login |

Délelőtti videók 4.: Crashletes

2016. 07. 03. 13:10 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: reality, video,

Az nem biztos, hogy meglepő, hogy akadnak nagy NFL-sztárok, akik saját tévéműsort kapnak, az viszont érdekes, hogy Cam Newton (ld. az All in with Cam Newton) után Rob Gronkowski is a Nickelodeon-on kötött ki, nekik forgatott a holtszezonban egy szériát.

A Crashletes az MTV-s Ridiculousness készítőitől, tehát Rob Dyrdek-éktől érkezik, és ez is beáll a FAIL YouTube-videókat kommentáló szériák sorába – nyilván, itt javarészt sportos cuccokon fognak röhögni és szörnyülködni. A tovább mögött 4 videó mutatja be, hogy miről is van szó. Olykor rekreálnak is bizonyos kunsztokat.

4 hozzászólás Ne habozz!

LaCRossE - 2016. 07. 03. 13:27

Hát ez elég béna.

Nyílméregbéka - 2016. 07. 03. 15:36

Gronkkal bármit megnézek :D

Enzo - 2016. 07. 03. 20:11

Nálam az ilyen műsoroknak már alapból nincs létjogosultsága, pont a videókról való pofázás az, ami nem hiányzik belőle, magát a videót meg én is meg tudom nézni YouTube-on.

winnie - 2016. 07. 04. 05:05

Enzo: na de hogy nézd meg a videót, hogy találod meg?:) az ilyen műsoroknak pont az a lényege, hogy megspórolják a keresést, ha érdeklődsz. én például soha nem nézek youtube-videókat, viszont ilyeneknél láthatnék. ha pedig mindezt szórakoztató, vicces kommentálás mellett adják elő, akkor nyerő a felállás.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz