login |

Pilot-mustra: BrainDead – 1×01

2016. 06. 16. 21:31 - Írta: winnie

58 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

A BrainDead tuti, hogy az egyik legváratlanabb témájú és megvalósítású nyári sorozat. Ráadásul a CBS-en. Ráadásul a The Good Wife készítőitől. WTF? Valamelyiknek nagyon elgurult a gyógyszere.

Első nekifutásra ez egy vicces, már-már bárgyú, testrablós sorozat. Oké, lehet politikai szatírának is nevezni, de ettől még nem egyszerű elmenni amellett, hogy a BrainDead valóban arról szól, hogy benne apró bogarak masíroznak bele egyesek fejébe, hogy felzabálják az illető agyát (egyesek egyszerűen csak kinyomják a fülükön át), és átvegyék felettük az irányítást, totál más személyiséget kreálva nekik.

BRAINDEAD – 1×01 – 7/10

BrainDead-1x01-08

Hogy mi a céljuk? Az a pilot után még ismeretlen, de nagyon úgy tűnik, hogy az Irányító Erő egy meteorral érkezett, és vagy random, vagy valamilyen logika mentén elkezdett maga köré emberhívőket verbuválni. Egy valami azonban biztos, hogy annyira szeretik a The Cars-tól a You Might Think-et, hogy a pilot végére pár órára biztos, hogy a néző fejébe égnek a taktusai.

What is a Democrat these days? What is a Republican? A brand. You ate Cheerios this morning, you’ll eat Wheat Chex tomorrow.

A fő sztori egyébként Washington-ban játszódik, a hőse egy dokumentumfilmeket készítő lány, aki apja kérésére fél évre beszáll szenátor bátyja stábjába, pont akkor, amikor költségvetés válság köszönt Amerikára, ugyanis egy eldöntetlen szavazás miatt minden közigazgatási munkahelyet felfüggesztenek, vagyis megbénul az államigazgatás.

BrainDead-1x01-09

Márpedig ebben az állapotában Amerika igen sebezhetővé válik, de szerencsére az említett lány, Laurel, felfigyel pár furcsaságra, és egy, a másik oldalon álló beosztottal együtt botcsinálta nyomozásba fog, miközben körülötte egyre többen kezdenek el furán viselkedni.

A bohókás hangulat (de félreértés ne essék: nem a szereplők bohókásak, ők profik és komolyak a munkájukban, csak az összhatás az, amit a zene meg a stílus ad ki) és a szimpatikus szereplők nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy kifejezetten élveztem ezt a kezdést. Valójában semmi extra nem volt, de a jobbik fajtából nem extra eddig a BraindDead.

BrainDead-1x01-06

Ami a színészeket illet, Mary Elizabeth Winstead nálam mindig előnnyel indul, Tony Shalhoub is, hisz minden idők legjobb sorozatának főszereplője volt, de Aaron Tveit és Danny Pino is rendben van, azt pedig már máshol is írtam, hogy a testvéri kapcsolatok a gyengéim.

Ilyen kezdés után nehezen tudom elképzelni, hogy valami komolyabb hangvétel süljön ki a sorozatból, így mindenképp lájtos nyári ejtőzésnek lőném be a BrainDead-et, ami helyenként ugyan gusztustalan is lehet, de egyébként kellemesen mosolygós és kifejezetten szórakoztató, egyelőre a gyilkos szatíra abszolút hiányzik belőle, és remélhetőleg nem csak annyi a lényeg, hogy a politikusok agyatlanok.

BrainDead-1x01-01

(Ha már politikusok, akkor az aktuálpolitika híradórészletek nélkül meglettem volna, de elnézve a háttérben futó képernyőket, azoknak is lesz még jelentőségük, hiszen volt hírolvasó, akit kiemeltek, egy másikat pedig ismertebb színész játszott.)

58 hozzászólás Ne habozz!

Luke - 2016. 06. 16. 22:14

Huhh ez rohadt király volt, bár tényleg csak óvatosan vele mindenki, mert ahogy Winnie írta utána nem nagyon akart kimenni a fejemből a You Might Think :D

Éva - 2016. 06. 16. 22:18

Szerintem azért inkább politikai szatíra, de tényleg annyira viccesen abszurd az egész – az agyas jelenet teljesen kikészített, nem tudtam, elszörnyedjek vagy nevessek-e.

A legfurcsább mégis az volt, hogy Monkot egy részeges politikus szerepében láttuk – a legtestheztállóbb rész az volt, amikor a párnáját szárította. Persze nem a színész miatt van, Tony Shalhoub vérprofi és remek színész, de nekem mindig csak Adrian Monk marad.

A pilotot Aaron Tveit miatt kezdtem el nézni, de végig teljesen lekötött és szórakoztatott. Nagyon kedves és szimpatikus jelenség a főhősnő, és tetszett az a random szám, amit minden agy-mosott játszott.

Nekem is különös volt, mennyire aktualizálták a sztorit – 2016, mindenütt Hillary és Trump, sok volt egy kicsit, de gondolom, ez a szatíra része – akár ők is BrainDeadek lehetnek.

Kedves Broadway színésznőim pedig csupán tévébemondóként tűntek fel – ami jár, az jár.

Lemoni - 2016. 06. 16. 22:22

Negyed óráig bírtam. Nagyon nem az én stílusom, már ennyiből is lejött. Sajnálom, mert MEW-t kedvelem.
(Háromból semmi nálam az elmúlt napokban bepróbált nyári újoncokból – BrainDead, Wrecked, Guilt – mindegyik bebukott.)

AJ - 2016. 06. 16. 22:40

A Downton Abbey harmadik karácsonyi különkiadása óta nem fordult elő velem, hogy nem bírtam várni a magyar feliratra (még mindig kell minimálisan a megerősítés), és angol felirattal néztem meg azon nyomban, hétfőn reggel.

Lehet, hogy a kíváncsiság, a “szeretni akarás”, de néhány szót leszámítva szinte mindent értettem, és imádtam, tényleg. Mary Elizabeth Winstead-et nem ismertem eddig annyira, csak ajánlókból, de hatalmas meglepetés volt, de szerintem mindenki jó, bár Tony Shalhoub nagyon fura Háda János nélkül :D.

Az első részen egyébként mindenhol ott van a The Good Wife készítőinek kézjegye kezdve a díszletekkel, a finom, elegáns és modern, általában egyszínű, vagy pasztelles bútorokkal, az Apple és MacBook-mániával, a rendezéssel (képernyőre közelít és onnan nyit lásd például az epizód vége), a folyamatos aktuális témák, az utalások (lásd a TGW-ben is megjelenő előválasztás, Clinton emlegetése), és a párbeszédek, a háttérzene és a jellegzetes beemelt dalok (a hetedik évad is tele van a TGW-ben nagyon jól kiválasztott zenékkel).

Az ajánlók alapján nem erre vártam, de tényleg egy kellemes, nyári kikapcsolódás, mondjuk mikor Wheatus szenátor füléből kifolyt az agya, az undorító volt.

A You Might Think-et a negyedik BrainDead teaser óta hallgatom, a rész után pedig loopolva ment :D.

AJ - 2016. 06. 16. 22:42

Az csak fun fact, már ha az, hogy Aaron Tveit és Danny Pino anno, a Law&Order:SVU S13E02-ben egyszerre debütáltak, igaz előbbinek ott véget is ért a karrierje, de most megint egy sorozatban kezdenek :D.

apost - 2016. 06. 16. 23:20

Mary Elizabeth Winstead – Mindig mikor meglátom valahol ismerős aztán sokkal később esik csak le hogy…Scot Pilgrim!!!! :)

AJ - 2016. 06. 17. 08:29

A rész elején, a sok híradásképre rakott felirat egyből “magyaráz” is kicsit, hogy miért a sok utalás, bár a meteor később csapódik be, mint hogy az elnökjelöltek elveszítsék önmagukat a kis bogarak miatt, de lehet, hogy nem ez volt az első meteor, akkor viszont a korábbiakról miért nem tudnak? Vagy csak azok nem tudnak, akiket a részben láttunk, és akik az előzővel, az előzőekkel foglalkoztak már megfertőződtek?

dinnyemano - 2016. 06. 17. 09:31

Lemoni eddig azt néztem, h nagyjából egy az ízlésünk:
Nekem nézős maradt:
Cleverman
New Blood
Feed the Beast
Guilt

bár az Uncle Buck és Wrecked is, még legalább egy pár részig.

Dalmayr - 2016. 06. 19. 10:25

Nagyon fura volt ez pilot :D egyébként tetszett, és a legtöbb szereplő ismerős arc, szóval maradok egyelőre.

FrankLuck - 2016. 06. 19. 15:48

Fura volt, jó értelemben, de azért még nem tenném le a hajam. Mindenképp ott leszek a második résznél, de a folytatás az eddigiek alapján ugyanolyan eséllyel lehet zseniális, mint bűnrossz.

JKJ - 2016. 06. 21. 08:28

Nekem tetszett az első rész is, de a második még jobban. Jó színészeket választottak és jók a a karakterek is amiket játszanak. Nyilván előfordulhat, hogy kisiklik a sztori út közben, de én optimista vagyok!

winnie - 2016. 06. 21. 12:39

1×02: hát, ez valami roppant aranyos volt, marha szórakoztató. a “previously” blokk meg teljesen kész.

(a főcím egy állat.)

eszemix - 2016. 06. 21. 23:33

Nekem ez két rész után baromira tetszik!
Igaz, nem olyan, amilyennek a Good Wife után vártam, de szórakoztató nagyon. :)

AJ - 2016. 06. 22. 07:56

Meglepett az “előző részek tartalmából”, de a vége, amikor pengettek egyet a húron (vagy elpattant? nem tudom) és akkor robbant fel Daudier feje, az nem volt normális :D.

Amikor az FBI-os jött kihallgatni Laurelt és még, a semmiből kétszer bejátszották, hogy felrobban a feje, ráadásul két különböző beállításból, akkor vettem biztosra, hogy King-ék a hét évadnyi TGW után most adják ki magukból azt, amit eddig el “kellett” fojtaniuk.

A második részt csak én éreztem pörgősebbnek, vagy a fáradtság miatt nem tudtam néha követni a párbeszédeket? Meg kellett állítanom, hogy felfogjam, miről beszélnek, főleg Tony Shalhoub-nál, őt egyszerűen nem értem, pedig hegyezem a fülem, de ha nem lenne mellé felirat, ki nem találnám, miket mond.

Két rész után is nagyon tetszik, bár a másodikban kevesebb volt szerintem a fun.

jolly911 - 2016. 06. 23. 09:10

Az első két rész alapján megvettek a folytatásra, csak azt nehezményezem, hogy Tony Shalhoub alig szerepel.

_Peter - 2016. 06. 28. 17:30

3. rész is lement, sajnos kiszállok. Mary Elizabeth Winstead nagy kedvenc, de ez nekem túl lassú, untam magam.

eszemix - 2016. 06. 28. 23:26

3. rész utáni verdikt:
ez a sorozat a cukiságnak és a morbidnak olyan keveréke, amire rácuppantam végérvényesen
A dalos összefoglaló vicces, ötletes, Galavant-hiánypótló, maga az alapötlet totál elborult (a You might think egy WTF???), a fő karakterek abszolút szerethetők.
De megértem, hogy nem vagyunk egyformák.

Crystal - 2016. 06. 29. 12:40

Az első rész annyira wtf volt, hogy nem is tudtam egyből eldönteni, hogy nézős-e, de én is rácuppantam :) tök szerethető karakterek, teljes agymenés, nekem meg egy viccesebb sorozat abszolút hiányzott a nézettek közül. Viszont tényleg kicsit lassan bontakozik ki.

AJ - 2016. 06. 29. 15:24

A harmadik rész olyan volt, mint A férjem védelmében politikai jeleneteinek egy felgyorsított, kicsi változata. Imádtam.

A karakterek tényleg szerethetőek, a cukiságfaktorral is egyetértek, azzal viszont nem, hogy unalmas lett volna. Pont ellenkezőleg, ami ebben a részben történt, az más sorozatban több epizódban, lassabban, fillerekkel együtt zajlik le, itt pedig volt romantika, összeesküvés, paranoia, a karakterek egyből elfogadták egymás, legalábbis sokkal kevesebbet hezitáltak, volt előléptetés, szivárogtatás és visszakézből egy pofon, családi dráma.

Az volt az érzésem, mintha egyfelől ez fricska is lenne, hogy tessék, itt egy részben megoldjuk azt, amit máshol öt-tíz részben szoktak. A You Migth Think-en pedig mosolygok, amikor meghallom :D.

AJ - 2016. 07. 13. 16:46

Hééé, az 1×04-ben nem volt a Szám.

Mikilós - 2016. 07. 19. 23:56

Rohadtul meglepődtem ezen az egészen. Olyan undorító és egyben érdekes volt. De a legdurvább számomra a 18. percben berakott kezdés. Sose láttam még ilyet, hogy a sorozat közepén bedobják az intrót.

Mikilós - 2016. 07. 20. 00:00

Ha bogarak mászkálnának a fejemben és az agyamat lassan felzabáljál, akkor ez a dal lenne az utolsó gondolatom.

Pip - 2016. 07. 22. 01:52

Óriási volt a kezdés, egyből megvett!

JKJ - 2016. 07. 25. 10:13

Remélem bedugós füldugót használt! :-)

AJ - 2016. 07. 26. 12:09

Az 1×05 nagyon bejött. Ez volt eddig talán a legstabilabb, mondhatni középszerű rész, de ezért tetszett, végre nem az őrület ment (amit imádok egyébként), hanem drámához mérten a fúrás-faragás. Margo Martindale-t remélem nem csak egy epizódra hozták be, a rész vége pedig, a verekedős és az ágyas jelenet… ezt így, hogy? Darálni kellene ezt a sorozatot, mert “kéthetente” egy rész nem elégít ki.

AJ - 2016. 07. 28. 17:23

Valaki más is nézi, vagy csak én? :D

eszemix - 2016. 07. 29. 22:11

Én is nézem AJ,
most sem volt a szám, ugye? :D

Jól elrendezte az FBI-os csávót!

Azért arra kíváncsi vagyok, hogy a törzs Laurel dokumentumfilmjéből vajon fog-e valami külön jelentőséggel bírni.

Én is bírtam volna, ha Margo Martindale kicsit marad segíteni nekik :(

Norbi - 2016. 07. 31. 11:24

Én is nézem, nekem is nagyon bejött az 1×05, én meg voltam arról győződve, hogy az FBI ügynök nem fertőzött (még mindig nincs közvetlen bizonyíték rá,ha jól emlékszem, a virágcsokor véletlen is lehetett).

Egy valamit nem értek: Én eddig azt hittem, hogy a bogarasok egy oldalon állnak, de az elnevezéses résznél is kiderült, hogy nagyon nem így van.

AJ - 2016. 08. 01. 09:36

Megnyugodtam :).

Az 1×05-ben nem volt A Zene, helyette megkaptuk az Igazából szerelemből Hugh Grant táncolását. :D

Amikor a harmadik-negyedik részben a két szomszéd, a republikánus és a demokrata összeütközött, akkor tisztult le bennem a kép, hogy a bogarak nem egy oldalra állítják az embereket, hanem felerősítik a “szunnyadó” nézeteiket és ki-ki a maga módján radikálisabb lesz.

Gareth-nél pár résszel ezelőtt az önkéntesek mondták, hogy csináltak egy honlapot, és feltették rá, hogyan kell bombát csinálni, mert jó ha az is meg van és akinek kell, el tudja érni :D.

Norbi - 2016. 08. 01. 10:14

Basszus, a mostani dalos összefoglaló is veszett jó lett, imádom :D

Szerintem egyáltalán nem halad lassan a sorozat, minden részben kapunk valami infót, pl. a mai részben többek közt a következőket tudtuk meg:

1. Hogyan lehet kicsalogatni a bogarakat, ha még nem vették át teljesen az irányítást
2. A Zenének köze van az Univerzum hangjához.
3. A körzeteket (kerületeket?) újra akarják osztani

Ha valamit félreértettem, nyugodtan javítsatok ki :D

Az új körzetekről nekem egyből a hangyák járatai jutottak eszembe egyébként :D

JKJ - 2016. 08. 01. 15:21

Lassan kezd ez a sorozat a kedvencem lenni!

eszemix - 2016. 08. 01. 22:41

Hát ez a 6. rész überjó volt!
A Laurel lakásán történteken (szalámi b@zmeg) visítva röhögtem kb.
Teljesen elborultak, mégis irtó cuki az egész.

A You might think-es magyarázat meg hasonlóan WTF, mégis totál passzol ebbe a világba, amit már az első részben készként elfogad az ember (már ha ugyanolyan lelkes a sorozat iránt, mint jómagam).

IMÁDOM!

Tyberius06 - 2016. 08. 02. 01:00

Most néztem az 5-dik részt, egyelőre várom az angol subot a 6-dikhoz, de baromira bejön a sorozat, pedig a leírás alapján abszolút nem tűnt a típusomnak.
Nagyon szórakoztató kis részeket hoz, meg valami veszett “cuki” módon morbid. Az pl. amikor a barátnő fejest ugrott pár résszel korábban, nem tudtam, hogy szakadjak a röhögéstől vagy az állam keressem valahol :D

fránya nézettség… (mindegy élvezzük amíg tart)

bkitten - 2016. 08. 02. 14:18

könnyű kis nyári morbid sci-fivel bélelt politikai túra :D
az csak nekem jutott eszembe, hogyha bogarak,hangyák, akkor az alien bugs-oknak is szintén vagy egy királynőjük, irányítójuk vagy mifene? vagy csak random mennének, ezt nem hinném.

AJ - 2016. 08. 03. 11:53

Tényleg részről részre egyre jobb, és egyre kiforrottabb, de lehet, hogy csak én érzek rá egyre inkább az ízére.

A hatodik részben annyi minden történt, hogy igazán kiemelni sem lehet. Az elején a zenés-táncos őrület, a segélyhívónál ülő – vélhetően bogaras – nő, az ágyjelenet, a gabonakörökre hasonlító választási körzetek, a CDC kapcsán felmerülő – amúgy jogos – kérdések, és a politikai machinációk. Tony Shalhoub karaktere kezd egyre őrültebb és hangsúlyosabb lenni. Nagyon jó volt az, hogy a “bogarak” beszéltek Laurel-lel, és a végén, a szférák hangjai és a The Cars “kapcsolata”… Nagyon ki van ez találva.

Revidivo - 2016. 08. 03. 12:33

Most daráltam le az eddigi részeket (na jó, nem daráltam, de 3 nap alatt néztem meg). Ha nincs a Good Wife, egész biztosan nem kezdtem volna bele ebbe a sorozatba, de nekem eddig nagyon tetszik. Nagyon szeretem, amikor egy sorozatnak egyedi hangulata van, ami pipa, emellett engem nagyon szórakoztat az egész, a hatodik részen hangosan nevettem. Az “előző részek tartalmából” perceket sokszor át szoktam tekerni ha nézek valamit, de itt olyan jól oldották meg, hogy mindig kifejezetten várom amikor berakom a következő részt.
Nagyon kíváncsi vagyok, mit fognak ebből kihozni, de nálam mindenképpen nézős marad!

JKJ - 2016. 08. 03. 14:04

Most jut eszembe, hogy az amerikai átlagnéző többet tud meg a politikáról, mint eddig bármiből. És érthetően. A King házaspár titokban így oktatja a népet :-)

eszemix - 2016. 08. 03. 20:28

JKJ: mármint a nép azon részét, akiknek még nincs űrbogár a fejében. Ami a híreket kísérve nem a többség…

Dalmayr - 2016. 08. 05. 02:31

Nyári kedvencem ez a sorozat. Igazi elmebetegség, de a legjobb fajtából :D a previously részek pedig zseniálisak. Azt hiszem jelölnöm kell majd Aaron Tveit-et az eyecandy szavazáson mert elég jó :) a 6. rész volt egyébként eddig a legjobb. Olyan kár, hogy sz*r a nézettsége, bírtam volna mèg 1-2 évadot belőle.

JKJ - 2016. 08. 08. 10:56

A hetedik rész ijesztő volt! Továbbra is jó a sorozat, de ha így folytatódik, nem fogok tudni nyugodtan aludni éjjel.

Crystal - 2016. 08. 08. 16:06

Hm az előző után meglepően komoly volt ez a rész… bár a karemelés meg a szavazás fantasztikus :D

Tyberius06 - 2016. 08. 10. 15:22

Komoly volt a téma, de a vége visítva röhögős…
Továbbra is hozza a szórakoztató szintet. Szegény apuci a végén…
A Psychból a halottkém (asszem az volt ott, de nincs meg a faszi neve), aki itt a kihallgatót játszotta fasza volt. Vhogy viccesen fenyegető… :)

AJ - 2016. 08. 10. 17:55

Tyberius06

Ő volt A férjem védelmében egyik visszatérő bírója is, Dunaway. A nevére most én sem emlékszem, pedig kikereshetném, de a magyar hangja megragadt, mert Magyar Attilát nem sokszor hallom. A TGW-hatás a szereplők terén is érződik, ugye Healy-apu volt a válóperes ügyvéd, Lee, Nikki M. James pedig az a fiatal ügyvédcsaj, aki beperelte Diane-ék cégét rasszizmus miatt, azt hiszem, ezért.

jolly911 - 2016. 08. 12. 10:55

Részről részre jobb. Előzetesek alapján nem hittem, hogy a nyár egyik legjobbja lesz.

eszemix - 2016. 08. 15. 23:52

8. rész: hát ez a role play amit a szenátorék nyomtak… You know you want it! :D

Brynden Rivers - 2016. 08. 18. 23:17

A előző rész tartalmából dalok baromi jók :D

https://www.youtube.com/watch?v=NfLNwndVfKM

Tyberius06 - 2016. 08. 21. 02:32

Csak nekem tűnt egy picit komolyabbnak hangulatilag ez a rész? Mármint megint voltak benne hülyülések, és az a “természeti akció” a két bogár között valami hatalmas agyamentség volt, de összességében nekem hiányzott belőle a korábbi részekre jellemző játékosság…

Ettől függetlenül még baromi szórakoztató… :)

Norbi - 2016. 08. 24. 09:43

Laurel+Michael Moore :DD
Majdnem lefordultam a székről :D

chros69 - 2016. 08. 26. 17:19

:D Szenzacios volt!

AJ - 2016. 08. 27. 16:50

Nem lehet tényleg már mit mondani a sorozatról. A kilencedik rész is zseniális volt. Elképesztő, ahogyan az írók folyamatosan mindig új helyzetbe teszik a súlypontot és minden részben más és más kerül az előtérbe. Nem akarnak görcsösen viccesek lenni, de nem is tolják túl se a politikát, se a romantikát, se a bizarr dolgokat, se a misztikus részt. Mindent a megfelelő időben és megfelelő mennyiségben adagolnak.

Azt egyelőre nem tudom, pontosan hova is szeretnék kifuttatni az eseményeket, de szerintem elnézném ezt akár huszonkét részes évadban is.

Tyberius06 - 2016. 09. 02. 13:34

9-10-et egybe néztem. Gustav hova tűnt? Illetve a sidekick barátnő is érezhetően háttérbe szorult, a 9-dikbe volt egy jelenete, a 10-dikben egy kicsit több, de kb ennyi.

Egyébként még mindig marha jó, arra mondjuk kiváncsi leszek, hogy mi lesz a kisgyerkőccel, így hogy az anyja már fertőzött (és nyilván szülés közben is az volt). Bár oda is sikerült egy baromi jó poént bebiggyeszteni a Trumpos beszólással… :D :D

Annatar - 2016. 09. 05. 22:35

O.M.G. És még tudják fokozni. Ez a 11. rész állat volt, kezdve a previously-val :)

AJ - 2016. 09. 07. 08:39

A 10. rész vége nagyon tetszett, sejtettem, hogy valami nem lesz oké a gyerekkel, de így, a játékba töltve a zenét… nem normálisak.

Mondtam már ezt párszor, de most úgy érzem valami miatt, hogy a 11. rész az eddigi legjobb. Nem csak amiatt, ahogy a karakterek végre elkezdtek mozgolódni és végre nem csak őrültnek nézik a “bogarasokat”, hanem mert eddig ez volt a legszemetebb epizódzárás.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Red mit is akar, tényleg azt, amit Laurel-ék a terveken látnak? Vagy valami elképesztően banális megoldást kapunk, semmi komolyat és a végén csattanunk, hogy “hülyére” vettek minket?

JKJ - 2016. 09. 12. 12:27

Nem tudok mit írni a finálé után. Lezárták?

chros69 - 2016. 09. 12. 13:30

Jo kerdes, lassan kiderul :)
A mostani resz eleji osszefoglalo nagyot utott! :D

LaCRossE - 2016. 09. 12. 14:50

JKJ: lezárták, de azért nyitva hagytak egy picike kaput. Akár lesz folytatás, akár nem, szerintem elégedettek lehetünk.

Szaby59 - 2016. 09. 12. 16:41

Jól lezárták, de látszik, hogy tudnák folytatni. Redet is meghagyták meg a vége is egyértelműsíti…
A nyár meglepetése volt ez a sorozat tele jó húzásokkal. A Galavanthoz tudnám hasonlítani az is hasonlóan “rendhagyó” volt, zéró nézettséggel :(

Crystal - 2016. 09. 12. 22:09

Jó zárás volt :) Ha nem is folytatják, én már ennek is nagyon örültem, ritka az ilyen.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz