login |

Cooper Barrett’s Guide To Surviving Life: vége az 1. évadnak. És a sorozatnak is.

2016. 07. 11. 14:50 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: 2015/16 finálék, kritika,

A FOX-os Surviving Life alaptémája az, hogy “helyettünk követnek el hibákat” az egyetemet elvégzett fiatalok, hogy mi tanuljunk belőle. Na most ez a poszt pont ilyen, helyettetek néztem meg a sorozatot, hogy nektek sose jusson eszetekbe.

cooperfin1

Nem véletlen, hogy a Cooper Barrett’s Guide To Surviving Life egyike annak a kevés sorozatnak, amihez alig jött komment, mivel… elég szar. Mármint ezúttal helyesen szagolta ki mindenki, hiába voltak országos csatornás szinten fiatalosak az előzetesei. Vagy legalábbis elég jól kinéző egykamerás komédiát sugalltak.

Elmondom, mi a legnagyobb baj: élettelen az egész. Nem patikamérleges, fókuszcsoportos, mert azok szoktak valami minimális szintet hozni, hanem egyszerűen semmi sem működik ebben a sorozatban. A poénok siralmasak, a szereplők között semmi kémia nincs.

cooperfin2

Egyszerűen olyanok a jelenetek, mintha 4 idegen állna egymás mellett, és felolvasná a szövegét, és mindezt képzeljétek el borzasztó tempóban vágva. Pedig a fináléban még volt is egy-két olyan helyzet, amiből többet ki lehetett volna hozni, de a rendező és ezek a szereplők erre egyszerűen képtelenek voltak.

cooperfin3

Sokkal többet nincs is kedvem írni róla. Szerintem az alapötlet még akár jó is lehetett volna, hogy tényleg tipikusan hibát hibára halmoznak az életbe épphogy kikerült fiatalok, szóval egyértelműen a kivitelezésen hasalt el Cooper és baráti társasága.

1 hozzászólás Ne habozz!

goodjohnwin - 2016. 07. 12. 10:25

Megvan minden rész, de csak kettőt néztem meg, és nem sok esélyt látok arra, hogy – akár a kompletizmus kényszerének engedve – befejezzem az egész évadot. Elég egysíkúnak tűnt és nem tudott “berántani”.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz