login |

Délelőtti videó 2.: The Arrangement

2016. 07. 17. 11:55 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: video,

A nagyonbulváros E! nemrég kezdte el a sorozatozást, s ha abból indulok ki, hogy a hasonlóan bulváros WEtv egy The Divide-ot, a Bravo pedig egy Odd Mom Out-ot készített, akár bizakodhatnék is, hogy érdekelhet a The Arrangement, bár a csatorna első sorozatát, a The Royals-t még mindig nem próbáltam be.

THE ARRANGEMENT – Pilot – Pictured (L-R): Michael Vartan as Terrence Anderson, Lexa Doig as Deann Anderson, Josh Henderson as Kyle West, and Christine Evangelista as Megan Morrison – Photo by Jeff Lipsky/E! Entertainment.

Egy modern Hamupipőke-történetről van szó egy hollywood-i csavarral. Egy fiatal színésznőről, akit egy nagyszabású mozifilmhez hallgatnak meg, amiben a legmenőbb színész lehetne a partnere. A remek meghallgatás egy álomrandival végződik, ahol egy szerződést nyomnak az orra alá, melyben leírják pontról-pontra, hogy milyen lesz a(z előre megtervezett) kapcsolata főszereplő társával. Neki pedig döntenie kell, hogy aláírja-e.

Előzetes a tovább mögöttSzereplők: Josh Henderson, Christine Evangelista, Michael Vartan, Lexa Doig.

3 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2016. 07. 17. 12:24

Már csak azért is tetszik ez az egész, mert mintha a kedvenc sorozataimból szedték volna össze a színészeket: Michael Vartan (Alias), Josh Henderson (Dallas), Christine Evangelista (Chicago Fire – oké, ő nem állandó volt, de akkor is poén), Lexa Doig (Continuum – oké, ez meg nem volt akkora kedvenc, de végignéztem), és az előzetesből látom, hogy benne lesz Autumn Reeser (The O.C.) is.

JKJ - 2016. 07. 17. 13:10

Tetszik az alapötlet. Tom Cruise és a szcientológiai egyház biztosan kevésbé lelkesek :-)

wellwellwell - 2016. 07. 17. 21:56

michael vartan ÉS josh henderson?
jöhet :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz