login |

Hírpéntek – Con Man 2. évad! Orphan Black 5. évad! Orphan Black-kasza!

2016. 06. 17. 09:14 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: A Simpson család 27. évad
 • Premier: Aquarius S2 (tripla! – vendégblogger?), Orange Is The New Black S4 (vendégblogger?), The Last Tycoon-pilot, The Interestings-pilot, All Hail King Julien S3, Home Free S2 + Finálé: Orphan Black S4 (vendégblogger?), Orange Is The New Black S4, All Hail King Julien S3, Huang’s World S1, Inside Amy Schumer S4, Streets of Compton S1, After The Black S1
 • Bár már írtam a tegnapi, finálé előtt-post kiegészítéseképp, de a biztonság kedvéért ide is beteszem: a BBC America berendelte az Orphan Black 5. évadját, 10 részt, és ezzel kaszálta is a sorozatot.
 • Arról lemaradtam, hogy a Comic-Con HQ berendelte Alan Tudyk websorozata, a Con Man 2. évadját, a start 11.01-je lesz, és az új részekben többek között Eliza Dushku is szerepelni fog.
 • Kaptunk három eléggé kiemelt, állandó szereplői hírt:
  • John Stamos a Scream Queens 2. évadban lesz orvos
  • Wilmer Valderrama az NCIS 14. évadjában ügynök (vicces/drámai szerep)
  • míg Josh Segarra az Arrow 5. évadjába érkezik kerületi ügyésznek. A neve Adrian Chase lesz, aki a képregényekben Vigilante. Az meg tegnapi hír volt, hogy Rick Gonzalez Wild Dog-ként száll be a TeamArrow-ba. Már csak a harmadik állandó szerep, a rosszfiúé a kérdés.
 • Graeme Manson, az Orphan Black készítője, beszél az évadzáróról. Itt is. Itt is.
 • James Wan rendezésében forgatják újra a MacGyver-pilotot a CBS-re. Az új szkript pár változást is fog hozni az alapkoncepcióba: itt például ő hozza létre a titkos szervezetet az amerikai kormányon belül (tehát nem toborozzák), így George Eads is új karaktert kap, egy egykori menő CIA-ügynökét, Justin Hires pedig lakótárs lesz.
 • A Better Things 09.08-án kezd az FX-en.
 • Louis CK elmondta, hogy már vannak ötletei a Horace and Pete folytatásával kapcsolatban.
 • A Netflix vette meg az angol The Office-t követő film, a David Brent: Life on The Road nemzetközi jogait azon országokra, ahol nem kap mozis forgalmazást, így elvileg itthon is a streamszolgáltatón kerül bemutatásra. 2017-ben.
 • A Monte Carlo TV Festival-on kihirdették, hogy ismét a CSI lett a világ legnézettebb sorozata, míg a komédiák között a The Big Bang Theory szerezte vissza ezt a címet 2013. után. Előbbi az NCIS, utóbbi a HIMYM két éves nyerő sorozatát szakította meg. A CSI hatodjára lett a legnézettebb egyébként.
 • Állandó szerep: Chris Coy – Deuce (HBO)
 • Interjú: Jerry Seinfeld (a Comedians in Cars Getting Coffee műsorvezetője), Jennifer Lopez és Ray Liotta (Harlee és Wozniak – Shades of Blue), a Peaky Blinders szereplőgárdája, Liam Cunningham (Ser Davos – Game of Thrones), Blair Brown (Judy – Orange Is The New Black),
 • Vendégszerep: Janeane Garofalo – Foreign Bodies (visszatérő), Steve Lund – Reign (visszatérő), Michael Bowen – Animal Kingdom (visszatérő), Kevin Hanchard – Tin Star, Mustafa Shakir – Deuce (visszatérő)
 • Új sorozat: Skylanders Academy – Netflix, 2 évad, animáció, start: ősszel. Készítő: Eric Rogers. Az Activision Blizzard Studios projektje a Skylanders játékok alapján pár hősről, akik a Skylander akadémia hősjelöltjeit képzik.  Szinkronhangok: Jonathan Banks, Justin Long, Ashley Tisdale, Norm Macdonald, Susan Sarandon, Daniel Wu, Parker Posey, James Hetfield, Catherine O’Hara, Bobcat Goldthwait
 • A Big Brother US 18. évadjának témája a nyári vakáció lesz.
 • Rob Gronkowski Nickelodeon-os sorozat, a Crashletes (bővebben róla itt) 07.05-én debütál. Vendégszereplők: Bryan Braman, Karsyn Elledge, Jagger Eaton, Stevan Ridley, A másik két műsorvezető Stevie Nelson és Brandon Broady lesz.
 • Készítői szerződés: Randall Einhorn – Fox Tv (rendezőként a The Mick executive producere lesz), Danny Strong – Fox Tv (több év)
 • És mindenképp érdemes megemlíteni, hogy George Clooney és Grant Heslov produkciós cége, a Smokehouse Pictures a Sonar Entertainment-tel szerződött le, és visz majd nekik új, sorozatos projekteket. Az első az America’s Most Admired Lawbreaker lesz, melyet egy Huffington Post-cikksorozat alapján írt Laura Ricciardi és Moira Demos. A történet egy elismert gyógyszergyártóról szólna, mely egy erős gyógyszert készít, és azt gyerekeknek és öregeknek reklámozza igen agresszíven, eltitkolva a szörnyű mellékhatásokat. A cég 2 milliárdos kártérírést és büntetést fizetett később bíróságon, de 30 milliárdos forgalmat.
 • Az Amazon 6 részes dokusorozatot rendelt be Eat The World With Emeril Lagasse címmel, melyben Emeril Lagasse, séf, pár séfbarátjával utazgat a világban, ahol azaok kedvenc helyeik történelmét, főzési technikáit és kajás hagyományait mutatják be. A helyszínek: Kína, Dél-Korea, Olaszország, Kuba és Spanyolország, a séfbarátok: Mario Batali, José Andrés, Nancy Silverton, Marcus Samuelsson, Aarón Sánchez és Danny Bowien
 • Őszi FOX-premierdátumok: 09.19 Gotham S3, Lucifer S2, 09.20 Brooklyn Nine-Nine S4, New Girl S6, Scream Queens S2, 09.21 Lethal Weapon S1, Empire S3, 09.22 Rosewood S2, Pitch S1, 09.23 Hell’s Kitchen S16, The Exorcist S1, 09.25 Bob’s Burgers S7, The Simpsons S28, Son of  Zorn S1, Family Guy S15, The Last Man on Earth S3

9 hozzászólás Ne habozz!

kecskebégető - 2016. 06. 17. 10:12

BBC ameriak OB kasza nyátok
Nem volt elég a Torchwood eltüntetése?..

Eny - 2016. 06. 17. 11:31

egyik szemem kacag , a másik meg sír,amikor az Orphan Black végére gondolok.
örvendek, h be tudják fejezni a storyt úgy ahogy ők szeretnék ,ugyanakkor ,mint már többször is hangoztattam,én el tudnám nézni ezt a sorit akár 20 évadig is,még akkor is ha csak a klónok mindennapi teendőit ,evési szokásait,stb mutatná be,mindezt persze Tatiana zseniális alakításának köszönhetően. mert mindenek előtt ez az ,amit szeretek, a klónok közti testvéri ,baráti stb kapcsolatok.ezek azok,amik miatt annyira megszerettem a sorit. szívesen megnéznék egy Helena spin-offot , akárcsak egy Donnie és Alison spin-off is számba jöhetne vagy éppenséggel Krystal es Helena kalandjai, Sarah és Cosima viszontagságai stb :)

LaCRossE - 2016. 06. 17. 14:44

Aquariusról hogyan kellene írni? Mert 3 rész is kijött egyszerre. Ha csak a 2×01 alapján kell írni, akkor bevállalom, de 3 részt egy ideig nem fogok tudni megnézni.

winnie - 2016. 06. 17. 14:44

elég az egy is:) de tényleg 3? mert akkor nagyon benéztem, pedig keresgéltem reggel.

LaCRossE - 2016. 06. 17. 14:52

Háát… a trakt.tv annyit ír, de egyelőre én is csak az első részt találtam meg. Furcsa.

LaCRossE - 2016. 06. 17. 14:54

http://deadline.com/2016/04/aquarius-season-2-commercial-free-premiere-nbc-1201740341/

Mindegy, a lényeg, hogy elég a 2×01-ről írni, azt pedig vállalom. Majd kiderül, hány rész is került ki pontosan.

LaCRossE - 2016. 06. 17. 14:56

Na, kiderült, bocsi a triplázásért. Három részt nyomtak le egybe, szünet nélkül, még reklámok sem voltak.

https://www.yahoo.com/tv/aquarius-s2-review-david-duchovny-154055510.html

Így viszont elég nehéz lesz 2 órát egybe megnézni, meglátjuk, hogy futja-e rá.

heidfeld - 2016. 06. 17. 18:30

The Last Man on Earth nagyon tetszik. Lucifer fájóan messze van még. Nagyon kíváncsi leszek: Ki lesz az anyja a felmerült nevek közül, és miért volt elzárva a pokolban?

kiskiraly - 2016. 06. 19. 06:04

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz