login |

Délelőtti videó 1.: Kártyavár

2016. 08. 16. 10:22 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: video,

Már tényleg nem kell sok hozzá, még pár nap vagy hét és kezd a Duna műsorán a régóta ígért House of Cards, aminek a szinkronos előzetesét a tovább mögött lehet megnézni. (Meg nem mondom, hogy ez az AXN/UPC-s szinkron, vagy egy új a korábbi hangokkal, de utóbbira tippelnék.)

A premierre szívesen mondanám, hogy nagyon fontos, mert azt jelezhetné, hogy itthon is kerülhetnek tévében bemutatásra Netflix-es sorozatok, de azért ennyire nem szaladnék előre, mert a House of Cards magyar premierje már két éve megvolt (ráadásul stream-en!), amikor még környéken sem járt a Netflix, így lehet, hogy azóta már esélytelen lenne. Szóval ez lehet, hogy csak különleges eset, a szabályt erősítő kivétel.

(És igen, tudom, hogy már láttuk magyarul a The Killing 4. évadot, de azt csak átvette a Netflix, és a sorozat első szezonjai már itthon mentek korábban. És nem is elérhető sajnos a hazai Netflix-en, ahogy a többi felélesztett sorozat sem… Kíváncsi vagyok, hogy a Gilmore Girls-re milyen sors vár.)

6 hozzászólás Ne habozz!

Kissur - 2016. 08. 16. 12:36

Hát Epres Attila, Laklóth Aladár, Gáspár Kata ugyanaz, ami a UPC-s verzióban. A többit meg eddig sem hallottuk, úgyhogy majdhogynem mindegy.

winnie - 2016. 08. 16. 13:03

Kissur: igen, ezért lenne érdekes a szöveget megnézni, amit persze nem nagyon lehet, csak akinek elérhető. de mindegy csak hangilag az, hiszen itt azért a magyar szöveg sem másodlagos.

Flanker - 2016. 08. 16. 15:40

Az új Gilmore Girls-höz készül elvileg szinkron

juhaszvik - 2016. 08. 16. 15:57

Flanker: ez mennyire tuti? honnan az info?

lsc - 2016. 08. 16. 16:46

Csak egy kérdés: a upc-s magyar verzió valamilyen más forrásból esetleg elérhető nem upc-seknek? A szokott “lelőhelyeken” nincs kint vagy legalábbis nem találom… Köszi előre is a választ!

bopeti02 - 2016. 08. 16. 18:09

lsc:
Nem. Telenor MyTV-n volt egy ideig, de amióta van Netflix itthon is, azóta onnan is eltűnt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz