login |

Emlékeztető: Feketék fehéren 1. évad

2016. 05. 31. 20:55 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. Comedy Central. 21:30. Black-ish – 1×01 (magyar promó + szinkronhangok + pilotkritika: winnie – 5/10, human – 7/10)

Rendben, odavagyok a sitcomok terjesztéséért, és a Black-ish nekem még tetszett is az elején, de ezt a premiert akkor sem értem meg. A sorozat az amerikai feketék problémáiról szól. Nem a bandaháborúról a gettóban, hanem egy jómódú család mindennapjai során szembesül azzal, hogy az ő szemszögükből, a saját gondolkodásukat is kritizálva, mennyit változtak a rasszizmus csökkenésével, de el nem tűnésével. Hány embert fog ez itthon érdekelni? A kritikáinknál nem sok komment volt, de hátha most szereznek nézőket a szinkronossal.

blackishcanren

5 hozzászólás Ne habozz!

dvflls - 2016. 06. 01. 00:47

Ha a Californiába jöttem idehaza elment a végéig annak idején akkor szerintem simán ez is. Hasonló kultuszt nem fog ugyan teremteni de délutáni kikapcsnak megfelel, főleg ha korrekt poéntengert is felvonultat.

winnie - 2016. 06. 01. 04:46

dvflls: én sem érzem azt, hogy itthon ez sokakat érdekelne, letöltésben sem népszerű, akármilyen elismert.

az a sorozat, amit említesz, szerintem csak sima random szitkom volt, de itt mindenféle jogokról meg múltról beszélnek, egy részt szenteltek a rendőri túlkapásoknak, a rendőri brutalitásnak…, nem tudom.

Lakat - 2016. 06. 01. 08:25

Nekem nagyon tetszett angolul, kíváncsi vagyok a szinkronra. Szerintem aki a sitcomokat szereti, annak be fog jönni.

winnie - 2016. 06. 01. 09:54

lakat: én szeretem a szitkomokat, nem hiszem, hogy a műfajhoz való hozzáálláson múlna a bejövetel.

Stewie - 2016. 06. 01. 14:20

megnéztem este,hát annyira nem voltam tőle elájulva,néha kínosan elmosolyogtam magam rajta,sokszor fárasztóan hatott rám,pedig imádom a szitkomokat,de nyilván elég magas lehet a humor inger küszöböm,hogy tudok szitkomokon nevetni,vagy nem,vagy egyszerűen a szinkron volt olyan hatással rám,hogy nem tudtam maximálisan élvezni,pedig bírom a főszereplőt,de ez felemás érzéseket keltett bennem,még 1-2 részt talán megnézek belőle,de ha nem változik bennem pozitívan a vélemény,akkor nem nézem tovább

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz