login |

Finálé előtt: Banshee

2016. 05. 20. 14:56 - Írta: winnie

39 hozzászólás | kategória: video,

Most komolyan, még az a robbanás is hogy néz ki az előzetesben. Remélem, csak a promó ilyen, mert a Banshee-ben általában ezek jól szoktak kinézni, nem?

Mindegy. Elég felemás a mostani szezon fogadtatása (bár nyilván van, aki feltétel nélkül szerette, nem?), gondolom, nem csak engem gondolkoztatott az el, hogy talán más is lehetett a kasza mögött, mint tudatos készítői döntés, de talán még egy erős finálé helyreránthat ezt-azt. Fináléelőzetes a tovább mögött.

39 hozzászólás Ne habozz!

sepörd - 2016. 05. 20. 15:13

Hood vs Burton azért ütni fog reméljük, mondjuk nem tudom ők hogy kerülnek most egybe. amúgy nem várok itt már semmit.

snitt - 2016. 05. 20. 15:53

It’s dead Jim

bab1lon - 2016. 05. 20. 16:01

sepörd: úgy, hogy Proctor valószínűleg megöli Carrie-t…
Egyébként szerintem kicsit túlzás ennyire lehúzni, csak azért, mert nem lett olyan durva, mint a 3. évad. Én is elégedetlen vagyok, mert ezt a szektázást pl. csak azért erőltették bele, hogy Rebeccát ki tudják írni a sorozatból (és hogy legyen benne valami hú de beteg dolog), de azért ennek az évadnak is voltak (és szerintem még lesznek is) jó pillanatai.
Summa summarum, én jó érzésekkel fogok visszagondolni a Banshee-re, és remélem, hogy a jövőben még látni fogunk ehhez hasonló stílusos sorozatokat.

winnie - 2016. 05. 20. 16:04

bab1lon: én, ahogy írtam az utolsó kritikámban, csak csalódásnak éltem meg a szezont. összességében simán közepes volt az évad (minimum!), eszembe nem jutott volna gyengének nevezni, de már ez is elég volt ahhoz, hogy kaszáljam. egyszerűen azért, mert annyira sorozatidegen lett és érdektelen, máshonnan klónozott szálakkal tolták tele. meg ugye a magas mérce. más sorozat persze örülne, ha ennyit tudna hozni.

LaCRossE - 2016. 05. 20. 16:17

sepörd: vagy úgy, hogy Burton ölte meg Rebeccát, nem a csávó az előző részből.

Happy Zoidberg - 2016. 05. 20. 16:18

A második évad után kellett volna abba hagyni. Nem hittem volna, hogy van lejjebb a 3. évadnál, de sikerült rám cáfolni.

noodles - 2016. 05. 20. 16:55

bab1lon: szerintem nem azért húzzák le sokan mert nem lett olyan durva mint az előzőek (amúgy nem) de inkább a sztori szállal van gondja sokaknak.

Reeka - 2016. 05. 20. 17:08

Az én szívemben mindig helye lesz a Banshee-nak, sőt a nem túl jó utolsó évad ellenére is azért a top5-ben nekem ott marad a sorozat… Nagyon nagyon sajnálom, hogy nem sikerült annyira jól ez a záróévad, pedig úgy vártam és annyira reménykedtem hogy badass lesz, mint az előzőek… Ezt a nyomozós-szektás dolgot úgy ahogy van, ki kellett volna hagyni. Talán még meglepnek valamivel az utolsó részben, reménykedem.

Sawyerx - 2016. 05. 20. 17:27

bab1lon, én végigolvastam az idei szezon összes sorozatjunkies hozzászólását, és szerintem senki nem írta, hogy a durvaság hiánya miatt lenne szar ez az évad. egyszerűen kifordult önmagából, a harmadik évadban is néha feltűnt az ötlettelenség, de itt extra gigászi mértékben. A Trónok harca például pont az ellenkezője, ott most már lassan a folytonos brutalitás miatt nem üt 1-1 szereplő halála. De abban mindkét sorozat -legalábbis nekem- közös, és itt saját magamat idézem: nem bővíteni kéne a világot, hanem az eddig felépítettet megmunkálni, gondolok itt a szereplőkre és az igényes cselekményre.

Ez egy semmimondó, hatásvadász trailer, kicsit már nevetséges, hogy ilyen komolyan erőlködnek még mindig. A végén szerintem Hood Carrie holtteste felett vágja azt a puffadt képet, úgyhogy lesz indoka a vérontásra.

JKJ - 2016. 05. 20. 18:24

Reeka-nak van igaza. Ez az évad nem negálja az eddigi zsenialítást. Legalább nem húzták 8 évadig, szereplőcserékkel és szappanopera fordulatokkal.

krisz - 2016. 05. 20. 18:29

Én sem értek egyet a többséggel, főleg azokkal nem akik kaszálták. Lehet, hogy nem olyan frenetikusan jó mint a 3. évad, de a legtöbb mostani túlhipeolt szarokat még mindig magasan veri. (Nálam)

jeges - 2016. 05. 20. 18:53

Nálam is! Rendben van ez a trailer is!Hangulata is van.Top 5 sorozat marad ez simán,bármi is volt ebben az évadban.

smahot - 2016. 05. 20. 20:10

Végre egy pár hozzászólás egymás után, ami nem fikázza minden idők legjobb filmsorozatát! Így, negyedik évaddal együtt! Igen, érezhető az alaposan megkurtított költségvetés (bunyó közben elforduló kamera, kisebb, nem annyira látványos robbanások), a történetnek viszont semmi baja. Sok volt a flashback? Hányszor láttuk az első évadban Hoodot Carrivel azon filózni, hogy merjék-e átverni az öreget? Senkit nem zavart, pedig az nem egy fénykép volt egy halott nőről, hanem komplett jelenet. Mint ahogy a visszatérő emlékek a börtönről, Siobhanról. Nem lehet egy kisvárosban náci banda meg sátánista szekta egyszerre. Nem tarthatnak gyűlést a sátánisták a városban, Proctor szürkül, Burton fagyizik… Sok minden nem tetszett a hozzászólóknak és noha tényleg nem írta le senki, van egy olyan érzése van az embernek, hogy mégis csak a brutális bunyókat hiányolják.
Ha jól emlékszem, először jött a hír, hogy a negyedik évadban már nem dolgozik Greg Yaitanes a Quarry miatt, aztán hogy csak 8 rész lesz, aztán hogy vége. Szerintem nem feltétlen fogjuk megtudni az igazságot, de lehet, hogy az ő távozása is közrejátszott abban, hogy ez az évad kicsit más mint a többi. Nem 10/10, Hanem 9.99/10

Mina - 2016. 05. 20. 21:55

Nekem van egy olyan érzésem, hogy a fináléban lesz néhány meglepetés. Én a promóból úgy vettem ki, hogy Carrie vagy Dawson meghal. Szerintem az esély ugyanannyi, sőt arra is ugyanannyi esély van, hogy nem az hal meg akire számítok amibe beleszámítom a Burton vs. Hood bunyót. Én valamiért ezért vártam mindig az új Banshee részt mert engem mindig meg tudtak lepni. Persze arra abszolút számítok, hogy Happy End nem lesz mert ez Hood élete tulajdonképpen és jó dolgok nem nagyon történnek vele.
Nekem mindig a Top 5-ben marad a Banshee és ez a Top 5 ráadásul még kitöltetlen is. Nem tehetek róla, mocskosul válogatós vagyok sorozat terén. De azt be kell vallanom, hogy ez az utolsó évad nekem egy fokot lejjebb esett a korábbiaktól. Ezzel a sorozat gyilkosos szállal rengeteg lehetőséget elszalasztottak. Dawson karaktere is felfrissüléssel kecsegtetett számomra mert bírom Dushkut meg a játékát, de nem volt semmi. Még egy bunyót sem kapott. Pedig emlékszem mekkora izgatottsággal töltött el mikor kijött az első promó az évadhoz és láttam a szőke csajt beverni Dawson kocsijának ablakát. Először nem tudtam eldönteni, hogy az Carrie vagy nem, de aztán gyanítottam, hogy nem ő lesz. És arra számítottam, hogy ott Dawson kiszáll, mond valami keményet és lesz egy húzd meg ereszd bunyó, de nem lett. Meg nem csak ez, hanem úgy unblock az egész évad kicsit lejjebb csúszott. Persze szerintem hogyha az embernek magasak az elvárásai és a sorozat eddig folyamatosan hozta amit vártak tőle, akkor egy romlás jóval feltűnőbb mint egy eleve rossz sorozatnál aminél kevésbé lenne feltűnő mind pozitív mind negatív változás.
Szóval alapvetően amire ki akarok lyukadni az az, hogy ez az évad nekem nem fogja keserűvé változtatni a számban a Banshee szót, de nem ez lesz a kedvencem és a legemlékezetesebb. De ettől még mindig a szívemben fog maradni mert rettenetes és elképesztő színvonalat hozott és imádtam minden percét. Most már csak az lesz furcsa mikor lemegy az utolsó epizód és ráeszmélek, hogy nem várhatok semmire mert nincs több rész. Habár még mindig reménykedem, hogy a készítők az epizód végén a stáblista után ott vannak egy kis videó szkiccsben pezsgővel a kezükben és közlik, hogy; Na azt hitted mi, hát képzeld csak szivattunk! Tolunk még két évadot! De ez nem történik meg…

tatala77 - 2016. 05. 20. 22:26

Nálam akkor fordult rossz irányba ez az évad, mikor Proctor végrehajtója egy 360 fokos kameraforduló alatt legyilkolta a náci bandát… wtf? ilyet nem mutatnak a Banshee-ben?

Mina - 2016. 05. 21. 00:15

tatalala77
Azt én is furcsálltam. Ott volt egy hatalmas tetkós neonáci srác is aztán mire a kamera visszafordul már holtan fekszik. És volt ott egy véres balta is meg mi egymás “eszköz”, de azok hogy lettek használva 5-6 másodperc alatt? Meg szóba kerül, hogy a sátánista srác valahogy ráküzdötte Dawsont az asztalra, de azt sem mutatták.
Én kezdem azt hinni, hogy itt más okok voltak amiért véget ér a Banshee mert akik három évadon át tudtak színvonalat hozni azok most hirtelen összehányják az egészet?! Logikátlannak tűnik.

JKJ - 2016. 05. 21. 09:21

Méltó befejezés volt. Mehet az újranézés!

Mina - 2016. 05. 21. 14:39

Ajjj. Könyörgöm engedjétek meg nekem, hogy csak úgy nőiesen sírjak, megsértődjek és hisztizzek egy kicsit, spoilerek nélkül, persze. Valami efféle fináléra számítottam. És nem hiszem el, hogy újra és újra és újra nézem az utolsó jeleneteket. Szavak nincsenek rá mennyire fog hiányozni ez a sorozat. A vesémet tenném rá, hogy nem fogok még egy ilyet találni. Párját ritkító volt. Kár, hogy véget ért.

Confessor - 2016. 05. 21. 16:39

Gyors, kompromisszummentes finálé volt ez. Lehet, hogy nem a legpörgősebb, legzseniálisabb évad volt a negyedik, de ezt az elképesztő mértékű rinyálást körülötte nem értem. Igen, a költségvetést megvágták, ez látszik rajta, de a lassabb, melankolikusabb tempó annak is köszönhető, hogy a karakterek is elfáradtak, megtörtek a történet szerint is: Carrie elvesztette Gordont, Hood Siobhant, Proctor Rebecát. Job-ot 20 hónapig kínozták, Hood alkoholgőzös remeteségből tért vissza, Proctornak a kartell miatt végig zabszem volt a seggében, a Bunker családban szépen épült a konfliktus. Igen, lehetett volna másként bánni az arányokkal, de a sátánista szál pont jó volt arra, hogy elhúzza a felismerést a Burton-féle Rebeca gyilkossággal kapcsolatban. Egyik szál lezárása sem volt sablonos, nem volt nagy dicső babérok hollywoodias learatása: Kurt egy testvériség által is kitaszított, teljesen magára maradt Calvint intézett el, a Burton szálat végül nem Hood, hanem Proctor varrta el, érzelmesen kegyetlen módon, magát Proctort pedig annyi várakozás után nem a törvény, hanem a saját alvilági körei győzték le. Ezt szeretem a Banshee-ben, hogy nem akar a várakozásoknak, sablonoknak megfelelni. Nagyformátumú, város közepi, vadnyugati mindenki-lő-mindenkire stílusú akcióorgia-szerű leszámolás helyett minden konfliktus távol a világtól, csak az érintettek között zárult le.

RIP Banshee, hiányozni fogsz!

winnie - 2016. 05. 22. 10:51

Confessor : mindenki leírta, hogy miért “rinyál”. ha nem érted, akkor nem velük van a gond:) van, akinek ez tetszett kevésbé, másnak meg az. az sosem véletlen, ha sok a negatívabb vélemény. DE. ez nem azt jelenti, hogy neked ne tetszhetne feltétel nélkül. mindig az a lényeg, hogy te mit gondolsz. az csak hozzátesz a világképedhez, ha látod, hogy ellentétben korábbi évadokkal, most közel sem teljes az egyetértés. ennyi, ez amolyan need to know-dolog. jó, ha látja az ember, de ha ugyanúgy tetszik neki a sorozat, akkor csak érdekes adalék.

“sablonoknak megfelelni”

a krimi behozatala sajnos elég sablon. az pedig, hogy ez lett a megoldás, végképp az – a kibeszélő kommentjeinek az elején rögtön szó volt arról, hogy ki lehet a tettes, és hogy rebeccának nincs köze a többiekhez.

de ha már rinyálás: én is leírtam, hogy például a sorozatgyilkosos sátánista nyomozós szál nem nagyon illett ebben a sorozatba. nulla eredetiség volt benne, mintha csak egy criminal minds epizódból emelték volna át, a gyökér követőket pedig a the following-ból. és, ami a legrosszabb, hogy ezzel a képernyőidőt vették el másoktól. lehet, hogy volt, akinek érdekesebb nézni a sátánistát, amit kínoz valakit, de ez a kínzáspornó számomra kissé unalmas volt.

de összességében a történet volt nagyon vékony. sok karakter alig kapott képernyőidőt (a sátánisták és a flashbackek miatt), és ezzel akartak nagy pillanatokat alapozni. ha az ember végignézi az egyes karakterek negyedik szezonos sztorijait, akkor jön le, hogy mennyire vékonyak. és valahol bűn egy olyan jól megalapozott karaktert, mint mondjuk bunkert ennyire elvesztegetni, de ő még jobban járt.

Markovics Róbert - 2016. 05. 22. 10:52

Vége sajnos, eljött ez a pillanat is! Életem legjobb sorozata volt és lehet hogy nem is lesz még egy ilyen… Ha a 4. évad minden része nem is lett frenetikus azért az utolsó epizód ahogy vártam is nagyon ott volt… Minden amit várni lehetett megtörtént, Burton meghalt, Calvin is, Job lelépett amit már régóta tervezett, Hood pedig elköszönt mindenkitől és odébbállt… Nem sok esély volt rá de azért én kicsit vártam hátha teljes happy end lesz és Carrey vele tart és újrakezdik együtt, de ez nem történt meg, de nem baj, jó ez így a való életben is van sajnos hogy el kell engedjünk egy olyam embert akit nagyon szeretünk… És a végső dialógus is nagyon jól sikerült, gyakorlatilag én is a saját életemre gondoltam egyből amikor elhangzott az a mondat hogy: “túl sokáig voltál a múltad rabja, egy dolog maradt már csak, hogy eldöntsd, mihez kezdesz most” És zárásképp lehet hogy paranoia és én képzelek csak bele olyan dolgokat amik nincsenek is, DE, a végén amikor Hood a motorján ülve elhagyta a Banshee táblát, a táblára rá volt írva hogy coming soon!!! Ez csak nekem tűnt fel??? leht hogy mindenkivel elhitették hogy vége aztán hirtelen jön egy váratlan fordulat? Bár lehet hogy ez tényleg csak az én vágyam mert látszólag minden szálat elvarrtak, mindenesetre ez azért érdekes volt! Hiányozni fogsz Banshee!

winnie - 2016. 05. 22. 12:54

” Banshee táblát, a táblára rá volt írva hogy coming soon!!! Ez csak nekem tűnt fel???”

afféle viszontlátásra volt oda írva. “come again soon”, “látogasson vissza mihamarabb”. korábban is volt már a tábla. ha nem ez volt ráírva, akkor lehet jelentése, de maximum kikacsintás.

winnie - 2016. 05. 22. 12:55

majd lesz kritika is, de részemről a happy end sem illett ebbe a sorozatba – ahhoz képest, hogy korábban egyértelműnek tűnt, hogy hood nem élheti túl. de főleg így, hogy minden “rossz” megbűnhődik, minden “jó” él tovább, kissé viccesen rózsaszín lett.

viszont cserébe meglepő, szóval nem baj, hogy nem a tipikus utat választották.

Komikaze - 2016. 05. 23. 09:41

Banshee, Pennsylvania…suck my tit! Ezen hangosan felröhögtem. A hét idézetei közé való :-)

numudal - 2016. 05. 23. 16:48

Banshee, Pennsylvania…suck my tit! — kiváló Job beszólás volt.

Nem volt olyan rossz évad, de az előző évek pörgéséhez képest nagyon leült. És határozottan spóroltak a verekedésekkel. Ez óriási hiba volt szerintem, hiszen ez mindig is erős oldala volt a sorozatnak. Itt meg alig-alig valami. Ez a happy end dolog szerintem nem volt rossz, bár másik oldalról olyan érzésem van, hogy valaki ezt még valahol folytatni akarja. Hiszen egyértelműen csak Burton halt meg. Proctor eddig is “GOD modeban” működött és mivel most sem láttuk a halálát…
Kicsit hiányérzetem van, hogy szinte minden karakter ugyanott van ahol a sorozat elején.

Sajnálom, hogy vége, nagyon jó sorozat volt. Nem volt rossz lezárása, de tudva, hogy egy egész évadjuk volt a lezárásra és tucatnyi kiváló karakter… simán sokkal jobbat vártam.

Cinka - 2016. 05. 23. 17:11

Ez tényleg jó sorozat volt,bár a vége azért nem teljesen tekinthető lezártnak. Lehet előrukkolnak még valamivel!?
Tudnátok mondani hasonló jó,összefüggő sorozatot?

Mina - 2016. 05. 23. 18:09

Hát, ja. Job-tól ennél kevesebbet nem is várhattunk.
Én is szeretném azt hinni, hogy valaki újra felkapja, de CSAK abban az esetben ha ugyanilyen színvonalon tudja majd folytatni, habár egyik kimenetelre sem számítok. Én még nem tudom túltenni rajta magam, hogy vége. Olyan mintha meghalt volna egy kis…részem vele. A remény, hogy lesz még hasonló sorozat.
Ha valaki tud valami ehhez hasonló kaliberű sorozatot, az sokat segítene nekem is mert sehol sem találtam.

karli - 2016. 05. 24. 00:14

Nekem alapvetően tetszett az egész sorozat, leginkább a harmadik évad, bár abban is voltak hibák, pl, hogy Job a nagy hekker nem tüntette el a nyomukat, amikor Sugar-ral “takarítóként” lógtak be valahová adatot lopni. A negyedikben meg ez a Rebeca dolog zavart, hogy Burton ölte meg. Szerintem ő nem álcázta volna sorozatgyilkos áldozatnak, így nagy a lebukás veszély. Hány hullát tüntetett már el a sorozatban?

bab1lon - 2016. 05. 24. 05:17

karli: Mert Rebeccát nem lehet csak úgy eltüntetni, mint a többi hullát. Eleve Burton volt a testőre, ezért szarvas fejű gyilkos nélkül Ő lett volna az első számú gyanúsított. Engem inkább az zavart, hogy kreálni kellett egy ilyen béna szektát, csak azért, hogy Burton meg tudja Őt ölni. És ez a szekta érdekes mód pont akkor bukkan fel, amikor Rebecca túlzásba vitte a szarkavarást. :D Valami más kellett volna, de hát ez van. A zárással még így is elégedett vagyok úgy, ahogy. De pl. Proctor megérdemelt volna egy jó kis showdown-t a végére, mivel ebben az évadban nagyon elszürkítették. Még csak egy tisztességes bunyót sem láttunk tőle.

karli - 2016. 05. 24. 13:45

bab1lon: lehet, hogy igazad van, de mondjuk ha mindig figyelt volna rá, egy szekta se rabolhatta volna el, így is úgy is őt kellett volna elővennie Proctornak először. Na mindegy, azért én eléggé szerettem a sorozatot, a nyálasra sikeredett befejezés ellenére.

Sinnerman - 2016. 05. 24. 14:13

Cinka, Mina: A Justified-ot ajánlanám, ha még nem láttátok. A túl gyors kezű, rendkívül kemény fejű, magányos farkas Raylann Givens rendőrbírót büntetésből a szülőföldjére, Harlan megyébe helyezik, ahol akad egy méltó ellenfele Boyd Crowder személyében. Picit máshol van a sorozat súlypontja, kevésbé az akción, de a dialógusokat, karaktereket tekintve szerintem erősebb mint a Banshee.

Sinnerman - 2016. 05. 24. 14:16

jav: Raylan Givens.

Sinnerman - 2016. 05. 24. 14:59

Én is meglepődtem a happy enden, valószínűnek tartom, hogy nyitva akarják tartani a lehetséges folytatás reményében, igazából Proctort sem látjuk holtan elterülni, a végén a Come Again Soon feliratot a várostáblán, pedig egyértelmű utalásnak látom. A negyedik évad valóban sokat markol keveset fog jellegű volt, de azért nem volt kimondottan gyenge, közepes szórakozásnak elment.
A záróepizódban volt pár apró jellem-, és helyzetfestő utalás, ami kimondottan tetszett:
– Amikor Lotus és Hood hallgatag szikla férfiak módjára elbúcsúznak, western muzsika beszél helyettük.
– Proctor a kolumbiaiak ellen egy régi Thompson-géppisztolyjal megy, ami a két világháború közti USA (szesztilalom) jellemző fegyvere volt, utalva a régimódi gengszter jellemére (Burton is egy eléggé Luca Brasira hajazó pitbull, aki csak a megmentőjétől/ gazdájától fogadja el az ételt).
– Ahogy a Bunkerek nagytotálban egymásnak esnek a réten, az olyan, mint a bölények, szarvasok, kosok, stb… viaskodása.
Amúgy én azóta biztos voltam abban, hogy Rebeccát Burton fogja kinyírni, mióta benyúlt a gatyájába, és kiderült, hogy őt nem tudja majd a bűvkörébe vonni, és ebben a sátánistás vonal sem ingatott meg.
Önként vetem magam a mókusok elé: jobb szinkronizálva, mint eredeti hangon. Kivéve Job.

Sinnerman - 2016. 05. 24. 15:02

Én is meglepődtem a happy enden, valószínűnek tartom, hogy nyitva akarják tartani a lehetséges folytatás reményében, igazából Proctort sem látjuk holtan elterülni, a végén a Come Again Soon feliratot a várostáblán, pedig egyértelmű utalásnak látom. A negyedik évad valóban sokat markol keveset fog jellegű volt, de azért nem volt kimondottan gyenge, közepes szórakozásnak elment.

winnie - 2016. 05. 24. 15:08

“Tudnátok mondani hasonló jó,összefüggő sorozatot?”

érdemes sasolni a blog kritikáit. de például a justified nem banshee-szerű. nagyon jó sorozatot rengeteget lehet mondani, de egy banshee-topiknál a justified felejtős. (ettől még rengeteget írtunk róla, mindenki tájékozódhat.)

az idei új sorozatok közül az Outsiders-nél jutott eszembe rögtön a Banshee.

winnie - 2016. 05. 24. 15:09

” Ha valaki tud valami ehhez hasonló kaliberű sorozatot, az sokat segítene nekem is mert sehol sem találtam.”

Ugyanez:) nem egyszerű a keresés, de ha pusztán jó sorozat kell, akkor itt a blogon is van egy csomó kritika, ha műfaji, akkor is el lehet navigálni. ha más nem, a közönségszavazásokat, vagy a heti legjobb epizódos kommenteket nézni.

Sinnerman - 2016. 05. 24. 15:43

winnie:
A két sorozat valóban úgy hasonul egymáshoz, mint egy western és egy akciófilm, de a hangulati, helyzeti alapelemeket tekintve rengeteg azonosság van. Sajátos hangulatú vidéki USA; helyi bugrisok; félelmetes helyi bugrisok; helyi drogtermesztők; helyi bűnözők kontra nagypályás drogkereskedők; magányos hős és főellenség kényszerű összefogása; közös múltból, aztán eltérő életpályából eredő konfliktusok; fontos nő a két főhős között; stb…
A két sorozat valóban eltérő eszközökkel, más tempóban dolgozza fel ezeket a témákat – a Justified kevésbé nyers, gyors és explicit, viszont a (fekete)humor és a karakterek árnyalása jóval erősebb – de közös keresztmetszete van a két sorozatnak, túl szigorúnak érzem a kategorizálásodat. Szerintem akinek ez tetszett, érdemes egy próbát tenni azzal (feliratosan, helyi tájszólás van). Pl. nekem a Deadwood jóval távolabb esik a Justified-tól, mint a Banshee.

Imi - 2016. 05. 25. 18:30

Egy jó sorozat volt, szerintem nagyon jól zárták le, nem egy szomorú búcsúval.
Az az érzés megmaradt, hogy még valahol találkozhatunk velük.

Marthy - 2016. 06. 04. 17:36

Lehet amatőr kérdés, de szinkronnal mikor megy az utolsó rész? köszi az infót előre is

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz