login |

Délelőtti videók 1.: Good Behavior

2016. 06. 07. 10:22 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: video,

Lássuk, hogy merre szaladnak szét a Downton Abbey-s színészek: Joanne Froggatt a Dark Angel főszerepét kapta, Laura Carmichael a Marcella-ban szerepelt, míg ketten Amerikában próbálnak szerencsét, hiszen Dan Stevens a Legion főszereplője lett, míg Michelle Dockery a TNT-s Good Behavior-é.

A nyáron startoló sorozatot a Wayward Pines-tévésorozat készítője, Chad Hodge jegyzi – a Wayward Pines-könyv írójának, Blake Crouch-nak egy novellája (The Pain of Others), illetve Letty Dobesh-történetei alapján. Egy börtönből frissen szabaduló tolvaj-szélhámosnőről szól, aki kihallgatja, hogy egy bérgyilkost felbérelnek egy férfi feleségének megölésére, s megpróbálja ezt megakadályozni, miközben belegabalyodik a gyilkosba.

Good Behavior-cast

Meg nem mondom, hogy fordulhatott elő, hogy az év elején kiadott trailer nem került ki, de akkor azt pótolom, a friss előzetessel együtt. A tovább mögött előbb az új 1 perces előzetes, majd a korábbi 1 és 3 perces trailer. Szereplők: Michelle Dockery, Juan Diego Botto, Terry Kinney, Lusia Strus, Maria Botto.

5 hozzászólás Ne habozz!

AJ - 2016. 06. 07. 10:31

Nem is tűnik rossznak.

energy - 2016. 06. 07. 11:02

Michelle Dockery-t valamiért nem kedvelem.

szerintem - 2016. 06. 07. 13:10

megneztem mindharom videot, de nem lettem sokkal okosabb, hogy megis milyen sorozat lesz ez. temajat tekintve, a leiras es a videok alapjan eleg sulyos dramanak tunik, a videok hangulata alapjan viszont valami nagyon konnyed dolognak tunik.
michelle dockery kulonben nekem sem kedvencem, bar csak a downton abbey-ben lattam, de az eleg is volt.

emzéperiksz - 2016. 06. 07. 13:43

már örültem a frufrunak, erre…

garcon - 2016. 06. 07. 18:25

Nagyon várom !!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz