login |

Könyv a Sons of Anarchy-hoz?

2016. 05. 26. 16:28 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: könyv,

Na, ez nagyon kellemes meglepetés volt talán tavaly, amikor megláttam a könyvesboltban. Még akkor is, ha Kemény motorosok: Bratva (Sons of Anarchy: Bratva) nem a népszerű televíziós sorozat folytatása, hanem egy történet, ami a 4. évadot követően játszódik. (Sőt, tovább megyek, a 4×03 és a 4×04 között – passzolom, hogy azok mely részek voltak.) Az író Christopher Golden és…, ennyi.

Szokás szerint kommentben a többi infó, ha olvasta volna valaki. A tovább mögött, a borítókép alatt, elolvasható a könyv hivatalos tartalma is, ha valaki hozzám hasonlóan nem vágja, hogy mi volt a 4×03-ban.

(Twister Media, 2980 forint)

Kemény-motorosok-Bratva

A mérföldkőnek számító Sons of Anarchy – Kemény motorosok című televíziós sorozat negyedik évadja után játszódó történetét Kurt Sutter, a széria vezető producere találta ki. A klubtagság fele éppenhogy csak kiszabadult a Stockton állami börtönből, de a Galindo drogkartell máris a nyakukban liheg, így nem unatkoznak a motorosok. Jax Teller, a SAMCRO alelnöke mégis kénytelen egy másik problémával foglalkozni, amikor megtudja, hogy ír féltestvére, Trinity már hónapok óta az Egyesül Államokban tartózkodik – és az orosz Bratva-gengszterekkel lóg. Most azonban eltűnt, és Jax biztos abban, hogy ehhez az életét fenyegető maffiaháborúnak van köze. Jax, Chibs és Opie társaságában Nevadába utazik, hogy megkeresse, és hazavigye. Trinity ugyan félig ír, félig viszont Teller, és ahol a Tellerek megjelennek, ott kő kövön nem marad.

”A Maffiózók óta nem uralta így a tévéképernyőt egy csapat izzadt, erőszakos vadállat…” — Rolling Stone

“Első osztályú… A mai napig az egyik legjobb tévésorozat.” — Newsday

“Az egyik legjobb dráma a tévében.” — Time “

Öt csillagból négy. . . A Sons csúcsra járatja a drámát.” — New York Daily News

5 hozzászólás Ne habozz!

Sawyer - 2016. 05. 26. 17:12

Ugyanúgy vagyok vele, mint a Bansheevel és a Dexterrel: zseniális volt mindkettő egy darabig, aztán annyira leamortizált marhasággá váltak, hogy a sorozatot sem nézem meg talán újra, nemhogy még spinoffokat vagy egyéb médiát.

winnie - 2016. 05. 26. 17:15

pedig a spinoffok épp azért lehetnek jók, mert fel tudják frissíteni a sorozatot új koncepcióval és karakterekkel, hiszen csak a szellemiséget emelik át, a készítőgárda új, friss hangok, esetleg éppen korábban, a sorozatért rajongó írók, stb.

persze teljesen lutri, hogy melyik válik be. de olykor az ember nem arra szomjazik, hogy feltétlen csúcsminőséget kapjon, hanem egyszerűen az általa kedvelt világ bővítését várja, új, ott játszódó történeteket.

Sawyer - 2016. 05. 26. 19:18

Na igen, de ezen példák alatt azt is értem, hogy magukban a sorozatvilágokban is csalódtam, ergo nálam a spinoff is felejtős. Na viszont a Breaking Bad spinoff az jöhetett :)

sixx - 2016. 05. 26. 19:20

élveztem a fordítását, de a sztori annyira nem volt nagy truváj.

KiWi - 2016. 06. 04. 19:33

Nagyon köszönöm, hogy felhívtad erre a figyelmet, nem is tudtam, hogy ilyen is van. Gyorsan ki is olvastam.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz