login |

És Batman?

2016. 06. 08. 15:03 - Írta: winnie

22 hozzászólás | kategória: a hét dumája, , , ,

Ha már Acélember, alias Superman, is megkapja tévésorozatos alteregóját, akkor adja magát a kérdés, hogy mi a helyzet Denevéremberrel. Pár hónapja újságírói kérdésre az alábbit válaszolta Andrew Kreisberg, aki a tévés DC-univerzum egyik vezető írója Marc Guggenheim mellett, mind a 4 sorozatban executive producer.

– Is there a Batman in Flash and Arrow’s universe?
– The answer to that is above my pay grade.

Végülis nem mondott “nem”-et. Tényleg, jó lenne egyáltalán, ha lenne mellékszerepben mondjuk? Tudna valamit hozzáadni a sorozatokhoz?

22 hozzászólás Ne habozz!

Hellraizer - 2016. 06. 08. 15:18

Abszolút nem illene bele ebbe a nyáltenger csilli-villi CW univerzumba egy Batman. Habár a többi sorozatnál se értem miért kellett őket ennyire langyosra csinálni. A Daredevil meg a Gotham 100szor jobbak ezeknél, hangulatosak, izgalmasak. Ezeken a CW-s sorozatokon rendszeresen bealszok el is kaszáltam mindet :) A Gothamba viszont el tudnék képzelni egy Batmant a későbbiekben

Edrick - 2016. 06. 08. 15:43

Easter eggnek jó, mikor feltűnik valahol a neve, és elmosolyodom, ha esetleg van rá valamilyen utalás, de a cw-s sorozatokba szerintem sem illene bele, egyszerűen nem.
A Gothamben majd egyszer, elvégre láttuk Bruce arcát, mikor Azrael-t nézte, ahogyan a köpenyében ugrált :) Szóval ott igen, de az meg nem CW, CW-n Batmant nem, ha belegebedek sem tudom azt mondani, hogy “igen, jó lenne”.

Silver-sama - 2016. 06. 08. 15:55

Szerintem meg Batman nagyon jól elmenne a CW depis, drámás világában.

torjack - 2016. 06. 08. 17:42

Ha már Supermant is megalázza a CW, oly mindegy, ha lesz egy drama queen Batman is…

“My name is Bruce Wayne. When I was a child, my parents were murdered. After a few years workout, I have come home with only one goal: to save my city. To do this, I must become someone else. I must become something else.”

:D

Silver-sama - 2016. 06. 08. 17:59

“I must become… the Batman.” XD

Jesustomer - 2016. 06. 08. 18:46

Ez a monológ tényleg röhejes de amikor az arrow elindult én nagyon csipáztam h monológ van minden rész elején, aztán meguntam de a flash-nél megint olyan érzés fogott el. Viszont ide tényleg nem kéne batman. Csak ha nem lesz Justice League

seed - 2016. 06. 08. 19:00

@torjack

ez tetszik :D:D:D:D:D:D

majsz - 2016. 06. 08. 19:20

A CW-be nem igen megy el egy Bat. A mostaniakat se tudják rendesen rendezni, hát még egy ikont. Különben is elnyúlná az egész “showt”. Ha mégis úgy alakítják, hogy létezik az univerzumban, épp elég lenne jelzésértékkel megmutatni, mint akár egy grafiti vagy falba állított dobócsillag.
Ez a Superman cast se tűnik jó ötletnek, majd arra fecsérlik az idejüket hogy magyarázzák épp miért nem tud jelen lenni..
Szóval Batmant meg az ilyen OP-kat mint Sups, Latern, Wonder Woman hanyagolni kéne, jobb választás lenne pl Victor Stone.
Amúgy meg tök mindegy, mert ha ezt a sablonos írást nem hagyják abba mindenki dobni fogja a témát.

De DC úgy látszik nem tanul, a filmjei is rém gyenge sztorival nulla humorral jönnek, kb csak az ismert karakternevekkel dobálóznak.

Savinyo - 2016. 06. 08. 20:39

Szerintem a cw drámázásában pont a green lantern stimmelne de ott is csak Hal Jordan és akkor amikor éppen magánember, még az eddigi utalások meg az hogy lantern legjobb barátai a flash meg green arrow illene is az eddigi sémába csak a sci-fi részét sehogy sem tudná jól megoldani a cw.

Gate - 2016. 06. 08. 21:02

Igazából erre a kérdésre már válaszoltak a Flashben. Amikor Barry faggatja Gideont az első évadban és közli, hogy tudja ki ő, “Flash, alapítótagja az…”. Nem fejezte be a mondatot de mind tudjuk, hogy a Justice Leaguenek, ha pedig van JL akkor nyilván lennie kell Batmannek is. Az ugye más kérdés, hogy látni fogjuk-e valaha, de maga a karakter létezik az univerzumban ez szerintem kétségtelen.

Mate815 - 2016. 06. 08. 21:27

Nem lenne értelme az eddigi hősöknek. Bats lenyomná a sok CW-s noobot meg az összes ellenségüket fél nap alatt. :D

DarkEagle - 2016. 06. 08. 21:52

Ami jelenleg most van annál minden csak jobb lehet és mivel Geoff Jones átvette az irányítást minden jobb is lesz. :D Épp most jelentettek be 4-5 szereplőt pl Supergirlbe amiből 2 állandó szereplő lesz. Az egyik egy doki a Cadmusból a másik pedig Lex Luthor húga. Szóval szerintem mondhatjuk hogy belecsapnak a lecsóba. Persze biztosat csak akkor lehet mondani ha már látjuk is. :D

Egyébként meg Batman már jelenleg is van a CW-n. Persze nem láttuk de van. Arrow-ban többször is említették és a LOT-ban is említette Rip. :D

winnie - 2016. 06. 08. 22:04

Gate: hmm, a készítőnek higgyek vagy neked?:) oké. ezt nevezik easter eggnek, vagy kacsintásnak, olyan utalásnak, amit nem kell beteljesíteni, így sosem kell feltétlenül kiderülnie. azért írták bele, mert nekik ez jó játék, de egy percig sem kell belegondolniuk abba, hogy létezik-e a figura, hogy egyáltalán van-e justice league, mint ahogy kacsintottak hal jordanre meg sok minden másra is. ezek azok a szeletkék, amiet nem érdemes tovább gondolni, mert nem világépítés, -alakítási célból kerültek bele, hanem mert valaki bedobta a szkriptbe, mert jó poénnak tartotta, és a showrunner, meg utána a dc sem húzta ki azzal, hogy “Inkább ne.”

DarkEagle - 2016. 06. 08. 22:20

Azért a Hal Jordan meg Batman utáls két külön kategória volt Winnie. :D Hal-ről csak egy kabátot láttunk. Míg Batmant konkrétan SZÓ SZERINT megemlítették mind a LOT-ban mind az Arrow-ban. Igaz utóbbiban olyan szinten csak hogy FElshitty csak azért nem kapta az Oracle nevet mert az már foglalt ami egyértelmű utalás Barbara Gordonra tehát Batman segédjére.

Savinyo - 2016. 06. 08. 22:36

Hal-ről és Batman-ről is volt utalás a Flashben előbbiről hogy a bezárt Fearris légibázison akarták elszállítani a metahumánokat amit egy lezuhant repülő miatt zártak be (Hal Jordan eredettörténet) utóbbiról meg amikor az Atomsmasher-t csalogatták Flashez olyan lámpával amivel gothamben Batman-t hívják és cisco mondta hogy egy képregényben olvasta és onnan jutott az eszébe. Szóval még ha a készítők játszanak is akkor is egyre több utalás van a többi justice league alapító tagra.

Edrick - 2016. 06. 08. 23:19

Szerintem nem az a kérdés, hogy van-e. Utalgattak rá, oké, és most csak öt perce nézzük úgy az utalások meg minden alapján, hogy van, létezik. Ez esetben a kérdés az, hogy megjelenjen-e, mint ahogy Superman fog, tényleges, kézzel fogható (mellék)szereplőként, avagy ne? Mert amíg csak beszélnek róla, és ráadásul úgy, hogy nem tudjuk, a háttérben csinál-e valamit, sőt valami olyat, aminek hatása lehet mondjuk a történetre, addig ez mind csak jó poén. De a kérdés az, hogy érdemes-e egyáltalán a készítők részéről behozni bármelyik cw-s sorozatba, és hogy a kérdést idézzem: “Tudna valamit hozzáadni a sorozatokhoz?”

Anthonz - 2016. 06. 09. 09:06

Ilyen alapon megjelenhet Nefarian is a WOW-ból, mert Cisco a múltkor beüvöltötte, hogy Leeeeeeeeeeroooooy!!! Vagy jöhet 1-2 orc metahumannak, wow-flash crossover?

Hjoci30 - 2016. 06. 09. 09:47

Ha emlékeim nem csalnak(bár nem ma volt, de megmaradt bennem) még az Arrow viszonylag elején vmi műholdon egyértelműen olvasható volt a Wayne cégér. Bár ekkor még nem volt biztos, hogy a filmes és a tv-s külön univerzum.Én nem bánnám ha beugrana Batman, de akkor nagyon oda kéne tenniük magukat a készítőknek! Állandó szereplőnek viszont semmiképp nem szeretném, legalábbis nem a CW-n. Mondjuk egy Gotham időugrás és abban Batman…. de gyanítom majd csak a befejező évadban/részben tűnik fel először.

Tusán - 2016. 06. 09. 14:32

Nekem egy normális, Nolan-féle Batman-sorozatra van szükségem, mert a Gotham kb. akkora szégyen a Batman-univerzumban, mint Schumacher filmjei.

Néma Harcsa - 2016. 06. 09. 22:01

Burton és Nolan Batman-értelmezésein és pár animációs cuccon kívül csak szörnyűségek születtek, szóval eszükbe ne jusson tovább gyalázni a legütősebb szuperhőst a legütősebb ellenlábasokkal, épp elég az az otromba borzadály, amit Gotham néven művelnek.
A Daredevil s01 showrunnerére mondjuk rá merném bízni, ha nagy mozgásteret kap. A DD 02-ére már nem.
Most csinálnak a Killing Joke-ból animációs filmet, az sem túl meggyőző a trailer alapján, sehol nincs az eredeti rajzokhoz képest hátborzongatásban, de ne legyen végül igazam.
Hagyják békén szerencsétlen Batmant, amíg nem egy zseni vagy majdnem zseni nyúl hozzá.

Néma Harcsa - 2016. 06. 09. 22:08

(Ha mégis lesz sorozat, Jokert csak Jake Gyllenhaal játszhatja, esetleg Jack Gleeson (Gofri a GoT-ból), utóbbi lassan beleöregszik a figurába, kár, hogy tudós akar már lenni színész helyett, ha jól tudom.)

Néma Harcsa - 2016. 06. 09. 22:14

(Tudom, Jared Leto az új Joker, totális tévút a figura, ha a színész nem is, mindenesetre elég volt a Suicide trailere meg a fotók belőle.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz