login |

Game of Thrones a Saturday Night Live-ban

2016. 05. 09. 13:26 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: fun, video, ,

Jóféle Game of Thrones-paródiát hozott a mostani Saturday Night Live, melyben Brie Larson volt a műsorvezető. A tovább mögötti jelenet a 6×02 végén történteket figurázza ki, és azok biztos, hogy élvezni fogják, akik nem túl elégedettek a sorozattal. De talán a többiek is.

(Kate McKinnon Melinsandre-ként is kötelező. Eddig inkább Kristen Wiig miatt lettem volna kíváncsi az új Ghostbusters-re, de most már inkább ő miatt érdekel, hogy milyen lesz a film.)

6 hozzászólás Ne habozz!

LaCRossE - 2016. 05. 09. 13:32

Ezen a videón jót röhögtem. :D

Jencike05 - 2016. 05. 09. 14:35

Marha jó :D

DaMan - 2016. 05. 09. 18:37

Kate McKinnon egy istennő, a pár éve történt nagy távozások után nem gondoltam volna, hogy lesz még egy olyan női tag, mint Wiig, de persze, hogy rámcáfolt. :)

Vödör - 2016. 05. 09. 21:53

Justin Bieberként is zseniális volt :D

https://www.youtube.com/watch?v=OXvo6ksBHnI

laxikahun - 2016. 05. 10. 14:29

sajnos nagyi igaz, ezért is volt vicces. nem is értem miért nem képesek érdekesebbre csinálni a részeket, mert úgy hogy 28 szálon fut amúgy is megtörik a dinamika, de így hogy még lassú is hát…. nem tudom ezt meddig húzhatják így de nálam tuti nem sokáig.

Someone - 2016. 05. 10. 22:02

Maga a videó vicces, mivel tényleg mindenki tudta, hogy vissza fog jönni, de mégis nagyon el akarták hitetni, hogy nem.
Viszont amúgy alapvetően az, hogy elhúzták volna az egészet, az baromság :D Senki, szerintem SENKI nem számított arra, hogy két rész után visszahozzák, én magam is azt vártam, hogy legalább a harmadik-negyedik részig húzzák (az már más téma, hogy lehet jobban jártak volna vele, mint így, hogy egy kicsit kapkodós szaga volt). Még olyan teóriák is voltak, hogy az évad végén fog visszajönni :D
laxikahun- azzal, ha valami lassú, semmi, az égegyadtavilágon semmi gond nincs. A tavalyi évad nagyon lassú volt, de cserébe eszméletlen hangulatos, és nagyon kidolgozott. Szerintem jobb az, ha valami ki van dolgozva, mint az, ha az arcunkba van tolva minden előzmény nélkül (martellek, Roose, stb.). De ha már itt tartunk, ez az évad minden, csak nem időhúzás, keményen belevágtak a közepébe…szerintem túlságosan is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz