login |

Hírcsütörtök – Zoo 3. évad! Big Brother US 19-20. évad! Raised By Wolves-kasza!

2016. 08. 11. 09:11 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Mai magyar premier: Anne otthonra talál
 • Premier: Hollywood Medium S2, Undeniable with Joe Buck S2, Catfish: The TV Show S5 (nyári) + Finálé: Not Safe with Nikki Glaser S1, Tosh.0 S8
 • Magyar premier – Sport2: 08.22 Hard Knocks (Hard Knocks) 11. évad
 • Magyar premier – FilmBox Premium: 09.03 Háború és béke (War and Peace) 1. évad
 • Magyar premier – Minimax: 09.13 Transformers Mentő Botok (Transformers Rescue Bots) 3. évad
 • Az Agent Carter szinkronhangjai.
 • A Star Trek Discovery sajtóforrások szerint női főszereplős lesz.
 • A CBS mindenképpen bízik abban, hogy sikerül megegyezni a The Big Bang Theory színészeivel egy 11. évadról. Persze ez nem lesz egyszerű, hiszen a sorozat költségvetése már így is a Game of Thrones-éval vetekszik.
 • Az NBC 2-3 nagyon mozis Universal-franchise tévésorozatosításával szeretne megpróbálkozni.
 • A CBS-es MacGyver része lehet az NCIS / Scorpion / Hawaii Five-0 univerzumnak.
 • Aisha Tyler (Tara Lewis) állandó szereplővé lett előléptetve a Criminal Minds-ban.
 • A Blindspot 2. évadjára vissza fog térni Rich Dotcom karaktere, aki Ennis Esmer alakít.
 • Nem tűnik valószínűnek, hogy mostanában lesz ötödik Chicago-sorozat, de az NBC figyelmeztetett, hogy Dick Wolf-ot sosem szabad lebecsülni.
 • A CBS berendelte a Zoo 3. évadját.
 • A CBS berendelte a Big Brother US 19. és 20. évadját is, így nemcsak ősszel jelentkezik a reality, hanem jövő nyáron is biztosra vehető a visszatérése, sőt, 2018-ban is lesz. (Ergo az őszi kiadás, melyet, mint kiderült, ugyancsak Julie Chen fog vezetni, nem számolódik bele a sorba.)
 • A BBC elkaszálta a Raised By Wolves-t.
 • 08.25-én Britney Spears érkezik Carpool Karaoke-zni a Late Late Show-ba.
 • A CBS nem akarja feléleszteni a Jericho-t a CBS All Access számára, hanem eredeti koncepciók után kutat a továbbiakban – 2016-ban a Star Trek és a The Good Wife spinoffja mellé egy harmadik újonc is fog érkezni.
 • A The Goldbergs a 4. évados premierjében a The Breakfast Club előtt fog tisztelegni.
 • 2016 első felének legfontosabb tévésorozatos karakterei.
 • Vendégszerep: Bryan Greenberg, Rebecca Rittenhouse, Nasim Pedrad, BJ Novak – The Mindy Project (visszatérők), Tim Phillips – Once Upon a Time, Alexandra Metz – Frequency (visszatérő), Michael Bunin – Superstore (visszatérő), Jane Lynch, RuPaul, Lance Bass, Tyler Oakley – The Real O’Neals,
 • Állandó szerep: Christina Vidal – Training Day (CBS), Tawny Newsome – The Comedy Get Down (BET),
 • Interjú: 5 tévés nagyfőnök (HBO, Netflix, A+E, AMC, NBCUniversal), Matthew Goode (The Wine Show), Taran Killam (Saturday Night Live), Jason O’Mara (az új igazgató – Agents of SHIELD)
 • The Simpsons-vendéghangok idén: Patton Oswalt, Doris Kearns Goodwin, Allison Janney, a Masters of Sex szereplői, Matt Leinart, Magnus Carlsen, Taraji P. Henson, Keegan-Michael Key,
 • A The Late Show Stephen Colbert-rel élőben fog jelentkezni az amerikai elnök-, illetve alelnök-jelölt viták után. Dátumok: 09.26, 10.04 és 10.19 – 10.09 vasárnap, így az felejtős.
 • Az RTL Klub 08.29-én új, kiesős reality-vetélkedőt indít celebekkel, aminek a címe Nyerő Páros lesz (az izraeli Power Couple licencére épül – teljes sajtóközlemény itt), s benne 8 sztárpár beköltözik egy házban, majd feladatokat teljesít – pontokat úgy szereznek, hogy a feladatokban a párok fogadnak a társukra egy bizonyos összeggel, hogy képesek-e teljesíteni azokat. (A végén pedig az élő döntőben… a közönség dönt a két legjobb között?)
  A játékosok: Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter és Róka Adrienne, Papp Gergő és Juhász Judit, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes, Király Péter és Kovács Dóra. Műsorvezető: Sebestyén Balázs.
 • A TLC berendelte a My Big Fat Fabulous Life 4. évadját.
 • A CBS-es Mom eladásra került kábeles utósugárzásra a Tribune Broadcasting-nek.
 • A FOX adott egy pilotszkript-berendelést egy Ms. Pat főszereplésével készítendő komédiának.
 • Pilotszkript: The City – Showtime, készítő: Antoine Fuqua és Amy Holden Jones, sötét, orvosos dráma egy idealista fiatal orvosról, aki első napjait rezidensként egy kemény és zseniális szenior rezidens alatt kezdi meg, akiről kiderül, hogy egy ravasz és halálos pszichopata – a projekt a kórházas sorozatok The Shield-je akar lenni.
 • Pilotszkript: cím nélküli dráma – A&E, készítő: Jim Taylor, executive producer: Alexander Payne – a holland Holland’s Hoop című sorozat feldolgozása egy illegális marihuána-kereskedéssel foglalkozó családról. Persze a sztori nem ilyen egyszerű: a főhős egy kiégett törvényszéki pszichiáter, akinek meghal az apja, rájön, hogy csalja a felesége, és a fia pedig bűnöző. Hogy egyben tartsa a családját, elviszi őket az apja farmjára a temetés idejére, ahol rájön, hogy a farm egy bűnszövetkezet középpontja, és kénytelen átvenni annak irányítását.

12 hozzászólás Ne habozz!

debali - 2016. 08. 11. 09:59

Sziasztok! arról nincs hír esetleg, hogy ezek közül a rengeteg tv2-s kábeladó közül vmelyiken v. az AXN-n nem folytatódik-e mostanság az itthon még nem adott részei az NCIS:LA-nek, Hawaii Five-0 vagy Elementary-nak? illetve a Grimm mikor folytatódhat itthon? köszi szépen előre is!:-)

Sirocco06 - 2016. 08. 11. 10:00

http://www.origo.hu/teve/20160809-palmai-anna-interju-szinhaz-szinkron.html

Beszél a sorozatos szinkron szerepiről és a sorozatok nézésről is.

AJ - 2016. 08. 11. 10:21

Itt vannak a Háború és béke (War & Peace) magyar hangjai:
http://musorvizio.blog.hu/2016/08/10/itt_vannak_a_haboru_es_beke_cimu_sorozat_magyar_hangjai

bopeti02 - 2016. 08. 11. 12:22

Kártyavár ( House of Cards ) hamarosan a Dunán: http://www.mediaklikk.hu/video/kartyavar-ajanlo-2016-augusztus-10/

Recon - 2016. 08. 11. 13:15

Én pl rühellem a TBBT-t de nem tudom megérteni, hogy miért hagynák inkább abba a színészek mintsem folytatnák mondjuk nem több pénzért hanem ugyanennyiért… egy aranybányát otthagynának azért mert nem kapnak többet?

Thomas - 2016. 08. 11. 13:36

Recon: Színészi kihívások, jobb szerepek, esetleg filmezni szeretne. Nem minden a pénz, 10 év alatt már nagyon könnyen bele lehet fáradni egy szerepbe. Meg aztán egyik sem feltételezi, hogy soha többet nem talál egy ilyen jól fizető másik munkát.

ALDO - 2016. 08. 11. 15:24

“A Star Trek Discovery sajtóforrások szerint női főszereplős lesz.”

Mi más is lenne.

winnie - 2016. 08. 11. 16:24

aldo: a férfi jött még szóba. kétesélyes volt a választás.

ALDO - 2016. 08. 11. 16:52

Nyilván. Vagy férfi vagy nő. Más nem nagyon lehet. Bár ha a Star Trek svéd lenne, akkor lehetne transznemű is. Csak elegem van, hogy mostanában minden feldolgozást a feminista igények szerint kell elkészíteni. Bár az is igaz, hogy a Voyagerben is nő volt a kapitány, ami számomra a legjobb ST sorozat.

Kiss53 - 2016. 08. 11. 18:21

Azé Aisha Tyler nem kéne ennyire a Criminalba…..

winnie - 2016. 08. 11. 19:26

ALDO: “minden feldolgozást a feminista igények szerint kell elkészíteni.”

ha nem lenne butaság a “feminista igény” megfogalmazás (igazából az effélét már teljesen felesleges komentálnom, mert nem fér a fejemben, hogy ha egy sorozatnak nő a főszereplője, az mitől “feminista igény” – ha férfi a főszereplője, akkor az milyen igény? ), akkor azt mondanám, hogy szerintem azt akartad írni, hogy “egy feldolgozás sem készül feminista igények szerint”.

szóval azt nem értem, hogy vannak dolgok, amiknek utána lehet nézni. amik konkrétumok. adatok. tények. bárki számára elérhetőek. ld. a 2016/17-es országos sorozatok közül: macgyver, lethal weapon, training day, the excorcist, taken – mindegyik feldolgozás férfi főszereplős, egyedül a frequency az, amelyiknek az egyik főszereplője nő.

tudom, hogy van egyfajta magatartás, hozzáállás, ami ilyen kommenteket generál, mindenki úgy gondolkodik, ahogy akar, de maradjunk a valóságnál. más kérdés, hogy éppen azért vannak ilyen törekvések, mert az emberek gondolkodásmódján akarnak változtatni, hogy ne az legyen a reakciója egyeseknek, hogy bármi hátsó szándék van a döntések mögött. a szándék az, hogy ne legyen ez a reakció:)

az én 2 centem szerint: vannak bizonyos sorozatok, franchise-ok, amik sokkal izgalmasabban megközelíthetők női karakterrel, a star trek ilyen – de mivel itt nem kapitány, főfőnök lesz, így ez annyira nem áll erre a sorozatra. de tippre az lesz a fontos, hogy a karakter milyen, nem az, hogy milyen nemű.

Bbandi90 - 2016. 08. 12. 09:34

Pedig én nagyon örültem volna egy Jericho folytatásnak :(

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz