login |

A Dead of Summer folytatásában

2016. 07. 03. 18:07 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: video,

Tegnap valamiért (rossz volt a nézettség?) felkerült a Dead of Summer második része a netre, ami eszembe juttatta, hogy nem raktam ki az 1 perces évadelőzetest, amit a tovább mögött lehet megnézni, és ami szerintem nagyon jól megmutatja, hogy milyen is ez a sorozat – hogy én, miért nem fogom soha megszeretni, és hogy más esetleg miért szeretheti. (Kritikát nem írok róla, kommentben kifejtettem az ismételt negatív véleményemet, de fölöttem vannak pozitív kommentek is, szóval.)

És persze azért is jó ez a poszt, mert kiemelhetem az 1×02 legjobb részét (a zene mellett, de arról nem tudok képet lőni). Mármint nem az volt a jó, hogy adott a Magas Ember karaktere, aki az 1800-as évekből feltűnve ijesztget (engem sajnos hidegen hagynak a kísértetszerűségek), hanem az, hogy Tony Todd alakítja. Akit elég ritkán látunk sorozatban (a Holliston mellett a Chuck-ban volt talán legutóbb), de a The Flash-rajongók ismerhetik őt Zoom hangjaként.

Tony Todd - Dead of Summer

Ez a mozdulata meg nagyon ott volt, bár a csendre intése is korábban.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz