login |

2016/17 – Az NBC újoncai (6.) – Chicago Justice

2016. 05. 15. 22:00 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: 2016/17,

CHICAGO JUSTICE (korábban: Chicago Law)

Készítő: Dick Wolf, Peter Jankowski, Matt Olmstead, Derek Haas, Michael Brandt (Chicago-sorozat, illetve Law & Order-sorozat)
Szereplők: Philip Winchester (Crusoe, Strike Back, The Player), Carl Weathers (Brothers), Nazneen Contractor, Joelle Carter (Justified), Ryan-James Hatanaka.
Várható indulás: midseason

Sztori: A Chicago-univerzum negyedik sorozata, a Chicago PD spinoffja (a 3×21-ben vezették fel). A város elkötelezett ügyészei és nyomozói a városi politika, valamint kényes kérdések útvesztőiben lavírozva üldözik kérlelhetetlenül az igazságot. Miközben a legnagyobb volumenű, és médiafigyelmet vonzó ügyein dolgoznak, egyszerre több elvárásnak (hatalmi harcok, közvélemény, saját, jog iránti szenvedélyük) is meg kell felelniük.

winnie szerint látatlanban: Tudom, hogy a többség úgy megy neki (még nem tudom, hogy mit ír human, de van egy tippem), hogy “Chicago-sorozat, nem nézem a többit, akkor ez sem érdekel”, de szerencsére én a Med-hez sem így álltam hozzá. Viszont random jogi sorozatként, csavar nélkül nem nagyon érdekel, nyilván az esetleges összekapcsolódások jelentenek majd csak pluszt, amik most még hidegen hagynak, szóval ez csak 20%. Megjegyzem, a backdoor pilotot majd holnap nézem meg, szóval, ha az bejön, akkor majd revideálom magam.

human szerint látatlanban: mivel semmit nem árulnak el abból, hogy mi lenne az extra, és tipikus ügyvédeset meg minek nézni, főleg, hogy Dick Wolf nekem tetszőt nagyon sok éve csinált utoljára. 0%.

12 hozzászólás Ne habozz!

Skate - 2016. 05. 15. 22:09

Philip Winchester-t is megnyerték a képviseletbe. Ő miatta biztos nem fogom nézni. Egyedül crossover esettén látok arra esélyt, valaha lássak belőle legalább egy részt.

Benjy - 2016. 05. 15. 22:16

Így a TGW után kéne valami jobb ügyvédes széria, de ennyi alapján ez eddig nagyon vékony.

Tr7 - 2016. 05. 15. 22:24

Valaki aki latta a reszt( 3×21), van ertelme megnezni?
Engem btw erdekel a sorozat, mert nincs mas jogi sorozat amit tudnak nezni…mar csak a suits maradt de ha azt biztos nem fogom nezni…

Deny - 2016. 05. 15. 22:39

Én ezt passzolom, pedig imádom a Chicago-franchise-t. Annyira unalmas volt a backdoor pilot, hogy ihaj, pedig jól kezdődött. A karaktereket pedig fel tudtam volna pofozni, olyan idegesítőek.

A Med is eléggé középszerű a Fire-höz és a PD-hez képest, de ez még annál is gyengébbnek tűnik.

BotondB - 2016. 05. 15. 23:01

Totál érdektelen számomra 5%

lesliemagpie - 2016. 05. 15. 23:01

Carl Weathers (Brothers)
Hát most komolyan, ennyi?
Carl Weathersről ennyi?
Lehet már tényleg én vagyok túl öreg…
De hát Apollo Creed..
De ha már a Rocky-t nem lehet beírni, mert sorozat kell, akkor legalább: Az utca törvénye!

winnie - 2016. 05. 15. 23:11

lesliemagpie: a sorozatos állandó szerepeket írom oda, nem a filmográfiát, és általában nem megyek vissza 20 évnél tovább.

Thomas - 2016. 05. 15. 23:24

Ha ennyi öltönyöst látok egy képen, akkor általában a 0%-ot akarom beírni kapásból, ja, de hogy ez Chicago-sorozat, az más!:) Igazából már ezzel a franchise-zal is kezdek telítődni, az eddigi háromból is kettővel le vagyok maradva, úgy kellett még egy negyedik, mint a hátamra egy púp:) Persze az esélyt megkapja, majd ha elérek a PD 3×21-ig, de mivel jön az ötödik sorozat is, revideálnom kell a Chicago-sorozatokhoz való hozzáállásomat, mert az egész kezd túlnőni rajtam. Lehet, hogy végül csak a Fire-t nézem tovább, a többiekből meg csak a crossover-részeket. Sima sorozatként tekintve csak Carl Weathers miatt mondanék rá 5%-ot, mert őt azért poén lenne nézni, de a Chicago franchise részeként mondok 50%-ot, mert vagy felér a Fire mellé, és próbálom valahogy mindet folytatni, vagy nem, és a kevésbé tetszőket most már abbahagyom.

lesliemagpie - 2016. 05. 15. 23:37

@winnie
Értem én persze, de azért mikor ilyen öreg szereplőről van szó, akkor azért a legnagyobb szerepek azért régebben is lehettek.

Platschu - 2016. 05. 15. 23:41

Mi jöhetne még? Chicago sintérek, Chicago szemétszállítók, Chicago lángossütők? Komolyan… :S

jessm - 2016. 05. 15. 23:58

Hát nem volt , valami nagy durranás az pilot. Egyedül a Pd szereplők miatt ment el. Fire nem az én asztalom, Med unalmas és dobtam és ez még unalmasabbnak igérkezik, Az ügyvédes sorozatok rühellem, a másik 3ban van akció, már ha valaki szereti minden részben tüzet oltanank , mütennek, üldözik a bünözöket.

Azt hiszem, hogy Chicago-ból nekem marad csak PD

Flanker - 2016. 05. 16. 05:35

Philip Winchester miatt gyors kaszában reménykedem, nehogy beleragadjon itt nekem :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz