login |

Finálé előtt: Quantico

2016. 05. 11. 15:46 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: video,

Az idei országos, földhözragadtabb drámák közül a Blindspot és a Quantico tűnt olyannak, amiből fanfavorit lehet itthon, mégis inkább a Lucifer és a Limitless jutott el oda, bár azon lehet vitatkozni, hogy azok mennyire földhözragadtak.

Mindezt annak ellenére mondom, hogy nekem iszonyatosan nem jött be a Quantico, erről többször is írtam, de ettől még fiatalos, modern volt, összeesküvős, full átívelős, csavaros, stb. Más kérdés, hogy követve a sztoriját olykor kínomban nevettem, hogy a készítők milyen átveréseket alkalmaznak az előre lefektetett sztori és ígéretek kapcsán (ld. a félévados váltás a suliban, a merénylő személye. stb.). És igencsak örültem, hogy kiszálltam.

Persze minden malíciámtól eltekintve, azért megkérdezem, hogy aki maradt, az megbánta-e vagy sem? A Quantico szezonzárójának előzetes a tovább mögött (valaki vajon meghal? azért másképp fogalmaznak), a kibeszélő már rég kihalt.

10 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2016. 05. 11. 15:52

Én elvagyok vele, de nem áll jól neki a hosszú évad. Sokkal jobban működne 13 részben, mert szerintem nagyon sok “átverés” pont a nagy epizódszámnak volt köszönhető. Én maradok, bár őszintén szólva Priyanka akkora eyecandy, hogy akkor is nézném, ha csak a plafont bámulná benne :D

barta - 2016. 05. 11. 15:59

Borzasztó, nem is tudom miért nézem. Remélem elkaszálják. Megállás nélkül csak a picsogás megy.

Alexforever - 2016. 05. 11. 16:43

Én imádom ahogy van :) A szereplők tökéletesek, a történet is nagyon jó :) A jelen és a múlt is rengeteg izgalmat tartogat. Hétről hétre nagyon várom :)

Tyberius06 - 2016. 05. 11. 17:01

Én pont a hosszú évad miatt kaszáltam el. Ha csak 13 részes lett volna és úgy kap második szezont akkor megnéztem volna,de így nem.

Viszont amit olvasok róla az alapján nem bánom a kaszát.

Rezsidémon - 2016. 05. 11. 17:41

…a Quantico és a Blindspot földhözragadt? Gondolom, ez alatt azt érted, hogy nincs benne természetfölötti. Mert a realitások (és úgy általában az értelem) talajától mindkét sorozat bátran elrugaszkodott (legalábbis amíg néztem).

Nyomell - 2016. 05. 11. 17:43

Én még nézem. Nálam is a Priyanka eyecandy hatás van jelen a pro oldalon, a kontrát nem kezdem elsorolni mert nem érnék a végére. De hát na, ha ez nekem is megéri :)

moony - 2016. 05. 11. 18:25

én ezt az évadot végignézem, ha már elkezdtem, de kaszálom mint a szél a pillanatban ahogy vége. klisé klisé hátán, pedig az elején nagyon tetszett. minden részben bomba meg sírás, mintha loopolták volna az egészet.

bela43nj - 2016. 05. 11. 18:46

kuka.de nézem.

z - 2016. 05. 11. 20:44

Most daráltam le 20 részt belőle és hoztam fel magam… lehet, hogy a dara miatt volt, de egyáltalán nem éreztem vészesnek… szépen viszik a szálakt bár megértem, ha zavaró lehet a részenként 8 új gyanúsított dolog… egy dolgot nem tudok most, hogy kiderült(?) ki is a terrorista, a második évadban mi lesz? Mert a szülős és a szektás szálat tudnám elképzelni továbbvíve… az meg elég kevés mármint azokhoz a szálakhoz képest, amiket itt a végén nagyrészt összefűztek, de az elején még szépen szeparálva tartottak… hacsak nem csinálnak valami egetverő baromságot az évadzáróban szerintem én maradok a kövi évadra is.

winnie - 2016. 05. 11. 20:55

z: uj sztori jon, gondolom. bedobnak valami csavart, amivel meginditanak egy uj szalat esetleg. az effele sorozatok finaleiban mindig ez szokott legnkabb erdekelni, nem a megoldas, a rosszfiu elkapasa.

arra kvanxsi leszek, hogy ragaszkodni fognak-e a folytatasban a ket idosavhoz.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz