login |

3 hozzászólás Ne habozz!

emese - 2016. 08. 02. 14:07

Már a Sherlock trailernél is meg akartam jegyezni, hogy enyje, ez a Freeman hogy megöregedett. Attól még szeretjük, persze.

A sori a trailer alapján jó lesz. :)

muhaddib - 2016. 08. 02. 15:01

A trailer mutat lehetőséget, kár, hogy BitCoin GenCoin-ról szól.

Viszont a plakát alapján 3 epizódos bukta. Első epizód magasan indít, második epizód lapos, bemutatja a karaktereket jobban, de unalmasan, harmadik epizód valami borzalmas flash-back, aminek kb. a második évad közepén lenne értelme, és ezzel ugrik is a nézettség 65%-a.

Az ilyen réteg sorozatokkal/filmekkel nagyon kell vigyázni. A néző közönség elég vékony réteg, és ha abból veszítenek, nem nagyon tudnak újat szerezni. Az alapötlet túl bonyolult, hogy gyorsan nagy nézettséget szerezzenek.

winnie - 2016. 08. 02. 15:07

muhaddib: a crackle-re készül a sorozat, streamre és lehet, hogy az összes rész elérhetővé válik egyszerre, vagyis másképpen fog hozzáállni a néző, ergó a nézettség sem úgy fog változni, ahogy a klasszikus, tévés sorozatoknál.

és éppen ezért mindig szerezhet új nézőket is, hiszen a hetek, hónapok során (ha van visszhang) egyre többen találhatnak rá. ennek a modellnek ez az egyik előnye.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz