login |

Dragon Ball Super: Future Trunks Saga – írta LaCRossE

2016. 06. 14. 14:50 - Írta: vendegblogger

334 hozzászólás | kategória: animáció, kritika, ,

Közel egy éve indult útjára a számunkra talán kultikus anime teljesen új részekkel és sztorikkal, a kezdésről pedig született is írás az oldalon. Én egyfajta megújulást vártam a sorozattól, ami többé-kevésbé meg is valósult, de az eddigi összkép nagyon vegyes érzéseket hagyott bennem.

dbsup_fts_ (1)

Sztorikat ugyanis nem mindig hozott újat, az első 27 rész ugyanis már meglévő alapanyagokból dolgozott, és félreértés ne essék, nem azért, mert a párhuzamosan futó mangát dolgozta fel, ami egyébként megszokott dolog Japánban, így nem is lenne problémás a dolog.

A probléma az, hogy a Battle of Gods, illetve a Ressurection of F saga konkrétan egy, már korábban elkészült egész estés mozi története volt alaposan széthúzva, így a Dragon Ball legnagyobb betegségét, a sok részen át tartó harcokat nem sikerült teljesen elhagyni, még ha szerencsére olyan eset nem fordult elő, mint a Dragon Ball Z-ben, ahol Goku és Frieza harca több, mint 15 epizódon keresztül tartott…

dbsup_fts_ (3)

Az első 27 rész után azonban eljött az idő, amikor az anime utolérte a mangát, és teljesen új történeteket sikerült kapnunk. Végre újra lett értelme nézni a Dragon Ball Super-t, és be kell valljam, a Universe 6 saga elég jól sikerült. Ezek során végre kaptunk sok kiváló harcot, amiből nekem a legemlékezetesebb a Goku vs. Hit marad, az enyhén szólva is elég jó volt.

Mindennek ellenére a Super túl gyerekes, túl komolytalan maradt. De ezen is változtattak végre valahára, és most vasárnap érkezett meg a Future Trunks saga első része, ami mind animáció terén, mind a történet terén felüdülés volt, teljesen más hangulatot sugároz a sorozat – ez a tónusváltás számomra mindenképp üdvözítő.

dbsup_fts_ (2)

Future Trunks például az egyik eddigi legjobb karakter lett, míg az új ellenség, Black Goku, már a bejelentésekor is nagy izgalmakat váltott ki a rajongók körében, és persze nálam is. Egyelőre bőven van potenciál a figurában, nagyon kíváncsi vagyok, mi is az oka a létezésének.

Remélhetőleg a jövőben az animáció is hasonlóan jó marad, mert ennek az animének az egy éves pályafutása alatt akadtak botrányosan meganimált jelenetei. Ez az “új kezdés” azonban bőven ígéretesebb volt számomra, mint anno a Dragon Ball Super első része, így Hooligan akkori szavait csak ismételni tudom: “Folytatás vasárnaponként, én mindenképp nézni fogom.”

334 hozzászólás Ne habozz!

zzzzzz - 2016. 06. 14. 15:10

A legelső kép nagyon elüt a másik két képtől.
Hát erre a hírre én is felkaptam a fejem. Végig tekergettem az első 27 részt. Egynek elment. Igazából a vicces beerus részeket élveztem. Kacagtam sokat rajtuk. Bunyók meg meh.

Kíváncsi vagyok milyen lesz a többi rész. Azokat már nem igen fogom tekergetni.

SSJ - 2016. 06. 14. 15:37

Nagyon örülök, hogy ismét említést kapott az oldalon a dbs, bár az apropója tökéletesen érthető XD végre itt az új arc és bár biztos szuper részek jönnek, szerintem egy jó ideje nem lehetett okunk panaszra XD
Long Live Dragon Ball!! totál megéri nézni

Skate - 2016. 06. 14. 15:45

A pilot nagyon nem fogott meg. Egy év el telt és azóta se folytattam. Jól értem, az első 27 rész simán kihagyható, mivel az utóbbi két mozi rétestésztaként elnyújtva (Battle of Gods, Resurrection ‘F’), amit 2×90 percben is elég volt egyszer végig szenvedni.

DarkEagle - 2016. 06. 14. 15:51

Igazából egyértelmű miért dolgozták fel a két mozit a sorozat első majd 30 részében. Akik esetleg nem látták a mozikat azoknak ez teljesen jó volt. Akik pedig látták már évekkel ezelőtt látták ugye, legalábbis Japánban, hiszen nyugatra általában minden Japán mozifilm 1 évvel később kerül be a köztudatba hiszen akkor jelenik meg DVD-n hátha valaki ezt nem tudná. :D Szóval ja, jó volt ez. Persze aki látta a mozikat azoknak sok újat nem mutatott hiszen csak nagyon kevés kiegészítés volt de érthető a dolog.

MicaHiro - 2016. 06. 14. 16:05

“a Dragon Ball legnagyobb betegségét, a sok részen át tartó harcokat”
Micsoda szentségtörés :D
Én annak idején imádtam a sok részen át tartó harcokat, mert végig meg tudták tölteni feszültséggel, már-már a Leone-féle western legszebb hagyományait idéző párbaj-hangulattal.

szuladam - 2016. 06. 14. 16:06

Kösz az infót! Most már tudom hogy honnan kezdjem el nézni. :D Mert anno a 2. rész után offoltam a dolgot, az én-ezt-már-láttam miatt

LaCRossE - 2016. 06. 14. 16:07

zzzzzz: nem véletlenül így választottam képeket.

SSJ: úgy éreztem, hogy ez egy potenciálisan nagyon jó saga lehet, Future Trunks amúgy is a kedvencem, erre a Blackben lévő lehetőségek is rásegítenek, és reméltem, hogy létrejöhetne egy viszonylag látogatottabb kibeszélő. Majd meglátjuk. ;)

Skate: igen, kihagyható, viszont az utána lévő Universe 6 részek tetszetősek voltak (remélem, hogy még Hit vissza fog térni), meg a Future Trunks előtti néhány rész is jó volt a Goku vs (not!)Vegetával.

DarkEagle: persze, akik nem látták a mozikat, azoknak jó volt, de nyilván én láttam, és a saját szemszögemből így ezt negatívnak láttam. Maga a történet, mind a Battle of Gods, mind a Ressurection of F nekem nagyon tetszett egyébként, csak másodszor látni már nem volt annyira fun.

nflhazafi - 2016. 06. 14. 16:28

Angol szinkront még mindig nem csináltak az amcsik??? Baromira nézném, de eredeti hanggal a korábbi szériákat se bírtam elviselni.
Érdekes, hogy ez az egyetlen anime aminél így vagyok. A többinél pont fordítva.

szpojleres mókus - 2016. 06. 14. 16:57

Hát nem tudom.. én ott dobtam még amikor egész rész azzal ment le, hogy a malac a pusztítás istenével kő papír ollózott egész részen át…

eltúlzott gyenge sztori (nekem túl sok már ez a ssj istenség, le merem fogadni még lesz szivárványszinű SSJ szint is), és nagyon ronda néha az egész, mint valami fan made olyan szinten van.

Kisaaame - 2016. 06. 14. 20:46

Tegnap kiderült, hogy maradi vagyok:

-Női Ghostbusters film?
-Simán!
-Amerika Kapitány, mint titkos Hydra-ügynök?
-Totál elképzelhető.
-Trunks haja kék?
-NOOOOOOooooooooooooo!!!!( teljes összeomlás)

Ok, viccet félretéve én gyerekként imádtam a DBZ-t, de amikor felnőtt fejjel próbáltam belenézni bizony nem volt jó élmény! De az Android-Saga volt a kedvencem mind közül, szóval tegnap azon kaptam magam, hogy töltöm ezt a részt, mint a kisangyal. Nem nagyon vágom mi zajlik, de azt például felirat nélkül is értettem, hogy Goten azért nem vehetett részt a veteményes felásásában, mert házit kellett írnia (Chi-Ch,i sose változz meg!). Szóval egynek tényleg elmegy, még az is lehet, hogy maradok pár részre (azt említettem, hogy Trunks volt a kedvencem?). Nagy animésként engem nem zavar a japán szinkron, bár Goku hangjától azért ki tudnék menekülni a világból…

Andro - 2016. 06. 15. 09:48

Jó kis nyitány lett a Future Trunks Arc-nak. Reméljük, hozza a színvonalat.

Black Gokuval kapcsolatban már születtek elméletek. Pl. az egyik, hogy Black valójában a felnőtt Goten (a fülbevaló miatt, amit az epizódban Chichi is hord), csak megőrült/megszállta valami. Nem is lenne elképzelhetetlen, hiszen ez lehet egy másik jövősík. Elvégre Cell után Trunks jövőjében nem változott semmi, csak Gokuék számára jött létre egy új jövősík. Ez lehet egy harmadik is akár, amiből majd létrejön egy újabb jövő, de Trunks számára a saját idősíkja nem fog változni. Megint.

Egy másik elmélet szerint Black tényleg Goku, de megszállta valami. A harmadik elmélet szerint egy idegen entitás, aki/ami képes bárki alakját felvenni. Nos, én kíváncsi vagyok, hogy kicsoda/micsoda Black, mit akar, honnan jött, és miért akarja kiírtani a Saiyanokat.

Meg persze ezek csak találgatások, de egyik-másik elég logikusnak tűnik.

Poghy - 2016. 06. 15. 11:12

Egyetértek a kritikával, szerintem is bíztató ez az új saga. Az előző is sokkal jobb volt az első kettőnél, sokszor már nem is megszokásból csekkoltam az új részt, hanem mert tényleg kíváncsi voltam rá.

Ami Black Goku kilétét illeti, szerintem ő egy párhuzamos világ Gokuja, valószínűleg Champa világából. Ott ugye elpusztult a Föld, és ez szerintem azért történt, mert ott Goku nem ütötte be a fejét kiskorában és véghezvitte a küldetését. Arra tippelek, hogy ő lesz Black, és ő jött át Future Trunks univerzumába. Vagy Trunks eleve nem csak időben, hanem dimenziók között is utazik, ez megmagyarázná a kék hajat.

LaCRossE - 2016. 06. 15. 11:36

Black Goku akár lehetne egy elpusztult univerzum lakója is, ugye Beerus a 47. részben mondta, hogy Omni-King elképesztően erős, és elpusztított már több univerzumot, hiszen 18 volt eredetileg.

Andro - 2016. 06. 15. 11:52

@Poghy: Ez is egy logikus magyarázat. Vagy pedig ez egy harmadik jövőbeli idősík. Én is csodálkoztam azon, hogy Trunks haja kék, és nem lila. De az is igaz lehet, amit mondtál. Elvégre ki tudja, hogy milyen egye másik univerzumbeli Goku. Lehet, hogy Champa világában pl. Vegita járt úgy, mint Goku és Goku az ellenség, míg Vegita a pozitív hős.

@LaCRossE: Igen, ez is elképzelhető. Talán csak Goku élte túl a saját univerzumát.

De akkor sem logikus, hogy ha ő valóban Goku, és Saiyan, akkor miért vadászik a saját népére.

De akár elképzelhető az is, hogy ha Black tényleg Goku, akkor fúzionált valakivel, aki később átvette felette a hatalmat. Akkor logikus lenne, miért akarja kiírtani a Saiyanokat.

Aztán lehet, hogy olyan magyarázatot kapunk, amire senki sem gondolt. Minden esetre én alig bírom kivárni, mi fog történni. Főleg annak fényében, hogy mi lesz, ha a jelenbeli és jövőbeli Trunks találkoznak. Hiszen a kis Trunks is már 8 éves.

Poghy - 2016. 06. 15. 12:06

LaCrosse: Egy univerzum elpusztulását túlélni elég necces, hacsak nem épp máshol volt akkor. Amúgy ez az Omni-king-es sztori szerintem sántít valahol, mert a nagyfőnök elég békés csávónak tűnik.

Andro: Szerintem Black azért vadászik a saiyanekre, mert bennük látja a fenyegetést.

Egyébként Trunks kék hajára több magyarázat is lehetséges.

1: Másik univerzumból való.
2: Bulma iránti tiszteletből befestette.
3: Permanens SSJ Blue állapotban van.
4: Az animátorok kicsit túltolták az LSD-t.

Oké az utólsó 2 nem túl valószínű, de lehetséges. :)

tvolker4 - 2016. 06. 15. 12:08

Helyenként szerintem is gyenge volt az animáció, főleg a kezdeti részekben, az utóbbi időben viszont ez már kevésbé jellemző. Ami nekem sokkal zavaróbb, az Goku karaktere. Annyira ostoba lett, hogy elképesztő. Tudjuk, hogy sosem volt valami okos, de a Z-ben azért eléggé kiegyensúlyozott, normális volt a viselkedése, sőt mondhatjuk, hogy intelligens harcos lett. Most meg hirtelen elképesztően gyerekes és harcosként és sokszor bugyuta – túl éles a kontraszt a Z-hez képest. Ettől függetlenül élvezhető a sztori, csak szokni kell az új helyzetet.

Mivel a filmeket anno láttam, az első 2 saga nekem sem volt annyira érdekes, kb. azt lehetett csak figyelni, hogy milyen eltérések vannak a filmekhez képest. A 6-os univerzum sztorija egész jó volt már, sok jó ötlettel gazdagítva, így kíváncsian várom, milyen lesz az új, “sötétebb” saga. Remélem kicsit megkomolyodik Goku benne :)

OFF: nekem “felnőttként” a Z még simán elmegy, az eredeti DB-t mondjuk már nem nézném újra, legfeljebb 1-2 nagytornát :) A Supernél már a sok gyerekes viselkedés egy kicsit zavaró, de még éppen nem annyira, hogy elveszítsem az érdeklődésem, még bőven nézhető ettől a sorozat.

Egyébként aki felnőttként szeretne egy teljesen más megközelítést, és még nem ismerné a következő sorozatot, + tud angolul, annak a Dragon Ball Z Abridged paródiát ajánlanám figyelmébe. Egyszerűen zseniális poénokkal nyomják tele az eredeti sztorit, (bár Goku ott még butább, de ennek a változtatásnak legalább van szerepe és célja a sorozatban.) Főleg az első néhány rész után nagyon beindul, és helyenként fenomenális párbeszédek vannak benne :) (Az egyetlen baj, h lassan halad, kb. nyugdíjas leszek mire a Z végére érnek, pedig még 30 alatt vagyok :D )

Andro - 2016. 06. 15. 12:11

Poghy: Végül is, a saiyenek egy elég agresszív faj voltak a hatos univerzumban. Szóval logikus lenne, hogy a legerősebb kiirtsa a többit. De hát majd meglátjuk, hogy mivel magyarázzák Black-et.

Az utolsó két magyarázat nagyon LOL! XD
Sokkal logikusabb, hogy ő egy harmadik jövőbeli síkról jött, vagy egy másik univerzumból. Bár akkor tudnia kéne dimenziót is ugrani. Vagy tényleg az anyja miatt festett hajat. Lila hajjal jobb volt.

A békés külső meg ne tévesszen meg senkit. Goku is ártalmatlan hülyének látszik (tényleg nem túl okos XD), de ha bedühödik…

LaCRossE - 2016. 06. 15. 12:46

Goku engem is nagyon idegesít, eszméletlenül buta/naiv. Amikor elmondják a 45. részben, hogy Vegetának alig 3 perce van még hátra, nekiáll még dumálni, meg értetlenkedni, hát behaltam.

Trunks haja engem nem zavar, egy olyan változtatás, amit el tudok fogadni, mert jobban tetszik most, hogy kék.

Viszont furcsa, hogy Mait kinyírták, sőt, nem is lennék ennyire biztos benne, mert ugye az openingben is nagyobb jelenléte van.

Apropó, ki lehetne tenni oldalra a kibeszélőt? Én szeretném hetiben kibeszélni, remélhetőleg mások is így vannak vele.

Andro - 2016. 06. 15. 13:01

Csatlakozom a heti kibeszélőhöz! Igen, talán Mai nem halt meg. Goku meg tényleg néha irritáló, viszont azt a beszólását bírtam, mikor közölte Vegitával, hogy ha meghalna, akkor többet nem harcolhatnának.

winnie - 2016. 06. 15. 13:45

igen, kiteszem, persze.

gegory - 2016. 06. 15. 20:23

Én azt hittem Goten aki rossz lett :D De, hogy Goku annyira elcsépelt :S

LaCRossE - 2016. 06. 15. 21:12

Elcsépelt lenne, ha Goku lenne rossz. Ő nem Goku, legfeljebb Black Goku, bár eddig csak Blacknek nevezték. Gondolom a Black Gokut amiatt aggatják rá, mert nyilvánvalóan Goku hasonmása kinézetre. :)

Gyevi - 2016. 06. 16. 00:00

Szerintem biztos nem Goten Black Goku, mivel Future Trunks idősíkjában ő nem is létezik.

Andro - 2016. 06. 16. 08:26

Gyevi: De ez lehet egy másik jövőbeli idősík, vagy akár egy másik univerzum is. Nem feltétlenül kell a DBZ-s Future Trunks idősíkjára gondolni. Hiszen Cell legyőzésével létrejött egy új jövő, ahol Goten megszületett, míg Future Trunks idejében semmi sem változott. Két jövő, csak nem egyeznek.

Gyevi - 2016. 06. 16. 15:27

Én úgy olvastam, hogy ez nem másik idősík. Habár ha ugyanaz az idősík akkor meg Mai nem illik bele, de a Dragonball híres a sok “plot hole”-jairol :)

Andro - 2016. 06. 16. 15:51

Gyevi: Mai felnőtt, elvégre eltelt X év, és mivel ő is újra gyerek lett, hát muszáj volt, hogy megint felnőjön. Logikus. Egyébként meg, miért ne lehetne megint valami gixer a jövőben?

Gyevi - 2016. 06. 16. 18:53

Hát igen nem is azzal van a baj, hanem azzal, hogy ha ez a Future Trunks ugyanabból az idősíkból jött mint a Dragon ball Z-ben, akkor abban az idősíkban Pilaf és a bandája nem bírt fitalságot kívánni Shenrontól, mert 3 évvel a Freeza elleni harc után az Androidok megölték Piccolót és így a dragon ballok is eltüntek, és ők Cell Saga után valamikor kívánhattak a korukból kiindulva. Na, de mindegy nem akarok veszekedést szítani csak nekem valahogy nem logikus, habár ezt már megszokhattam volna a Dragon ballal kapcsolatban :)

Tomm - 2016. 06. 19. 22:01

Hát ez nagyon durva rész volt, kiváncsi vagyok a következő részre…Vajon ki Goku Black ? Android ? Vagy egy idegen entitás aki Goku alakját vette fel ? Nagyon jól ellett ez most kapva kimondottan a Cell Saga részeire emlékeztetett feszültség , izgalom minden volt benne ami kell .

Ayrons - 2016. 06. 20. 09:37

6-os univerzum csillagharcosai nem gonoszak ez kiderült a versenykor.(szülőbolygójuk is meg van)
Goten nem lehet BLack mert Goten a Cell Saga idején fogant mikor Goku lábadozott a szívbetegségéből, de Trunks idősíkján Goku jóval előbb meghalt.

Ami am érdekes ,hogy Black fülbevalója megegyezik a openingbe látott Super Kai fülbevalójával ( zöld lény).

KennyVice - 2016. 06. 20. 11:26

Kíváncsi vagyok, hogy fogják megmagyarázni ezt a lényt. Nem hiszem, hogy “Black” android lesz, mert az már elcsépelt lenne. Inkább azt tudom elképzelni, hogy egy másik univerzum Gokuja került oda vhogy.

Tomm - 2016. 06. 20. 12:09

Igen a fülbevaló egy Potara ami a Fúziós részeknél volt anno az Öreg Kaioshin mutatta. Azt hiszem a Gt-Ben volt ilyen power up mikor a 1 star Dragon csinálta a balhét.Meg az egyik android is hasonlóan fekete színű aurával rendelkezett. Tudom…tudom a Gt-nek semmi köze a Superhez elvileg…csak elgondolkodtató.

Valami mágiával lehet majd kapcsolatba hozni valószínű Black Gokut mert a gyűrű segítségével vadászat le Future Trunksot.

Poghy - 2016. 06. 20. 13:07

Ejj, reméltem, hogy a mostani részben kapunk némi infót az ellenségről. Mindenesetre érdekes volt az, ahogy Black beszélt a saiyan-ekről, mintha ő maga nem az volna, de ezt a lehetőséget még mindig nem zárnám ki. Plusz a nagy különbség a Cell-sagaval ellentétben, hogy úgy tűnik, Black nem fog a babérjain ülni, amíg kitalálnak ellene valamit, hanem megpróbálja majd valahogy követni Future Trunks-t.

Amúgy szuper, hogy van kibeszélő, és szerintem le kéne fektetni egy szabályt, hogy spoilernek számít-e a rész végi “következő rész tartalmából” szegmens kibeszélése, mert gondolom nem mindenki nézi meg. (pl. én az unalmasabb részeknél mindig megnéztem, hogy keressek egy okot a jövő heti visszatérésre, de a Universe 6 saganál inkább kinyomtam, hogy izgalmasabb legyen a következő rész)

LaCRossE - 2016. 06. 20. 13:08

Szerintem sem android.
Azt illene megemlíteni, hogy az a fülbevaló egy Potara fülbevaló, de mivel csak egy van neki, ezért az, hogy valakivel fúzionált (vagy hogy mondjam), megint csak majdnem biztosan kizárható.

Érdekes rész volt ez is, a következő rész promójából pedig kiderült, hogy Blacknek nem sok gondot okoz, hogy megtalálja Future Trunks-ot.

LaCRossE - 2016. 06. 20. 13:09

Poghy: nos, én mindig megnézem, de ha inkább úgy vagytok vele, hogy kezeljük spoilerként, ezt is meg lehet tenni.

Ayrons - 2016. 06. 20. 14:42

Attól még fuzionálhat valakivel csak ketté válnak. Lehet ,hogy az ő univerzumokba ez másképp működik.

Tomm - 2016. 06. 20. 17:58

Logikus fonal lehet ez a másik univerzumbeli párhuzam, mivel pont most hozták be a sok új karaktert.
/Champa/

Illetve kitudja van e köze a szuper sárkány által visszahozott földhöz 6-os univerzumbeli földhöz Black Gokunak lehet az is picit bekavart:)

Marcell - 2016. 06. 20. 22:03

Nagyon jó ez a sorozat csak szerintem rövid :( Ahogy elkezdem mindig nèzni, tudom hogy mindjárt vège is :(

meggy - 2016. 06. 21. 17:02

Egyre kíváncsibb vagyok hogy ki is Black, honnan származik, illetve hogy mekkora erő rejlik benne. Vajon egy SSB Goku és/vagy Vegita elég erős hozzá képest? Vagy ha követi Future Trunks-ot a jelenbe, akkor Whis meg Beerus tesz-e/tud-e tenni ellene valamit, vagy hagyja Goku-ékra?

LaCRossE - 2016. 06. 22. 01:26

Nem hiszem, hogy Whis vagy Beerus közbe fog lépni, elvégre amikor Frieza támadta meg a Földet, akkor sem szólt bele a dolgokba.

meggy - 2016. 06. 22. 11:29

Ez igaz hogy alapból a harcba nem szóltak bele, viszont Whis vitte őket vissza az időben, és csak így tudták legyőzni Frieza-t következmények nélkül. Ez azért nem mondható kis közbelépésnek :D

lacus - 2016. 06. 22. 12:16

legvalószínűbbnek azt tartom hogy Black a Champa univerzumbeli földről származik és ott bevégezte a küldetését és elpusztította a bolygót (saját magával együtt) vagy a bolygó pusztulásának az árán győzték le és mivel szupershenron feltámasztotta a földet ezért az ottani goku is feltámadt. egyébként nem tudtuk meg anno miért pusztult el az ottani föld, szóval simán lehet hogy ezért

LaCRossE - 2016. 06. 22. 12:17

Hát jah, ha majd veszélybe kerül a pizza vagy egy jó ramen, akkor biztos közbe fognak lépni valahogy, de kétlem, hogy harcolnának. Már azt is nehezen nyelem le, hogy Goku majdnem legyőzte Beerust, szóval:
1. Közbelépnek és könnyedén legyőzik Blacket, ami elég antiklimatikus lenne
2. Közbelépnek, de Black legyőzi őket, ami szintén rossz döntés lenne szerintem.

lacus - 2016. 06. 22. 12:34

van még egy elméletem:

Goku a jövőben legyőzi/megöli Billst majd Omni King tesz egy visszautasíthatatlan ajánlatot hogy legyen ő az új pusztítás isten, az isteni létre utal a potara fülbe való, az öltözék és a vékonyabb/kecses alkat is (amikor átment ssjgodba akkor is vékonyabb lett, nem pedig izmosabb, de itt biztosan nem ssjgod formában van hanem szerintem sima god-ban)

Marcell - 2016. 06. 22. 19:59

Lehet Black nem más mint Bardock-Songoku apja. A Super kristálygömbökkel fel is támaszthatták,ill a másik univerzumban is van Csillagharcosok bolygója,nem?

Andro - 2016. 06. 23. 09:03

@Marcell: A másik univerzumban (most beszéljünk a hatosról) a Saiyajinek egy békés faj. Amúgy ha meg Black valójában Bardock, hol a sebhely az arcáról? Mert volt neki egy.

@lacus: Ez nem is rossz elmélet, hogy Black egy pusztítás isten. De ez akkor sem magyarázza meg, hogy miért akarná kiirtani a saját fajtáját. Mert hát Goku is Saiyajin, és Trunks is, igaz, hogy csak félvér. A másik elmélet, miszerint a hatos univerzum Földje miatta pusztult el, szerintem jobban megállja a helyét. Hiszen ha Szuper Shenron mindent visszacsinált, és Goku ott meghalt – mármint ha Black valóban Goku – akkor ő is feltámadhatott. Ám még mindig kérdés, hogy ugrott dimenziót. Hacsak azt nem a jövőbeli Trunks tette meg, ami tekintve a jövőt, nem lenne lehetetlen. Bár akkor ez azt eredményezné, hogy ez a jövőbeli Trunks a hatodik univerzumból jött, nem a hetedikből.

@LaCRossE: A kajáért mindent! XD

LaCRossE - 2016. 07. 03. 12:59

Egyszerre néztem meg a 49-50. részt. Érdekes volt, de persze az utóbbi, elég sok minden kiderült belőle:

SPOILER AZ 50. RÉSZBŐL

– Black Goku valószínűleg nem Goku, lehetséges, hogy valaki “elrabolta” a testét
– Ami érdekes még, hogy ismeri Beerust is, ami valószínűsítheti, hogy Universe 7 lakos
– És ismeri Vegetát is
– Mai életben van. Ezt valahogy mondjuk gondoltam az openingből is.
– Ezt már nem a részből tudom, de a Dragon Ball honlapján Black karakterlapjából kiderül, hogy a fülében valóban Potara fülbevaló van.

Ayrons - 2016. 07. 04. 07:18

Szerintem van egy Black Vegeta is nála van a másik a Potara fülbevaló. De nem is ő valaki másnál kell lenni a fülbevalónak.Ez esetbe lehet egy isten is ez megmagyarázná a gyűrűt is.
Időgyűrűjére azt mondták ,hogy a jövőbe képes csak utazni , mi van ha valakik használták és ellopták Goku testét.
És tényleg 7 univerzumbeli , mivel a 7esnek a párja a 6os de ott meg nincs Bills.

Andro - 2016. 07. 04. 11:17

Szerintem ne spoilerezzünk azok kedvéért, akik még nem látták a friss epizódot. Köztük vagyok én is.

LaCRossE - 2016. 07. 04. 15:01

Spoiler jelzés ki van téve, ennél aligha lehetne többet tenni.

meggy - 2016. 07. 06. 22:01

Ami még talán érdekes lehet, (feltéve ha jó az angol felirat) hogy még a harc előtti szóváltásnál azt mondja Black, Gokunak hogy “I also wanted to fight you in this body”, ezzel talán elárulja hogy valamiféle alakváltó lehet? Plusz az is rejtély hogy Whis szerint azzal a gyűrűvel képtelenség a múltba utazni, (elvileg csak a jövőbe tudna, majd vissza a kezdeti időbe) ennek ellenére Black mégis képes volt rá.

Ayrons - 2016. 07. 07. 06:53

Black azért volt képes ,mert Trunks szétbarmolta az időgéppel az időt de Whis mondta ,hogy az idő a törést helyrehozta és így Blacket visszaküldte az idő a jövőbe.

Andro - 2016. 07. 07. 13:21

@meggy: Vagy egy testrabló idegen. De bárki is, Gokuék majd elintézik.

Andro - 2016. 07. 11. 15:12

@Ayrons: Nem baj, ott a másik időgép, amivel anno Cell jött vissza. Igaz, kissé roncs állapotban van, de Bulma majd kipofozza. Bár nem értem, hogy a halálban akarnak egy egy személyes időgéppel mindannyian a jövőbe menni. Vagy majd Bulma épít egy nagyobbat, vagy mi van? Mivel Whis ugye csak három percre tudja előre, vagy visszapörgetni az időt.

Tomm - 2016. 07. 11. 18:35

Előre láthatóan a jövőbe majd valami több személyes időgéppel mennek :) Ahol kiderül lebírják e győzni Black Goku-t avagy Zamashu-t aki elvileg egy gonosz Kaioshin, Beerus találkozott már vele csak nem rémlik neki :) Várom,hogy ebből mi sül ki ,hogy rabolta el Goku testét, illetve mikor lesz egy jo kis aprítás végre ahol Goku ismét szintet léphet ahogy tőle megszoktuk.

Ayrons - 2016. 07. 12. 08:16

Nagyon remélem ,hogy nem Goku intézzi el ,hanem Vegeta kezd elegem lenni Goku állandó győzelmeitől… Úgy lenne jó hogy Vegeta állna bosszút rajta .

Andro - 2016. 07. 12. 09:31

@Ayrons: Goku fogja elintézni, mert Toriyama utálja Vegitát. Igen, a mangaka utálja a saját karakterét. Goku amúgy is Kaioh és Vegita idegeire ment a legutóbbi részben. Mondjuk nem csodálom. Bár azon röhögtem, hogy Bulma befogta Piccolót és Krillint, hogy tegyék rendbe az udvart. XD

@Tomm: Na igen, jó lenne választ kapni mindenre. Bulma meg az apja meg megoldja a többszemélyes időgépet. Amúgy honnan veszed, hogy Zamashu az? Annyit tudunk az előzetesből hogy *** SPOILER! a 10. dimenzióban kell keresni az illetőt SPOILER VÉGE! ***
De lehet más is ettől függetlenül, nem biztos, hogy Zamashu a hunyó. Annyi biztos, hogy isten, vagy Kaioshin a Potarát és a gyűrűt nézve. De majd kiderül.

Ayrons - 2016. 07. 12. 14:10

Pedig Vegeta az egyik legjobb karakter , legjobban megírt és a legnagyobbat fejlődő is. Nem hiába kedveli mindenki. Méltatlanul van kezelve…

Toriyamaval én nem tudom mi van de nagyon remélem ,hogy nem követi el a GT baromságot és mindenkit Gokuval intéztet el. Ott van Gohan aki Vegetaval együtt nagyon nagyon méltatlanul van kezelve.
Hiányoznak az új karakterek is jó van Whis és Beerus akiket nagyon jól eltalált néhány részt csak miattuk néztem végig. A régiekkel sokat meg nem lehet már kezdeni…Nincs új generáció se… Dragon ball és Z azért voltak jók mert korszakokat generációkat öleltek fel: gyerekkor, tinédzserkor, felnőttkor és vele együtt változtak a karakterek is szerelem, családalapítás,komolyabb döntések,harcok, de humor ott volt nagyon ügyesen. GTnél is ez volt a legnagyobb baj , nem előre ment a GT hanem hátra és a régi dolgokból építkezett, Goku op, vicces minden, gyerek Goku, sárkánygömb kutatás és nem működött.

Supernél is érzek egy ilyet ,Goku nagyon előtérbe van tolva néha és a Zhez képest hülyébb lett pedig nem volt ennyire hülye és a Buu saga végére már mentor féleség lett a fiának. És kitérnék arra ami engem zavar a Superbe az új generáció teljes hanyagolása : Trunks,Goten,Gohen pedig lehet velük mit kezdeni. Gohannel főképp aki a Cell és a Buu sagara a Föld nagy védelmezője lett. Eredetileg az író a Cell után nem akarta folytatni a sztorit de végül rávették de Buu saga is másképp lett volna –> Vegeta végleg meghalt volna a családjáért, Gohan győzi le Buut és nem Goku és átveszi az apja helyét végleg és méltó utóda lesz de ezt végül megváltoztatta. No mind1 ez így alakult. Csak például nem értem hogy Sátán és Krillin miért szerepelnek semmit nem csinálnak.. csak azért vannak mert bírja őket az író ?
De legalább ez a Black saga jó eddig mondjuk ehhez Trunks is kell.
Am azért gyanakodnak Zamashura Spoiler: mert Black és Zamashura KIje megegyezik :Spoiler.

Iceman - 2016. 07. 22. 18:37

Ez a legutóbbi Gohan-Trunks újra találkozás elég borzalmasra sikeredett. Nem is értem miért kell ennyire retardáltan bugyutára csinálni Gokut és Gohant miközben mindketten elég badassek voltak a Z végére.

Andro - 2016. 07. 23. 11:48

@Ayrons: Toriyamának semmi köze a GT-hez, ő nem vett részt a projektben, mivel megalázónak érezte, amit a történettel és a karakterekkel műveltek. A Superben viszont tevékenyen részt vesz, ha jól tudom.

Ayrons - 2016. 07. 24. 10:34

Tudom :) Egyedül csak a ruhák jöttek be neki onnan, ő már Cellnél beakarta fejezni. Csak azért hoztam fel a Gt mert van pár séma amit átvettek onnan akárhogy nem szerette drága Torika. Goku teljesen infantilis néha,meg overpower, és nagyon sok karakterrel mostohán bánnák.
Icemannel egyetértek én éreztem néha magam kínosan de tudtam közbe mi a cél ennek a találkozásnak ,hogy Trunks újra higgyen. De Gohan is észhez térhetne néha napján Goku meg….

Ayrons - 2016. 07. 24. 21:57

Ezen héten nincs Super majd csak jövőhéten jön.

Tomm - 2016. 08. 01. 08:03

Na a heti részben volt egy kis 12 majom beütés, ha nem utaznak Beerus-ék át a 10.-ik dimenzióba, hogy meglátogassák Zamasu-t akkor lehet nem is történne meg a jövőben a Black Goku támadás….:)

Kíváncsi vagyok rá mikor jön végre már egy kis 15-20 részes Boss fight.

Egyébként a rajzolás minősége eléggé hullámzó de szerintem még így is nézhetőbb mint egy két karton netvörkös csoda :)

István - 2016. 08. 01. 10:53

De nem is ismerhetné Gokut Zamasu a Trunks féle jövőben hiszen régen meghalt már, ezért elég paradox ez a dolog eddig.

Ayrons - 2016. 08. 02. 07:20

Pontosan !!! Meg amikor találkozott Black Gokuval akkor azt mondta magába : szóval ő Goku. Tehát egyáltalán nem ismerte.

szpojleres mókus - 2016. 08. 02. 19:27

Nem tudom mi a gondotok, teljesen tiszta pedig. Zamasu bekattan most majd, ellopja a gyűrűt, valahogyan végez a mesterével (blacknek az a zöld fülbevalója van), és felveszi goku alakját amitől megváltozik a ki-je (ezért nem érezte goku a ki-jét ugyanolyannak). Kicsit hülyének néz ki hogy a nagyon okos whis erre nem jött rá :D

A jövőbeli black pedig meg lesz magyarázva, hogy hallott róla hogy micsoda harcos volt goku és ezért vette fel az alakját blabla.

Tomm - 2016. 08. 03. 08:05

Lehet hogy fúzionál Zamasu a mesterével és azért ez a fülbevaló csere, Goku utána meg jön egy kis testrablás.:)

István - 2016. 08. 21. 18:01

Rohadtul várom a Super Sayian Rose-t meg hogy mennyire kemény valójában Black. Mondjuk az kicsit irreál ha egy SSJ Blue-val felveszi a versenyt.

KennyVice - 2016. 08. 21. 18:50

Lassan minden színben lesz SSJ. :D Maga a rész nem volt rossz, csak a Mindenség Királya részt éreztem kicsit feleslegesnek. Na de a java majd csak hétfőtől jön. :)

Ayrons - 2016. 08. 23. 09:01

Mindenség királya azért kellett ,hogy majd hívják Blackhez és Trunks lesz a nagy barátja.

szpojleres mókus - 2016. 08. 28. 15:14

Annyira jól indult a rész, utána megint elindult a vegeta pórul jár, helyébe jn son goku de az ellen nála is sokkal erősebb vonal ….mehhhhhhh

István - 2016. 08. 29. 00:12

Annyira nem meglepő hogy Vegita kiesett a harcból elég hamar. Nem volt felkészülve a kard trükkre, ha tudta volna előre nem offolják ki az elején. Frostnál tisztában volt a plusz fegyverrel, nem is hagyta magát megszúrni. Hitnél meg nem tudott az időugrásról és ki lett csapva. Forditva Goku sült volna be.

Azt mondjuk elég hülyeségnek tartom hogy Black ilyen gyorsan eléri azt a szintet amit egy SSJ Blue képvisel. Még Zamasu oké, hiszen évekkel későbbről van szó mint ahogy találkozott Gokuval. De hogy Black egy SSJ2-vel vivott pár perces harc után eljusson erre a szintre…Mondjuk ha már itt tartunk hogy Zamasu, ez sem teljesen stimmel. Trunksé egy alternativ jövő, tehát egy alternativ Zamasunak kéne lennie. Arra tudok gondolni hogy Black Zamasu kapcsolatba lépett a mainstream énjével ahol nem vette fel Goku testét, és az a Zamasu aki megjelent most egy későbbi változata, de az eredeti idővonalról.

Amit remélek hogy nem lesz Zeno aki rögtön eltünteti a két ellenséget, hanem lesz egy hosszabb látványosabb harc mint Beerusnál. A Freeza féle elég gagyi volt, lerendezték 2-3 részben, ezzel szemben a Beerus féle teljesen korrektül volt megoldva, folyamatosan léptek feljebb.

Poghy - 2016. 08. 29. 02:32

Na végre egy WTF rész!

Most nyilván felborult a Zamasu=Black elmélet, de valószínűleg a kaioshin teremtette Black-et. Még az is előfordulhat, hogy a két gonosz egymás ellen fordul, nem lepne meg.

Azt sem tartom kizártnak, hogy Black eltanulja majd Gokutól a kaio-ken-t és túlhasználja, és ebbe fog majd belehalni.

Yay, végre megint izgalmas a DBS! :)

Iceman - 2016. 08. 29. 12:32

Tetszett ez a csavar, de az baromira nem hogy múltkor az SSJ2-vel gondjai akadtak Blacknek most meg alap állapotban is esélytelen volt ellene Vegita. Meg ez az újabb szint..bár ez lehet csak valami speciális mint Brolly zöld változata. Jobban tetszett mikor régen az SSJ szinteket turbózták, mint ezek a “részenkénti” új isten szintek.

szpojleres mókus - 2016. 08. 29. 15:17

Véleményem szerint Goku megnyomja a gombot amikor nagyon vesztésre állnak, Zeno mindenkit helyrerak és annak az idősíknak a Zenojával fog játszani.

meggy - 2016. 09. 05. 14:17

Érdekes rész volt az 57., kíváncsi vagyok hogy majd miként fogják legyőzni Blacket, meg Zamasut, mert jelenleg kb semmi esélye nem volt Gokunak meg Trunksnak ellenük, Vegita meg már az elején beleszaladt Black kardjába. Az meg csak hab a tortán, hogy Zamasu valóban szert tehetett a halhatatlanságra.

Andro - 2016. 09. 10. 14:51

Kíváncsi vagyok, hogy ha nem Zamasu Black, akkor Black ki, vagy inkább mi lehet.

szpojleres mókus - 2016. 09. 11. 22:17

Ez mind szép és jó ami történt
DE

Jövőbeli Zamasu honnan tudott Gokuról? A jelenbeli azért mert goku megmérkőzött vele, de a jövőbeli sosem találkozott gokuval mert merghalt a szív vírusban.

Marcell - 2016. 09. 12. 15:16

Az előző kérdés engem is érdekelne.

yosha - 2016. 09. 14. 15:37

“Jövőbeli Zamasu honnan tudott Gokuról? A jelenbeli azért mert goku megmérkőzött vele, de a jövőbeli sosem találkozott gokuval mert merghalt a szív vírusban.”

Time ring. Nem biztos hogy az a jövőbeli Zamasu ANNAK a jövőnek a Zamasuja. Lehet a multbeli is aki előrejött.

Vagy azzal magyarázhatják ki, hogy a 7es univerzum alternativ jövője más, mint a 10esé, és igy Zamasu emlékszik a 7esből átjött Gokura, csak az alternativban apritanak Black-el.

Vagy csak benézték, a 13 majmos teória a Z alatt se igy működött sajnos.

Ayrons - 2016. 09. 14. 18:49

10es univerzumba nincsenek Gokuék. 7 és a 6 univerzum egymáspárja tehát a többi univerzum nem hasonlít ezekre.

Szerintem vagy az Time ringekkel lesz valami vagy benézték az írók.
Am Black ismeri Beerust és Vegetat ami külön érdekesség.

KennyVice - 2016. 09. 18. 12:12

Kövi rész 25-én jön, aki esetleg nem tudná.

szpojleres mókus - 2016. 09. 25. 22:59

100% nem zamasu volt aki meghalt, csinált magáról egy másolatot és elment a jövőbe ahol nincsen goku.

ez magyarázatot adna arra, hogy miért maradt meg zamasu a jövőben az előzetes során, és a fenti kérdésemre is.

Poghy - 2016. 09. 26. 01:11

Valószínűleg Beerus nem az igazi Zamasut ölte meg, viszont az még mindig nem derült ki, mi az összefüggés Zamasu és Black között, mert nyilván nem az lesz, hogy csak kér egy Gokut a szupersárkánytól.

Viszont van egy új elméletem, amit még nem olvastam itt vagy máshol. Minden univerzumnak van egy párja, a 7-esnek ugye a 6-os, így a 10-esnek a 3-as, és ott is lennie kell egy Zamasunak, szerintem ő lesz Black. Ez megmagyarázná a hasonló kít, és azt is hogy miért van potarája és időgyűrűje.

Ayrons - 2016. 09. 26. 07:08

A jövőbeli világ és a jelenvilág nem állnak szoros kapcsolatba. Z-ben mondta Trunks ,hogy bármi történjen is a jelenben az nem fog kihatni a jövőjére mivel az egy alternatív világ lett azzal ,hogy visszautazott.

szpojleres mókus - 2016. 09. 26. 16:33

Egen, de Beerus mndta hogyha megölsz egy istent a múltban az a jövőben sem lesz jelen.

István - 2016. 09. 26. 16:48

Viszont benne lehet az, hogy mivel Zamasu halhatatlan lett a gömb miatt, igy nem hatott rá ki az hogy megölte a múltbéli Zamasut Beerus.

szpojleres mókus - 2016. 10. 02. 11:19

Én nem tudom komolyan, az írók élvezik hogy retardot csinálnak Gokuból? Borzalmasan idegesítő.

KennyVice - 2016. 10. 02. 11:36

Régen se volt egy lángész, nem is amiatt volt szerethető, hanem a szíve miatt, de itt mintha már azt is hanyagolnák. Kezd egy kicsit flashbe átcsapni a sorozat ezzel a sok univerzummal, meg variálásokkal, mint most ez a legutóbbi csavar is a végén.

szpojleres mókus - 2016. 10. 02. 19:34

Az is teljesen érthetetlen. Black nem ismerte gokut, amikor legelőször találkoztak meg is jegyezte hogy szóval te vagy goku.

Most meg testet cserélt vele és megölte utána lol.

Ayrons - 2016. 10. 02. 22:20

Vagy az van ,hogy Black egy másik idősíkból jött egy harmadikból mint anno Cell (ott ugye kinyírta Trunksot meg androidok se voltak), vagy a készítők is belezavarodtak.

Black Vegetát és Billst felismerte de Gokut nem plusz nem is tudta mire képes Goku teste.
Trunks idősíkján nagyon nem ismerhette Gokut mert amit épp Trunks is mondott , hogy Goku az ő világában meghalt szívbetegségben így ugye nem találkozhatott Zamasuval meg más idősík !!!
Így Zamasu nem tudhatja ki Goku és , hogy milyen erős , mert nem küzdöttek meg , vagy az túlvilágon max.

Javíthatnak az egész sztorin, hogy az időgyűrűjének is nagy szerepet szánnak. És az kavart be valamit nagyon.

ZTR - 2016. 10. 03. 20:38

Kiváncsi vagyok ebben a Sagában lesz e szintlépés Goku vagy Vegita részéről. Bár Goku még nem játszotta ki a kaioken ütőkártyát se.

Ayrons - 2016. 10. 09. 18:37

Kivételesen Trunks volt az :D

Meggy - 2016. 10. 09. 20:55

Kíváncsi vagyok hogy minek hívják majd (ha egyáltalán kap nevet) Trunks új szintjét, az aurában volt némi blue, a haja maradt mint ssj2-ben, a szeme megváltozott és úgy nézett ki mint Broly. A god szintet nem érhette el így dühből, ssj3-hoz meg a haja megnőtt volna gondolom. 1 hét múlva talán kiderül mire lesz elég Zamasu(k) ellen :D

szpojleres mókus - 2016. 10. 10. 00:30

Őszintén nagyon örülök. Mindig azért keseregtem mert emlékszem hogy a ssj1 2 3 zintek gyermekkoromban mekkora dolgok voltak, még anno mindenki ssj1 voltunnk az volt a valami, most végre visszatértek az alapokhoz.

szpojleres mókus - 2016. 10. 10. 01:13

Amúgy a rész tetszett nagyon, kimaradt még előzőleg.

Akkor ha jól értem:

Zamasu harcolt gokval, rájön mennyire erős goku. Megöli a mesterét, elmegy a múltba hogy használhassa a sárkánygömböket, testet cserél gokuval és megöli. Előre megy az időben trunks világa és összefognak.

Akkor ki a fenét ölt meg beerus??

Ayrons - 2016. 10. 10. 07:16

Kérdés az hogy Zamasu és Goku miért harcoltak a múltba ? Mert a Superben azért ,mert Gokuék keresték Blacket DE volt egy idősík ahol nem volt még Black.

Billsék megölték a saját idősíkjuknak a Zamasuját de ez Blackre azért nem hatott ki mert rajta van az időgyűrű, plusz Billsék azt se tudták ,hogy a gyűrűvel lehet az alternatívidősíkokon utazni.

Meg a fő fő fő fő Zeno miért lépett közbe mikor az isteneket sorra ölték meg ?

szpojleres mókus - 2016. 10. 10. 13:55

De mondta Black hogy ő az a Zamasu akivel harcolt és legyőzte őt.

Na a másik Zeno én is ezen gonodlkodtam egész idő alatt.

kovg1987 - 2016. 10. 10. 16:35

a legutóbbi az eddigi egyik legjobb DB rész volt, amit valaha csináltak, konkrétan letettem a hajam tőle.

Ez a saga meg a Freeza óta messze kiemelkedően a legjobb eddig.

passauf - 2016. 10. 10. 22:55

Ez a saga valami kegyetlen jó. Egyszerűen még az időutazás paradoxonokon se akadok ki, mert a hangulat, izgalmak, fordulatok és a harcok egyszerűen zseniálisak.

Amúgy hogyha jól értettem, akkor csak Zamasu halhatatlan, Black/Zamasu nem az, ő “csak” Goku erejét birtokolja. Szóval igazából mindhármójuknak Blacket kéne támadnia, Zamasut meg leszarni a fenébe, ő egyébként is viszonylag gyenge. Amikor meg lerendezik Blacket, akkor Goku szépen beleteleportálja egy fekete lyukba és probléma megoldva.

Amúgy nagyon kíváncsi vagyok hogy hogyan fogják legyőzni őket, mert szerintem az eddigi legerősebb ellenséget látjuk. Abban reménykedem még, hogy nem Goku fogja legyőzni őket, hanem Vegeta vagy Trunks. Akármennyire is bírom Gokut, picit már uncsi hogy mindig ő a világ megmentője. Én arra tippelek, hogy Trunks lesz a nap végén a hős.

passauf - 2016. 10. 10. 22:56

Amúgy lesz poszt hamarosan, például Lacrosse-tól? Vagy megváros a saga végét?

KennyVice - 2016. 10. 11. 00:17

Hiányzott már egy kicsit a kegyetlenség a sorozatból. Erre visszatért. Elvileg Trunks még így sem fogja sokáig húzni, de majd kiderül. Kérdés, hogy Krillinéknek milyen szerepük lesz Zamasuék legyőzésében, ha lesz egyáltalán.

Poghy - 2016. 10. 11. 23:17

Az a helyzet, hogy vasárnap óta net-gondom volt, és azóta leginkább azon rágtam a körmöm, hogy vajon mi lesz a DBS-ben, mint utólag kiderült, nem hiába vártam az epizódot. Iszonyat rész volt, a sorozat legjobbja eddig. Még a rész első harmadában jutott eszembe, hogy talán soha nem még volt ilyen darkos a DB, onnantól meg rátettek pár lapáttal. Nem is rémlik, hogy valaha tudtam volna-e ennyire szurkolni Gokunak.
A sorozat nagyon összekapta magát, örülök, hogy kitartottam mellette.

Arigato, Toriyama-sama!

Ayrons - 2016. 10. 12. 10:28

szpojleres mókus : Az rendben ,hogy megalázta de milyen körülmények között ? Miért találkoztak.

Mert a mi Gokunk azért találkozott vele , mert Black után nyomoztak, de amiről Black beszél nem lehet ugyan az amit mi a Superben láthattunk mert akkor Black még nem jött létre.
Am nagyon remélem ,hogy Goku most kispadon lesz és Trunksék győzik le az ellent.

Poghy - 2016. 10. 13. 08:53

Az jutott még eszembe, hogy lehet, hogy Trunks a látszat ellenére előállt egy jó tervvel, és szándékosan az úgynevezett USSJ formába változott, amit Cell ellen használt anno, vagy legalábbis annak egy fejlesztett változatába. Ez a forma ugye elég nagy ütőerővel bír, cserébe viszont relatív lassú. Szóval akár az is lehet Trunks terve, hogy Black eltanulja ezt tőle, aztán megverik a lassú Black-et. Persze lehet, hogy csak túlgondolom. :)

A következő utáni részben valószínűleg Vegetáé lesz a főszerep, és ha már a potarák is játszanak, esélyes egy fúzió vs fúzió fight is. Senzu bab még van, szóval lehet ezt még nyújtani.

passauf - 2016. 10. 16. 15:02

Jó kis felvezető rész volt Dragon Ball hangulattal, jó volt látni a többieket is. Szerintem Beerus elgondolkozott azon, hogy a jövőbe menjen és segítsen Gokuéknak. De nem biztos, hogy lenne esélye Black ellen, mert elvégre ő legyőzte az összes Istent és az még az előtt Black ilyen sokat fejlődött az utóbbi néhány részben.

szpojleres mókus - 2016. 10. 16. 18:08

passauf: Black Zamasu páros nem az isteneket győzte le, hanem a kaoishiniket irották ki.

pont amikor jól menne a sorozat agyoncsapják. Szóval most csak úgy a semmiből kiderül hogy van egy technikánk amivel a gonoszokat elzárhatjuk varázsbödömbe.

Nem tudtuk ezt Dermesztőkor, Cellkor, Buukor, Brollykor, Coolerkor, Meta Coolerkor, Turleskor, Lord Snugkor, gonosz Vegitakor, Nappákor meg még ki tudja mikor. Mintha toriyamának már totál nem lenne semmi ötlete. PEdig már éreztem, a szívem a torkomban dobogott, bemondja piccolo hogy ott van a FUZIONÁLÁS lehetősége. Goku meg Vegeta bemondanák hogy addig elmegyünk tornázni a hyperbolic time chamberbe, és Gohan megmondja ő is jön. Mekkkora királyság lett már volna. De ez így nagyon gány.

Lemerem fogadni, hogy vélletlen Beerust fogják bezárni.

Crias - 2016. 10. 18. 16:15

Pont hogy az isteneket irtották ki azzal hogy a kaioshineket megölték épp beerus mondta hogy ha egy kaoshin meghall akkor a pusztítás istene is meghal

szpojleres mókus - 2016. 10. 18. 16:18

Ezt mondom én is. De könnyebb megölni egy kaoishint mint ey pusztítás istenét. Passauf azt mondta hogyan lett olyan erős black, nem lett annyira erős, hanem csak elintéze a kaoishineket.

Tibi - 2016. 10. 21. 11:41

Én emlékszek rosszul vagy a bödönbe elzárós technikának az a mellékhatása h. a használója belehal…?

gyevi89 - 2016. 10. 21. 14:05

Igen Roshi mestere Mutaito meghalt miután Piccolót bezárta ezzel a technikával,de utána mikor Piccolo zárta be Kamit egy kis üvegbe, semmi baja se lett.

Ayrons - 2016. 10. 22. 18:04

Am miért nem viszik magukkal Buu-t ? Csokivá változtatja Blackéket azt megeszi őket :D

szpojleres mókus - 2016. 10. 23. 10:59

Innentől tiszta a sor

64 – verik a két zamasut de elrontják vagy vegeta pride, és fuzionál a két zamasu

65 – veszítenek a fuzionált zamasu ellen

66 – gowasu odaadja a fülbevalóit és lesz újra vegeto

István - 2016. 10. 23. 22:43

A Kaioshinek istenek, de őket egyszerűbb legyőzni mint a pusztitás isteneit. Zamasu már tanonc korában is erősebb volt a többi Kaioshintől, ezért gond nélkül eltudta intézni őket, de pl egy Beerus ellen esélye sem lenne még SSRose formában sem.

A Mafubat használták az első Dragon Ball sorozatban. Mutaito és Roshi belehaltak a technika használatába, mert gyengébb volt az erejük mint annak akit elakartak zárni. Piccolo azért nem halt bele mert erősebb volt mint a mindenható. Zamasu teste hiába halhatatlan, Goku bőven erősebb nála, igy gond nélkül eltudja zárni.

Buut kiütné Black elég gyorsan, semmi értelme nem lenne vinni, és hát a gépbe sem fér bele :D

LaCRossE - 2016. 10. 30. 00:52

“Amúgy lesz poszt hamarosan, például Lacrosse-tól? Vagy megváros a saga végét?”

Régi kérdés, de alaposan lemaradtam a DBS-sel és csak a napokban pótoltam. A válasz pedig: decemberben jön elvileg az új saga, ha az jónak ígérkezik, akkor írok róla.

LaCRossE - 2016. 10. 30. 01:01

Akarom mondani, decemberben jelentik majd be az új sagát a Jump Fiesta 2017 eseményen, ami december 17-18-án lesz.

szpojleres mókus - 2016. 10. 30. 11:19

Hogy volt képes Zamasu kilukasztani a fülét ha nem tud sérülni? :D

Meggy - 2016. 10. 30. 19:34

Kíváncsian várom hogy látunk-e SSB Vegito-t vagy Gogeta-t, a fülbevalós megoldás kézen fekvő lenne ha már ott van Gowasu. A Mafuba már opció, úgyhogy valahogy máshogy kell legyőzniük a fúzionált Zamasu-t.

Ayrons - 2016. 11. 02. 07:01

Gogeta szerintem nem lesz , azt nem az író találta és sose volt kánon karakter. Vegito esélyesebb a fülbevalók ott vannak és már tudjuk ,hogy azt is meg lehet szüntetni.

Goku90 - 2016. 11. 02. 14:03

Sziasztok!

Írtam facebook-on és itt is üzenetet, hogy szívesen írnék akár minden részről vagy csak havi egyszer, de nem kaptam még választ az adminoktól…

LaCRossE - 2016. 11. 02. 20:57

Goku90: szerintem azért minden részről hatalmas túlzás lenne írni, és amikor így is ennyire sok mindennek hely kell, nem is lenne neki nagyon hely.

Iceman - 2016. 11. 06. 10:52

A Z-ben nagyjából értelmesen voltak kialakítva az erő szintek, ha erősebb volt az ellenfél akkor max szintlépéssel volt esélyük különben semmi, pl SSJ2 Vegita vs Kid Buu. Itt meg a semmiből tudnak felülkerekedni részek óta Zamasu támadásain, főleg Trunks, aki akármennyire is dühös attól még nem éri el az SSJB-t csak max valami köztes állapotot ergo még annyira se erős mint Gokuék. Arról nem is beszélve, hogy milyen baromi spoileres a következő rész előzetese.

LaCRossE - 2016. 11. 06. 12:20

Lehet, de ki nem szarja le, apa-fia Galick Gun! Ez a rész, illetve a következő rész előzetese tökéletesen lefesti, miért imádom gyerekkorom óta a Dragon Ballt.

Rakja már el valaki azt az átkozott hagymát! :D

Meggy - 2016. 11. 06. 13:25

Így nagyobb a hype, sokan várjuk már Vegitot, már csak 1 hete kell várni rá :D

Ayrons - 2016. 11. 06. 18:09

Iceman: Azért Vegitat és Kid Buu-t nem épp szintlépéssel intézték el :)

Vegitot meg már messziről lehetett tudni.

Poghy - 2016. 11. 06. 20:02

Erről az apa-fia Galick Gunról nekem a 10-es vagy 11-es movie ugrott be, amikor Gohan + Goten együtt kamehamézték le Brolly-t, és közben Goku szelleme is megjelent. Várós a jövő hét, Vegito hype!

ZTR - 2016. 11. 07. 16:00

Ayrons: Gondolom arra gondolt hogy ssj2 Vegitának nem sok esélye volt kid buu ellen gyakorlatilag gyenge volt már az a szint abban a sagában… míg Cell ellen ssj2 Gohan gyakorlatilag legyőzhetetlennek tünt. De amúgy igaz hogy nem szintlépéssel győzték le Kid Buu-t és Vegitát se.
Vegitot pedig tényleg lehetett sejteni hogy benne lesz sőt nagyon szar lett volna ha nem használják ki pont egy fúziós ellenségnél. De szerintem még ez az 1 rész aztán lenyomják Zamasu eléggé megvolt már feszülve abból a pár képkockából amit mutattak. Pedig még 2 részen keresztül azért elnézném ahogy harcolnak Vegito olyan ritkán van lehet nem is lesz többet. Ha lenne eszük így kiállnának Beerus ellen azt a harcot megnézném :D

István - 2016. 11. 07. 22:50

Elvileg még 2 rész lesz amiben Zamasuval harcolnak, legalábbis a következő részek cimei alapján ezt gondolom.

LaCRossE - 2016. 11. 08. 12:13

“Ha lenne eszük így kiállnának Beerus ellen azt a harcot megnézném :D”

Azért az elég karakteridegen lenne. Most is csak a szükség miatt lesz fúzió, de Vegeta és Son Goku is túl büszke ahhoz, hogy egyesített erővel próbálják legyőzni Beerust, aki mellesleg nem fenyegeti a Föld jövőjét, mint most Zamasu.

Ayrons - 2016. 11. 08. 14:17

Pontosan emlékezzünk vissza a Buu sagara. Ott se használták még egyszer a fúziót.

ZTR - 2016. 11. 08. 19:33

Ez igaz túl büszkék hozzá. Nem is vérre menő csatára gondoltam hanem inkább ilyen edző meccs szerűre. Amúgy Beerus is szereti próbára tenni az erejét kiváncsi vagyok tudni fog e Vegito-ról. Amúgy lehet rosszul emlékszem de a Buu sagában azért sem fúzionáltak mert már nem volt fülbevaló( aláírom hogy fel sem merült szóba se) Ugye az öreg kaioshin adta oda a potarát Gokunak akiknek még volt az Kibito és Kaioshin de ők próbából fúzionáltak ugye arra nem tér ki a történet hogy ha ők kiveszik a fülbevalót akkor mi történik.

Iceman - 2016. 11. 08. 20:14

Igen arra gondoltam hogy SSJ2 Vegita esélytelen volt Kid Buu ellen míg SSJ3 Goku felvette vele a harcot, csak nyilván túl sok erőt zabált. Na meg ugye ott spirit bombbal győzték le amihez az univerzum erejét használta Goku nem pedig a sajátját. Számomra idegesítő ez de úgy néz ki másnak nem:D

ZTR

Ha jól emlékszem kaptak még egy pár fülbevalót csak összetörték mert Kid Buu-t már nem tartották olyan keménynek mint Super Buut.

ZTR - 2016. 11. 09. 21:30

És tényleg kaptak 1et és összetörték igazad van régen láttam újra kéne néznem. Utána eszembe jutott hogy az öreg kaioshin is fúzionált egy boszorkánnyal csak az úgymond baleset volt :D Amúgy ssj3 Goku is kevés volt Kid buu ellen állta a sarat de Buu megfingatta volna előbb utóbb azért is akart ugye átváltozni tovább. Amúgy én úgy tudom hogy a legerősebb önálló karakter( tehát aki nem fúzióból jött létre) a Z-ben az mystic Gohan volt ő elvileg erősebb volt mint Goku ssj3ban

Meggy - 2016. 11. 09. 21:54

ZTR: ezt én is így tudom hogy mystic Gohan erősebb volt mint SSJ3 Goku, és elvileg eredetileg úgy is volt hogy Gohan fogja legyőzni Buu-t, aztán végül Goku rajongók hatására Toriyama megváltoztatta a történetet és mégis Goku győzte le Buu-t

ZTR - 2016. 11. 10. 17:28

Több helyen is olvastam erről a Gohan dologról volt asszem ahol a harci erők levoltak írva az egész Z levolt vezetve és gohan ereje nagyobbnak volt írva mint ssj3 gokunak ugye elvileg az full power Gohan volt azért nem is változhatott át ssj-be mert akkor ez elveszik. De ezek ugye nem hivatalos források ezért semmi sem biztos. Ám úgytudom Toriyama már a Cell saga után be akarta fejezni de ugye a rajongók miatt folytatta de úgy lett volna ahogy írtad Gohan győzi le Buu-t és Goku halott marad sőt Vegita is meghalt volna végleg amikor feláldozza magát de aztán ugye elvileg megint jöttek a rajongók és nem így lett. Bár Vegitának örülök hogy megtartották és hogy superben is fontos szerepe van. Gohant viszont sajnálom…egy ilyen fontos karaktert így a kukába dobni?

szpojleres mókus - 2016. 11. 13. 07:40

Hat ez botranyos volt. A fel emberiseg Vegeto vs Zamasut varta. Buu vs Vegetokor Buu egy senki volt, de itt ment a hype hogy ket hatalmas garcos majd osszecsap. Erre Vegetot odadobtak a fanoknak mint valami vekony csontot a ehes kutyanak, es elojott a imptoenciabmint a z esetekor hogy a foellent leverjuk spirit bombbal. Originalitas a kobon.

Meggy - 2016. 11. 13. 09:13

Csalódás volt. Jóval több Vegitora számítottam, erre alig volt 5 perc amit kapott aztán szét is ment a fúzió, mondván hogy túl sok energiát használtak el. Kicsit bullshitnek érzem ezt a magyarázatot, meg ez a fúzió eddig végleges volt, most meg azt mondja Gowasu hogy 1 óra mert nem Kaioshinek… A spirit bomb meg mintha teljesen véletlenül lett volna, Trunks nem is tudatosan csinálta csak úgy megkapta mindenki energiáját.

Poghy - 2016. 11. 13. 11:56

Sajnos Vegito csak egy rövid fanservice volt, ennél epikusabb csatára számítottam a fúzió vs fúzió harcnál. Annak viszont örülök, hogy végül Trunks győzte le az ellenfelet, és nem megint Goku diadalmaskodott, mint mindig. Ugyanakkor egyetértek a fanyalgókkal, ez a genkidama sokadjára nagyon fantáziátlan befejezése a bossfightnak.

Most, hogy vélhetően befejeződött a saga, és elvileg már csak egy levezető rész van hátra, visszatekintve szerintem egy bitang jó “évadot” kaptunk. Tulajdonképpen ez volt az első olyan sztori a Superben, aminek úgymond tétje volt. A Beerus sagában tudtuk, hogy nem fogja elpusztítani a Földet, a Freezásban is tudtuk, hogy Beerus nem fogja hagyni, hogy elpusztítsák a kajáldáját, a Universe 6 sagában pedig szintén nem volt nagy tétje annak, hogy ki győz. Ez volt az első komolyabb saga a Superben, ahol nem támaszkodhattak Beerusra, és konkrétan el is bukhattak volna. Persze tudtuk, hogy nem így lesz, de ettől izgalmasabb volt az egész.

Külön pacsi jár a soundtrackért, kellőképpen epikussá tettek bizonyos jeleneteket.

Vajon most az all-universe nagytorna következik, vagy lesz valami csavar?

Iceman - 2016. 11. 13. 12:38

Örülök, hogy Trunks győzte le Zamasut, bár továbbra is fenntartásaim vannak, hogy honnan volt ennyi ereje. Vegito így egy vicc, ennyi erővel bedobhatták volna Gogetat(tudom nem canon) is. Innentől semmi epic nincs Vegitoban, SSJB-ben ki tart 5 percig azt az időt meg általában elpofázzák:D A zene viszont tényleg jó volt.

szpojleres mókus - 2016. 11. 13. 13:40

NET PLETYKA SZPOJLER

állítólag zamasu nem halt meg, hanem nem nagyon értettem egyé vállt a mindenséggel vagy mi, és agyonverik hőseinket amikor goku rájön hogy ott a pánikgomb a zsebében

Ayrons - 2016. 11. 13. 14:39

Rövidítettek !!! Ha visszanézitek a 66 előzetesét ott van két harci jelenet amit kivágtak innen. Nem értem miért…

Ötletesebben is kilehetett volna Vegitot csinálni mondjuk Zamuka kilövi a fülbevalót harcközben. És vége.
Nagyon rövid lett és kiherélték az egész fúziót ahogy van… Fanoknak eleget tettek és kész.

DE ennél a saganál éreztem azt az érzést mint a régi Z sagaknál,hogy izgulok és egyszerűen bitangul élvezem a részeket. Zamuka a legjobb ellenségek egyike lett. Zene nagyon jó volt végig.
És hát Trunks !!! Epic lett a végére , ő a legnagyobb hős a legendás csillagharcos . Ereje is ebből ered,hogy hős. És nem Goku mentette meg a napot végre !!!

Negatívum: Önismétlődés néhol, fúzió kiherélése, és pár kánon átírás.

István - 2016. 11. 13. 18:05

Toryama ott rúg bele a saját maga által állitott kánonba ahol csak tud. Ez az egész fúziós dolog, meg Trunks ereje, a genki golyó.

Ja, genki golyó. A sorozatban 3 alkalommal használták, Vegita, Dermesztő és Buu ellen, ebből egyedül Buu-t ölték meg ezzel, Vegitánál és Dermesztőnél befuccsolt ugye. A többi az mozi vagy a GT volt, tehát nem része a kánonnak. Ahogy pl Gogeta sem. Itt viszont jobban örültem volna Gogeta behozatalának ha már úgyis ennyi volt a fúzió összvisz.

Összeségében tetszett a saga, Black a kedvencem lett, remélem még visszahozzák valahogy. De Trunks rinyagéppé vált, Zamasu meg a végén totál gyökérként viselkedett.

Ayrons - 2016. 11. 13. 19:09

Megnéztem a Buu sagában fúziót: Ott azért ment tönkre, mert Buu teste választotta őket szét nem az idő miatt…

Fúziós Zamasuba benne volt Black énje is szóval ő is debil volt a végén.

LaCRossE - 2016. 11. 14. 01:06

Ezt a részt még emésztenem kell.

Szóval egyelőre csak annyit mondanék, hogy ez a harc majdnem úgy nézett ki, mint a GT végső összecsapása SSJ4 Gogeta és Omega Shenron között.

ZTR - 2016. 11. 14. 19:42

Ayrons: Igen ezt én se értettem ha nem hagyja Vegito hogy Buu beszippantsa( mert ugye hagyta) akkor elvileg nem tudnak szétválni legalábbis a Z-ben ez volt. Itt meg nem is értettem miért kérdezik meg Goku-ék az öregtől hogy miért tudtak szétvállni amikor nem normál eset miatt váltak szét. Aztán jött a bullshit duma hogy csak a Kaioshineknél örök ez a fúzió. Ezt a Z-ben a 3 kaioshin közül egyik se tudta mondani na mind1. Vegito továbbra is kedvenc de többet tuti nem lesz benne és ha Buu ellen nem is itt azért látszott hogy meg lehet azért szorongatni őt is bár az ereje még mindig kérdéses számomra de Beerust nem nyomná le az már bizonyssá vált számomra. Jó hogy Trunks ölte le Zamasut így kerek a sztori bár kicsit tényleg overpowered volt. Meg én még mindig nem tudom mi ez a szint amibe ő átmegy valami half blue szint vagy mi? A pánikgombnak pedig biztos nagy jelentősége lesz majd a későbbiekben

Ayrons - 2016. 11. 14. 21:08

Trunks szerintem a legendás ás az isteni szint között és egyedi az idősíkjából adódóan.
Am ez se igaz ,hogy a Kaioshineknél örök mert a Sárkánygömbökkel azokat meglehet szüntetni lásd Super 3 saga. Gokuék Kaioshinjét is szétválasztották így szóval ennyi.

Egyszerűen az volt az elképzelés ,hogy Trunks ölje meg ami jó csak hát Vegitot is akart látni nép így őt is behozták csak őt gyengíteni kellett másképp overpower lett volna.

Marcell - 2016. 11. 14. 23:09

Időutazást a Vegita bolygóra Goku és Vegita apjához!!! Milyen durva lenne… :)

szpojleres mókus - 2016. 11. 20. 09:59

Dragon Ball Xenoverse 2 alapján future bulmának két Trunks gyereke van, most lesz egy harmadik is :D

KennyVice - 2016. 11. 21. 22:06

Lett is jelentősége a Zeno-sama gombnaj. :D Zamassss meg nem adta fel. Most jön egy filler rész valszeg. Valaki tud esetleg infót, hogy ki lesz majd az újabb gonosz?

KennyVice - 2016. 11. 21. 22:07

*gombnak

Ayrons - 2016. 11. 22. 20:15

Elméletileg valaki felbérli Hitet hogy ölje meg Goku-t.

LaCRossE - 2016. 11. 22. 22:36

Azért ennyire elbaszni egy jó sagát művészet.

Így mégis mi a f.szom értelme volt mindennek?

Nagyon felhúzott ez a rész.

Ayrons: spoiler jelzést tedd már ki, baszdki! Van, aki nem akarja elolvasni, miről fog szólni a következő saga.

Ayrons - 2016. 11. 23. 21:25

Srry :/ De elméletileg ez nem a kövi saga meg a változhatnak címek a részeknek.

Am meg egyetértek kb semmi súlya nem volt a dolgoknak. Én azt vártam volna ,hogy Trunks-ék elmennek a 10-es univerzum vagy valami. Meg ez a két Zemo hát olcsó húzás volt. Elejétől fogva lehetett volna hívni akkor.

szpojleres mókus - 2016. 11. 27. 09:33

Ez mi volt omg

Ak még nm nézt totális dőpocsékolás epizód.

Ayrons - 2016. 11. 27. 14:50

Ez mi volt ????????????????? És következő is valami retek lesz.

Meggy - 2016. 11. 27. 15:14

Igaz elég unalmas volt és semmi jelentősége nem volt résznek, de kell valami fiiler a következő saga előtt, még 1-2 rész egész biztosan hasonló színvonalú lesz.

Iceman - 2016. 11. 27. 16:33

Csak én nem értem minek kellett Bulmának az a kék cucc? Feltételezem az az üzemanyag volt, de eddig abból fél nap alatt elő állított csomót így most ez totál wtf nekem. Új sagaig nem is biztos h nézek részeket, tök felesleges időpocsékolás.

Meggy - 2016. 11. 28. 11:35

Igen az a kék cucc az üzemanyaghoz kellett, és azt mondta Bulma hogy azért mert amiből eddig előállította/használta az a jövőből származott és azzal hogy azaz idősík megszűnt, ezáltal az alapanyag is használhatatlan, ezért kellett újat keresnie.

szpojleres mókus - 2016. 12. 04. 09:46

Örülök hogy én lehetek a első aki megírja a új részről a véleményét:

WTF JAPAN :D

Ilyen egy jó rész ami nem kapcsolódik a új történet vonalhoz, nem az ami egy hete volt.

remélem Aralet még egyszer visszahozzák és találkozik Zamasuval a pokolban :D nagyon megnézném :D

Andro - 2016. 12. 06. 11:58

A legutóbbi részen szakadtam. Jó ötlet volt visszahozni Aralét, Vegita szerint megint megszívta. De megint neki voltak a legjobb beszólásai. XD

szpojleres mókus - 2016. 12. 11. 10:24

na ha most nem tér vissza gohan akkor soha

Meggy - 2016. 12. 11. 19:21

Nekem is egyből ez volt az első gondolatom a következő rész promója közben mikor mutatták Gohant, hogy most fog visszatérni talán.

Andro - 2016. 12. 14. 19:34

Oké, a baseballos rész nagy volt! És igen, Gokuék nem értik a játék lényegét. De nem baj, én végigszakadtam az egész epizódot. És úgy tudtam, hogy egymás ellen indítják Gokut és Vegitát. Szegény Yamcha meg… XD

Andro - 2016. 12. 14. 19:35

@szpojleres mókus: Visszatért, fel is törölték vele a baseball pályát. Szó szerint. XD

Iceman - 2016. 12. 15. 17:06

Érdekes a bejelentett új saga, de valahogyan felemásak az érzéseim. Nem bízok benne, hogy sokkal több figyelem jutna Gokun kívül másra, esetleg úgy hogyha Vegetat hátrébb rakják és mondjuk Gohant szerepeltetik többször. Na meg az se segít, hogy a DBZ-vel ellentétben Goku egy 3 éves kisgyerek értelmi szintjén van.

KennyVice - 2016. 12. 18. 12:29

Goku… jajj most mi lesz? :O (irony)

Iceman - 2016. 12. 18. 16:54

Kezdem a pozitívumokkal. Végre egy darkosabb Super rész! Jó volt, hogy egyből megmutatták a halált nem pedig feleslegesen húzták, az pedig igazán tetszett, hogy Hit munkásságáról is kaptunk képet. Ezerszer jobb karakter számomra mint Zamasu volt. Az egyértelmű, hogy Whis áll a háttérben (ez magyarázhatja azt is hogyan került Hit át Gokuék univerzumába), kérdés, hogy a halál is benne volt a tervben vagy csak halálközeli élményt akart Gokunak, hogy fejlődjön. Kezdik megalapozni a Vegeta “árulását” is ezzel, hogy ennyire semmibe nézik, nem lepne meg ha a következő tornán már a dagadt Beerus csapatát erősítené.

Negatívumok meg az egyik ami igazából a következő részhez tartozik, hogy borzalmasan nézett ki az előzetes, pedig egy ideje most már normálisan néz ki az animáció. A másik meg már ezer éve ilyen, mégpedig Goku “apasága”. Kegyetlen, hogy még a halálát érezvén is ennyire semmibe nézi a fiait. Pedig a Cell saga alatt talán jobban törődött Gohannal.

vexx1992 - 2016. 12. 18. 23:34

.

vexx1992 - 2016. 12. 18. 23:50

Sziaaztok!Nekem is vegyes érzéssem van.Nagyon örülök h újabb szálon futt tovább közel 20 év után a dragon ball.Jó látni azt h egyes ki emelkedő harcokat nem húzzák sok részen át.Főleg ez a blue super sayain dolog tetszett nagyon mind azok mellett hogy goku vegita és a tóbbiek hozzák a szokásos viselkedésüket.Na meg ott van Bills és Whins is. Viszont pl Black Goku ereje főleg inkább a technikája mi szerint képes kardot fejszét alkotni a fekete energiájából hát számomra ez mem dragon ball féle.Nekem ez inkább a Naruto-ra emlékeztett pl. Sasuke-re mikor narutoval össze csap és a chakra segitségével egy nagy lila harcost idézz meg fegyverel a kezében.Jó mert új személy és erős mivel goku ellen tétje de az hogy sok támadás után semmi karcolás majd a vége felé sérűl meg…szóval olyan…hm…túlzásba vitték.Én ezt gondolom de amúgy örülök hogy újra van dragon ball :))

Poghy - 2016. 12. 19. 12:23

Szerintem Goku bérelte fel Hit-et. Ő akart megmérkőzni vele szabályok nélkül, így adódna rá lehetősége. Hogy honnan volt rá pénze, az részletkérdés, lehet, hogy Whis segített neki, vagy akár Zeno.

Legendary assasin - 2016. 12. 19. 20:12

Bocs,hogy így előre szaladok,de hivatalosan is be van jelentve a multiverse tournament saga. Február 5-től kezdődik(azaz a 78.résztől). Az előzetes alapján nektek mi a véleményetek róla?

szpojleres mókus - 2016. 12. 22. 10:34

Nekem nagyon nem tetszik az matt a multiverse tournament, hogy

SPOILER

a vesztes galaxist zeno felrobbantja és csak egy marad. Ez úgy bullshit ahogyan van. Egyrészt az a goku akit eddig megismertünk annyi év alatt NEM lenne képes harcolni ilyen körülmények között, hogy az ő győzelme azt elenti majd hogy milliárdok vesztik az életét.

Másrészt bemutatták Zeno samát mint valami aranyos meg nem értett kisgyereket. Most pedig azt fogják nyomni hogy ilyen brutális is belüről? Bár szerintem az lesz hogy a nyertes unierzum kívánhat bármit, és Goku azt fogja bemondani hogy kapja vissza az összes univerzum az életét.

Legendary assasin - 2016. 12. 23. 13:17

@szpojleres mókus Ezt hol olvastad?

ZTR - 2016. 12. 23. 19:29

Amúgy az durva hogy Hit már képes megállítani az időt… Ő is fejlesztette magát tovább ezek szerint. Ez kicsit overpower már szerintem. Whisnek szerintem is lesz köze a dolgokhoz valahogyan.

Ayrons - 2016. 12. 25. 17:57

Ez de egy retek rész volt…. Szánalom a köbön.
Am mókus onnan tudja ,hogy a manga előbb jelenik meg mint az anime.
Spoijler: 7 univerzum tagjai elég mehhh. Trunksekat kellett volna vinni nem a pedomester….. Nagyon háttérbe vannak a gyerekek.
Meg a túlvilágról is jöhetnének szereplők…

Legendary assasin - 2016. 12. 26. 17:07

Csak nekem tűnt úgy,minthogyha ezt a részt paintel rajzolták volna meg?

ZTR - 2016. 12. 26. 19:27

Ayrons spoilerbe leírhatnád kik mennek bár nagyjából lehet sejteni…

István - 2016. 12. 27. 00:03

@Szpojleresmókus: Ez igy kurva nagy hülyeség már bocs. Fosnak tőle hogy amelyik csapat nem teljesit jól, nem tetszik Zeno sama-nak, azt Zeno szétrobbantja, de ilyen konkrétan sehol sem lett kijelentve.

@Ayrons: Jelenleg pont hogy a manga le van maradva mint a borravaló, pedig ott a Dermesztő rész totál ki lett hagyva. Még csak most jutottak el a jövőbe Gokuék, és teljesen máshogy megy a Future Trunks Saga. Zamasu majdnem hogy azonnal lebukott, Gokuval előtte nem is harcolt, csak a Godtube-on látta az univerzális tornát (ja univerzális torna, ott nem volt SSB Kaioken, viszont volt SSG), és Black elsőnek nem Roséba, hanem sima SSJ-be ment át.

István - 2016. 12. 27. 00:18

@Szpojleres Mókus: Totál hülyeség amit irtál, már bocs. Sehol nem tettek róla emlitést hogy Zeno a vesztes univerzumokat elpusztitaná. Szimplán fosnak tőle a pusztitás istenek, hogy az a csapat aminek nem jó a szereplése, az univerzuma fogja a kárát látni. Gokuról pedig annyit hogy szétrobbantatta Zenoval Trunks jövőjét, ahol pedig a Földön kivül még éltek jó pár világon.

@Ayrons: A manga úgy le van maradva jelenleg mint a borravaló. Régen az volt előrébb, de már hetek óta nem. Most jutott el oda hogy Goku és Vegita a jövőbe ment. Eleve két szinte teljesen külön sztori: Black nem rögtön Rosé, hanem SSJ majd SSJ2 volt, a Dermesztő saga komplett kimaradt, Zamasu szinte azonnal lebukott abban hogy mit akar, nem küzdött meg Gokuval hanem a Godtubeon látta, és még lehetne sorolni a különbségeket. A 7-es univerzum csapatáról a tornán pedig jelenleg nem lehet tudni semmit. Feltételezések vannak, de konkrétum nulla. A youtuberek “spoilereinek” fele ha bejön, gyakran annyi sem, a többi meg csak légből kapott elmélet, amiből aztán semmi nem lesz.

Anyámasszonykatonája - 2016. 12. 27. 10:44

@Mindenki: már vagy két hete megvolt a bejelentés az új arc-ról és a 7. univerzum csapatáról. Február 5-én kezdés.

Alább: japán “trailer”
https://www.youtube.com/watch?v=mnUMeZN1mZo
Alább: angol feliratos változat:
https://www.youtube.com/watch?v=z9hd2XvOm5g

Ayrons - 2016. 12. 27. 21:27

Akkor elnézést ezt nem tudtam ,hogy le vannak maradva.
De a csapat a 7es univerzum meg van és Spoiler:
Goku
Vegeta
C17
C18
Gohan
Piccolo
Zseniális teknős
Krillin
Tenshin
Buu.

szpojleres mókus - 2016. 12. 30. 12:26

István, nézzed meg Anyámasszonykatonája linkjét.

Andro - 2017. 01. 03. 13:27

@ZTR: Nem megállítja, hanem átugorja és elraktározza. Így tudott másik dimenzióba menni. Ezt magyarázta Vados is.

Amúgy elég durva, hogy Goku Vadosék segítségével felbérelte Hit-et, hogy ölje meg őt, mert harcolni akart vele. Jó, Gokuról beszélünk, szóval nem meglepő a dolog. XD

Iceman - 2017. 01. 07. 22:18

Egyébként nekem tetszene egy olyan sztori, hogy 1-2 univerzum harcosai között lennének ismerős arcok, pl Broly vagy akár SSJ4 Gokuék a GT-ből:D

Andro - 2017. 01. 09. 09:41

@Iceman: A GT történetszála hála égnek nem kapcsolódik a Superhez. Teljesen kimaradt, amit nem bánok.

Iceman - 2017. 01. 09. 14:06

Tudom épp ezért lehetne egy másik univerzumként behozni. Én mondjuk sokkal jobbnak tartom az SSJ4-et mint ultimate csillagharcos forma, valahogy eredetibbnek hat mint ezek az SSJ Rose meg Blue.

István - 2017. 01. 15. 09:05

@Iceman: Itt volt most SSJ4, kár csak hogy kikacsintás, meg fanservice :D

Mondjuk az egész részért kár. Remek alkalom lett volna hogy Gohanból újra releváns karakter váljon, erre szétcsapja egy űramőba. Mekkora lett a kontraszt, széttapossák előtte egy robot fejét, olyan dühös lesz hogy szintet lép, elrabolják a lányát, jól szétvereti magát. Jaco mondatai tükrözték leginkább a jelenlegi képet Gohanról: Son Goku középszerű fia, béna öltözködés…

szpojleres mókus - 2017. 01. 15. 10:29

74 RÉSZ

……..

cell forog a sírjában hogy ettől a gohantól kapott ki…

Iceman - 2017. 01. 15. 16:35

Na igen ebben a részben nagyon sok kikacsintás volt:D A nézők számára idegesítően szánalmas Gohan viszont ha Videl szemszögéből nézzük akkor teljesen érthető. Lehet, hogy simán szét tudta volna zúzni Barryt, de a lánya előtt hősnek akart mutatkozni nem egy tomboló állatnak. Persze az is benne van, hogy szimplán már ennyire gyenge:D Végül is ez is érthető, a piti bűnözőket így is szétcsapja, ha meg valami OP ellenfél jön azzal úgyis Goku meg Vegita foglalkozik. Az új arc jövetelével szerencsére rákényszerül az edzésre, úgyhogy reménykedjünk, hogy legalább addig a pár részig lecseréli a béna cuccát Ultimate Gohanra:D

Ayrons - 2017. 01. 16. 19:47

Szavak nincsenek ezekre a részekre….

spike0007 - 2017. 01. 23. 12:15

A mostani rész a régi Dragon ball-t idézte!
Zseniális teknős felügyelete alatt Goku és Krillin együtt edzenek!
Jó volt, valószínű Krillin erősödik a kövi rész végére, meg Zseniális teknős megmutat neki egy új technikát amivel növelheti a Kíjét, na arra kiváncsi leszek!
Jó lenne ha Krillin súrolná mondjuk az SSJ3 szintjét alulról csak nála valami superhuman vagy valami más elnevezés lenne. Goku és Vegeta nagyon elléptek a többiektől szóval őket is fel kéne hozni. Piccolót könnyedén fel lehetne, a többieket nehezebb lesz!

spike0007 - 2017. 01. 23. 12:17

De ha Krillin csak szimplán a ” legerősebb ember” címet éri el már azzal is elégedett lennék!
Kell a régi Krillin!

Iceman - 2017. 01. 29. 11:47

Na ez a rész aranyos volt, Nimbus feltűnése pláne jó volt. Ami kicsit hiányzott, hogy a gonoszok nem beszéltek. Pedig megnéztem volna ahogy 5 db Nappa nonstop Vegeta-zik:DDD

István - 2017. 02. 05. 17:03

Az új intro valami isten! :D Tetszett a rész, és úgy néz ki a következőben Goku rájön mit is tett, alig várom :D

Ayrons - 2017. 02. 05. 22:11

Szpojleres Mókusnak lesz igaza végül. Szerintem a csavar tényleg az lesz ,hogy a vesztes univerzumokat elakarják majd pusztítani a Zenoék. Kérdés Gokuék mitlépnek erre.

ZTR - 2017. 02. 05. 22:12

Én a filler részeket kihagytam most kapcsolódtam be megint. Néztem egy nagyot az új intronál!!! Nagyon jó valamiért dragon ball-osabb lett mint az előző! Nagyszerű részek jönnek mostmár megint :))

ZTR - 2017. 02. 06. 16:13

Ja és azt elfelejtettem hogy külön öröm látni Gohant újra harcra készen. AZ introból nekem az jön le hogy mystic gohan lesz. Egyébként feljebb írtam hogy kihagytam 4 részt nincs kedvem átpörgetni őket szóval annyi a kérdésem hogy Gohan piccoloval edzett?

Iceman - 2017. 02. 06. 22:20

Gohan elvileg már az előző torna előtt is edzegetett Piccoloval , legutóbb pedig Gokut is meglepte SSJ1-ként mikor edzettek egy keveset. Fokozatosan formába lendül szerencsére, plusz elég nagy motivációja lesz, hogy a lánya élete múlik a teljesítményén.

Ayrons - 2017. 02. 07. 15:30

Szerintetek az elképzelhető ,hogy a végére csak egy univerzum marad ??? Végleg elpusztul a többi mondjuk. Vagy egybeolvad mind.

ZTR - 2017. 02. 07. 16:21

Iceman: köszönöm a választ :) Ayrons: Elpusztulás biztos nem lesz Goku azt nem hagyná valahogy megoldják majd vagyis ha el is pusztulnak az univerzumok Gokuék rendbe hozzák úgyis mint mindig.. Az egybeolvadás esetleg de azt nem tudom mennyire kivitelezhető hogy 12 pusztulás isten van 1 univerzumban :D Az előző tornán egy dolog nem tetszett az pedig ahogy Piccolo levolt gyengítve. Én nem tudom Toriyama nincs tisztában hogy hogy álltak a karakterei a Z-ben erő ügyileg. Piccolo a Z-ben amikor komolyabb csatát vívott utoljára az 17-el volt és nagyjából ugyanolyan erősek voltak. 17 pedig jóval erősebb volt már Dermesztőnél. Itt a Superben meg ugye Frostal harcolt aki kb Dermesztő szinten van. Ok értem hogy megszúrta vagy mit csinált meg hogy utána azért adta fel mert Vegita akarta elintézni. De akkor is azon a szinten amit Piccolo elért már a Z-ben pár ütéssel ki kellett volna fektetnie. Gohannál még megértem mert ugye ő már dolgozó ember és családapa nem nagyon foglalkozott az edzéssel.

Iceman - 2017. 02. 07. 19:19

Ugyan belengették, hogy Zenoék tényleg kegyetlenek(bolygók pusztítása játékból), de nem tudom elképzelni, hogy ennyire darkos lenne az új arc. Pedig mennyire jó lenne hogyha nem csak a többi univerzum, de még a saját csapata is megvetné Gokut a hülyesége miatt. Mindenki családos ember, Vegeta friss apuka is lesz erre egy idióta kockára teszi mindenki életét. Minimum Gohantól és Vegetatól várnak egy jóféle kiosztást Goku felé. Ráadásul annak semmi értelme se lenne ha meghal mindenki majd a szuper dragon ballokkal felélesztenek mindenkit, semmi jellemfejlődés nem történne a karakterekben. Viszont mivel közel sincs vége felé a sorozat így muszáj lesz, hiszen kellenek jövőbeni antagonisták. Lehet nagy pofon lesz ez az egész a nézők számára:D

Andro - 2017. 02. 08. 11:57

@Iceman: Ha más nem, Chichi biztos kiosztja Gokut, mert megint csak magára gondol, meg “a hülye edzésre, pedig már nincs is ki ellen harcolni.” Vegita dettó így fog szerintem reagálni, elvégre Bulma hamarosan szül. Ezért is nem ment el edzeni, mert jön a gyerek, meg mert “Bulma sosem bocsátaná meg”. Ja és szerintem Bulma is megpróbálna észt verni Goku fejébe, mert hát ő sem a visszahúzódó gyenge virágszál, ha képes irányítani Vegitát.

szpojleres mókus - 2017. 02. 08. 13:33

Üdvözlöm azt aki megmondta anno hogy mennyire hülye vagyok :D

super dragonballokat tönkrevágta Zamasu szóval azt nem használhatják.

István - 2017. 02. 09. 13:47

Üdv, én voltam :D Igazad volt a dologban, viszont most a Super Dragon Ballokkal nincs, azokat Zamasuék a jövőben vágták tönkre, ahol az Isteneket is ki irtották.

István - 2017. 02. 10. 13:30

Amúgy ha pontosak szeretnénk lenni azt mondtam amit beszélsz hülyeség, nem azt mondtam te vagy hülye :D

szpojleres mókus - 2017. 02. 12. 09:31

20 perce néztem meg az új epizódot, a dühtől beszélni sem tudtam először inkább elmentem zuhanyozni…Ez borzalmas.

Goku én kimerem mondani számomra mindig is a filmtörténelem egyik legtisztaszivűbb alakja volt. Az igazság bajnoka, aki tisztességes, és nem tűri el azt ha ártatlanok szenvednek.
Erre rra hogy csilliárdok halnak majd meg csak azért mert ő untkozott úgy reagál, hogy mosolyog, hogy akkor az ő univerzuma biztosan nem fog majd veszíteni.

Mi a fene??? Ha legalább mutatna valami megbánást, nem, és közben totálisan retard továbbra is. Ez toryiamának vicces? Vagy ez japánban vicces? Érthetetlen számomra, és hányingerkeltő hogy egy ilyen nagymúltú karaktert meglehet gyalázni. Egyszerűen NEM tudok, annyi év után (azóta vagyok a dragon ball rabja hogy rtl klubon elindult vagy 20 éve a sima dragon ball) GOKUNAK szurkolni.

Iceman - 2017. 02. 12. 10:47

Valóban egyre szánalmasabb Goku, a pillanatnyi komolyodása viszont el fog jönni, de ehhez tuti, hogy egy U7 harcos halála kell majd. Ezen kívül több aggasztó dolog is volt a mai részben. A Super Dragon Ballok belengetésével tutira lehet venni, hogy Goku nyeri meg az egészet és visszakívánja majd a megölt univerzumokat a másik pedig Buu rész végi mosolygása. Egy részről jó mert ez a rókakoma annyit ér ellene mint anno SSJ2 Vegeta, viszont ez azt jelenti, hogy Gohan ki fog kapni, azért hogy izgalmas maradjon Goku harca.

Linkin - 2017. 02. 12. 18:20

Szpojler Mókus köszi, hogy leírtad, egy az egyben ugyanezt akartam. Amióta az RTL elkezdte a legelső résztől adni, már akkor néztem. Mondhatjuk, hogy Goku a gyerekkori hősöm, aki mindig mindent megtesz azért, hogy ártatlanok még csak meg se sérüljenek, feláldozza magát a Földért stb stb. Nah ebben a szériában úgy leépítik agyilag és morálisan is, hogy szinte már nem is ő a főhős. Bevágják előtte, hogy csak mert unatkozott és hiába szóltak neki, hogy ennek rossz vége lesz, mert még is csak a legfőbb istennel viccelődik és nem tudhatja mire képes, szóval elmondják előtte, hogy gyakorlatilag ezzel a tettével halálra ítélt 11 univerzumnyi élőlényt, de csak vigyorog mint egy nem normális agyhalott….. Legalább vágtak volna be egy 2 másodperces jelenetet ahogy bevillan neki mit tett, de nem, semmi, max annyi, hogy akkor a sajátját meg kell védeni. Ez ütött rendesen, amit utána meg még leművelt a részben az meg már tényleg a vicc kategória csak nem a jó fajtából. Oké, így 28 évesen már beletörődtem, hogy ez a széria nagyon messze lesz a komolyságtól, nagyon gyerekes az egész, mint az új szereplők az egér meg bohóc, szörmók stb istenekkel, de ilyen lények mindig is voltak benne, elég csak a sima DB-re gondolni, de ez annyira karakteridegen volt, hogy már ki kellett írni :(

Linkin - 2017. 02. 12. 18:24

u.i. elnézést, Szpojleres Mókus

Legendary assasin - 2017. 02. 12. 19:42

Ne aggódjatok biztos lesz itt komolyság Goku részéről,hiszen már lassan a saját univerzuma is kezdi megvetni őt,magához fog térni.Nem most először követett el ekkora nagy marhaságot,a z-ben is volt rengeteg ilyen.Ja és Linkin,az a bohóc karakter szerintem egyáltalán nem lesz gyerekes,inkább egy Joker-féle karakterhez fog hasonlítani.

Linkin - 2017. 02. 12. 20:28

Igen Ő még tetszik is, olyasmit várok én is tőle és alapjában véve a karakterekkel nincs bajom, eddig is mindig voltak benne viccesebb figurák és komolyak vegyesen, itt is volt egy csuklyás alak és még ki tudja kik lesznek a harcosok között. Az pedig, hogy ha esetleg majd később Goku fejéhez vágják és ellene is fordulnak amiért ő miatta fognak elpusztulni az istenek univerzumai, nah az akkor majd még érdekes is lehet, csak így ez most annyira kirívó volt, hogy nagyon.

Iceman - 2017. 02. 13. 10:22

Ahogy így utólag olvasgatom, sokan azt írják külföldi fórumokon, hogy Goku hasonlóan idióta volt régen is csak az angol meg egyéb szinkronok tették igazi hőssé. Lehet a mostani szinkron is sokat fog dobni rajta csak az már nyilván nem segít azokon akik elkezdték a japán változatot:D

ZTR - 2017. 02. 13. 18:35

Linkin:
SPOILER

Elvileg az a csuklyás alak az a lila ufo fejű harcos aki Gokuval harcol az introban

Linkin - 2017. 02. 13. 20:41

Igen láttam, de én azért remélem, hogy nem ő lesz a fő ellenfél :D adja magát, hogy az ő a csuklya alatt, de hátha még se, mert egy félelmetesebb valaki azért hiányzik még a Superből. Oké itt van Hit, Zamasu, Black, de egyik se egy Dermesztő vagy Cell pl.

ZTR - 2017. 02. 14. 16:18

Nem tudjuk milyen lesz maga a karakter a kinézet egy dolog. Dermesztő kinézete sem volt valami félelmetes de maga a karakter ugye az volt. Egyébként a Superben a negatív karakterek jól vannak tálalva szerintem. Inkább a pozitív karakterek köpik kicsit szembe a Z-ben lévő énjüket.

ZTR - 2017. 02. 14. 16:27

Amúgy az én tippem az hogy ő lesz a legerősebb ellenfél az induló harcosok között. De csak kishal lesz biztos hogy többről lesz itt szó mint magáról a tornáról… és valamelyik pusztítás Isten lesz a főgenya aki kavarni akarja a szart majd vagy akár valahogy Zenot akarja kiiktatni valahogy és mivel a csuklyás alak a bohóc melett volt ezért én rá tippelek. De az is lehet hogy a 2 Zeno közül valamelyik bekattan és ő lesz ha megfigyelitek az introban van is erre utalás van egy kék és egy piros Zeno is ami szerintem nem véletlen. A lényeg az hogy tuti lesz valami csavar itt a végére nem csak egy szimpla torna lesz.

István - 2017. 02. 14. 17:48

Szerintem Black magasan a legjobb Dragon Ball ellenségek közt volt.

ZTR - 2017. 02. 14. 20:44

Black tényleg jó volt.A legjobban eltalált DBsuper karakter viszont szerintem Beerus. Ha arról van szó tud brutál lenni ( Zamasu likvidálása a mai napig az egyik legjobb jelenet)de a vicces részekben is ő a legjobb.

Iceman - 2017. 02. 14. 22:01

Beerusék nagyon jó dinamikát hoztak ebbe a világba, sokkal többet érnek mint anno Supreme Kaioshin és társai behozatala. Black is király volt, még az SSJ Roset is eltalálták hozzá. Amit sajnálok kicsit, hogy a két kis gyerek ennyire kevés szerepet kap. Nem értem mi értelme volt Gotenkset ennyire legyengíteni, folyamatosan viccet csinálnak belőle, holott azért SSJ3-ként csak meghatározó lehetne egy két ellenfél ellen. Persze ezen az alapon Vegito is felhozható lenne de belőle legalább nem csináltak hülyét:D

MegmondomAMagamét - 2017. 02. 14. 22:15

Szerinetek eddig melyik a jobb?Gt vagy Super?

Andro - 2017. 02. 15. 11:45

@MegmondomAMagamét: Még mindig a Super, bár már erősen közelít a GT “színvonalához” sajnos. :(

szpojleres mókus - 2017. 02. 19. 10:33

Iceman toriyama is hasonlóval jött amikor elérte a népharag. Ez szerintem teljes mértékű mellékbeszélés. Toriyama az modnta hogy az anime tette gokut hőssé, a mangában mindig “mérgező” karakter volt. így kell lerombolni egy ikonikus karaktert. Én magyar szinkronnal néztem a dragonballt és a Z-t addig amig leadta a rtl klub, utána csak japánnal, és goku számomra mindig ugyanolyan hős volt, szóval hogy a angol szinkronban hős csak szerintem hülyeség.

Bár a mai résszel én azt érzem hogy direkt szeretnék velünk megutáltatni gokut (hányingerem lett már megint tőle hogy elkezd róla dumálni mennyire boldog és izgatott a torna miatt ahol csilliárdok fognak meghalni), ő lesz a fő ellenfél szerintem. Netes pletykák szerint toriyama szerette volna lezárni a goku vs superman hisztit ezért a ufó akivel verekszik az intróban az a mi univerzumunk supermanje lesz. Szerintem ő fogja leverni őt a legvégén.

Iceman - 2017. 02. 19. 11:04

Én mondjuk szívesebben megnéznék egy olyan végkifejletet, hogy Gokut legyőzi az ufó, de a tornát végül Vegeta nyeri, igazán megérdemelne már végre valamit. Így, hogy kiderült kit rejt a köpeny, még logikusabb is lenne két potenciális Pusztítás Isten(Vegeta és a bajszos) közötti összecsapás.Plusz az U11 gyakorlatilag megfelel az Igazság Ligájának és ott se feltétlen Superman a vezető alak, sokkal inkább Batman. Aki meg abszolút párhuzamba állítható a bajszos karakterrel, ugye ott feszít csukjában Joker és Harley Quinn mellett:D

Mai részhez hozzászólva pedig, az U9 Supreme Kai baromira irritáló, remélem gyorsan lemossák a vigyort az arcáról. Buu szétcsaphatta volna jobban is Basilt, aki meg gyakorlatilag a Tree of Might gyümölcsét kapta meg:D Úgy érzem sok kis klassz mozis utalás lesz még.

Legendary assasin - 2017. 02. 19. 18:40

Végre Majin buu!!Végre normális grafika!
Szerintem jó rész volt.U9 Supreme Kai pedig direkt olyan amilyen,azért van,hogy megutáltassa magát a nézővel.

Ja,és hallottátok,hogy magyarországon is megvásárolták a DBS jogait?

ZTR - 2017. 02. 19. 19:57

Érdekes felvetések. Gokura kilesz akadva mindenki az biztos de hogy ő legyen a fő ellenfél azért szerintem az bizarr lenne bár nem mondom hogy nem tetszene az ötlet. A bajszos alak akinek mostmár a nevét is tudjuk Toppo biztos erős és bölcs ezért sem véletlen hogy őt vitték oda lehet azért hogy elemezze ki a harcosokat. De az introban asszem 2x mutatják a 11es univerzum harcosait és mind2x az ufo karakter van mindig elöl ami azt jelenti számomra hogy ő a legjobb.

István - 2017. 02. 19. 21:45

Az hogy Goku a főellenfél elég szélsőséges ötlet. Valszeg nem hiába tették most ennyire ellenszenvessé most a 9-es univerzumot ezzel a Kaioshinnel meg a veszett rókáival. Ők inkább voltak unszimpatikusak mint Goku ma. Az 100%-ig biztos hogy kapni fogja Goku a shitstormot, de ha azt nézzük, elég patthelyzetben vannak a résztvevők és az istenek is, mivel Zenonak vagy a Főpapnak nem mernek ellenszegülni.

A 11-es univerzumosokkal kapcsolatban ma adtak ki karakter leirást Toppóról pont. Elég JLA szaga van tényleg annak a csapatnak, de hogy az Ufo legyen a legkeményebb sem törvényszerű. Intro ide vagy oda, korábban sem lőttek el mindent, lásd az előző arcnál ott volt Zamasu meg Black, de a Rosé átváltozást, a fuzionált Zamasut elég sokáig sikerült titokban tartaniuk. Lesz még ebben néhány csavar mielőtt kirajzolódik a vége.

A Goku buta meg nem annyira hős témával kapcsolatban: Én végignéztem minden sorozat minden részét japán szinkronnal is, és igaz hogy mostani változata Gokunak valóban fellett tolva az angol meg a többi szinkronnal. Naiv és idióta volt gyerekkorától kezdve, ezalól kivételt pont a közutálatnak örvendő GT élvez. Ott hiába a gyerektest, egy felnőtt módra gondolkodó és sokkal komolyabb karakter volt, szinkrontól függetlenül. Ami a Super és Gt összehasonlitását illeti, azért a Super bőven a GT felett van. Én szerettem a GT-ből jó pár dolgot, pl SSJ4, Gogeta, az utolsó 3 sötét sárkány (a többi szar volt), de a Super mind dizájnban mind történetben veri.

ZTR - 2017. 02. 20. 17:19

Majd meglátjuk hogy lesz persze nem lőnek el mindent előre azért is írtam feljebb hogy nem csak egy szimpla torna lesz ez lesz itt más is. Ez a Toppo is biztos vagyok benne hogy megfingat pár Z harcost( bár már lehet nincs létjogosultsága így hívni őket). De én továbbra is az ufo mellett teszem le a voksom, hogy ő lesz a legerősebb harcos a tornán. Ellőni hogy ő a legerősebb ezt simán ellőhetik aztán lehet neki is lesz átváltozása vagy valami extra képessége.

Iceman - 2017. 02. 26. 11:50

Nyilván ez most motiválni fogja őket, hogy a második leggyengébb univerzum az övék, de igazából lényegtelen, mert Goku és Vegita úgyis el tudnak menni a döntőig:D Beerus helyében mondjuk én elrendelném Future Trunks visszarendelését meg Gohant edzeném kicsit aztán máris jobban áll a szénájuk mint Roshival meg Tien-el:D Chi-Chinek meg szólni kéne, hogy hagyja edzeni a fiait, mert lehúzzák az univerzum átlagát:DD

Iceman - 2017. 02. 26. 12:02

Viszont az nagyon tetszik, hogy az alacsony átlagért főként az istenek a hibásak, főként Beerus. Hiszen ha végezné a munkáját és elpusztítaná a gyengébb bolygókat máris feljebb menne az átlag, plusz hagyta, hogy Dermesztő helyette végezze gyakorlatilag a munkát. Csak ő éppen a számára veszélyeseket irtotta ki(lsd csillagharcosok) ezáltal még lejjebb ment az átlag.

Legendary assasin - 2017. 02. 26. 19:32

Igen,ha a csillagharcosok még élnének,szerintem a 7-es univerzum átlaga 5-6 körül lenne.A gond az,hogy Dermesztő túl nagy teret kapott Beerus-tól. Viszont fennáll a kérdés,hogy akkor az átlaguk felhúzásáért felfogják e támasztani őket.Reménykedtem Future Trunks és Frieza visszahozatalában de hát nem :/
Külföldi kommentekben amikor elkezdték mondani,hogy Roshit és Tien-t miért hozzák vissza,azt válaszolták,hogy nincs minden harcos Vegeta és Goku szintjén a többi univerzumból,lesznek gyengék is,de most úgy látszik mégsincs ez így.

Goku90 - 2017. 02. 26. 20:17

Szerintem meg tuti hogy lesznek gyengébb harcosok is a többi univerzumból mert am nem lenne értelme hogy 10 fősre csinálták a tornát. Én abszolút örülök Tiennek meg Roshinak is, hatalmas Goku rajongó vagyok viszont unalmas mindig őt meg Vegitat látni harcolni. Az elmúlt 2 rész Buu-val illetve Gohannal igazi csemege volt számomra.

Iceman - 2017. 02. 26. 22:02

Így kicsit jobban megértve ezt a mortal level dolgot, nem lenne szükség pl Dermesztőék feltámasztására, mert 1-2 ember nem húzza fel egy univerzum átlagát. Itt nem maga az U7 csapat átlaga ez(hiszen nincs is hivatalosan megnevezve még a maradék 7 harcos) hanem a teljes hetes univerzum szintje ez. Kid Buu és Dermesztő ámokfutásának köszönhetően pedig lényegében nincsenek erős népek az univerzumukban. Trunks behozatala végül is csak annyi hatással lenne, hogy még nagyobb esélyük lenne megnyerni a versenyt, ezzel megmentve az univerzumukat.

ZTR - 2017. 02. 27. 12:38

Igazából Trunksal és Gotennel többet érnének mint Tiennel és Roshival de ők se gyengék azért. Tien vissza tudta tartani Cell 2. formáját Roshi pedig tapasztalt harcos és ő tudja az original kamehameha-t nyerni fognak meccseket. Roshi 100% hogy fog nyerni hiszen őt alábecsülik a népek az írók majd rácáfolnak erre. Gohan pedig edzeni fog hiszen ő maga is utalt rá hogy gyenge és biztos hogy visszanyeri a mystic formáját.

Goku90 - 2017. 02. 28. 11:20

Gohannál nagyon tetszett, hogy 2x is mondta Gokunak hogy még nem elég erős, és gondolom ez okkal került bele ennyire kihangsúlyozva, szóval a rendes tornára minimum egy Mystic Gohant várok, bár sztem ha nincs méreg ezt a formát már most is újra el tudta volna érni, úgyhogy jó lenne ha végre tovább fejlődne.

ZTR - 2017. 03. 01. 12:11

Kicombosodik a tornára az biztos hiszen a szerettei élete a tét ezt komolyan fogja venni. Mystic forma szerintem vehető készpénznek hiszen az intro utal rá. A kérdés az hogy nyeri vissza ezt az erőt? Mert szerintem ezt magától nem tudja hiszen ez nem egy szimpla átváltozás… vagy Piccolo segít neki vagy megint az öreg Kaioshin.

Goku90 - 2017. 03. 03. 10:09

Én úgy gondolom, hogy edzéssel simán vissza tudja nyerni mivel már ezt egyszer elérte. Egyébként meg én egy másmilyen átalakulást is el tudok képzelni számára a Mystic szint után, nem feltétlenül kell neki SSJ Blue, hanem lehet egy a Rose-t hasonló, hogy mivel a Kaioshinek edzettek anno ezért másba alakul át. Tudom kicsit tulmisztifikalt, de sztem unalmas lenne ha ő is csak simán kékbe menne át.

szpojleres mókus - 2017. 03. 05. 08:56

Teljesen igaza volt Bergamonak vagy kinek a farkasnak a harc előtt. végig neki szurkoltam.

István - 2017. 03. 05. 08:58

Tekintve hogy Zeno igy is ugy is ki irtott volna univerzumokat, csak szó nélkül, igy Bergamo érvei elég gyenge lábakra lettek pakolva.

Iceman - 2017. 03. 05. 10:52

Nem létezik, hogy Goku ennyire lenyelje, hogy gonosznak titulálják. Biztos, hogy van valami egyezsége Zen-oh-val. Lehet pont ezért nevet ennyire Whis mert ő megint tud róla. Egy baromi nagy edzésnek fogja fel, ahol mindenki teljes erejével fogja támadni és így még erősebbé válhat.

A szabályok nagyon érdekesek, főleg az U7 csapatát tekintve. Roshi, Tien Piccolo és Gohan jó stratégák, Krilin és a két Android pedig képesek együtt működni. Na de Buu, Vegeta és Goku?:D Vegeta az új gyerekkel meg a túlélés miatt talán kompromisszum képes lesz, de többnyire abból fog állni a dolga, hogy a legerősebb harcosokat leszedje Gokuról:D Nem tudom elképzelni, hogy ne egyszerre akarjon mindenki Gokunak esni. Kezdek felülni a hypevonatra, bár már szívesebben látnám a Földiek arcát a hírek hallatán, mint a Toppo vs Goku meccset.

ui: A szabályokat ismerve már érhető miért nem játszik Trunks, Goten és esetleg Dermesztőék csapatba hozatala. Alkalmatlanok lennének csapatmunkára.

Legendary assasin - 2017. 03. 05. 19:09

Hát remélem,hogy nem csak a nagytornából fog állni az arc,mivel így most eléggé lerövidítették.Most ha hozzávesszük,hogy lesznek edzések a földön és megtartják a 48 perces nagytornát,így is max 8-9 részt jósolnék hátra.Vagy legyen benne valami fordulat,pl az a népszerű teória,hogy Future Zeno át akarja venni a hatalmat,vagy legyen még egy arc,de ez így elég nagy csalódás lenne,ha így érne véget a Super…

ZTR - 2017. 03. 05. 20:22

Hát mostmár vigyorgok én is a hype vonaton nagyon várom. Kemény hogy mindenki egyszerre harcol csapaton belül azért biztos lesznek gondok nem fog minden olajozottan működni. Így mostmár értem miért erőltették annyira Gokura ezt a leszarok mindent szerepet így sokan sőt szinte mindenki őt akarja majd lelökni ezért nem lesz könnyű dolga neki se SSJBlue forma ide vagy oda. Hit-re is kiváncsi leszek azért. Amúgy szerintem Toppo lenyomja most Gokut.

Zsolteee - 2017. 03. 06. 12:33

Ahogy Iceman is írta, szinte biztos vagyok benne, hogy ez az univerzum elpusztításos történet csak kamu és mindössze annyi ezzel a cél, hogy mindenki a maximumot nyújtsa és elmenjen a határokig.

MegmondomAMagamét - 2017. 03. 06. 15:40

Nem tudom ti,hogy vagytok vele,de én a U11 és a U6 csapatára lennék kíváncsi.A 11-re azért,mert ott van az a bizonyos igazság ligája(a lila űrlényt már alig várom)
A 9-re pedig azért,mert ott van Hit,Cabba,Frost illetve elméletileg a női Brolly is ott van,valamint Majin Buu-nak a 6.univerzumbeli változata (tudjátok az intróba vele harcol Vegita).

Iceman - 2017. 03. 06. 16:57

Legendary assasin

Miért érne ezzel véget a Super? Csomó pénz van benne, úgyhogy addig fogják ütni a vasat amíg lehet. Ráadásul minimum egy mini arc biztos lesz arról ahogy Vegeta elmegy az U6 csillagharcosokhoz, aztán azt se véletlenül lengetik be néha, hogy Beerus bűnrészes a csillagharcosok kiirtásában. Aztán még zárásként biztos hogy megkapjuk a Goku(&Vegeta)vs Beerus meccset is.

MegmondomAMagamét

Nem vagyok 100%-ig biztos benne, de mintha a legutóbbi részben az U11 árnyékai között tűnt volna fel a csaj. Lehet végül semmi köze se lesz a csillagharcosokhoz csak valami random lény ami képes leutánozni az ellenfelei átváltozásait, vagy valami ilyesmi.

MegmondomAMagamét - 2017. 03. 07. 12:12

Nem akarok követelőzőnek tűnni,de lassan jó lenne egy új posztot látni az aktuális saga-ról.

ZTR - 2017. 03. 10. 19:06

Az introban az u11es csapattal van a női Broly aztán majd meglátjuk hogy is lesz. Egyébként én szerintem is lesz még meccs Beerussal az semmit nem jelent hogy ő most elvileg “jófej” és Gokuékkal lóg néha… ő is egy időzített bomba bármikor bepöccenhet erre ugye már volt is példa amikor Goku erőltette hogy beszélni akar Zenoval a torna ügyében akkor már befenyítette azért Gokut. Egyébként jó lenne egy új post bár amíg itt aktív a fórum addig nekem mindegy hova írok :D

ZTR - 2017. 03. 10. 20:11

Lassan lehull a lepel a lila harcosról is elvileg a neve: Jiren

Legendary assasin - 2017. 03. 11. 14:28

Emberek,most mérges lettem.Kiderült Vermouth-ról (a Jokerhez hasonló isten),hogy a totális ellentéte Jokernek. Pedig már olyan sok mindent beleláttam :(
Akit érdekelnek az istenekről adott leírások:
https://www.youtube.com/watch?v=IjR2S6qOISA&t=79s

szpojleres mókus - 2017. 03. 26. 14:12

5 perc arról szólt hogy milyen aranyos a baba.

Ilyen rátával 2 hónap múlva kezdődik csak a nagytorna.

meggy - 2017. 03. 29. 10:58

Szokásos filler részek :D

szpojleres mókus - 2017. 03. 30. 22:45

Nos most felcsigáztak

HATALMAS SPOILER NE OLVASS TOVÁBB HA MEGAKARSZ LEPŐDNI

Buu nagyon komolyan veszi a tornát és elmegy edzeni. Állítolag le is fogyott soványra. Na erre nagyon kiváncsi leszek. Ha Dermesztő egy kis tréningel majdnem leverte goku kék formáját akkor Bu mennyire erős lehet.

Iceman - 2017. 03. 31. 09:51

Spoiler

Dermesztőnél mindig jelen volt, hogy ha edzene még erősebb lenne ez Buunál sose jött elő. Szerintem nála annyi elérhető maximum, hogy felerősödjön Super Buu szintre(ami már iszonyat király lenne). Félek viszont, hogy ez csak egy részig fog tartani és utána bezabál újra:D

Goku90 - 2017. 04. 04. 17:15

SPOILER!

Nagyon menő lesz a vékony Buu, imádom :D

szpojleres mókus - 2017. 04. 16. 10:58

Nagyon kezdenek átesni a ló túlsó oldalára.

Senki sem volt képes megállítani beerust amikor a ssj godot kereste, nagyn ehezen atak gokunak olyan erőt amivel egy ideig eltudott vele kergetőzni.

Most hogy megvan neki a ssj blue ami erősebb mint a ssj god, és egy szrházi 17 képes vele kiegyenlített harcot lehozni?? Ez most azt jelenti hogy amikor jött beerus 17 is képes lett volna megtenni azt amit goku? Ez akkor azt mutatja hogy Whis kiképzése eléggé gyenge volt ha 17 képes volt egymaga elérni ezt az erőt.

Iceman - 2017. 04. 16. 12:03

Sokakat látok panaszkodni erre, de elég egyszerű a megoldás. Az SSJB a tökéletes KI kontrollról szó így sokkal könnyebb Gokunak úgy megküzdeni a többiekkel, hogy ne tegyen kárt bennük. A szokásos Goku féle beetetős SSJ1-et úgy néz ki mindenki átlépte már, azon felül viszont a SSJ2 és SSJ3 sokkal nehezebben irányítható, lehet például egy kamehame sokkal erősebbre sikerülne, mint kéne aztán kész a baj. Így viszont annyit ad bele amennyit kell és még érzékelni se tudják a god ki miatt, hogy ennyire vissza fogja magát. Kb úgy kimaxolhatta ezt a formát, mint anno a Cell Games előtt az Ssj-t.

A részhez pedig No.17 még mindig nagyon menő, Uub-ot egyre jobban teaselik, neki viszont tényleg egy masszív power up kéne hogy legyen bármi jelentősége a jövőben. A Bulma outrot pedig még mindig imádom!:D

Meggy - 2017. 04. 17. 22:09

Ezzel én is egyetértek. SSJB formban Goku akkora erőt mutat amennyi szükséges. Szerintem sokkal 17 felett van ha kihozza a maxot, de egy ilyen “szintfelmérésnél” mint a részben volt teljesen felesleges lett volna neki full powert használni. Zamasu és Black ellen, különösen mikor megtudta hogy a múltban megölték a családjával együtt, messze több erőt használt mint 17 ellen. Ez csak egy kis bemutató volt hogy 17 mire képes, Goku ennél bőven erősebb.

Iceman - 2017. 04. 30. 12:10

Na jó ez a mai rész baromi király volt!:D Kicsit lehetett volna még keményebb Piccolo a szavaival de így is öröm volt hallgatni őt. Karfiol kisasszony elég kis badass gengszternek néz ki, szegény Cabba kilesz mikor meglátja, hogy a kis SSJ formája mennyit ér a csaj mellett:D Egyébként nagyon szívesen látnám ha összeolvadna az U6 és U7, annyira király karakterek vannak a másik univerzumban is és tényleg nagyon érdekes lehetne ahogy Vegeta elmegy Sadalra.

Ami fura volt viszont, hogy Whisék miért tartják jó ötletnek a titkolózást, úgyis ki fog derülni, na meg Bulma nem törődömsége is kissé furán vette ki magát, de nyilván csak azért csinálták, hogy Vegeta megint tündökölhessen apaként:D

Legendary assasin - 2017. 04. 30. 16:18

Érdekes,hogy a Super-ben két epizód között sokszor ég és föld a különbség.Az előző epizód elcseszett erőszintekről,meg sokszor torz grafikáról szólt,ez meg egy ultrakirály visszatérésről.A női Broly megjelenését én egy másik epizódba raktam volna,mert mindenki őt várta,de Gohan és Piccolo jelenete olyan menő lett,hogy már senki nem emlékszik rá.

Goku90 - 2017. 04. 30. 21:27

Végre ismét Mystic Gohan. Megkonnyeztem mikor átváltozott, de régóta vártunk már erre.

Ayrons - 2017. 05. 08. 20:08

Spoiler !!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Szóval az egyik tag kiesik Gokuéktól (tippre Buu) és gyorsan kell találni valakit a helyére és Goku elmegy Dermesztőért.
Ez egy kicsit számomra érdekes lesz, lévén nem az a fajta csapatjátékos meg ott lesz Krillin meg Vegeta is.

Iceman - 2017. 05. 09. 08:46

Spoiler Spoiler Spoiler

Én nagyon remélem, hogy ez csak egy filler epizód lesz, mert D már a könyökömön jön ki. Akkor már leginkább Future Trunks lenne logikus, ő még erősebb is. Buu mellőzése újfent viszont röhej.

Ayrons - 2017. 05. 09. 11:06

Spoiler Spoiler Spoiler

Kiderült, Buu elalszik 2 hónapra és nem tudják felkelteni se hogysem és megkéri az anyókát Goku ,hogy egy napra Dermesztőt hozza vissza. Ennyi erővel Tien helyére jöhetne Cell is.

luvin - 2017. 05. 09. 13:41

Cell azért nem jöhet Tien helyére,mert ő egy robot volt,nem volt lelke.A Z-ben,amikor megjelenik a pokolban az Filler volt,tehát vehetjük úgy is,hogy meg sem történt.

Goku90 - 2017. 05. 09. 14:57

SPOILER!

Buu az egyik kedvencem, elvihetnek őt is a time chamberbe és rögtön felebredne :D Kicsit unalmas, hogy megint Friezahoz nyúlnak am,tudom hogy most sok új karakter lesz bemutatva a többi univerzumból,de a 7-esbol is jöhetett volna egy új.

Ayrons - 2017. 05. 09. 16:23

Cell nem csak akkor bukkant fel mikor rendet teremtettek a pokolban :) Mikor Buuval harcolt Goku akkor ott volt a pokolban Dermesztő mellett és nézték a harcot együtt.
Meg Cellt élőlények DNS-ből gyúrták össze.
Time Chambert meg Vegeta megsemmisítette a Future saga idején.

Goku90 - 2017. 05. 09. 23:40

SPOILER!

@Ayrons: Azóta már Dende újjáépítette, Vegita nem soká használni is fogja újra ;)

luvin - 2017. 05. 11. 12:27

Buuval harcolt Goku akkor ott volt a pokolban Dermesztő mellett és nézték a harcot együtt.

Az is filler volt

Iceman - 2017. 05. 14. 10:21

Látványra nagyon jó rész volt, nem is tudom mikor volt utoljára ennyire jól meganimálva egy harc. Viszont volt egy két WTF. Először is Gowasu csapata gondolom valami béna gag akart lenni, de valahogy nagyon nem illett bele a részbe. A másik meg Tien látványos használhatatlansága. Szinte vártam mikor mondja ki, hogy inkább visszalép, mert semmire se jó az ereje.

KennyVice - 2017. 05. 14. 11:19

Tien nem volt felkészülve még a Battle Royal-ra szerintem.

SPOILER

Akkor most komolyan Buu helyett Frieza lesz a tizedik harcos? :O Elvileg hivatalos, hogy ő lesz, de ez akkor is értelmetlen…

Goku90 - 2017. 05. 14. 19:27

@KennyVice: elvileg 2-3 részen belül választ kapunk mindenre.

ZTR - 2017. 05. 14. 20:10

Még nem tudni semmit de vehetjük akár biztosra is hogy Frieza lesz a beugró Buu helyett. Gohan kemény mint a kád széle és tetszett hogy mondta az apjának hogy ő ebben a formában akarja magát kimaxolni elvileg ezt a formát csak ő tudja. Tientől nem kell várni eget rengető dolgokat de azért lesz haszna neki is. Kövi rész jó lesz benne lesz Hit már vártam hogy mutassanak belőle is valamit ahogy láttam Frost-al fog harcolni.

Goku90 - 2017. 05. 30. 10:54

Lesz megint DBZ movie, azért Z-vel írom, ert az előző kettőt is még Z movienak írták meg ahogy látom ezt is.

http://us.blastingnews.com/showbiz-tv/2017/04/new-movie-of-dragon-ball-z-announced-for-june-30th-2017-001649825.html

Iceman - 2017. 05. 31. 19:56

Sehol máshol nem olvasható ez a hír, szerintem csak kacsa. Semmi értelme nem lenne a ToP-pal párhuzamosan egy harci tornás filmet csinálni.

szpojleres mókus - 2017. 06. 04. 10:01

Vannak részek amik nagyon tetszenek, vannak amiktől hányok.

például ez hogy ssj szint eléréséhez a hátadban lévő csikandozó energiára kell koncentrálni hát ez valami eszméletlen blődség. ez kb. olyan mint amikor george lucas megakarta magyarázni az erőt, és megmondta hogy a midikloriánok miatt van az ember vérében. Mii??

Hol van már az hogy tiszta szív kell hozzá ami vegitának nem vot meg ezért elment edzeni?

Aztán hogy Caulifla percek alatt eléri a SSJ2őt ami gokunak meg gohannak évekbe telt az se semmi…

Iceman - 2017. 06. 04. 11:46

Igazából már azóta semmit se ér az SSJ, hogy Goten azért változott át, mert Chi-Chi felpofozta. Meg ezt még le is lehetne tudni azzal, hogy az U6 csillagharcosok máshogy fejlődtek ezért tudnak így is átváltozni, viszont a semmiből jött SSJ2 már tényleg frusztráló. Nem 2 rész alatt kéne helyzetbe hozni őket Gokuék ellen és akkor talán nem lenne ennyire visszatetsző az egész.

Kale amúgy se tudom mennyire lesz használható U6 számára, úgy hogy Cabba-t ki akarja csinálni:D Mondjuk ha meglátja Gokut és elereszt egy KAKAROOOT-ot még akár esélyük is lehet:D

A rejtélyes harcos aki még az isteneknél is erősebb meg vagy a kimaradt 4 univerzumban van és majd a ToP után jön elő vagy pedig Whis csak egy újabb motivációs gumicsontot dobott Goku és Vegeta elé. Bár ennek ellent mond, hogy Beerus egyből reagált a kijelentésre.

Legendary assasin - 2017. 06. 04. 16:11

A Dermesztős rész nagyon tetszett,féltem,hogy el fogják rontani azzal,hogy Dermesztőt kiforgatják a személyiségéből,de szerencsére nem ez lett.Az ssj2 Caulifla-nál pedig szerintem az van,hogy az ereje már megvolt az SSJ-hez,csak nem tudta hogyan kell unlockolni a formát.LSSJ Kale viszont nagyon menő volt.Ti,hogy vagytok ezzel a leszbikus story-val?

KennyVice - 2017. 06. 04. 23:38

Leszbikus story? Nem csak a tanítványa?

Legendary assasin - 2017. 06. 05. 11:42

Cabba is azt mondja,hogy azért lett Kale ilyen Berzerk mert barátságosan viselkedtek elötte.

Ayrons - 2017. 06. 06. 11:16

Spoiler !!!
Dermesztő átáll a 4-es univerzum csapatához.
És akik kiesnek a küzdőtérről azonnal meghalnak.
1 hónap múlva kezdődik a torna.
Végén pedig a csapatok két részre oszlanak. 4-11-1 és még egy fog egyet alkotni. 6-os és a 7-es együtt lesznek. Frost vs Dermesztő is lesz.

Legendary assasin - 2017. 06. 11. 13:25

Milyen menő volt Frieza átváltozása!

Iceman - 2017. 06. 11. 16:14

A rész egyetlen értékelhető pillanata volt Frieza átváltozása, most már tényleg igazán kezdődhetne a torna.

Ayrons - 2017. 06. 18. 18:49

Lippai László (Son Goku magyar hangja) megerősítette egy podcastbe, hogy tavaly ősszel 76 részt leszinkronizáltak a Dragon Ball sorozat egy szériájához. Valamelyik csatornát érdekli..

Legendary assasin - 2017. 06. 18. 22:16

Igen,ezt a Podcast-et én is hallottam,bár nekem ez egy kicsit gyanús,mivel Lippai azt mondta,hogy ezt a 76 részt ősz végén szinkronizálták le,akkoriben pedig még csak a 70-edik résznél tartott a DBS.

Legendary assasin - 2017. 06. 18. 22:17

Szóval lehet,hogy nem a Super-t szinkronizálták,hanem a kai-t.

marsters - 2017. 06. 22. 13:51

Hát ha 76 részt leszinkronizáltak annak a Supernek kéne hogy legyen.

76 Beat The Fearsome Foes! Krillin’s Fighting Spirit Returns!

Ez után kezdődik a 5. és jelenleg futó Saga

Ha Kai akkor:
Kb Cell eleje felé tartó saga. Minek van több értelme?

Előbbinek kéne hogy legyen. Bízom benne.

Iceman - 2017. 06. 22. 15:50

Számomra csak azért lenne fura a Super mert kétlem, hogy a japán változatot vennék meg és azt fordítanák le, az angol pedig még csak a 26. rész körül tart.

Továbbá állítása szerint tavaly szinkronizáltak le 76 részt, márpedig a 76. rész idén január végén ment le. Ez tuti, hogy a Kai csak nem értem minek. Haza piacon már nem menő a Dragon Ball gyerekek között, az idősebbek meg szerintem megnézik az eredeti Z-t nosztalgiából, vagy a Viasaton vagy neten.

meggy - 2017. 06. 26. 16:21

Wow Jiren :O már az 5 másodperces bemutatkozásától leesett az állam, mennyire badass karakter! Komoly harcok várhatóak remélhetőleg.

szpojleres mókus - 2017. 07. 02. 14:05

Jó volt az új rész, mintha nem is dragon ballt néznék. a folyamatos robbanások olyan hangulatot adtak mintha valami háborús filmet néznék.

Anyámasszonykatonája - 2017. 07. 09. 21:03

98. rész

VÉGREEEE! Sírtam a boldogságtól. Emberek, megérkeztünk.

Te jó Isten! Hát ez mi volt… fantasztikus epizód. Minden részt ilyen minőségben, kérek szállítani ezentúl, kedves Toei!

És csak hogy egy dolgot emeljek ki: fúzió nélküli Final Kamehameha. Mekkora menő volt! Kérem a következő részt!

LaCRossE - 2017. 07. 09. 23:11

Ú, de régen kommenteltem.

98. rész
Oké, most már biztos vagyok benne, hogy az angyalok (egy része) és a Grand Priest valamire készülnek, az az önelégült vigyor, miután elpusztult az univerzuma az angyalnak, eléggé hideglelős volt.

Jó rész volt nagyon, tetszett, hogy a végére valamennyire összedolgozott Goku és Vegeta.

Iceman - 2017. 07. 10. 09:03

Kicsit rétestésztának éreztem a részt, főleg a tízmásodpercenkénti random Trio tag nevetése idegesített. Azonban a Final Kamehame iszonyat menő volt, Caulifla biztos átértékelte a helyzetüket:D A vége pedig epic, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz így a ToP vége hiszen a Grand Priest nem túlzottan értékelné azt ha Goku vagy bárki egyszerűen csak vissza hozná a Super Dragon Ballokkal az elbukott univerzumokat. Amit még el tudok képzelni az az hogy egyetlen univerzum lakóit áthozhatnák a sajátjukba ez nyílván az U6 lenne, bár akkor meg az U11 tűnne el miközben egész megalapozottak.

A másik amit még el tudok képzelni, hogy Goku meggyőzi Zenot hogy mégse kéne törölni mindenkit, ezen berág GP és akkor az angyalok ellen menne a háború, de ők meg messze erősebbek még a pusztítás isteneknél is.

szpojleres mókus - 2017. 07. 15. 21:33

Neten a teóriákban leginkább azt mondják hogy GP bosszút akar állni a gyerekeivel amiért Zeno eltörölte a 3 unierzumot és meghaltak a gyerekei.

Iceman - 2017. 07. 16. 10:23

De vajon miért haltak meg ha most meg nincs rájuk hatással Zeno törlése?

A mai részhez meg az előzetes kizárásos spoiler után elég csalódást keltő volt Krillin kiesése, ennél bénábban el se intézhették volna. Vegeta meg Goku imádnivalóak ahogy megbeszélik hogy ne pazarolják az erejüket erre Vegeta egyből megindul Hit felé aki utoljára totálisan hazavágta őt, aztán micimackón és a bádogdobozzal is lefutja ugyanazokat a köröket mint az U6 vs U7 meccsen.

szpojleres mókus - 2017. 07. 16. 18:59

Na igen ezt én sem értettem. A legjobb az egészben hogy anno Vegeta cseszte le gokut amikor a micimackóval harcolt hogy ne üsse hanem használja az eszéet mert az hogy üti nem működik, erre egész rész alatt ő csak ütötte micimackót.

Iceman - 2017. 07. 23. 09:50

Elég vegyesek az érzések ezzel a századik résszel kapcsolatban. Nehéz lenyelni, hogy Caulifla mindent ilyen gyorsan megtanul, Kale meg erősebb a Bluenál is. Na meg Goku válasza a tingylingi hátérzésre se volt az évszázad ötlete, ebből népharag lesz:D Ugyanakkor Hit továbbra is badass és messze jobban taktikázik mint az U7.

MLajos - 2017. 07. 23. 11:14

Caulifla
Valószínű az van benne, amit írtak fentebb, hogy a nyers ereje megvolt a ssj2-höz. Anno az ssj1 volt a nehéz, bár ezzel a bizsergetéssel jól szemen köpték magukat…. Ha átváltozik blue-ba a t#k#mbe vágom a csavarhúzót……reálisan nagyon maximum ssj3 körül kéne lennie.

Kale
Amikor átváltozott végigfutott a hideg a hátamon. :)
De ha még egyszer elmondja, hogy Son Goku megőrülök. :)
Kicsivel az isteni szint alá tenném nyers ereje tekintetében, /az hogy kibirt egy isteni kamehame-t nem nagy támpont belőni az erejét, Toppo is kibirta Goku mégis körberöhögte/ gyorsasága nincs, esze semmi, szóval tipikus agyhalott tömegpusztitó fegyver. Hálisten, ahogy a kövi trailer azt sejteti lesz még szerepe, remélem megritkítja a népet, mert 5 részen belül jó lenne már kidobálni az aprólékot….erre ő tökéletesen alkalmas.

Hit
Most már tetszetős, amit mutat, okos, erős topban a helye, azért Jirennél már kivette a zsebéből a kezét, azon nagyon röhögtem:D
Akit nagy poén lenne, ha kilökne, az a nagyp#fájú Arany hűtőláda….

A legeslegvégére talán ilyesmit várok:
Hit kiüti Dermesztőt….
Hitet kiüti Vegita, megkapja a revansot túlszárnyalva magát.
Gohan leveri Toppot benne van, hogy ő is villant valamit.
Jiren kiüti turbó Gohant.
Goku közben babázik mert mindenkivel dumál, ahelyett hogy kilökné a népet…. :D

A legvégére marad Goku,Vegita,Jiren.

Vagy 1 vs 1 kő/papír/olló vagy 2 vs 1, de Jiren kettejükkel is elbír és kiüti Vegitát….. És onnan 1 vs 1.

+1
Goku Spoiler
.
.
.
A neten keringő képek alapján valamiféle fekete hajú ultimate formája lesz, ez lehet kb. partiban Jirennel
a felvezetés nem tetszik sokat kínlódok gyengébbekkel nekem csalódás kissé, a végére majd remélem értelmesen összeáll…

Iceman - 2017. 07. 30. 09:03

Most már nagyon kíváncsi vagyok pedig is tart ez a torna, mert szépen lassan esnek ki a harcosok miközben U6 és U7 szinte érintetlen. Elég nagy csalódás lenne ha hirtelen kiesne mindegyik mondjuk Jiren által. Apropó Jiren baromira ellenszenves egy fő ellenség. Béna dizájn, szótlan és még a múltkori lövése is semmilyen volt.

Meggy - 2017. 08. 06. 11:04

SPOILER!

A 104. rész címe: “A Faster-Than-Light Battle Begins! Goku and Hit’s Joint Front!”

Végre elkezdődik valami :D

Iceman - 2017. 08. 06. 13:19

Aranyos volt, hogy mindenki neki támadt 17-nek hogy miért nem várja ki szépen amíg átalakulnak:D Dehát ő ehhez túl badass, a legjobb döntés volt őt visszahozni:D

szpojleres mókus - 2017. 08. 15. 22:03

Nem nagyon értem, hogy a lila pride trooper bajban volt valami gagyi csápos szörnnyel, de itt olyan erős lesz hogy goku meg hit kell rá? :O

Iceman - 2017. 08. 20. 09:43

Most ez a mai mi volt? Goku a semmiből előugrik SSG-ként csak azért , hogy lényegében az SSB-t tovább használja. Értem én, hogy a mangában Vegeta alkalmazta ezt a taktikát csak ez így baromi értelmetlen volt. Hit meg spinoff-ért kiállt!

szpojleres mókus - 2017. 08. 27. 20:03

Ez a rész volt messze a legjobb eddigi dragon ballokból. Majdnem megkönnyeztem. Visszahozta a réges régi dragon ball hangulatot. eszméletlen volt.

JD00 - 2017. 09. 28. 22:34

Ha valakit érdekel érdemes ránézni a dragon ball super manga utolsó részére.

Kicsit másképpen zajlik a Zen Exhibition Match :-)

noxwill - 2017. 10. 01. 22:28

Most kezdtem csak el ismerkedni a Superrel, az első rész amit láttam, olyan felfoghatatlanul bugyuta volt, el se hittem amit látok, inkább félbe is hagytam, a második pedig ez a Black Gokus történet. Azt kell mondjam ez egészen durvára sikeredett, a végére olyanok voltak az összecsapások, hogy csak pislogtam mint hal a szatyorban. Mondjuk Zamasu folytonos isteni arroganciája a végén már túlontúl sok volt, de méltó egy ellenfél volt az biztos.

Ayrons - 2017. 10. 02. 11:41

Manga nagyon adja az eleje gyenge volt de utána belerázódott az egész. Goku már Hit ellen használta a piros alakot ott. Frost meg nem gonosz bár csalt ott is de azért mert szerinte ez egy felesleges időhúzás és addig se tud jót cselekedni.
Zmasu Saga meg valami állat a mangaba azt csak ajánlani tudom.
Torna Saga kezdete meg fúúú mindenki Bills ellen :D Istenek Battle Royalja. Állat.

szpojleres mókus - 2017. 10. 08. 08:52

Mindenki odavan az új résztől, nekem unalmas volt. Jiren milliomadik alkalommal is legerősebb (így karakterfejlődés sincs) és mindent kivéd, minden felvezetés nélküli karakter, egyszerűen UNALMAS.

Az egyetlen jó cucc az volt amikor Goku átváltozott és kivédte Toppo meg a nyúl támadásait.

Iceman - 2017. 10. 08. 09:20

A special elso fele eleg meh volt, foleg Ribrienn miatt de aztan beindult a buli. Ket baj viszont van. Jirennek total nincs karaktere azon kivul hogy badass. A masik pedig hogy mindenkit feljebb hoztak eroben, hogy legyen eselyuk erre most bedobnak egy olyan szintet amitol meg az istenek is megrettennek. Mondjuk ez elvileg legalabb tanulhato forma.

Ami viszont baromira felhypol a jovore nezve az az hogy Gokunak dupla hangja volt mikozben limit breaker volt, es az a masik hang eleg szornyesre sikerult. Iszonyat kiraly lenne, ha ennek az Oozaruhoz lenne koze es vegul egy SSJ4 szeru formahoz lyukadnank ki.

Ayrons - 2017. 10. 08. 10:56

Ez mitől spcial rész ?? Dupla epizód volt leadva semmi különlegessége nem volt.
Jiren a legszarabb enemy eddig. Irányítja a bohóc azt csá. És mindenkit lever.
Tanulható forma plusz a Spirit miatt érte el, amit már Trunksnál is láttunk Zamasu ellen ,hogy ha magadba olvasztod a gömböt erősebb leszel. Totál átlagos részek voltak. Dermesztő meg Vegetanak voltak jó megmozdulásai. Végén az kemény volt ,hogy Dermi mondja emlékszel a Namekra. De vélhetőleg nem lesz semmi.

Ayrons - 2017. 10. 15. 12:44

Jiren nagyon idegesítő egy nullabites ellenfél aki ultraerős ennyi az egész karakter… És akkor meditálni kezd aha ne zavarjon ,hogy az a csapat nyer akinek a legtöbb embere állva marad. Nyúlpajtást meg Bajuszmester9000-et simá kiverhetik még mondjuk Dermi,Vegeta,NőiBrolly.

Chiplecsap - 2017. 10. 16. 13:12

Jiren picit tulontul OP lett, nyilván msot ő ott fog ücsörögni, ugy 10 részen keresztül, mire valmeik felhuzza magát a szintjére és elkeni az arcát.

Még azon gondolkodom hogy esetleg Gogeta előkerülhetne, Vegitot már korábban láttuk, egy Goku Vegita fuzio, nem lenne rosz. De dermesztő segítségén amugy frankon meglepődtem XD

én most igy megitn 10-11 részt daráltam ugy hoztam fel magam , lehet megint félreteszem, és megvárom míg lepörög pár rész

spoka - 2017. 10. 25. 10:18

Én arra két harcosra vagyok kíváncsi akik a 4-es univerzumból még nem láthatunk, bírnám ha erősebb lenne az egyik Jirennél.

LaCRossE - 2017. 11. 06. 14:11

A Tournament of Power arc-nak jövő márciusban lesz vége, és a tervek alapján nem ezzel a sagával lesz vége az animének.

Ki tudja, talán még a Dragon Ball Z-t is túlszárnyalja epizód mennyiségben.

Iceman - 2017. 11. 07. 19:13

Végülis 21 vagy 22 perc még hátra van és átalában egy rész egy percnek felel meg úgyhogy tök reálisan hangzik. Szerintem egy 2-3 sagát még kapunk ezután, sőt ha pörög a biznisz akkor akár még többet is.

Legutóbbi Kefla bullshit már azért kezd nekem is sok lenni. SSG Goku csak nézett Base Kefla ellen, de Super Vegito csak Buuhan szinten volt? Annyira logikátlan a saiyan lányok ereje, hogy valami hihetetlen pedig eddig még toleráltam sokkakal ellentétben.

Meggy - 2017. 11. 08. 14:32

Teóriák alapján azért lehet ennyire erős Kefla, mert a fusion egyik fele egy legendary super saiyan, akinek az erejéből már láthattunk ízelítőt.

asd - 2017. 12. 22. 13:01

Pöröghetne jobban is ez a topik, bár mostanában nem sok minden történt. Most már viszont érdekesebb részek jönnek.

KennyVice - 2017. 12. 24. 22:56

Következő rész január 7-én érkezik majd.

des - 2018. 01. 07. 12:44

Mindig csak Goku… Vegeta-val is történhetne már valami fejlődés. Na talán majd mostantól… :)

KennyVice - 2018. 01. 07. 14:09

Fog is majd fejlődni, most lesz csak igazán érdekes a torna, plusz az animáció is elsőosztályú már, szerencsére nem olyan mint az elején volt.

psygone - 2018. 01. 11. 15:23

magyar szinkronnal mikor adják

mogyorozuzó - 2018. 01. 16. 15:16

nem lesz egy új topic? :)

Asd - 2018. 01. 16. 20:16

A grafika tenyleg javult de a z-tol meg mindig nessze van. REMELEM gohan is elér majd egy komolyabb szintet.

mogyorozuzó - 2018. 01. 17. 11:23

Gohant szerintem egy következő arc-ra tartogatják. A toborzás idején említette, mikor Gokuval harcolt, hogy más utat akar bejárni, egy eddig nem látott szintet akar elérni.

Így, hogy Goku és Vegita is kapott új szintet, szerintem tőle ne várjuk.

Iceman - 2018. 01. 18. 22:13

Hát srácok ha minden igaz ide már nem kell új kibeszélő, március 25.-én véget ér a Super ha nem is örökre de egy jó időre biztosan. El se hiszem, ez volt az egyetlen sorozat amit minden alig vártam. Remélem azért még lesz folytatás, annyi minden hátra lenne még, így viszont elég nagy lesz az esélye annak, hogy Jiren győz és Gokuék törlődnek egy időre. Ez lenne az igazi cliffhanger:D

KennyVice - 2018. 01. 19. 09:57

Azt esetleg lehet tudni, hogy mi a hivatalos indoklása a kaszának?

Ayrons - 2018. 01. 19. 10:05

Nincs kasza. Csak bizonytalan időre szünet lesz. Kérdés miért. Bleachnél is volt ilyen és azóta is készül a folytatás.

Ayrons - 2018. 01. 19. 16:39

Hivatalos kaszát kapott a Super. 7 rész után vége lesz.

Iceman - 2018. 01. 20. 11:33

Az az érdekes hogy ugyan fenttartják a lehetőséget hogy majd talán lesz folytatás de inkább úgy fogalmaznak hogy a Supernek vége, de egyszerűen nem értem miért. Egész jó számokat hozott Japánban, a nyugaton szerintem tarol megint, elég csak a Xenoverse 2-re vagy a FighterZ-re gondolni, meg amúgy is jó a sorozat. Már kb nyáron lehetett olvasni hogy a stáb egy része már a ToP utáni részeken dolgozgat annyira előre haladott, Toyotaro is arról elmélkedett, hogy lassan leteszik az alapokat Z végével való összekötéshez. Egyértelmű, hogy nem ezt szánták a sorozat végének, ezért szerintem elég rossz is lesz. Ennél már csak az lett volna rosszabb ha tavaly kap kaszát és Trunks totál vereségével ér véget az egész:D

Szerintem ha nem csak ideiglenes technikai szünet akkor egy jó időre, de lehet örökre vége a Dragon Ballnak, legalábbis Toriyama által. Kétlem, hogy az öreg hajlandó lenne kitalálni egy full új sztorit, hiszen a “bukott” Super kuka, abból nem lehet mit tovább vinni ha nem közvetlen folytatás lesz.

Ayrons - 2018. 01. 20. 19:32

Top 10-ben mindig benne volt a Super és sok pénzt hozott.
Szerintem a gond az lehet ,hogy nagyon túlmentek a mangán és már nincs talaj a lábuk alatt. Egészet elhúzták látványosan de még így se sikerült az egészet egy szintbe hozni.

Kozmosz - 2018. 01. 31. 23:53

Csak a sorozatnak lesz “vége” a manga pörög tovább + év vége felé jön a következő movie Toriyamától.

spike0007 - 2018. 03. 13. 18:05

Az év végi mozi a sorozat folytatása lesz, valamint a készítők nyitottak a folytatásra és csak hosszabb szünet lesz.

Iceman - 2018. 03. 18. 12:11

Ezt már nem lehet hova fokozni:D No.17 megjelenésénél úgy tapsoltam mint egy kisgyerek:D Bár azt nem tudom mi célt szolgált a visszahozatala, 2v1-ben is mehettek volna Jiren ellen. Egyedüli negatívum a részben, hogy abszolút senki se reagált arra, hogy Jiren megpróbálta megölni őket. Oké, hogy ha más nem is, az angyalok simán megvédték volna őket, de akkor is. Én pár GoD helyében biztos bepöccentem volna.

KennyVice - 2018. 03. 18. 12:16

Igen, az nekem is furcsa volt, hogy senki sem reagált rá. :D Na de akkor úgy tűnik, hogy a hetes univerzumnak kampó lesz a következő részben. :(

Matee01 - 2018. 03. 20. 14:03

Kellemes meglepetés, hogy a Viasat 6 ismét ad új Animéket.
Dragon Ball Super fogja megadni azt a lökést, hogy az Animék igenis kellenek a tvébe.
Én csak reggel fogom tudni nézni.
Nézzük minnél többen és talán lesz Yu-gi-oh! Dm, Inuyasha, Naruto shippuden, Tsubasa kapitány is jó lenne. Egy Torikonak is örülnék kajáról is szól hasonlóan jó harcok vannak benne.

Remélem új nézők is lesznek akik régen nem néztek Animét.

Én biztos nézi fogom.

Iceman - 2018. 03. 25. 09:17

Elég üres érzés fogott el az utolsó résszel, ezentúl unalmasak lesznek a vasárnap reggeleim:D

Ami nagyon tetszett az utolsó részben az Freiza és Goku csapatmunkája, főleg az utolsó nameki külsejükkel. No.17 totálisan megérdemelte a győzelmet, a kívánsága unalmas volt, de gyakorlatilag nem is lehetett volna más, ami kicsit pozitívabb színben tünteti fel a Zenokat. Bár azt megnéztem volna, hogy mit mondanak ha csak U6-ot támasztják fel. Negatívumként kb csak annyit tudok felhozni, hogy jobban tetszett volna, hogy ha a harcosok a voidba kerülnek vissza és ott szembesülnek azzal, hogy Gokuék mégse annyira gonoszak.

A mozival kapcsolatban kicsit többet vártam volna, mert eléggé úgy állították be mintha mutatnának még valamit azzal kapcsolatban a rész végén(legalábbis a nyilatkozatokból leszűrve).

ui: Az a bizonyos utolsó harcipóz epic lett:D

des - 2018. 03. 25. 10:30

Én is vártam mindig a vasárnapokat. :) Még az elején voltak unalmasabb részek, de aztán jó lett. Hamar el is ment szinte mindig az a 20 perc.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz