login |

Délelőtti videó 1.: Fear The Walking Dead

2016. 05. 27. 10:22 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

08.21-ig most lepihent a Fear The Walking Dead (itt írtunk a félévad záróról), ami a pár negatív komment ellenére a második legnépszerűbb sorozat itthon a jelenleg futók között, legalábbis a letöltések alapján – szóval még mindig nagy kedvenc. (Megjegyzem, itt mindenképp beszédes az adat, miszerint a világpremierből adódó választási lehetőségnek köszönhetően a többség a szinkronos változatot követi figyelemmel, ami szerintem abszolút logikus és érhető.)

A tovább mögött megnézhető a nyárvégi folytatás előzetese – nem tudom, hogy csak a 2×08-ból vannak-e részletek, de ennyi alapján meg nem mondanám, hogy ez a Fear, mert tisztára The Walking Dead-es ez a fél perc az erdővel, országúttal meg a marcangolásokkal.

4 hozzászólás Ne habozz!

kékosztriga - 2016. 05. 27. 14:01

Sosem gondoltam volna, annyira imádom a TWD univerzumot, hogy ilyet mondok valaha, de hidegen hagy mikor jön vagy nem. Szerintem addigra simán elfelejtem majd megvárom évadpakkban a 2. felét és ledarálom, a TWD előtt kedv csinálónak, vagy ön sanyargatásból vagy a fene tudja miért.

Jó öltet amiben volt potenciál és elszúrták.

oroszlan75 - 2016. 05. 27. 18:38

Úgy 2 hete végleg feladtam, már nem érdekel, pedig a TWD abszolút a kedvencem. Életképtelen, unszimpatikus karakterek, (még a drogos srác a legnormálisabb!) akik a kitörés utáni hetekben -annak ellenére amit láttak, tapasztaltak -sem tudják, akarják felfogni, hogy mi zajlik körülöttük. Túlélési ösztön 0, tervezés, szervezés a logikus lépések teljes hiánya. Azt vettem észre, hogy egyre inkább szurkoltam a z-nek, hogy gyilkolják már le őket és mutassanak másokat (nem, nem a trónok harcából:)hanem szereplőket!

És egyetértek az előttem felszólalóval.

JBG - 2016. 05. 27. 20:20

Never again.

diumdisum - 2016. 06. 11. 12:13

Nem értem önöket uraim. Százszor jobb mint a TWD 2. évada.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz