login |

Délelőtti videó 2.: Mum

2016. 05. 15. 11:55 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

Miért van az, hogy lehet bármilyen jó egy sorozat, sokan, ha meglátják mondjuk ezt a promóképet, rögtön lapoznak is tovább, és tuti, hogy nem próbálják be a sorozatot? Lehet, hogy egy hét kérdésének is elmenne, hogy mennyit számít egy sorozatnál az egysoros sztori vagy a koncepció, hogy az ember egyáltalán elmerengjen az előzetes elindításán? Nyilván a pilot bepróbálásához sokkal több kell, tekintve, hogy a többség átlag évi 5-7 újoncot próbál be.

Mum-cast

A Mum, aminek a tovább mögötti előzetesét még én sem néztem meg (majd most, csak eszembe jutottak a fentiek Lesley Manville és Peter Mullan promóképe alapján), pénteken indult a BBC2-n, komédia a Him & Her készítőitől, és egy élete fordulópontjáról érkezett anyáról szól, aki férje halála után családja segítségével megpróbálja újjáépíteni az életét.

4 hozzászólás Ne habozz!

Lemoni - 2016. 05. 15. 12:17

A képek és leírás alapján “nem” lenne, de a BBC és Lesley Manville miatt “igen”, egy próbát mindenképpen kap. (A hasonló című Mom-ot bepróbálni sem voltam hajlandó…….)

Kéti - 2016. 05. 15. 19:44

Nagyon jó volt szerintem az első rész, pont ma néztem meg. Eddig úgy tűnik, hogy az egész családból csak mum normális :)

FrankLuck - 2016. 06. 03. 14:07

Nem vártam sokat, de kifejezetten tetszett. Tényleg úgy tűnik, hogy az anyát leszámítva senki sem normális, de mindenki a tolerálhatóság jobbik oldalán van. Már nagyon kellett egy jobb BBCs szitkom, nem győzöm őket kaszálni.

FrankLuck - 2016. 06. 03. 14:08

Benyelte a kommentemet… lényeg a lényeg, jó volt :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz