login |

Game of Thrones-meghallgatások

2016. 07. 11. 13:30 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: insider, video,

Olyan fura ez a ‘meghallgatás’ szó – audition angolul. Amikor a színészek a castingosok és a készítők előtt felolvassák a szerepüket abban a reményben, hogy bekerülnek a sorozatba. A tovább mögött valaki összeszedte az összes kikerült Game of Thrones-os meghallgatást 14 percben, hogy lássuk, mi alapján döntöttek egyes színészek kiválasztásáról.

8 hozzászólás Ne habozz!

AbyssR - 2016. 07. 11. 17:14

Jól van. Megnyugodtam. A sárkányok anyja itt is ripacs.

NatoLocator - 2016. 07. 11. 23:46

Ha utálod, akkor mindenben igazolást látsz ennek bizonyítására. Valójában semmi ripacs nincs benne…

Vanda - 2016. 07. 12. 00:38

Szerintem is ripacs. A karaktert sem szeretem, nem érdemli meg a trónt és kezd olyan bolond lenni mint az apja. Team Jaehaerys!

Freddie - 2016. 07. 12. 06:58

Szerintem meg nem ripacs. 2-2

Ayrons - 2016. 07. 12. 08:21

Eléggé távol áll az apjától de kérlek hozz érveket mellé ,hogy olyanná válik mint az apuci.
Ellenérvek: Megbocsát embereknek, hallgat a tanácsokra, szükségtelenül nem csinál vérengzéseket, általában próbál valamilyen igazságot szolgáltatni, elég idealista.

Éva - 2016. 07. 12. 10:05

Igen, egy kicsit ripacs, de szerintem a sorozatban ennél kevésbé az, a légkör azért hat rá egy kicsit. Meg láttam már filmben, amiben egész jól játszott.

Northop - 2016. 07. 12. 13:18

Clarke meghallgatása nem is a GoT-hoz készült a videóban, hanem valami Belle nevű produkcióhoz. Nem tudom, hogy nem tűnt fel a vágónak, hogy nem is passzol a szöveg.

Amúgy kicsit hullámzó a teljesítménye, van, hogy nagyon jó, van, hogy gyenge. De például az idei évadban több jó pillanata volt, mint gyenge (sőt, a gyengék közé a sárkányháton elődadott beszédén kívül semmit nem sorolnék a mostani szezonból)

Árpád - 2016. 07. 23. 07:08

Ayrons Öncélúan nem vérengzik és mi van akkor mikor Ser Barristan óvni akarja attól, hogy 163 rabszolgatartót keresztre feszítsen és mint kiderül ártatlan is van köztük? Amikor egy nemest felfalat sárkányaival a katakombákban, mert megölték Ser Barristant, de meg sem gyöződőtt bűnösségükről és azt a Hizdahr zo Loraq-ot, aki elismeri, hogy ő is a vezető családok közé tartozik azonnal lefogatja és szintén lecipeli a katakombákba lelki terror alatt mondja neki lépjen előre ő is, hátha éhesek még a sárkányok, aztán az utolsó pillanatban meggondolja magát, de fenntartja azért majd meglátjuk holnap. Persze másnapra már belátja tévedését! Tyrion is sokszor mondja neki ne legyél olyan, mint az apád! Nem mondom, hogy ő indítja mindig a háborút sokszor támadják, de ha nem engedelmeskedik valaki az elveinek azonnal lecsap. Nekem egyáltalán nem pozitív karakter.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz