login |

Finálé előtt: Scream

2016. 08. 15. 17:48 - Írta: winnie

20 hozzászólás | kategória: video,

I think this is it. I think this is the big finale. If this were a movie, we’d be at the unmasking stage. The big twist where we discover that the killer is actually one of us

Na, ki(k) a gyilkos(ok)? Olvasva a véleményeket (kibeszélő itt) és az összefoglalókat, úgy érzem, hogy jól tettem, hogy kiszálltam a 2×03 után, de azért a zárásra vissza fogok térni (kíváncsinak kíváncsi vagyok, és szurkolok egy erős zárásnak), és remélem, bőven vannak olyanok is, akik végig maradtak a szezon mellett, mert velem ellentétben az bejött nekik. Vagy volt, aki csak tisztességből marad?

Fináléelőzetes a tovább mögött.

20 hozzászólás Ne habozz!

Pocok - 2016. 08. 15. 17:52

Emma anyja. :)

Silver-sama - 2016. 08. 15. 18:32

Nekem az egyik kedvenc sorozatommá vált és szilárdan kitartok mellette :). Remélem lesz folytatás.
Ami pedig a gyilkos kilétét illeti, én vagyok az egyetlen, akit abszolút hidegen hagy…? Valahogy sosem vesz rá a sorozat, hogy foglalkozzak ezzel a kérdéssel. Lehet így szórakoztatóbb.
(és továbbra is igazán sajnálom, winnie, hogy kaszáltad :S)

winnie - 2016. 08. 15. 18:36

Silver-sama: szerintem igazából a gyilkos és a indítékai (vagyis a mitológia) tűnhet érdekesnek, mert gyilkosság nincs sok, szappan pedig azokban a részekben, amit láttam, ugyancsak nem volt jellemző. persze benne van, hogy a karakterek érdekesek, a kevés karakterizálás ellenére noah, audrey, vagy az új srác, aki creepy volt brooke-kal, akár meg is tarthatott volna, de a többiek annyira nem fogtak meg.

Csiki - 2016. 08. 15. 18:57

En egy ideje ugy vagyok vele, hogy mar csak Noaht kedvelem. Amig o velunk van, addig maradok… :D 2×09-ig lattam amugy… :)

kiscetlin - 2016. 08. 15. 19:02

Nem tudom én valahogy reménykedem abban, hogy Emmának is valami köze van a gyilkolászáshoz, ne addj isten Ő az egyik is így tudatalatt, hogy Ő maga sem tud róla.
Kicsit reménykedem, hogy lépnek egy ilyet.

Pocok - 2016. 08. 15. 19:09

Remélem nem fogják eljátszani azt, hogy megint két gyilkos lesz…

Stewie - 2016. 08. 15. 19:13

kitartok a sorozat mellett,bármeddig is tartson,hogy ki a gyilkos,persze az is érdekel,de azért nem görcsölök rá a kérdésre,kivárom,hogy megjön a válasz rá

Geri89 - 2016. 08. 15. 19:26

Én is maradtam a sorozatnál, mert nekem valahogy kellemes kikapcsolódást nyújt, eleve horrorfan vagyok (jó, ez nem túl erős).
Szerintem a Zoe is benne volt, de aztán megszívta valahogyan.

Silver-sama - 2016. 08. 15. 20:30

winnie: mondasz valamit.
Geri89: Szerintem is benne volt Zoe. Még ha nem is az elejétől, de társa lehetett a gyilkosnak. Aztán amikor már nem látta hasznát, vagy kockázatossá vált, a gyilkos eltette láb alól.

winnie - 2016. 08. 15. 20:55

Remélem nem fogják eljátszani azt, hogy megint két gyilkos lesz…

az első évadban egy gyilkos volt, nem? (mármint audrey nem az volt.) itt viszont elvileg biztos, hogy kell lenni bűntársnak.

WillTraveler - 2016. 08. 15. 21:05

Nemcsak hogy kitartottam, hanem szépen lassan a kedvenc nyári sorozatommá nőtte ki magát! (Az eddigi toronymagas favorit, a Mr. Robot nem gyengén cserben hagyott)
Lassan indult az évad eleje, nem igazán tett jót neki a +2 rész, de a végére nagyon jó irányba mozdultak a dolgok, tényleg élvezet nézni. A(z egyik) gyilkos szerint Eli anyja. +Reménykedek, hogy a borzalmas nézettség ellenére valamilyen csoda folytán lesz 3. évad!

Reea - 2016. 08. 15. 21:14

Én a pszichológusnőre-tanárnőre (?) gondoltam, de aztán megtámadták… de Zoéra is tippeltem, de ő meghalt. Viszont ha kettő volt, elvileg kijöhetnek ők…

rol001 - 2016. 08. 15. 22:48

Szerintem Kieran lesz az, Elira nagyon terelik a gyanút és csavarként kiderül majd, hogy nem is Ő az, hanem a testvére, Emma nagy szerelme.
És segéde is lesz úgy gondolom, mégpedig a creepy új srác, Stavo. Ez megmagyarázná talán miért hullanak Brooke körül az emberek.Kinyírta a volt pasiját, hogy ráhajtson aztán meg most a végén az apját is, mert összekapott Brooke-al, és így “a kevédben járt”. Meglátjuk.

Dean - 2016. 08. 15. 23:03

Én imádom, és remélem, hogy nem Kieran lesz a gyilkos.

Nikolka - 2016. 08. 15. 23:16

Ahogy a kibeszélőben is írtam, nekem is Kieran a tippem az utolsó rész alapján.

Winnie, nem tudom én emlékszem-e rosszul, de Pipernek kellett legyen társa, mert őt is megtámadták egyszer, más előtt ráadásul.

Thomas - 2016. 08. 15. 23:33

Én inkább csak tisztességből maradtam, a szezon közepén kegyetlenül leült az egész, és manapság már ennél jobb sorozatokat is kaszáltam. De ezt nem fogom, mert mégiscsak poén, hogy van egy Scream sorozat (ha már Friday the 13th nem lesz, szipp…), és az összes többi futó horrort kaszáltam már, csak ez maradt.

Szerintem Kieran a fő gyilkos és Emma anyja segít neki:) Utóbbi csak megérzés, de valahogy már az évad eleje óta a fejemben motoszkál, mert nagyon keveset mutatták.
Abban is van mondjuk ráció, hogy Zoe volt a társ, csak őt is kinyírta, de még Noah is benne lehet valamilyen módon, mert rá egyáltalán nem terelték ebben az évadban a gyanút, és ez a leszúrás szinte alibit is biztosít neki.

Szerintem is, az 1. évadban is volt egy társa/segítője Pipernek, elvileg ő folytatja most a gyilkolászást, az lett volna Kieran? Remélem, erre is majd fény derül a fináléban.

kmlaci - 2016. 08. 16. 00:30

Kieran szerintem is a gyilkos, Piper mielőtt meghalt azt mondta van egy meglepetésem , akkor még Eli képben sem volt, akkor max azon lepődött volna meg hogy “és ez ki” :D közel együtt költöztek Piperrel a városba, mikor volt a vidámparkos rész és egyböl ott volt mikor Emma defektet kapott, szabad be ki járása van hozzá a leveleket is úgy találta meg hogy kamerával a kezében ment kutakodni hogy a többieknek is biztos le essen.. hallott a papírokról is hogy Brooke apját zsarolta Eli… de nekem az is tetszene ha nem lenne ez a csavar és tényleg Eli lenne a gyilkos..

winnie - 2016. 08. 16. 05:31

“Abban is van mondjuk ráció, hogy Zoe volt a társ, csak őt is kinyírta, ”

klasszikus, de váratlan húzás lehet, hogy az egyik halott a társ, vagy esetleg az egyik halott nem is halott – ilyen lehet esetleg?

Mr. Bishop - 2016. 08. 16. 19:39

Szerintem Kieran és Eli a mézesmadzag, ők biztos nem gyilkosok, csak elhúzzák őket az orrunk előtt. :)
Ha Brandon James valóban él, akkor Maggie-vel és a seriffel kell, hogy egyidős legyen, nem? Mert az ő korosztályuk, viszont ilyen korú szereplő eddig nem tűnt fel a színen…
Piperről, ugye, tudjuk, hogy Brandon és Maggie lánya volt, de könnyen meglehet, hogy Brandon az eltűnése után összeállt egy másik nővel, családja lett és most Brandon másik gyereke gyilkolászik.
Annyi viszont tény, hogy jó erőben van az illető,
mert a tanárnőt úgy vágta át a korláton, mintha csak ruhát teregetne… ez viszont elgondolkodtató.
Jó erőben lévő tini? Who knows…
Amúgy a sorit imádom, remek kikapcsolódás. :)

Adelinda - 2016. 08. 17. 00:42

Nekem a Seriff kicsit furán viselkedik, meg elég sok a homályos folt a múltban… Aki biztos nem lesz az Eli, mert nagyon ráterelték a gyanút, pont úgy mint az előző évad utolsó előtti részében Kieranra. Szerintem Stavot eleve gyanússá tette a rajzolgatás, emiatt rá sem fogadnék. Ja és Zoe szerintem is tuti benne volt. Már komolyan arra is gondoltam, hogy Emma skizofrén és ő is gyilkolászik, de ezt csak akkor vállalnák be, ha nem lenne több évad.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz