login |

Drop The Mic w/ Anne Hathaway

2016. 05. 26. 13:30 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: fun, talkshow, video, ,

Itt az új Carpool Karaoke? Ha azt és a Jimmy Fallon-féle Tonight Show-ból származó Lip Sync Battle-t eladták külön sorozatnak, akkor lehet, hogy a Drop The Mic nem fog sokáig parlagon heverni. Hogy mi is ez?

A Late Late Show keretén belül James Corden és Anne Hathaway csapott össze egy “freestyle” rapcsatában, ahol nagyon durván csipkedik egymást. Az idézőjelet azért tettem, mert nyilván meg van írva előre. A tovább mögötti 5 perces előadásban élvezhetőek a beszólások – az angolosoknak.

7 hozzászólás Ne habozz!

energy - 2016. 05. 26. 15:12

Anne Hathaway szövege meglepően durva volt.

Bullseye - 2016. 05. 26. 16:14

Epic Rap Battles-ban valahogy kevésbé ciki, hogy előre megírták a szöveget.

winnie - 2016. 05. 26. 16:30

Bullseye: változtat valamin, hogy meg van írva? ennek nem az a lényege (vagyis épp az a lényege, hogy viccesre meg van írva), hanem az oda vissza alázás. olyan, mint a roast, ott is előre felkészülnek arra, hogy mit mondanak. vagy a standup.

egy imprósorozat, vagy egy rögtönzött rap más lenne, de itt nem ez volt a cél.

Éva - 2016. 05. 26. 17:08

Hathaway szövege tényleg nagyon durva.
Az, hogy előre megírják, egy kicsit enyhít a dolgon, hiszen ő nem találta ki gondolom. Nem rappel valami jól egyébként, néha alig értem, amit mond.

Bullseye - 2016. 05. 26. 18:44

Tulképp igen. Nyilván ilyen szintű rögtönzést nem várok el tőlük (még a Whose line-tól sem, ott is vágnak), de az sokkal menőbb lenne, ha maguk írták volna mindketten, és szinte biztos vagyok benne, hogy a teljes stáb dolgozott mindkét szövegen, ők meg csak előadják.

Roastnál is esélyes, hogy ha az ünnepelt nem komédiás maga is, akkor bedolgoztatott profikkal. Az számomra sokat elvesz a dolog értékéből – legalább mondják el, kinek tartozom köszönettel a röhögésért valójában!

winnie - 2016. 05. 27. 05:06

Bullseye: egyébként ez nekem korábban is okozott “meghasonlást”. a realityk esetében például, ha egy dokureality tetszik, mert vicces (nem szoktam nézni, de tegyük fel), akkor jól szórakozok. innentől kezdve a végeredmény megvan, és úgy gondolnám, hogy mindegy, hogy totál valódi vagy megrendezett. jól szórakoztam. ha tudom, hogy direkt érték el, hogy jól szórakozzak, és nem csak úgy alakult az élet, akkor az olyan nagy baj? vagy versenyrealityknél a felturbózott izgalom.

vagy ott a pankráció, ahol az ember eleve tudja, hogy minden előre megírt, a műfaj olyan, mint a sorozat, ugyanúgy bele lehet élni magad a történetbe. itt vajon mennyit számít az, hogy valódi vagy nem, ha ugyanaz a végeredmény. baj, ha nem tudunk elvonatkoztatni?

nem igazán tudtam akkor sem ezeket a válaszokat, de a józan eszem mindig azt súgta, hogy a végeredmény a lényeg. és mégis, a legtöbb esetében nem nézem már a végeredményt.

(ld. még a közelmúltban obama ugye standupolt, amit nyilván nem ő írt, de a végeredmény ugyanaz, az ember jól szórakozik. számít más? ha tudjuk, hogy egy ismert humorista vagy tíz, írta, akkor már nem is jó?)

Bullseye - 2016. 05. 27. 23:50

Persze, a végeredmény számít. Attól nem rossz, hogy csak megtanulja a szöveget és előadja. Csak nem ő vicces (bár lehet, hogy az, csak udvarias, és hagyta, hogy mégis megírják neki), hanem valaki ismeretlen.

Ahogy legtöbb akcióhős sem olyan kemény tömeggyilkos, mint a filmekben/sorozatokban. De ott legalább kiírják a forgatókönyvírót.

Van egy szint, aminél egyáltalán nem zavar, hogy kicsit feljavítják a dolgokat, sőt, pl. amikor realityben kihagyják az unalmas részt. Van ami belefér a popszakmába, de azért… pl. az utca embere riportok, ahol csak a hülyéket hagyják bent, vagy ez, amikor minden második szó idézőjeles lehetne a nagy összecsapással kapcsolatban. És van amikor kiderül, hogy a zálogházba úgy küldik be a már előre felmért cuccokat, és fukem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz