login |

Délelőtti videó 4.: Odd Mom Out

2016. 06. 20. 12:30 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: video,

A Bravo tavalyi komédiája is azon sorozatok közé tartozik, ami itthon nulla vizet vert fel, még én sem írtam róla, mert nem nagyon tudtam mit. Nem azért, mert rossz lett volna Jill Kargman sorozata, melyben egy 3 gyerekes anya a new york-i elit asszonykái között próbál boldogulni, hanem mert nagyon nem én vagyok a célcsoport.

ODD MOM OUT – Season 2 – Pictured (L-R): KK Glick as Vanessa, Andy Buckley as Andy Weber, Jill Kargman as Jill Weber, Joanna Cassidy as Candace, Abby Elliott as Brooke Von Weber, and Sean Kleier as Lex Von Weber – Photo by Matthias Clamer/Bravo.

Ettől még lehetett röhögni a sorozat furcsa humorán, és aki kíváncsi egy nem tipikus csajos komédiára, az csekkolhatja a tovább mögötti előzetest, mely elég jól belövi a stílust.

5 hozzászólás Ne habozz!

goodjohnwin - 2016. 06. 20. 13:43

Azért ez az átlagos “csajos komédiá”-tól pár lépéssel messzebb van, ráadásul a jó irányba. Megéri kipróbálni, elég érdekes a hangvétele.

winnie - 2016. 06. 20. 13:57

goodjohnwin: írom, hogy nem tipikus, de csajos és komédia, mindenképp más, mint egy csajos komédia.

Stockes - 2016. 06. 20. 16:03

Ez az előzetes nekem is bejön, szerintem bepróbálom. Főleg, hogy híján vagyok egy jó sitcomnak.

zsemlye - 2016. 06. 20. 23:48

legjobb volt tavaly
címszereplő pólófeliratai aranyat értek
+1 nem tipikus csajos
suburbiás elit NY-ban

sógornő meggymag-terhességénél, házasságánál, egész lényénél jobb viccet rég

Raynes - 2018. 02. 21. 16:09

Na, letolva az utolsó rész is. Kár érte, hogy kaszálták, mert egész jó kis sori volt. Nem azt mondom, hogy az évszázad sitcomja, meg szétröhögős, de simán volt annyira szórakoztató, hogy elnéztem volna még pár évadot belőle. Jópofák a karakterek, meg az egésznek van egyfajta pörgős, modern frissessége, mint a Brooklyn 99-nak.

A 2. évad elég gyenge lett, ha akkor kaszálják, akkor érthető lenne, de a 3. évad elég jó lett. Látszott, hogy a sztorit sem zárták le, gondolom a forgatáskor még nem tudták, hogy lendül a kasza. Igaz az átívelő szálak nem voltak fontosak benne, amolyan epizódikus sori amúgy is, úgyhogy az senkit ne tartson vissza, hogy nem kapott lezárást.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz