login |

A The Flash 2. évad vizuális effektusai

2016. 05. 30. 15:10 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: video,

Mint minden vizuális effektekben gazdag sorozat készítői, úgy a The Flash-é is el vannak ájulva attól, hogy mennyire jók a számítógép által generált jelenetek, de most nem a minőségük érdekel, hanem az, hogyan készülnek. A The Flash-hez pár hetente kipakolt a CW egy, az effektekről szóló magyarázó videót.

A tovább mögött megnézhető az effekteket taglaló idei hatodik rész, melyben a 2×20, a 2×21 és a 2×22 effektjeit vesézi ki a vizuálfőnök, Armen Kevorkian, bónusznak meg az előző 5 epizód is ott van utána, amikből kiderül, hogy melyik munkájukra lehetnek a legbüszkébben a mágusok.

3 hozzászólás Ne habozz!

Silver-sama - 2016. 05. 30. 15:38

Lehet csak én vagyok így vele, de így mintha még jobban mutatnának, mint a sorozatban… :D

dexfan - 2016. 05. 30. 16:48

Én az alkotók helyében inkább nem lennék ennyire büszke a végeredményre. A legtöbb trükk nemes egyszerűséggel pocsék. Csak a gorilla megvalósítása vállalható.

schweini - 2016. 05. 30. 20:04

Amik kicsit gagyinak tűnnek azok az olyan jelenetek, amikben pl. közelről mutatják ahogy Reverse Flashel verekszik. Viszont a karakterek nagyon jól néznek ki. Zoom, Firestorm, Sandmen. Eg sorozathoz ne is várjunk Avengers, X-men szintű CGI-t.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz