login |

Délelőtti videó 1.: Secrets and Lies

2016. 05. 23. 10:22 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: video,

A Secrets and Lies meglepő siker volt tavaly az ABC-n, bár annyiban nem meglepő, hogy egy sikeres ausztrál sorozatot dolgozott fel (klasszikus, “kisvárosi”, átívelős nyomozós volt) – akit érdekel egy tíz részes lezárt rejtély, annak itt a pilotkritika és az évadkritika róla.

A 2. évad már abszolút saját sztori lesz, az 1. évadból mindössze Juliette Lewis mellékszereplő nyomozója megy tovább. Pár hónapja kiraktuk a promóképeket, akkor talán még az ABC is úgy számolt, hogy a most véget érő évadban érkezik a folytatás, de annak premierjére csak ősszel kerül sor. A tovább mögött meg lehet nézni a 2. évados előzetest, két percben.

Egyébként lesz európai ország, ahol már nyáron látható lesz a sorozat, így talán mi is bízhatunk az AXN-ben. A koncepció hasonló lesz, itt egy nő halála miatt veszik elő a férjet. Szereplők: Michael Ealy, Jordana Brewster, Terry O’Quinn, Charlie Barnett, Mekia Cox, Kenny Johnson.

Backup:

3 hozzászólás Ne habozz!

Alexforever - 2016. 05. 23. 13:05

Az az érdekes, hogy az első évad nem tudott berántani, így 1 rész után dobtam.De ezt az előzetest látva, mintha egy teljesen másik sorozat lenne, szóval a 2. részbe belenézek, lehet, hogy ez tetszeni fog :D

Marci - 2016. 05. 23. 15:43

Én végignéztem az első szezont, de ez jobbnak tűnik nekem. xD Várom.

Andro - 2016. 05. 23. 18:58

Az első évad is fantasztikus volt, és várom a másodikat. Jónak tűnik.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz