login |

True Confessions w/ Jimmy Fallon

2016. 05. 25. 13:30 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: fun, talkshow, video, ,

(Eddigi visszatérő játékok/szegmensek: Point Pleasant Police Department, Box of Lies, First Textual Experience, The Whisper Challenge, Lip Sync Battle, Drinko, Musical Beers)

Jimmy Fallon megint húzott egy nagyot. Ebben a játékban leül két ismert emberrel egy asztalhoz, és mindannyian elmondanak valamit magukról, ami vagy igaz, vagy nem, a másik kettő pedig, 60 másodperc kikérdezés után tippel, hogy melyik. Fallon most John Oliverrel és Jennifer Lawrence-szel ült le, én meg végigvigyorogtam az egészet.

A tovább mögött az új videó nézhető meg, utána pedig a korábbi hasonló szegmensekAmy Poehler és Tina Fey, Colin Farrell és Vince Vaughn, Zach Galifianakis és Bill Maher, valamint Seth Rogen és Steve Wozniak – ez is volt a népszerűségi sorrend.

Ezek a régebbiek:

3 hozzászólás Ne habozz!

dragon1986 - 2016. 05. 25. 15:18

Two truths one lie jobban birom ilyenkor derulnek ki hogy tok baromsagok meg is igaz es ami igaznak gondol az ember az a hazugsag.

bikkbakk - 2016. 05. 25. 22:23
Brynden Rivers - 2016. 05. 26. 11:50

Kösz az ajánlót! Két kedvenc egy asztalnál :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz