól is sikerült. Az pedig, hogy tele volt sorozatszínésszel, már tényleg csak hab volt a tortán.

The Final Girls-1

A film lényege, hogy egy fiatal lánynak meghal az anyja, aki közepesen híres horrorszínésznő, sikolykirálynő volt a 80-as években. Ezt követően pedig úgy alakulnak a dolgok, hogy a lány, pár barátjával egy filmvetítésen “bekerül” az anyja egyik régi filmjébe. Amelyben természetesen egy őrült gyilkos ritkítja egy nyári tábor felügyelő tanárait.

The Final Girls-3

És hogy kik is vannak benne? Malin Akerman (most Billions), Taissa Farmiga (AHS, Wicked City), Nina Dobrev (ex-TVD), Thomas Middleditch (Silicon Valley), Alia Shawkat (Arrested Development), Adam DeVine (Workaholics), Alexander Ludwig (Vikings), Chloe Bridges (The Carrie Diaries) – szinte az összes színész állandó arc, vagy az volt valahol mostanság.

The Final Girls-2

A készítők (M.A. Fortin és Joshua John Miller) kvázi elsőfilmes írók, de pont idén indul az első sorozatuk is a USA-en, ami a Queen of The South lesz.

A tovább mögött, a plakát alatt a film előzetese, amiből tényleg elég volt pár másodpercet megnéznem, utána pánikszerűen lőttem is le. Jól mondja Sam Raimi, hogy ez egy szerelmes levél a 80-as évek tinihorrorjainak. Nagyon jó volt nézni, egyszerre volt vicces és érzelmes is.

The Final Girls-poster

6 hozzászólás Ne habozz!

Tipca - 2016. 05. 07. 14:56

Jól tetted, hogy kilőtted az előzetest, ugyanis jóformán az összes jó jelenetet lelövik benne. Szinte kivétel nélkül. Az előzetes után a film nekem csak olyan so-so volt, mert igazából az előzetesben láttam az egész filmet, pedig annyira szerettem volna, ha jó lesz. :(

winnie - 2016. 05. 07. 15:13

alapból úgysem nézek olyan előzetest, aminek ismerem a filmjét, szinte mindent nulla előtudással nézek, de erről előzetesen semmit sem hallottam, így volt fukciója a trailernek.

Desmond Wallace - 2016. 05. 07. 15:36

Jó kis film volt.

Csigusz - 2016. 05. 07. 16:13

Nem mondanám, hogy nagy kultfilm lesz belőle, de egynek elment. Adam DeVine viszont elképesztően jól hozza a karakterét :D

Ayrons - 2016. 05. 07. 17:15

A medve és a berserker után Björnek ez easy lesz.

Denis - 2016. 05. 07. 21:44

Nina Dobrevre kiváncsi voltam, és szerintem jól hozta a karaktert, remélem befut a filmes karrierje :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz