login |

The Goldbergs: vége a 3. évadnak

2016. 06. 20. 18:03 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: 2015/16 finálék, kritika,

Ilyen amikor egy viszonylag személyesebb történetet az átélője helyett más mesél el? Bár ezt sem lehet mondani, hiszen a Fresh Off The Boat pont hasonló húzással lett jobb. Az biztos, hogy a The Goldbergs már a nosztalgia nosztalgiája volt idén, és sajnos nem véletlenül érezni a csalódottságot az előbbi megjegyzésemben.

goldbergs11

Szinte biztos, hogy Adam F. Goldberg az új sorozatával volt elfoglalva sokszor, így került erre a mélypontra az ABC komédiája. Elveszett belőle az a lélek, ami eddig a rosszabb részeken is átlökdöste ezt a “valamikor a 80-as években” élő családot.

goldbergs12

Örülnék, ha az lenne a legnagyobb baj, hogy a 10/10-es részt próbálták megismételni a Risky Business felidézésével, de sajnos nem így alakult. A főbb gond, hogy minden epizód csak az előző évadot idézte fel, viszont ezúttal rosszul vezetve a karaktereket.

goldbergs13

Szinte mindenkiből meghagyták a legfőbb tulajdonságát, és arra húzták fel a poénokat, elmaradt az árnyalás. Legjobban az anyukán látszott, aki idén tényleges szeretetet nem mutatott a családja felé, csak a viccesnek szánt túlzót, jóval kevesebb felismerése volt, mint régen, de a többiekről is hasonlóak mondhatóak el.

A legrosszabb a szereplők közül a készítőn alapuló Adam, aki sokáig szerethetően vitte a felnövéstörténetet, de kicsit cél nélkül bolyongott idén, pedig elég jelentős dolgok történtek az életében.

goldbergs14

A fentiek mondjuk pont a legutolsó részre nem vonatkoznak, a finálé jó lett, szóval legalább magas ponton fejezték be.

Lehet ez volt az utolsó évadom Goldbergékkel? 6/10-nél nem tudok többet adni a 3. évadra. Tényleg nem hatalmas poénokat várok el, ez sosem volt az a sorozat, viszont idén a mosolygás is elmaradt sokszor.

3 hozzászólás Ne habozz!

goodjohnwin - 2016. 06. 21. 11:12

A kissrác erősen kamaszodik, az s4-ben valamit nagyon máshogy kell csinálni, mert a testvérek között már nem áll meg a korábbi status quo, változni kell a karaktereknek.

winnie - 2016. 06. 21. 12:49

nekem egyszerűen sem ez, sem a fresh off the boat nincs meg. oké, csak olykor nézek belőlük részeket, de általában ki szoktam látni a zsenialitást, amit sokan emlegetnek, de itt és ott is csak a pocsék gyerekszínészeket látom. ez a kissrác mondjuk már a pilot óta irritált.

goodjohnwin - 2016. 06. 21. 16:54

A nagyobbik fiútestvér játszó színész a zseniális ebben az esetben, imádom, ahogy megőrül – de végzősként viszont már máshogy kell viccesnek lennie :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz