login |

5 hozzászólás Ne habozz!

Pipacs - 2016. 07. 09. 14:11

Most daráltam nemrég másodszor… De azért ezt is meg kellett néznem! :) Nagyon várom!

JcGross - 2016. 07. 09. 15:32

Én most kezdtem el de nem vagyok tőle hasra esve. Nagyon millenial bullshit az egész. Nekem ez a “fú de szar a világ” téma nem jön be.

bara - 2016. 07. 10. 07:36

Ez így hat percben elég érdekes volt. Engem sem kötött le, valahol a felénél adtam fel az első évadot. Erről a csavarról, ami utána jött, nekem örökké Csak Az A Film fog eszembe jutni. Biztos szép adaptáció, de én éreztem rá.

raklap - 2016. 07. 12. 01:39

Megjött az s02e01. Mixed bag. Leginkább az a benyomásom az egésszel kapcsolatban, amit JcGross írt. Egyszernézős, de semmivel sem emelkedik ki. Illetve de, egyvalamiben mindenképpen történelmi: ez az első nagyköltségvetésű mozgókép, ami szakít a számomra felfoghatatlan, soronként kiírós-pittyegős-csipogós, fiktív gui-s hollywoodi számítógép-ábrázolással. Aki az ezredforduló óta ilyet bele mer rakni egy filmbe, azt kézlevágással büntetném.
Szóval ez a mr robot érdeme, de semmi több. Szerintem ez a sorozat nem tudja, hova tart, és nemhogy világos válaszai, de világos kérdései sincsenek. Van legalább hat sokkal színvonalasabb show jelenleg az akció műfajban is.

winnie - 2016. 07. 12. 04:59

“Szerintem ez a sorozat nem tudja, hova tart, és nemhogy világos válaszai, de világos kérdései sincsenek”

ez biztos, hogy nem igaz. nem csak azért, mert alapból egy sorozatot csak akkor tudnak eladni, ha megvan évadokra a koncepció, de a mr. robot alapból filmnek készült, szóval annak is megvolt a szkriptje, az első évad a film első harmada, kvázi felvezetése volt. egyébként ezt nem is nagyon lehetne fix koncepció nélkül csinálni, szóval, ha valamit tud, akkor azt, hogy hová tart.

az, hogy jó vagy nem jó, nyilván mindenki eldönti.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz