login |

Délelőtti videó 1.: Preacher

2016. 05. 15. 10:22 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: video,

A kinti kritikusok még nem nagyon írtak róla, de több hazai vélemény alapján eddig kifejezetten pozitív a Preacher pilotjának fogadtatása, szóval megvan arra a sansz, hogy ez lesz az év egyik újonc fanfavoritja. A koncepció, illetve a megvalósítás mindenképp olyan, amit sokan kedvelhetnek (ha már Tarantino-t is kedvelik), de persze az extremitások miatt az is lehet, hogy végig megmarad rétegsorozatnak a Preacher.

A jövő heti premier után kiderül, hogy milyen lett a fogadtatása, addig az előzetesek után a tovább mögött egy 4 perces betekintés a sorozatba, interjúrészletekkel. Ebből végképp kiderül, hogy mire kell számítanunk. Aki még most sem tudja eldönteni, hogy érdekelheti-e őt a sorozat, az magára vessen.

1 hozzászólás Ne habozz!

clegane - 2016. 05. 15. 15:27

vicces hogy egyáltalán nem beszélnek a természetfeletti elemekről ebben a promóban.

az is furi lesz ha az egész évadban (?) a kisvárosban maradnak, ahhoz képest hogy a képregény egész sok helyszínen játszódik. na de talán majd a későbbiekben.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz