login |

Délelőtti videó 3.: Mr. Robot

2016. 07. 20. 11:52 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: video,

A Mr. Robot-nak elég nagy volt a visszhangja tavaly mind rajongói, mind szakmai, mind kritikusi körökben, éppen ezért némiképp meglepő, hogy a nézettsége eddig is alacsony volt, s most is az maradt, sőt, talán még csökkent is két szezon között.

A USA csatorna talán még az Emmy-jelölésekbe kapaszkodhat, hiszen a Mr. Robot idén hatot is kapott (sem a USA-sorozatok, sem a zsánersorozatok nem nagyon szoktak effélében részesülni, szóval ez is nagy dolog), így készítettek is a Mr. Robot-nak egy Emmy-s promót, ami a tovább mögött nézhető. A 2. évados kibeszélőt itt találjátok.

9 hozzászólás Ne habozz!

Puffin - 2016. 07. 20. 12:30

A valóban jó, kicsit is átgondolt sorozatokra nincs igény, lásd Hannibal. Mert a szulejmén kell, az kell…

Sorozatgyilkos - 2016. 07. 20. 12:32

Muszáj az Emmybe kapaszkodni, nincs mese

winnie - 2016. 07. 20. 13:08

puffin: es akkor mi a helyzet a sok atgondolt és sikeres sorozattal? azokbol is boven van amerikaban.

ez nem kgy mukodik. az, hogy valaki nem kezd el nezn egy sorozatot, nem jelenti azt, hogy nincs ra igeny reszerol, csak annyit jelent, hogy valamiert nem nezi. mondjuk, mert nem hallott rola. lehet, hogy ha nezni kezdene, akkor imadná.

gondolj csak bele abba, hogy te mennyi olyan sorozatot nem nezel, ami zsenialis es atgondolt. es nem azert, mert nem lenne azokra igenyed. egyszeruen csak azert, mert lehet, hogy nem tudsz roluk, vagy hiaba ajanljak, akkor sincs kedved beprobalni oket.

JKJ - 2016. 07. 20. 17:28

Megnéztem az első évadot, de azután hogy húztak egy Fight Club-ot nem igazán tud lekötni. Érdemes folytatni?

winnie - 2016. 07. 20. 22:46

jkj: azt csak te tudod, hogy érdemes-e folytatnod, de a fight clubot nem értem, éppen ezért ennyire jó a sorozat, már a pilotkritikában is írtuk, hogy mennyire fight clubos a mr. robot – a sorozat varázsa a nézői számára éppen ebben a rokon filozófiában lehet, ebben a világban, a főhősök világhoz való hozzáállásában. azt mindenki tudja, hogy mennyire érdekli ez, illetve a történet további része. ahogy a készítő mondta, az eredetileg filmnek tervezett mr. robotnak az első évad lett volna az első 30 perce, a felvezetés. a sztori most kezdődik.

Ladislav Bonita - 2016. 07. 22. 12:58

Hagyjuk már ezt az állandó fight clubozást, az a film is csak a klasszikus Dr. Jekyll/Mr. Hide karakterek továbbgondolása. :-)

bab1lon - 2016. 07. 24. 01:41

Lehet, hogy pont a fight clubbozás miatt mentek el kicsit más irányba a készítők. Legalábbis a piloton valahogy ezt éreztem. Mások a zenék, a rendezés, és a sztorit is mintha átszabták volna. Én csak merem remélni, hogy ebből valami jó fog kisülni, mert jelenleg a legigényesebb sorozat, ami fut. Kaszának nagyon nem örülnék, de ezzel sajnos számolni kell, mivel ez is egy undergroundabb koncepció, ami nem fog tömegeket a képernyő elé ültetni.

szabot85 - 2016. 08. 01. 16:07

Phillip Glass muzsika a 2×3 ban ? wow! tömegek ? a nem értés végtelen táguló halmaza .. buta, kedves kisiparosok .. ok .. elliott nincs zárt térben sem kényszer közösségben .. csak a maga gerjesztette álmokban bolyong .. https://www.youtube.com/watch?v=QUvVdTlA23w .. egywashintonigyárrakőfigyelnünkúgytűnik .. egyébként meg “Rubicon” egy évados szépség, mr. Price .. moving on .. ami az írányításról az teljesen rendben van :)

sanchez - 2016. 09. 12. 15:34

Nagyon jó sorozat. Benne van a top 5ben nálam.
szabot85 azthiszem még nem láttad a 7. részt. A kényszerről, zárt térről írom ezt

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz