login |

Supernatural: vége a 11. évadnak – írta Rileey

2016. 06. 02. 17:49 - Írta: vendegblogger

30 hozzászólás | kategória: 2015/16 finálék, kritika,

Az ígéretesen induló, de lufiként leeresztett 10. évad után kellemes meglepetésként ért a folytatás. Végig azt éreztem, hogy próbálkoztak az írók, igyekeztek olyan ötleteket kifacsarni magukból, amikkel ellensúlyozni tudják egy ilyen korú sorozat elkerülhetetlenül felmerülő gyengeségeit. Ez az erőfeszítés főleg a Monster of the Week-epizódokban nyilvánult meg. Voltak szórakoztató és kreatív megoldások, és azt is bizonyították, hogy ha akarnak, jól tudnak hozzányúlni a kimeríthetetlen mitológiához.

Sueprnatural - 11x23-01

A főszál hullámvasútszerűen működött. Végig látszott, hogy túl nagyot markoltak a Sötétség főellenséggé tételével, nem is sikerült az új fenyegetést érdekesen képernyőre vinni. Mégis akadtak jó pillanatok, például, hogy visszanyúltak az 5. évad témájához és kulcsszemélyéhez.

Azt nagyon díjaztam, hogy végre kezdtek Castiellel is valamit, nem csak jobbra-balra téblábolt mondvacsinált indokkal, mint az elmúlt években (bár Misha Collins néha kissé túljátszotta a szerepet). Három résszel az évad vége előtt pedig olyat léptek meg, amire nem feltétlen számítottunk, hogy egyáltalán valaha is bekövetkezik – meglepő húzás volt, annyi szent, hogy jó-e vagy rossz, arról inkább nem foglalnék állást.

Sueprnatural - 11x23-02

Összességében mindenképpen pozitívan előjellel tudok szólni a szezonról, ezért is csalódtam a végjátszmában (vagyis inkább annak hiányában); még soha nem produkált olyan jellegtelen évadzárót a sorozat, mint most. Spoileresen a tovább mögött folytatom.

Isten, alias Chuck, először hagyni akarta, hadd vesszen a világ. Majd úgy döntött, mégis beavatkozik, és az a zseniális ötlete támadt, hogy feláldozza magát Amarának, cserébe, ha az kíméletet mutat. Miután sikerül meggyőzni, hogy ez nem járható út, mindenki félreteszi az ellentéteit, és összeverbuválódik az Antisötétség Team: Dean, Sam, Castiel, Chuck, Crowley, Rowena és Lucifer.

Sueprnatural - 11x23-07

A tesóknak tíz évbe tellett megtanulni elfogadni, hogy ha valamelyiküknek meg kell halnia, akkor a másik tovább lép. Idén is Dean a soros a már jól ismert “az egyik tesó meg fog halni a fináléban”-klisé felhasználásakor, és ezúttal Sam állja a szavát.

Örülhetnénk, hogy zúgolódásunk meghallgattatásra talált, és nem azon ment részeken keresztül a vita, hogy képtelenek egymás nélkül élni, azonban én mégsem tudok, mert az továbbra is unalmas, hogy az évad csúcspontján a két srác közül az egyik az áldozati bárány szerepében tetszeleg. Csak az enyhítette a frusztrációmat, hogy Dean szálán nem erre játszott a legvége, de rövid ideig tartott az öröm; váltottunk Samre, akivel kapcsolatban… Halál komolyan azt a cliffhangert sikerült bedobni, hogy eldördül felé egy lövés és vágás?

Sueprnatural - 11x23-04

Chuck és a Amara találkozása több mint lelombozó volt. Az, hogy Dean a szentbeszédével megpuhítja, kibékülnek és elfüstölögnek az égbe a legbénább húzás, amit csak kitalálni lehetett. Mintha kozmikus óvodások matinéjába csöppentem volna, akiknek 23 rész után leesett, hogy viselkednek. Nem mintha a lelkek összegyűjtése-akción nem vonogattam volna hitetlenkedve a szemöldököm. Amara hálából visszaadja Winchester anyut Deannek, majd Chuck-kal visszahúzódnak a csigaházukba átbeszélni a dolgaikat – a közeljövőben őket szerintem nem látjuk.

Isten és a Sötétség behozatalakor adta magát a kérdés, hogy hova lehet még mindezt folytatni, hiszen ennél jobban már csak akkor tudnák emelni a tétet, ha ténylegesen bekövetkezne az apokalipszis, de lássuk be, erre sosem fog sor kerülni. Úgyhogy a főszál lezárásával párhuzamosan felvezették a részben, hogy egészen új irányból közelíti meg a 12. évad a Winchesterek eddigi pályafutását.

Sueprnatural - 11x23-05

A londoni egyetemesek szerint kártékony az, amit csinálnak, veszélybe sodorják az emberiséget, és ezért ki akarják vonni őket a forgalomból. Persze megint sikerült bekapnom a horgot, kíváncsi vagyok, mit tudnak kihozni ebből a szálból, hogyan és mikor találkozik újra Sam és Dean, és Winchester anyu milyen szerepet fog vállalni a történésekben.

Nem szabad elfeledni, hogy a 8. évad óta vezénylő Jeremy Carver leköszön (megy vinni a Frequency-t), a showrunneri tisztséget Robert Singer és Andrew Dabb veszi át, és a váltás akár komolyabb kihatással is lehet a sorozatra.

30 hozzászólás Ne habozz!

Szaby59 - 2016. 06. 02. 18:28

Nekem pont, hogy “felüdülés” volt az Amara szál zárása, végre nem csak kinyírták az évados főgonoszt hanem anélkül is rendes lezárást kapott a karakter meg a történetszál is. Bár azért Amara bemutatása az évad során többször is a nagyon erős, de esendő és nem annyira gonosz ő felfogással volt bemutatva.
Egyedül Isten=Chuck nem tetszett, maga a színész/karakter is olyan semmilyen lett.
Összességében nekem jobban bejött ez az évad mint a tavalyi pecsétes hercehurca, még az epizodikus részek is változatosabbra sikerültek ami egy 11. évados sorozatnál nagy szó.
Várom mi lesz, de ez az egyetemes szál az Amara+Isten után eléggé soványnak tűnik, bár Lucifer is visszatérhet, hisz nem tudjuk mi lett vele…

EvJ - 2016. 06. 02. 18:33

Meg mindig a Top5ben van nalam ez a sorozat 11 ev elteltevel. Egyutt fogunk megoregedeni.

Silver-sama - 2016. 06. 02. 18:44

Vártam már ezt az írást, köszi! ^^
Én pont azt szerettem volna, ha a kövi évadban ember(ek) lenne a főgonosz :3. Úgy tűnik, meg is kapom ^^
Különösen kiváncsi vagyok, Robert Singer mit hoz össze showrunnerként.

Arsebulls - 2016. 06. 02. 18:48

Engem annyi szál és élmény köt már ehhez a sorozathoz, hogy olyan mintha a testvérem lenne. Néha borzalmasan haragszom rá, de sose annyira, hogy megutáljam. 13 éves voltam, amikor elkezdtem nézni. Ez a sorozat az oka, hogy később junkie lettem. Az évad összességében szerintem is pozitív volt, emiatt az évadzáró miatt kifejezetten haragszom.

Az Amara szál lezárására azt mondom, hogy némi frissességet próbáltak adni az évadzárónak, közben pedig elfelejtették, hogy ez egy évadzáró. A legrosszabb monster of the week részeknél is érdektelenebb volt az egész. A Carry on my wayward son mindig felspiráz az évadzáró elején és általában ez ki is tart a rész végééig. Most már körülbelül 10 perc után untam. A rész végénél ásítottam egy nagyot és olyan “meh” érzéssel kiléptem a lejátszóból.

Ugyanakkor borzalmasan várom a következő évadot, nagyon kevés dolog van ami még a gyerekkoromhoz tud kötni és a Supernatural az egyik és semmi pénzér nem cserélném másra jelenleg.

Uhu - 2016. 06. 02. 18:57

Én is attól féltem, hogy Isten megjelenése gyakorlatilag véget vet a sorozatnak, de nagyon jól megoldották nemcsak azt, hogy a sorozat folytatódhat, de azt is, hogy nem kell attól félnünk, hogy Chuck majd mindig lenyúl ezután, ha azt látja, hogy a fiúk bajban vannak, hiszen 1-2 évtizedig vélhetőleg el lesz foglalva Amarával.

bellarea - 2016. 06. 02. 19:37

Nagyon elégedett vagyok az idei évaddal és a zárással is, ne feledjük, ebben az évadban produkált egy legjobb sorozatepizódot, ami 11. évaddal a háta mögött azért nem semmi. Nekem tetszett, hogy megpróbálták legyőzni Amarát, de nem sikerült, hogyan is sikerült volna, hiszen egyenrangú Istennel. Mégis hatalmas ötlet volt egy csapatba állítani mindenkit. És hogy a vége nyugalmasan lett rendezve, szerintem nem tudták volna jobban megoldani. Ha Dean felrobbantotta volna magát a lelkekkel, akkor a következő évadban újra csak a feltámasztás köreit futottuk volna, vagy esetleg egy teljesen megváltozott, démoni Deant, akit már láttunk, ugyebár. Viszont a brit egyetemesek szála nekem nem tetszik, félek, hogy idegesítő és erőltetett lesz.
Nem tudom, de én várom vissza Lucifert és Metatront is.
Nálam az évad 9/10, a finálé 8/10.

venezia - 2016. 06. 02. 19:41

Igazából a supnet, már elért odáig, ha az ember elég figyelmes akkor már az első 30 másodpercben tudja, hogy érdemes végignézni a részt vagy nem. Gondolok itt a főszálra, amit legalább 8 éve sikerült elvinniük a francba, talán jövőre földhözragadtabb lesz, ami jót is fog tenni a sorozatnak. Személy szerint annak örülök, hogy már korábban felismerték azt, hogy annyi, de annyi kellemes egyrészes szereplője volt a sorozatnak és már hozzák is vissza őket néha, akikekkel általában a jó részek születnek.

Rileey - 2016. 06. 02. 19:53

Igazából nem azzal van a bajom, hogy nem ölték meg, hanem azzal, ahogy kivitelezték. (Nem tudom, hogy lehetett volna másként, csak hogy így nekem nem jött be.)

Patrik - 2016. 06. 02. 20:07

Fantasztikus évad volt, sokkal jobbra sikerült mint az előző. 9/10-et simán megérdemel

infinity - 2016. 06. 02. 20:10

Jó kritika! Nekem is hasonló gondolataim vannak az évaddal és a fináléval kapcsolatban. Várom a folytatást!

Isaac - 2016. 06. 02. 20:25

Nekem tetszett a zárás,Amara nekem egy kicsit a “durcás kislány,aki szobafogságot kapott”,de nagyon a szívére vette.Na igen,mindez isteni erők birtokában elég durván sülhet el (majdnem így lett),nem volt igazán gonosz csak meg nem értett. Ez mondjuk a járulékos veszteségek szempontjából nem így tünhet :o
Kedvenc részem a fináléban,a poén mikor Jensen Rowenát utánozza…:)

Raziel Anarki - 2016. 06. 02. 20:38

nekem is jobban beadta az évad mint a tavalyi, érzem az erőt még az írókban a folytatásra, és szerintem ez a “lelkizős” évadzáró is elég jól megírt és újszerű lezárás volt, azzal együtt h tipik supnat elemek is vegyültek a rreceptbe. :)

yagami - 2016. 06. 02. 22:28

Szerintem a 10. évad sem eresztett le a végére. Ott is inkább ott pörgöttek fel az események emlékeim szerint… mint az összes évadban. ( Tudom, hogy főleg itt most a démon Dean szálra gondolt az író )
Én nem éreztem azt, hogy nagyot akartak volna markolni vele. Jól játszotta a nő és jó színészt választottak és talán emiatt is részben… de élveztem a jeleneteit. Viszont míg gyerek volt, na azt nem nagyon… nem mindig. Látszik a folyamatos fejlődés a 8. évadtól. Ezért is félek, hogy Jeremy helyett most mi lesz… remélem ennél csak még tovább tudják fokozni a hangulatot ( ha úgy tetszik visszafejlődni ) és nem rontják el az eddigi fejlődést. Chuck szerintem okés volt Istennek. A finálé se volt rossz. Bár nem lesz a legemlékezetesebb. A 10. évadé nagyon bejött, szerintem jobban, mint ez, de ettől függetlenül nem volt rossz. Kíváncsi leszek a folytatásra. :)

Azt viszont nem értem, hogy Chuck azt mondta, hogy Gábrielt túl sok idő lenne újra teremteni. De ő nem úgy van, hogy él? Istennek csak tudnia kellene róla, ha így van… remélem azért a következő évadban előkerül. :)

Tommi - 2016. 06. 02. 23:04

Szerintem jót tenne a sorozatnak ha a következő évadban 1 főszál lenne és 23 részen keresztül azzal foglalkoznának mint a Gotham 2.évadában. Tudom itt kevesebb karakter van mint ott de ha behoznának pár újat még megoldható is lenne. De meg kell jegyeznem hogy nagyon jó évad volt rettentő erős részekkel az évad közepén meg a végén.

malteros - 2016. 06. 02. 23:09

Jézussal mi van? Kicsit ki lett hagyva a képletből..

moony - 2016. 06. 02. 23:32

nekem minden hibájával együtt baromira bejött az évad. őszintén, rég élveztem ennyire. Lucifert remélem visszahozzák még, mert ő nagyon üde színfoltja az egész shownak, de egyébként is, tényleg csak max 2-3 részt tudok mondani, ami nem jött be. az előző 2-3 évadban ez az arány fordítva volt…
nem gondoltam volna, hogy ennyire erősen vissza tudnak jönni. kiváncsian várom, mi lesz jövőre. engem megvettek.

apost - 2016. 06. 03. 00:23

Túl régóta nézem, így maradok, de igazából már nagyon zavar, hogy mindenki ember.
Eredetileg a pokol és a menny is egy ember számára felfoghatatlan hely volt, most meg mindkét helyen mindenki porhüvelyekben rohangál és mindkét helyen emberi kialakítású épületek, illetve belső terek vannak. Angyaloknál eleve még hátrány is ha porhüvelyben vannak, mert megcsavarhúzózhatják a fejüket és így bármit megtehetnek velük. Illetve eleve a gondolkodásmódjuk is már túl emberi. Olyan mintha valami Barátok közt-öt néznék, de azon túl, hogy végül Isten is mindenféle egyedi látvány nélkül, szimpla emberként lett bemutatva, végül viselkedésében is olyan lett mint valami brazil szappanopera szereplő.

És a nagy csavar a végén, hogy a Sötétség ellen a lelkek a nyerők, mert azok fényenergiából vannak, remek ötlet volt. Főleg mert Amara lelkeket evett a felnőtté váláshoz, de talán még utána is eszegette őket néha, szóval lényegében kb egy mennyei hamburgerrel akarták őt megdobni a végjátékban.

De a jövő évi szál legalább ígéretes, mert legalább emberek követik majd el az emberi hülyeségeket. És remélem visszahozzák a misztikus náci vonalat is, az még anno érdekesnek tűnt. Illetve ha már besült a spinoff, a ahhoz tartozó történetötletre is ellőhetnének pár részt.

Rockdragon - 2016. 06. 03. 00:52

Néztem, néztem a részeket és azt éreztem, hogy én utálom Amarát. Gondolkodtam, hogy végülis miért?
Nem azért, mert el akarja pusztítani a Földet, nem azért, mert lazán megölt egy csomó embert.
Attól voltam rosszul, hogy megy-megy, nézegeti a világot, egy kicsit pusztít, kicsit tombol, mint egy hisztis kisgyerek és közben nem veszi észre, hogy mi van körülötte. Nem fogta fel a természetet, nem fogta fel az embereket, meg sem próbálta meglátni, hogy a rossz dolgokon túl, mennyi jót tesznek az emberek, mennyi szeretetet képesek mutatni.
Mikor látta a hervadó virágokat, akkor kezdtem el reménykedni, hogy na talán most, végre eljutott valami az agyáig. De aztán jött a beszélgetés a nénikével és megint rá kellett jönnöm, hogy neeeem, nem ez volt a lényege a résznek.
Bár végül kimondta, hogy gyönyörű, amit Isten alkotott, de nem kaptam elégtételt ezzel kapcsolatban, inkább csak úgy jött le, hogy ez is a “béküljünk ki” szöveg része volt és nem volt mögötte igazi tartalom.
Mindegy, örülök hogy így oldották meg, valahol várható is volt, és lehet mondani, hogy Dean szentbeszéde stb., de igazából senki más nem tudott volna rá hatni.
Az, hogy milyen csapatot raktak összea végjátékhoz, az szerintem is zseniális volt, jó sok humorfaktorral, amit ki is használtak, én dőltem a nevetéstől többször is. :D
Azért az a rész, ahol Dean utánozta Rowenát… hát az szerintem eszméletlen volt, többször is megnéztem :D
Plusz a kaszás és Crowley flörtölése, majd a többiek rosszallása…
Ezeket a poénokat imádom a sorozatban, és örülök hogy az utolsó két rész bővelkedett bennük.
Ez a brit luvnya felhúzott; ahelyett, hogy segítettek volna nekik az x-számú világvégénél, ültek a seggükön. Most meg jönnek ítéletet hirdetni, hát menjenek a csudába. Várom a következő évadot, hogy bemutassanak nekik a srácok.
Amúgy az, hogy valamelyikük áldozat lesz az évad végén… Több milliárd ember él a Földön, de őket nyilván nem vonhatják be a végén, hogy “Hé, Te, gyere már meghalni helyettünk, különben itt a világvége!” Szerintem ez megkerülhetetlen a sorozatban.

Kissur - 2016. 06. 03. 02:08

Nem értem miért húzza le mindenki a 10.évad végét. A 10×17-től átment átívelőbe és mivel darálva néztem, ezért imádtam. Sokkal jobb volt, mint az idei évad. Igazából semmit nem kezdtek azzal, hogy kapocs van Dean és Amara között. Sam nem csinált semmit. A Halál megöléséről teljesen elfeledkeztek. Egyedül a pár visszatérő szereplő és a 11×20-as rész volt, ami miatt volt valami pozitívum az évadban.
Azt várom, hogy jövőre végre nem természetfeletti ellenfelük lesz, hanem ember(ek), és akkor kiderül, hogy az ember a leggonoszabb lény mind közül.

yagami - 2016. 06. 03. 04:38

De honnét veszi mindenki, hogy emberek lesznek az ellenfelek?:D És, hogy ezek után nem lesznek angyalok? Stb.? Ilyenről volt szó valamikor… elkerülte volna a figyelmem?

Ja, igen, az egyetemes dolgot lezárhatnák már végre. De úgy örökre. Nem kellett volna ez…

majsz - 2016. 06. 03. 07:48

Hát törzs fanként azt kell mondjam az utolsó részek néhol már már nevetségesek voltak.. ez team up, Isten az asztalról beszél, Crowley, Luci kelléként ténfereg, Cas is csak azért volt kb hogy Lucit sreamelje, magától nulla célja a karakternek, értem ezt a végkifejletre.
Dean és Amara kapcsolatát jobban kidolgozhatták volna, mert így ez a langyos lebeszélés nem igazán jött ki.

Összességében eleve nem kellett volna idáig kihúzni a Supnatot, mint Isten meg nővére, de legalább innen már feljebb nincs vissza lehet zökkenni egy régebbi Odaátos feelingre. A baj csak az, hogy innentől a “kisebb” dolgokat nehéz lesz komolyan venni.

Ami előre nem tetszik, hogy emberek kezdik el őket b@szogatni, mert az nagyon nem supernatural és baromi idegesítő tud lenni.

kylo ren - 2016. 06. 03. 14:27

Az évad kb a 10.részig volt jó, utána lejtmenetbe állt, az utolsó pár részt inkább hagyjuk. Ez az évadzáró is sótlan és jellegtelen volt a cliffekkel együtt. Sam-el konkrétan ugyanazt a cliffet lövik el, mint tavaly Crowley-val, eszméletlen kínos.

Carlo Blaine - 2016. 06. 03. 15:47

Nem tudom ebbe mi volt ami miatt elégedettnek lehet lenni.
Amióta Isten megjelent, mi a jó Isten történt? Talán azzal lehet a legjobban körül írni, mint amit írt valaki korábban, hogy szappanopera… Vagy most már ideáig süllyedtünk, hogy ez a trendi szappanopera?
Aztán többször hangoztatják ezt a Dean-Amara közti kötődést amit mintha elfelejtettek volna egy idő után, hát zseniális.
Az évad ígéretes volt, az egész elmegy egy gyenge közepesnek, tehát okés volt egy darára, de miután megjelent Isten, inkább nevetséges és gáz volt az egész.
Az egész mennyestül pokolostul olyan, mintha belefáradtak volna az írók, és már a tökük teli lenne az egésszel, és csak muszájból csinálnák. Hol van valami misztikum? Valami erő? Akármi… Mint egy csapat csicska. Beszabadulna pár életfogytos kissebbségi olyan késekkel aztán halomra szurkálná az összes démont meg angyalt a francba… hát heee… Pláne amelyik még birkózni is tudna, mert ahogy látom a sorozatba csak birkózás létezik. Egy jól megtermett kokszos széthajigálná az összeset egy füst alatt.
És amúgy tényleg…. Jézussal mi van? Miért nincs? Pont Jézus… nincs…

Addam - 2016. 06. 03. 19:59

Ha meg merik lépni a következő évadban, hogy Sam helyett legalább 5 részig anyu ül Dean mellett az Impalában, akkor sok mindent megbocsájtok a készítőknek + remélem, hogy Chuck és Amara nem szerepel többet.

BB - 2016. 06. 03. 20:00

Az évadzáróval én sem voltam nagyon kibékülve, de a miértjét igazán nem tudom megmondani. Az tetszett, ahogy Amarával lezárták, viszont a többi valahogy tényleg langyosra sikeredett. De az évadot egészében szerettem, sokszor ellazázták, nem vették komolyan magukat (szerintem az alapból egy jó poén, hogy Istent, akinek megjelenésére évadokat vártak a supnap-fanok – másokról ne is beszéljünk -, lazán Chucknak hívnak).
Viszont rájöttem arra, hogy akárhogy is szúrnak el dolgokat a sorozatban, én nézője maradok. Egyszerűen szórakoztat, ennyi.

Supnatfan - 2016. 06. 05. 12:53

Hát ez borzalmas volt. Ugyanazt a clichés ötletelen marhaságot kaptam amire számítottam. Ez az évad a legrosszabb az egész szériában. Nem volt epikus nem volt ötletes se merész csak unalmas. Veszettül unalmas és csak kapkodtam benne a fejem azon a sok lusta megoldaáson. Egyedül a 20. rész mentette meg egy kicsit az évadot. Azért mert az kreatív volt, volt benne pár érdekes megoldás, hozta a supernatural hangulatot és éreztem hogy abban volt munka. Nem csak összecsapták az egészet. De ennyi volt benne a jó. Az egész sorozatot úgy tudnám leírni mint egy vállbökdösös tréfát. Tudjátok amikor valaki megböki válladat hátranézel és nincs ott senki. Itt ugyanez van a fiúk veszélybe vannak egyikük talán meghal, de mégse. Itt a világvége talán lesz valami dráma, de mégsem. Ez mindig is a sorozat sajátja de ennek ellenére néztem mert mindig megtudott valahogy fogni. Akár a humorral az érdekes karakterekkel vagy a kreatív átdolgozásának a mitólogiáknak de itt egyik se volt elég. A mitólogia nem volt kreatív, csak gondoljatok vissza hogy akarták elintézni a Sötétséget és hogy akarták Lucifert. Érzed a különbséget? Egyik epikus a másik meg csihipuhi a két oldalon. Jaj … Tudom hogy sok fant felidegesítek de a 10. 6. 7. 8. ezerszer jobb volt.

Supnatfan - 2016. 06. 05. 12:59

Jaj de meglepő sem nem hal meg a következő évadban … TE JÓ ÉG!!! Mekkora fordulat ATYA ÉG!!!

Carlo Blaine - 2016. 06. 05. 17:28

Kiáncsi leszek az emberek majd mikor unják meg ezt a tét nélküli szarságot.
Mikor mnidig történik valami a szereplőkkel, de te tudod, hogy hótziher, hogy nem fog meghalni, így kvázi unott fejjel nézheted végig az epikusnak szánt szart.
Mondjuk itt ez hatványozottan igaz.
Jaj olyan izgalmas egy másik Isten, aki pusztítani akar, ja hogy úgy sem fog senki elpusztulni, hmm izgalmasnak hangzik… ja nem. Persze ezt mocskosul kemény kreativitással lehetne ellensúlyozni… de ja, hát ez sem fog megtörténni.
Napi mindegy, azért az évandonkénti >10 rész ami nem töltelék azért még megéri ledarálni egy évadot, mert pár rész nem oszt nem szoroz. Persze ha minden évadba megnézném azt a sok részt az már úgy nagyon gázos lenne.

Luckylaci - 2016. 06. 14. 09:21

Szerintem most kellett volna befejezni, a sorozatot.Dean feláldozta volna magát. Az volt az érzésem, hogy a készítők is így gondolták, csak jött a fejesektől a füles : FOLYTATÁST!. A másik amit már többen is írtak, hogy ilyen szintű lények után, már semmi nem számít epic boss-nak.

Boci - 2016. 06. 22. 14:32

Hatalmas csalódás volt, de attól belenézek, hiogy mivel indítanak jövőre….

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz