login |

Hírcsütörtök – Wrecked 2. évad! Angie Tribeca 3. évad! Uncle Buck-kasza!

2016. 07. 07. 09:05 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Szokás szerint megint elcsúsztam a levelekkel, de elkezdtem behozni a lemaradásaimat, hogy a nyaralásom előtt mindent letudjak.
 • Mai magyar premier: Egy fiúról 2. évad
 • Premier: Tyrant S3 (vendégblogger?), Duck Dynasty S10, Hollywood Divas S3, American Tarzan S1, Vice Does America S1, The Wahlburgers S5 + Finálé: Cleverman S1 (vendégblogger?), Royal Pains S8 (vendégblogger?)
 • Magyar premier – COOL: 07.20 Második esély (Second Chance) 1. évad
 • Magyar premier – FOX: 08.12 Apa, fia, unokája (Grandfathered) 1. évad
 • A héten elég sok országos sorozat folytatásának forgatása kezdődött meg.
 • A Game of Thrones 7. évad forgatása a szokottnál később kezdődik meg, aminek az oka, hogy még a naposabb helyszíneken is hidegebb időjárást akarnak, hiszen a sorozatba megérkezett a tél. Nem tudni, hogy ennek hatására búcsút kell-e mondani a tavaszi premiernek.
 • Az ABC elkaszálta az Uncle Buck-ot – legalábbis ezt tweetelte James Lesure. Amellett, hogy hidegen hagy, ez elég nagy meglepetés, mert nyáron, nulla felvezetéssel lett nézettebb, mint az idényben folytatásra berendelte The Real O’Neals, vagy akár az Agents of SHIELD. Persze tudjuk, hogy nem csak a nézettség dönt. (Érdekes lesz látni, hogy a 22:00-s To Tell The Truth című vetélkedő, ami minden idénybeli ABC-sorozatnál erősebb, folytatódik-e.)
 • Sajtóértesülések szerint szeptemberben kezdik forgatni a Top Gear 24. évadját, és elvileg ez a terv, hogy Matt LeBlanc egyedül maradna műsorvezető. Persze ebben az az érdekes, hogy LeBlanc egy ősszel induló CBS-sorozat főszereplője is, és az élvez elsőbbséget.
 • Új sorozat: Loch Ness – ITV, 6 rész, készítő: Stephen Brady, sorozatgyilkosos dráma, amiben egy Loch Ness-tó melletti kis településen gyilkosság történik, ami egy helyi rendőrnő első ügye lesz, és ez később élet-halál kérdésévé válik számára. És természetesen a falut is igencsak felbolygatja az eset. Szereplők: Laura Fraser, Siobhan Finneran, John Sessions, Don Gilet, Gray O’Brien, William Ash.
 • Úgy tűnik, hogy nemcsak korábban kezd az American Horror Story 6. évad, de csak 10 részes lesz.
 • A TBS berendelte az Angie Tribeca 3. évadját.
 • A TBS berendelte a Wrecked 2. évadját.
 • Egyelőre a Comedy Central nem nyilatkozik a Workaholics sorsáról, de az egyik főszereplő és készítő, Adam Devine szerint a 7. szezon lesz az utolsó.
 • Két heti sorozatáldozat beszél a haláláról – itt a Containment halottja, itt pedig a Pretty Little Liars-é. Itt is.
 • Natasha Leggero és Riki Lindhome, az Another Period két készítője és főszereplője, sorozatuk legutóbbi részéről beszél.
 • Vendégszerep: Matt Lauria, Utkarsh Ambudkar, Malcolm Barrett – Dimension 404, Maya Rudolph – Documentary Now!, Andre Royo – Masters of Sex (visszatérő),
 • Interjú: Howard Gordon (a 24: Legacy, a Homeland és a Tyrant producere), Jack Bender (a Game of Thrones – 6×05 rendezője), TJ Miller (Erlich – Silicon Valley), sorozatos írók, a Girls írógárdája,
 • A német PRO7 stream szolgáltatása, a Maxdome berendelte első saját sorozatát. A Buddy 10 részes lesz, a készítője, rendezője és főszereplője Christian Ulme (a másik főszereplő Fahri Yardim), dramedy lesz és két jó barátról szól majd. Ennyit lehet tudni róla.
 • Howard Gordon a lent linkelt interjúban elmondja, hogy jelenleg nincs terv arra, hogy Kiefer Sutherland visszatérjen a 24: Legacy-ra, mint Jack Bauer. Ráadásul ő úgy látja, hogy előbb látogat el a sorozatba egy másik, ismert karakter, mint ő.
 • Új sorozat: Kim’s Convenience – CBC, 13 rész, kanadai, komédia, egy koreai-kanadai családról, akik egy ábécét üzemeltetnek. Készítő: Ins Choi – saját színdarabja alapján, showrunner: Kevin White. Szereplők: Paul Sun-Hyung Lee, Jean Yoon, Simu Liu, Andrea Bang, Andrew Phung
 • A CW augusztustól ismétlésekkel fogja megalapozni a Supergirl 2. évadját.
 • Emmy Rossum fogja rendezni a Shameless – 7×04-et.
 • Az E! berendelte a Hollywood & Football című dokureality-t 6 részre, amiben hat Los Angeles Rams-játékos költözését mutatják be Középnyugat-Amerikából Kaliforniába. A szereplők: Kenny Britt, Lance Kendricks, Rodger Saffold, Bradley Marquez Hernandez, Chase Reynolds és Cory Harkey.
 • A Discovery most indult reality-je, az American Tarzan afféle túlélő verseny lesz egy dominikai szigeten, 7 résztvevővel, és feladatokkal.
 • Készítői szerződés: Neal Baer – 20th Century Fox Television
 • A Shooter forgatásán egy kaszkadőr komoly balesetet szenvedett.
 • A CHiPs-es Erik Estrada letette a rendőri esküt, hivatalosan zsaru lett.

15 hozzászólás Ne habozz!

tszajko - 2016. 07. 07. 09:30

A TJ Milleres interjúhoz is a GoT-rendező interjú van linkelve. Kiváncsi lennék Millerre, szóval örülnék, ha lecserélnétek a linket. :)

winnie - 2016. 07. 07. 09:53

javítottam.

KPeter92 - 2016. 07. 07. 10:25

Az miért van, hogy a FOX ilyen kevés premier szitkomot mutat be? Ez lesz a harmadik a The Crazy Ones és a Friends with Better Lives után. Ennyire nem éri meg nekik a szitkomok?

LaCRossE - 2016. 07. 07. 10:33

“Úgy tűnik, hogy nemcsak korábban kezd az American Horror Story 6. évad, de csak 10 részes lesz.”

Van egy olyan érzésem, hogy erről az évadról a létező legkevesebbet szeretnék elárulni, így megpróbálva csábítani/fenntartani a nézői figyelmet.

heidfeld - 2016. 07. 07. 10:40

Wrecked nagyon bejött nekem. Pár túlélő többet is szerepelhetne, főleg a szöszi. Az indiai csávó hatalmas arc, ahogy táncolt az allergia gyógyszertől.. Feküdtem a nevetéstől!
Nem lennék meglepve, ha második évadban feltűnne James Scott.

Enzo - 2016. 07. 07. 11:04

Nahát, Wrecked 2.évad! Nem kéne elkezdenem ennyi mindent nézni, mert ha mindet folyton berendelik, akkor egy idő után overflow lesz :D

BattleBots poszt: nincs elfelejtve, de egyszerűen nem találok rá időt, és folyton jönnek ki az új részek, amiket megint bele kéne írni :D

winnie - 2016. 07. 07. 11:05

enzo: okés, semmi gond:)

Sorozatgyilkos - 2016. 07. 07. 11:57

Angie Tribeca 3. évad ősszel vagy jövőre jön?

AJ - 2016. 07. 07. 14:10

Mai magyar premier: Egy fiúról 2. évad

Thomas - 2016. 07. 07. 14:50

Enzo: Szerintem ne bővítsd tovább, akkor talán hamarabb elkészülsz vele:) Múlt héten lezárultak a selejtezők, a többit meg majd kommentekben kibeszéljük.

tobias88 - 2016. 07. 07. 15:26

“Sajtóértesülések szerint szeptemberben kezdik forgatni a Top Gear 24. évadját, és elvileg ez a terv, hogy Matt LeBlanc egyedül maradna műsorvezető. Persze ebben az az érdekes, hogy LeBlanc egy ősszel induló CBS-sorozat főszereplője is, és az élvez elsőbbséget.” – Azaz kb vége a sorozatnak (mondjuk nem is baj)

Desmond Wallace - 2016. 07. 07. 16:00

Mai országos premier: A törvény embere 4. évad, TV2
Ráadásul “már” 23:35-től!

kiskiraly - 2016. 07. 07. 17:31
winnie - 2016. 07. 07. 19:05

“Azaz kb vége a sorozatnak (mondjuk nem is baj)”

nem hiszem, hogy bárminek is vége lenne, hiszen mindkét fél tisztában van azzal, hogy a színész két vasat tart a tűzben.

koka - 2016. 07. 07. 22:45

Én örülök ennek a GoT hírnek. Még úgy is, hogy lehet emiatt csúszás lesz. Inkább várok még 1-2 hónapot, mint hogy a készítőknek mindenféle layerrel meg egyéb trükközéssel kelljen vért izzadva összehozni valami tél szerűséget, miközben meg minden full zöld még.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz