login |

Akkor Stephen Colbert felejtős lett?

2016. 07. 03. 14:55 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: fun, talkshow, video,

Nem voltam soha Late Show-rajongó, már a Letterman-féle sem jött be, szóval ezt mindenképp kéretik figyelembe venni, és attól, hogy gyenge a nézettség, hogy színfalak mögötti cserék vannak, hogy nincsenek többmilliós nézettségű videók, még lehet a Stephen Colbert-féle talkshow jó. Például beszélgetések terén. Sőt, még szkeccsek terén is, de amit most láttam, az elszomorított.

A tovább mögött két “vicces” videó a mostani adásokból. Az egyiken Ellie Kemper szerepel egy orosz rágóreklámban, a másikban pedig hollywood-i szuperfilmek plakátjainak korábbi verzióit mutogatja Colbert, a kikukázott jelmondattal. Rémesnek találtam, hogy egy taklkshow-ban a beszélgetés egy része kvázi szkeccsként kamu felvezetésre megy el, az meg, hogy Leno-módra Colbert is beállt azok közé, akik egy mondatot (poént) kétszer ismételnek el, ismételnek el. És ő kétszer egymás után megtette… (A furulyás emberke legalább elviselhetőbb lett?)

6 hozzászólás Ne habozz!

energy - 2016. 07. 03. 15:18

Szerintem még mindig tud vicces lenni, bár a műsort nem nézem, csak a youtube-ra feltöltött videókat.
The Rio Olympics Are In Total Disarray
https://www.youtube.com/watch?v=eKXJxLFj0cI
Stephen Celebrates Iceland’s Win In The Euro Cup Tournament
https://www.youtube.com/watch?v=RI8RyhCl2c4
Stephen Colbert Is Genuinely Freaked Out About The Brexit
https://www.youtube.com/watch?v=iRAU6hODSck

LaCRossE - 2016. 07. 03. 15:21

Van egy-két jobb videó is Stephen Colbert showjából, de egyetértek, számomra annyira nem jó.

Nem véletlenül pletykálják sokan (de ez szigorúan csak pletyka, vagy inkább wishful thinking), hogy megcserélik Stephent James Cordennel, elvégre utóbbi elég nagy népszerűségnek örvend, és számomra sokkal viccesebb és szerethetőbb.

Ez a két szegmens tényleg elszomorító volt.

Istike25 - 2016. 07. 03. 16:14

Nem vagyok egy nagy szakértő a témában de azért sajnos rengeteg olyan showman aki azért csak egyszerű tisztes iparos. ÉS beszéljünk akár Ster, Letterman Jon Stewart önjelölt megmondóemberekről és mindig csodálkoztam hogy például a Stewart hogy bír mindig magába kuncogni egy nagyon lapos poénon miközben csapkodja az asztalt zavarába:)
“Érted milyen vicces ” ember mindárt meghaaalok jaj nem már….#szomorúdenemvicces
Talán John Oliver ,(talán még Conan ) egyetlen aki nézhető és elhiszem neki hogy vicces amit mond és nem csak azért nevet mert mondják neki . Báe ott is nagyot gyengült a színvonal ahogy érezhetően fogy a lendület…

winnie - 2016. 07. 03. 17:53

“bár a műsort nem nézem, csak a youtube-ra feltöltött videókat.”

ami most interjút láttam, az általában szomorú volt – egy talkshow végülis interjúkból áll, de persze a monológok és a szkeccsek is számítanak.

egyébként itt, és más talkshow-knál is fura belegondolni, hogy mondjuk a monológokra napi 150-200 poént összeírnak (az íróstáb nagyon nagy, mint az animációs sorozatok esetében – ez a két legiróigényesebb műfaj), és azokból csak a legjobb 8-12-t használják fel, a krémek krémjét. és még akkor is lehet, hogy csak halkan pukkannak.

Balumedve - 2016. 07. 03. 22:39

Én sem ismerem annyira Colbert munkásságát, de a youtube alapján már annyit leszűrtem, hogy csak a hírekkel foglalkozó szegmensét érdemes nézni. Láttam már érdekesebb beszélgetéseket is tőle, de Ferguson óta minden más mesterkéltnek tűnik.
Ami pedig a monológokat illeti: lehet, hogy csak én fásultam bele az egysorosokba, de már egyik talkshow-ban sem ütnek akkorát. Ez történik, ha napi rendszerességgel forgatnak. Néha nem is értem, hogy min nevet annyira a közönség. Elhiszem, hogy ütős warm-up komikusaik vannak, de ennyire biztos nem jók. Szerintem valahogyan bedrogozhatják a közönséget.

winnie - 2016. 07. 04. 05:03

Balumedve: a standup, az standup, szerintem simán lehet hatása, még akkor is, ha sokszor aktuális. viszont helyszínen, egy olyan ember szájából, akiért rajongsz, mindennek más hatása van.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz