login |

Last Man Standing: vége az 5. évadnak

2016. 06. 22. 19:37 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: 2015/16 finálék, kritika,

Azt hiszem, hogy idén kezdődött el az a folyamat, amikor folyamatosan visszaszivárogtam a Last Man Standing-be. Anno az első évad tetszett (még én is meglepődtem), de a második évados színészcsere és koncepcióváltás (Kristin gyereke és férje) totál kinyírta számomra a sorozatot. Idén azonban akadtak olyan részek, amikor Ryan karaktere nem szerepelt, így azokat nyugodt szívvel megnézhettem. És végülis bejöttek ezek a részek.

Last Man Standng - 5x22-07

Mint ahogy a finálé is rendben volt. Kristin kapott egy vagy két mini jelenetet (mondjuk Eve-et sem vitték túlzásba), a férje és gyereke sehol, és még Jay Leno is visszatért (hihetetlen, hogy egyes manírjait itt sem vetkőzi le, de ettől még ő végig jópofa volt Joe, a szerelőként (5×05, 5×13 és 5×22 a részei)). Ez a pár tényező önmagában is elég lett volna, de az, hogy a politikát is hanyagolták, végleg közepesnél jobbá tette a zárást.

Last Man Standng - 5x22-01

Egy kis érzelgősség, mind családi, mind munkahelyi színtéren elfért az évadzáróban (mintha a készítők megint felkészültek volna a kaszára), minden más hozta a nagyjából fix szintet, ami nyilván bejött annak, aki Mike mellett ezúttal középpontba kerülő a Mandy/Kyle-párost kedveli.

Last Man Standng - 5x22-05

Ha már Kyle – a csúcspont egyértelműen az volt, hogy Mike átélhette, hogy milyen is lenne, ha mondjuk fia is született volna, de persze Mandy felnőttségét is jó érzés volt látni. Ez utóbbiba egyébként fura belegondolni, mert alapból azt mondanám, hogy megnőtt 5 év alatt, de pontosan tudom, hogy a színész nem tini volt, amikor kezdte a sorozatot, ő ez alatt csak 25 évesből lett 30. Ez csak úgy eszembe jutott.

A lényeg, hogy korrekt zárás volt. Sőt, kifejezetten jó.

1 hozzászólás Ne habozz!

Papp Laszlo - 2017. 03. 31. 21:15

szia mindenki at 5.dik evad mikor lesz magyar szinkronnal tudja vki

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz