login |

Castle: vége a 8. évadnak. És a sorozatnak is

2016. 05. 18. 14:40 - Írta: Neoprimitiv

43 hozzászólás | kategória: 2015/16 finálék, kritika,

Bús düledékeiden…

Az eutanázia mindig is vitatott dolog volt és gondolom sokáig az is marad. Én magamnak nem kívánnám, hogy már teljesen zombiként életben tartsanak, csak azért, mert biológiailag még pislákol bennem valami.

A Castle-nél az évek alatt folyamatosan végig lehetett követni a leépülést. Nagyon úgy nézett ki, hogy bár már csak súlyos amputációkkal lehetne életben tartani, inkább választják az értelmetlen csonkolást. Szerencsére végül az “orvosok”, ha nem is hallgatták meg a rokonság kérését, de felfogták, hogy a további ellátást már nem fogják finanszírozni. Így aztán nyolc évad után engedték kimúlni. Az idáig vezető út nem volt szép, de legalább az utolsó pillanataiban nem szenvedett.

Castle-2

Az őszi évadzáró óta a finálé volt az első rész, amit egészben végignéztem. Volt pár epizód, amelyekbe a kritikák alapján belekukkantottam, de egyiket sem bírtam soká. Az előzetesek, részletek és a fórumokon olvasottak elegendőek voltak ahhoz, hogy a megmaradt kíváncsiságom kielégüljön – passzív dohányzás sorozatra átültetve.

Most az évadzáró miatt belenéztem némelyik epizódba, hogy kihagytam-e valami fontosat (mindent az olvasókért), de nem. A Castle 8. szezonját kábé úgy lehetne összegezni, hogy kár volt elkészíteni. Az előző évad lezárása után semmi sem kötötte a készítők kezét, nagyon nagy kár, hogy ezzel a lehetőséggel egyáltalán nem tudtak élni.

Nyilván itt is voltak olyan részek, amelyek valamennyire működtek, de ezt a “végül is nem volt rossz”-szintet 22 epizódból szinte bármelyik sorozat megugorja: volt egy zavaros, szokás szerint túlkomplikált átívelő szál, ebből származott az első fél évad “betétfutama” a szakítással. Erről mindent elmond, hogy a legelvakultabb Castle-rajongók is csak annyi pozitívumot tudtak mondani róla, hogy legalább nem húzták el az évad végéig.

Castle változatlanul imbecil volt, csak most nem Beckett volt mellette a szárazdajka, hanem Haley és Alexis. Az utóbbi olyan volt mint Bukfenc a Csimbum Cirkuszból, mindent tudott, még talán futballozni is.

alexis-and-martha

Nem tudom, hogy vicces vagy szomorú, hogy az utolsó évad legnagyobb drámája nem a képernyőn, hanem a neten zajlott. Érthető, hogy a csatorna, amelyik szeretne elmozdulni a Shondaland-féle szappanos vonaltól megtartotta volna az egyetlen procedural, epizodikus nyomozós sorozatát.

Ráadásul az is érthető, hogy a készítőknek is felcsillant a szeme a lehetőségtől. Az már kevésbé érthető, hogy lehet az, hogy ennyire nem voltak tisztában a saját közönségük preferenciáival és főleg attitűdjével? Hogyan nem érezték, hogy elküldeni az egyik főszereplőt nem ugyanaz, mint ha az magától döntene a távozás mellett?

Tévedés lenne azt hinni, hogy a rajongók legyőzték az ABC-t. Inkább meggyőzték. A csatorna nem meghátrált a #CancelCastle és #SaveCaskett hashtagoktól, hanem csak rájött, hogy rosszul számolt.

Nem az volt a lényeg, hogy mennyien tiltakoztak (arányában nyilván kevesen), hanem az, hogy szinte senki nem támogatta a folytatást. Olyanok sem, akik egyébként az évek alatt a sorozat leghülyébb húzásait is védelmükbe vették. Így aztán végül úgy döntöttek, hogy inkább elzárják a pénzcsapot, mert várhatóan nem lesz, aki fizesse a számlát.

nf

Az évadzáró aztán szinte katalógusszerűen felvonultatta az összes okot, amiért ideje volt a befejezésnek. Értelmetlen kavarás, buta főszereplők, már sokadszorra hallott “nagy szerelmi vallomások”, teljesen elszigetelt karakterek és a végén egy kis odacsapott fanservice – engesztelésképp.

Talán a legjellemzőbb az volt, amikor a végén Beckett a terem túloldaláról nézi, ahogy Castle a családjával örül – mintha kívülálló lenne, nem lenne helye köztük. A finálénak egyetlen említésre méltó pontja volt: Nathan Fillion megint kapott úgy két percet, amikor kiderült, hogy akár játszani is tudna, ha lenne mit.

Castle-1

Ebben a mai széteső, önmagát ismétlő Castle-ben nehéz felfedezni azt a nagy szerelmet, ami miatt volt, hogy hajnalban keltem (és a hozzászólások alapján nemcsak én – emlékeztek a 2500 kommentes kibeszélőre?), hogy még a reggeli munka- vagy iskolakezdés előtt gyorsan lehessen róla pár szót váltani. Nem bántam meg, ami szép volt az megmarad, de örülök, hogy nem kell tovább követni a leépülését.

Akiket érdekel az utolsó pár pillanat, azoknak itt egy kép meg egy videó is a zárójelenetről, kirakjuk, hogy a korábban kiszállóknak ne kelljen pár másodpercért végignéznie egy teljes részt.

43 hozzászólás Ne habozz!

BeregiAttila - 2016. 05. 18. 15:30

annyira lehetett érezni, hogy az utolsó egy perces jelenetet külön vették fel, hogy csak na.. azon se lepődnék meg, ha konkrétan a hétvégén rángatták volna be a két főszereplőt a stúdióba, hogy felvegyenek valamit gyorsan :)

Raziel Anarki - 2016. 05. 18. 15:39

yep, szerintem is… bár én úgy képzeltem h leforgattak egy nemfolytatós, meg egy folytatós egypercest isa végére, aztán csak nemrég dőlt el h melyik megy adásba :)

monnyuk én ennyire talán nem húznám le, nem a régi a szinvonal az tény, de azért csak sikerült végignéznem minden részt (és idén több volt ami tetszett mint ami nem), és koránt sem repült akkora mélyet mint mondjuk egy criminal minds.

jobb ez így h vége :)

DarkEagle - 2016. 05. 18. 15:59

Ami azt illeti tegnap olvastam valamelyik oldalon hogy a készítők nyilatkozták hogy CSAK az utolsó fél perc tehát a 7 éves ugrás volt az ami nem lett volna a része a finálénak szóval ja.

A többi véleményem leírtam a kibeszélőben több időt nem is pocsékolok a sorozatra, elég volt ez a 8 év.
Fura hogy a Bones jövőre már a 12. évadot tapossa de még mindig SOKKAL JOBB mint a Castle. Legalábbis kapcsolat építés terén mindenképp!

Neo tökéletesen leírt mindent és igen a kibeszélőben elfelejtettem, szégyenemre de Fillion tényleg zseniális volt abban a 2 percben. Én is megkönnyeztem szinte. Olyan volt mintha magát a sorozatot siratná!
Remélem talál valami értelmes új munkát és akkor láthatjuk még másban.

winnie - 2016. 05. 18. 16:01

igen, írtuk is anno, a készítők nyilatkozták, hogy 2 féle befejezéssel készülnek, hogy azért mégiscsak legyen valami lezárás érzet. az egész sztori nem úgy volt tervezve, hogy véget fog érni.

esőjáró - 2016. 05. 18. 16:03

Alexisből milyen műnő lett így a végére. :) Nyilván egy gyerek nem tehet arról, hogy hogyan alakul a koponyája, de a végére már nyoma sem maradt annak a természetességnek, amit az elején annyira szerettem benne.

A leírtakkal egyetértek, az eleje nagyon jó volt, örülök, hogy többeket megismerhettem innen, remélem, még találkozunk valamikor. :)

“There is one wild, kinki thing that I do like doing…putting criminals behind bars!’

DarkEagle - 2016. 05. 18. 16:04

“There is one wild, kinki thing that I do like doing…putting criminals behind bars!”

Atya ég ha nem utálnám ennyire a 8. évadot, CSAK EMIATT az idézet miatt újranézném a sorozatot. :D

esőjáró - 2016. 05. 18. 16:08

Én nézem. :D De csak az első ötöt fogom, nincs az az isten, hogy továbbmenjek :D

kokas bálint - 2016. 05. 18. 16:15

Én most végeztem ki a 7. évadot, de megmondom őszintén: én még simán tudom nézni! Tény, hogy vannak hiányosságok és kisebb buktatói, de azért még így is nézhetős, főleg a karakterek miatt. Viszont: szerintem is elég volt már ebből ennyi, és ideje volt egy végleges lezárásnak. Azért 8 évad az nem kevés. :)

BeregiAttila - 2016. 05. 18. 16:30

na jó, csak ha meg előre készültek a kétféle befejezéssel, ahhoz képest egy picit összecsapottnak tűnt :S

mindegy is, lényeg, hogy nem azzal lett vége, hogy fekszenek a földön vérben úszva. kicsit azért ideges lettem volna :)

Benzin - 2016. 05. 18. 17:08

@Neo:

Nem semmi mennyit dolgoztál azon a 3. évados poszton, abból a 2500 kommentből kétezret Te írtál, gyanús, hogy blogtörténeti rekord :DD

Szép nekrológ!

ace05 - 2016. 05. 18. 18:54

Jó sok sorozatot néztem már, de azért ilyen szar évadot és befejezést nem hordott hátán még a föld (hahó következő hét kérdése: szar befejezések). És belegondolva ezzel az egész locksetes baromsággal kb foglalkoztak 3-4 részen keresztül….omfg.
Itt a sorozatnak az lett volna a legjobb, ha az idióta szakítós szál után tömegek vándoroltak volna el a sorozattól, és akkor talán az ABC is kaszálta volna év közepén. Az írók meg rendesen lezárhatták volna.
Az első 13 részben lezavarhatták volna azt a locksetes baromságot, maradék részekben meg akár időugrással is, elmesélhették volna kettejük “habos-babos” nyomozós történetét(fanservice).

studkell - 2016. 05. 18. 19:19

“Hogyan nem érezték, hogy elküldeni az egyik főszereplőt nem ugyan az, mint ha az magától döntene a távozás mellett?” – Neoprimitív

Az “ugyanaz” egy szó. Bocs, csak nagyon terjed ez a hülyeség.

LaCRossE - 2016. 05. 18. 21:20

“Nem semmi mennyit dolgoztál azon a 3. évados poszton, abból a 2500 kommentből kétezret Te írtál, gyanús, hogy blogtörténeti rekord :DD”

Annyi azért nincs, de tényleg rengeteget írt, 1000 simán megvan.

LaCRossE - 2016. 05. 18. 21:21

Ez a finálé valami vicc volt, vagyis inkább a vége. Először azt gondoltam, na, a két főszereplőt a legvégén kinyírják, jön a haláluk előtt egy always, ez mekkora egy szar… erre rádobtak egy lapáttal, ez a 7 évvel később szegmens csak még szarabbá tette. :D

Neoprimitiv - 2016. 05. 18. 22:01

studkell: semmi gond, javítva :)

benzin: annyi azért aligha volt, de tényleg sokat dumáltam :) Viszont ehhez az is kellett, hogy legyen kivel és főleg legyen miről.

A mostani kibeszélőkben nem azért volt kevesebb komment, mert én nem írok, hanem mert nincs miről beszélni. Arról, hogy “na, ez is olyan semmilyen volt” vagy “ez egész nézhető volt”, arról nincs mit tovább beszélni.

Annak dacára, hogy a Castle nem egy dosztojevszkiji mélységű drámának indult, az első évadokban még megvolt a karakterek egyénisége, amit a készítők is nagyjából tiszteletben tartottak. Volt értelme azt tippelgetni, hogy hogyan lépnek tovább egy adott helyzetből. Ahogy ez eltűnt és a helyét átvette a plothoz igazított reagálás, úgy vált értelmetlenné a tippelés.

Geza Kovacs - 2016. 05. 18. 22:26

Valószínűleg nem volt ennyi szufla az alaptörténetben, azért ment ennyire tönkre a végére. Az elején még egy csipkelődő, intellektuális Castle volt, igen jó ötletekkel és nagy fantáziával, beszólogatva mindenkinek. A 3. évada környékén kezdtem el nézni hétről hétre, és akkoriban néztem a Mentalistát is, ahhoz némiképpen még hasonlított is, azért tetszett meg.

Értem én, hogy nem maradhatott végig olyan a sorozat, de attól még sajnálom.

E mellett többször próbáltak nyitni pl. álfantasztikus történetek kinyomozása vagy komoly összeesküvések, gyilkosok irányába, és néha érdekes részeket is produkáltak, de az akkor már roppant erőltetett béna humorizálás tönkre vágott mindent, és ráadásul mindig vissza is tértek a szokásos ostoba részek koncepciójához.

Én Filliont korábban nem ismertem, de arra sikerült rájönni, hogy mit szeretnek benne a rajongói. Viszont ez az elmúlt évadokban már pisi-kaki szintű poénokba, burleszk filmes marhaságba csapott át, és így tényleg jobb, hogy vége. Remélhetőleg jön vele valami jobb, használható, nézhető sorozat.

esőjáró - 2016. 05. 19. 06:34

Tegnap megnéztem a Stillt. Hogy mennyire kár volt Montgomeryt lecserélni…

Neoprimitiv - 2016. 05. 19. 07:56

Akkor búcsúzóul kérdezem, hogy azokon kívül, akiket személyesen is ismerek, és rájuk tudok kérdezni, hányan leszünk ma 17.30-tól a Beckett’s-ben?

esőjáró - 2016. 05. 19. 08:18

Én be tudok ugrani egy darab ciderre fél hatra, de nem tudok sokáig maradni. :)

Neoprimitiv - 2016. 05. 19. 08:49

jaj de jó!

Enci - 2016. 05. 19. 11:16

Én is megpróbálok beugrani, de minden attól függ, hogy a matekosaim mennyire zsibbasztanak le, és hogy egyáltalán meddig maradnak. Kb meddig lesztek ott?

Neoprimitiv - 2016. 05. 19. 11:20

Egyébként azt, hogy mennyire kínosra sikeredett ez az évad lezárása körüli hercehurca, azt jelzi az is, hogy azért egy nyolc év után távozó sorozatnál szoktak interjúk készülni a főszereplőkkel, showrunnerekkel, stb.

Itt volt egy, nagyon rövid “viszlát és köszi a halakat” levél a két showrunnertől és egy rövid twitter üzenet Nathan Fillion-tól (SK már a kirúgása után elköszönt egy facebook poszttal) és ennyi.

Neoprimitiv - 2016. 05. 19. 11:23

Enci: küldtem mailt.

esőjáró - 2016. 05. 19. 12:04

@Enci: hívd el őket is. :)

Memari - 2016. 05. 19. 12:09

Mivel a záró 2,5 percet már előbb láttam, mint a teljes részt már nem különösebben hatott. Másodjára látva a végét az üres szoba és az első része beszélgetésük felidézése kapcsán még az is eszembe jutott h a 7 év múlvát a félholt páros hallucinálja.

A Stana Talk Radio osztott meg egy rajongói sorozatfinálé utolsó perceket: a 7. évad záró percei a díjátadóval, telefoncsörgés, irány dolgozni, majd 7 év múlva játszodó 30 mp. Az sokkal kerekebb zárás lett volna. Így csak annyival több, h a mégsem halott Caleb végül tényleg meghal.

Sajnos az érdeklődésem a sorozat iránt már régen alábbhagyott, a csúcs tényleg a komment rekord 3. évad volt a zlini kiruccanással. Üde pajkos színfolt volt a Bones akkori szamomra történő ellaposodásakor, de összeetve az mégis tartalmasabb, a mellékszereplőket is jobban bemutató, következetesebb sorozat.

A Catlenek hála rengeteg élmennyel és barátokkal is gazdagodtam, ezért megérte a 8 évet erre áldozni.

Memari - 2016. 05. 19. 12:12

Egy Beckett’s látogatásra mindenképp beugrok én is ;)

Alfie - 2016. 05. 19. 12:13

Neoprimitiv-A rekord még mindig a Rém Rendes Család, ahol a szereplők telefonon tudták meg, hogy amúgy vége a sorozatnak, még egy pohár almalevet sem kaptak legalább egy fogadáson 11 évad után. Szomorú, de kevés sorozatnak adatik meg a TISZTESSÉGES lezárás.

Neoprimitiv - 2016. 05. 19. 12:29

Alfie: mondjuk itt sem volt semmi ilyesmi, pénzhiány miatt még a szokásos forgatás-záró bulit is lemondták állítólag – a stábtagok maguk dobtak össze pénzt egy food truck kirendelésére. És gondolom itt is mindenki a médiából vagy egy mailből értesült a kaszáról, hiszen a döntéskor a forgatás már régen befejeződött.

esőjáró - 2016. 05. 19. 13:38
Memari - 2016. 05. 19. 23:12

Hey blue eyes!
Talán most több ideje lesz folytatni a dalírást, s készíthetne egy albumot. :)

Enci - 2016. 05. 20. 07:50

Sziasztok! Bocsesz, hogy nem voltam tegnap, de este 8 kor végeztem, és agynyűvő bogárkáim kicsináltak. Sorry. De valamikor tarthatnátok/tarthatnánk még egyet!

Berann Morak - 2016. 05. 20. 17:29

@ Memari: Azt a cd-t megvenném! :)

Neoprimitiv - 2016. 05. 20. 18:51

Enci: semmi gond, mi sem maradtunk sokáig.

Berann, Memari: én is :)

esőjáró - 2016. 05. 21. 17:47

Azért egy dolog nagyon vicces volt, a Right Hand Mant alakító színész hasonló frizurával egy Klatu Nabulai thermiánt játszott a Galaxy Questben. (Aki még nem látta, dobjon el mindent, és most nézze meg!) Az egész kihallgatási jelenetet végigvigyorogtam.

Sanna - 2016. 05. 22. 22:09

sajnálom hogy nem lehettem ott a találkozón, ha talán még lesz ilyen akkor remélem, hogy sikerülne elmennem

rég nem írtam a sorozattal kapcsolatban, bár olvastalak benneteket és néha még néztem a részeket is

egyik szemem sír a másik pedig örül, hogy lezárták a sorozatot, bevallom őszintén hogy többnyire inkább örülök, hogy vége lett, hogy hogy az most mindegy, de szerintem borzasztóan megosztó lett volna a Beckett nélküli Castle. Az a szappanopera ami pedig zajlott SK elküldésével az valami hihetetlen amatőr dolognak tartom, és azt is, ahogy ezt maga Fillion is kezelte

Elkezdtem idén is nézni a részeket, de ez a végeláthatatlanul agyonbonyolított főszál nem igen nyerte el tetszésemet, ezért abbahagytam és csak a finálét néztem meg, de ahogy olvasgattam nem veszítettem vele semmit

Egy remek sorozattól kell most búcsúzni, amit sajnos a nem megfelelő kezek tönkretettek, talán már jobb lett volna ha ez az évad sem készül el, mert hiába az első 2-3 remek évad, mégis kicsit keserűen gondolok vissza magára a sorozatra, mert sokkal sokkal több volt benne, mint amit kihoztak belőle, és nagyon kár érte. Mégis örülök, hogy megismerhettem a sorozatot, a szereplőket, karaktereket és beszélgethettem veletek is a részekről, ezért mindenképp megérte, és ezt köszönöm

Mónika - 2016. 05. 24. 23:24

Most ez komoly hogy ez a vége?? Ennyire hirtelen lezárni?? Összecsapni a végét?? Miért???

esőjáró - 2016. 05. 25. 11:34

Gondolom, a valami gyakornokot kértek meg, hogy írja meg az alternatív befejezést…. :D

Kaktusz - 2016. 05. 25. 12:18

“Nathan Fillion megint kapott úgy két percet, amikor kiderült, hogy akár játszani is tudna, ha lenne mit.”

Ebbeb az egy mondatban összefoglaltad a lejtmenet lényegét. Évek óta egyre ellenszenvesebb, üresebb, butább lett nekem (is?) Nathan Fillion, aztán amikor újranéztem az első évadokat, rácsodálkoztam: jé, egyáltalán nem Nathan Fillionról van szó. Az első évadokban egy okos, humoros, érzékeny Castle-t építettek fel, aztán valahol a közepénél (vagy talán kicsit később) szépen le is építették – ordenáréság, nulla önismeret, nulla EQ.

A 8. évad második felét még nem láttam, a finálét is csak olvastam, majd az uborkaszezonban megnézem, 8 év az mégis 8 év. Ami a legszomorúbb, hogy a készítőknek gyakorlatilag az előző évad végén tálcán kínálták a tökéletes befejezést, ami 1, de az is lehet hogy 2 évadra kihúzva is gyönyörűen elérhető lett volna. Emlegettétek a korábbi évadokban a misztikus, néhol természetfeletti részeket. Nem tudom, emlékeztek-e még az időutazósra, amikor jött egy fazon a jövőből és elárulta, hogy Beckett szenátor lesz, hozzámegy Castle-hez és lesz három gyerekük, talán még azt is mondta, hogy lányuk. Na EZ lett volna egy szép kikacsintás a 8 éven át kitartó rajongóknak! Meg is örültem az előző évad végén,nem tudom, hogy eredetileg ebbe az irányba akarta-e bárki elvinni a dolgot, de annyira megléphető lett volna, megmutatni, Beckett hogyan jut erre a döntésre (Lokset nélkül is volt bőven tapasztalata a korrupcióról), ennek milyen hatása van a szeretteire nézve, dráma is lett volna bőven, teljesen jó reboot lett volna ehelyett a valamilyen évad helyett. Na mindegy, ez már az én privát szívfájdalmam lesz.

Zora - 2016. 05. 26. 13:42

Igen, Nathan-tól az is rosszul jött, hogy még az őszinte mosolyt sem tudja megjátszani.
Tudom, ez ellentmondó, de nézzétek meg Castle arcát, mikor mosolyog.

Én nem vagyok sehogy sem meggyőzve arról, hogy van benne tehetség. Stanában sokkal több, meg C.anyuban is. Mert Mollyban sincs.

Szóval, nem tudom, a színész majd mit kezd magával, de egy jó továbbképzés nem ártana…

Berann Morak - 2016. 05. 27. 09:22

Tegnap mikor Bones-t néztem, az jutott eszembe, ha a készítők tökösek lennének, meghívhatnák SK-t a sorozatba egy vendégszerep erejéig. Szerintem nagyon jól tudna ‘kocka’ tudóscsajt játszani. :)

Dzsi0419 - 2016. 12. 22. 12:31

Breken szenátor legyőzése után végett kellett volna érni a sorozatnak. Utána már egyre sablonosabb és jellemtelenebb lett. A humor és a két főszereplő viszonya, csipkelődése vitte el az egészet a hátán az első évadokban, ettől volt külőnleges, miután ezt már nem kezelték elég jól a sorozat is bukott. Illetve az se volt pozitív, hogy folyamatosan ellentmondásokba került Beckett múltja.

Gábor - 2020. 04. 17. 01:12

Tudom hogy nem ma volt ez a cikk. Én 3 évig néztem a sorozatot és a vírus miatt eszembejutott menyi jó részt megélt ez a sorozat. Tudom hogy több sebből is vérzik de ha sokszor ujra nézed akkor megérted. És én ezt tettem 2 és fél hét alatt mind a nyolc évadot és nem bántam meg….

Pat - 2020. 04. 29. 12:32

Sziasztok!
Én is a vírus miatti bezártságom alatt kezdtem el elölről nézni a sorozatot. Pár éve már egyszer végeztem vele, de sajnos nem voltam itt, amikor ezek a remek kibeszélők zajlottak :(
Rengeteg régi beszélgetéseteket végigolvastam erről, köszönöm Nektek, hogy sok sorozatbeli dologgal kapcsolatban felnyitottátok a szemem!
Lehet, hogy ezt ma már senki nem olvassa, de el akartam mondani, hogy (nem meglepően) én is úgy gondolok (vissza) erre a sorozatra, mint itt a legtöbben. Sosem voltam egy nagy sorozatfan, de a Castle mindig is lebilincselő volt számomra. Imádtam a szereplők között interakciókat, a két főszereplő közötti kapcsolat pedig egyértelműen a sorozat esszenciája volt. Viszont borzasztóan sajnálom, hogy mindig keserédesen kell visszagondolnom erre a sorozatra. Nálam a 4. évad vége volt a vízválasztó, annyira vártam, hogy végre összejöjjön Caskett, azonban miután megtörtént, már nem volt ugyanolyan a sorozat. Úgy érzem, kevés idő jutott arra, hogy kiélvezhessük az együttlétüket. Az utolsó évadokban visszakívántam az első szezonok könnyed gyilkossági ügyeit, ami végtelenül szórakoztatóvá tette az egyes részeket.
Az pedig szintén szomorú, ahogyan ennek a sorozatnak vége lett, és ahogy elbántak Stanával. És bár nem szeretném ezt gondolni, de mégis rossz az a tudat, hogy a két főszereplő nem jött ki egymással a való életben. Bárcsak egyszer kiderülne a pontos sztori emögött az egész mögött… Az első évadok idején készült felvételeken annyira boldognak és közvetlennek tűntek egymás társaságában. Emlékszem, amikor megkérdezték őket egy interjúban, hogy mikor fognak összejönni, Stana olyan izgatott és bájos volt, mint egy tűkön ülő kisgyerek. Nehéz elhinni és belátni, hogy pár évvel később ennyire megromlott a viszonyuk.
Ez a sorozat tehát nagy hatást gyakorolt rám is, és bár csak utólag olvastam a ti írásaitokat, mégis úgy érzem, hogy valamennyire a közösség részese vagyok :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz