login |

Young & Hungry: a 3. évad – írta DennyKeh

2016. 06. 01. 14:45 - Írta: vendegblogger

2 hozzászólás | kategória: kritika,

Az ember nem is gondolná, hogy az ABC Family Freeform házi szakácsos komédiája nemrég a 3. évadját zárta, hiszen nem is olyan rég ért véget az első szezon, melyben bemutatkozott új szerepkörében Emily Osment. Pedig így van, ráadásul a sorozat elsőként kapta meg a 4. évados berendelést az új név alatt, a csatorna kommentárja szerint azért, mert a humora, sajátossága és a lenyűgöző színészek tökéletesen passzolnak a fejlődő minőséghez. És talán az sem véletlen, hogy már a spinoff, a Young & Sofia, is berendelésre került.

Young and Hungry-1

Számomra a Young & Hungry az egyik legjobb feelgood sorozat, amit hetiben nézek, a humora és bája egyszerűen magával ragadó, de persze mivel a Freeform a platform, nem érdemes olyan humorra gondolni, mint amiket egyes országos komédiák hoznak.

Aki kitartott a sorozatnál, az tudja, hogy még mindig tart a huzavona a Josh/Gabi-párost illetően, hogy mikor sikerül már őket összeboronálni végre – de talán nem is az az érdekes, hogy mikor, hanem a hogyan, hiszen a fényesebb napokat mindig követi a ború, amikor szinte minden kezdődik újra elölről.

Young and Hungry-3

De mit sem érne a fő kapcsolat, ha a mellék karakterek nem lennének annyira jól sikerültek. A Yolandát és az Elliotot alakító Kym Whitley és Rex Lee nagyon jól teszi a dolgát, a három évad alatt egyre jobban és jobban működnek együtt és élcelődnek – nem is telik úgy el olyan rész, ahol ne húzná egymást a két karakter, néha igen mélyen érő dologgal.

A 3. évadból ki kell emelnem a 3×08-at, mivel a többitől eltérően klipsós, élő beszélgetéses epizódot kaptunk, melyben jobban is megismerhettük a színészeket, hogy mivel foglalkoztak korábban, a magánéletükbe is bepillantást engedtek, emellett random emberek kérdezhették őket, valamint rengeteg korábbi jelenetet is kaptunk ebben az összefoglaló részben – összességében nem ártott az efféle változatosság sem, bár talán az lett volna a legjobb, ha egy “klasszikus” epizód után jelentkeznek vele.

Young and Hungry-2

De ez tavasszal volt, most pedig már nyakunkon a nyár, holnap ilyenkor már a 4. évadot nézhetjük. És nemsokára elvileg itthon is bemutatásra kerül a Young & Hungry.

2 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2016. 06. 01. 15:24

“És nemsokára elvileg itthon is bemutatásra kerül a Young & Hungry.”

Lemaradtam valamiről? Ez újdonság. Soha nem gondoltam volna, hogy ezt valaha is bemutatják nálunk, bár a Baby Daddynek jobban örülnék.

A 3. évad egész jól sikerült, jobban élveztem, mint az első kettőt. Nálam Yolanda visz mindent, imádom a karaktert és a színésznőt is. Remélem, a spinoff nem azt jelenti, hogy Sofia kiszáll. Nélküle már nem lenne az igazi.

Annie - 2016. 06. 01. 15:56

Szórakoztató sorozat, nyáron ledarálom a második és harmadik évadot; az első tetszett tavaly nagyon.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz