login |

A The Graham Norton Show legjobb pillanatai

2016. 07. 02. 13:30 - Írta: human

10 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, fun, talkshow, video,

Többnyire csak amerikai talkshow-kkal foglalkozunk, de BBC is szállít egy igen jót, amiben mindenféle sztár bevállal olyan hülyeségeket, mint Jimmy Fallonnál vagy a többieknél. Itt egy válogatás pár vicces pillanatról azoknak, akik még nem hallottak a The Graham Norton Show-ról. Aki meg ismerik, azok nosztalgiázhatnak. (Mondjuk jelöltétek a JAws-on, de nem szólt bele az első helyért folytatott harcba.)

John Boyegaa, David Becham, Hugh Grant, Matt Damon, Bill Murray, Emma Stone, Andrew Garfield és Jamie Foxx csak az első 2 percben. Videó a tovább mögött.

10 hozzászólás Ne habozz!

Eni - 2016. 07. 02. 13:47

A LEGJOBB. Mindig újra tudom nézni a részeket.
Annyira jó, hogy többen vannak a kanapén. Nem az van hogy valaki egyedül feszeng és látod rajta, hogy alig várja, hogy mehessen. Berántják egymást és nagyon jó beszélgetések születnek. Plusz egy kis alkoholt is kapnak. Az is oldja őket.

A legjobb a Chris Pratt, Melissa McCartney epizód. Epic! Graham Norton pedig nagyon jó műsorvezető.

Másik kedvencem az angoloktól a Chatty Man. Az az ember beteg, már azon sírok a röhögéstől, ahogy beszél. XD

kabuki - 2016. 07. 02. 13:58

Nekem is ő a kedvencem :)

Nálam a No.1 rész a Hugh Jackman-Michael Fassbender-James McAvoy trió. Nem tudom hányszor láttam, de mindig hangosan röhögök rajta :D

LaCRossE - 2016. 07. 02. 14:18

Hát ez nagyon jó volt!
Azt hiszem, nálam a britek viszik a prímet humor terén, mind James Corden, mind az ő stílusa bejön nagyon. Azt hiszem, nézni fogom ezt is mindig. És mivel csak heti egy rész van, nem is lesz nehéz. :)

mSO - 2016. 07. 02. 14:24

Mostanság többször belefutottam ebbe a showba. Az egyik legjózanabb műsorvezető meg beszélgetés… még ha a témák elég nemkonvencionálisak is olykor. A hangulata igen jó, őszintén felszabadultnak tűnnek ott a sztárok, rendes bezsélgetések folynak, nem ilyen agyatlan idétlenségek, mint más showkban.

mSO - 2016. 07. 02. 14:55

hoppá volt egy kis magyar jelenlét is egyszer:
https://www.youtube.com/watch?v=eeOTdpaWaZA&t=27m45s

Eni - 2016. 07. 02. 15:11

Még ez is nagyon jó.

Mark Ruffalo füves sztorija:
https://youtu.be/G5HSo7V2EAg

_Peter - 2016. 07. 02. 15:43

Ez mindig is azért volt jó, mert a sztárok felszabadultan röhögnek, sztorizgatnak ott a kanapén. És Graham hagyja őket. Nem agyon scriptelt kamuröhögős Fallon. Csak a háttértől fáj mindig a fejem. :D

giskard reventlov - 2016. 07. 02. 16:17

A Limitált Széria podcast miatt tettem egy próbát vele, és rákattantam, mint, ahogy Craig Fergusonra is. Az ő műsora ugye már véget ért, és youtube-on is csak az interjúk vannak fönt nagyrészt, de Nortont hetiben nézem, hétvégenként szinte keresem, hogy fölrakták-e már. Most épp lepihentek nyárra, sajnálom is.

Leginkább maga a koncepció jön be, ahogy a vendégek egymásra is reflektálnak, na meg aztán néha egész extrém is tud lenni a vendéglista, Norton pedig nagyon jó abban, hogy oldja a hangulatot. Lehet, hogy valamennyire ezek is meg vannak írva előre, de simán improvizatívnak hat az összkép.

De a legjobb szerintem az, hogy nem is igazán tudnék kedvenc adást választani, mert mindegyikben találok olyat, ami nagyon bejön, még, ha az adott hírességet esetleg nem is ismerem.

@_Peter: a háttér szerintem is csiricsáré, de, hogy illik Norton személyiségéhez, az ziher ;)

JRC - 2016. 07. 02. 20:46

Lee Mack stand-up comedy kezdetek John Cleese és Martin Clunes mellett: https://www.youtube.com/watch?v=U1zL1WtFoao

goodjohnwin - 2016. 07. 04. 11:14

Ilyen egy normális talkshow: a házigazda és a vendégek egy helyen ülnek, egymás felé fordulva, nem pedig egy idiotikus írósztal mögött, a vendég pedig bénán kicsavart testhelyzetben. Persze az sem árt, hogy jók a beszélgetések :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz