login |

Jon Stewart visszatért

2016. 08. 16. 15:47 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: fun, talkshow, video, ,

Nem a politikai aspektusa miatt teszem ki ezt a videót (azt hanyagolni szokásunk), hanem azért, mert nagyon jó volt látni, ahogy, ha rövid időre is, de az egykori Daily Show-s Jon Stewart visszatért a képernyőre – naná, hogy a Stephen Colbert-féle Late Late Show-ban tette, átvette egykori kollégája asztalát, és kommentált. Videó a tovább mögött, egy bónuszjelenettel.

Jon Stewart Late Late Show

Á, marha jó őt újra látni. Durva, hogy 14M fölötti a nézettsége a videónak, pedig két, éjszakai talkshow-s figuráról van szó. Jon Stewart új, HBO-s, animációs sorozata elvileg ősszel el fog indulni.

4 hozzászólás Ne habozz!

Samott - 2016. 08. 16. 18:27

Annyira jo lenne ha itthon is letezne hasonlo szinvonalu politikai szatira. De nekunk csak Fabry meg Hetihetes jutott.

Elar - 2016. 08. 16. 20:25

Én is állandóan irigykedem ezeket látva.
A Heti Hetes azért sokáig jó volt! Sőt.

A Friderikuszt tudtam volna egy ideig elképzelni ebben a szerepkőrben. Agya van hozzá, csak szerintem már kiégett-kiöregedett hozzá

SasukeMilo - 2016. 08. 16. 23:26

Ha már külön írást kapott… épp ma olvastam egy külföldi pankrációs oldalon, miszerint vendégszerepelni fog a vasárnap éjszaka megrendezésre kerülő SummerSlam-en (ez a WWE “nyári főeseménye”). A tavalyin is szerepelt, akkor hasba vágta acélszékkel az egyik pankrátort – John Cena-t xD
Tudom, nem nagy hír, csak gondoltam megosztom veletek, mert látom mások is bírják Stewart-ot és szívesen látják viszont :)

muhaddib - 2016. 08. 17. 01:44

Egy az egyben azt nyomta amit előtte. Mindenki megmondta, hogy nem fogja bírni a visszavonulást. 16 éven keresztül tolta a politikát kegyetlenül, ez után megállni, választási hajrában, tutira lehetett venni, hogy nem bírja ki szó nélkül.

Remélem kap lehetőséget újra kifejezni magát, mindenki hiányolja. Trevor Noah egy más kategóriát képvisel. Miután külföldi, ráadásul dél-afrikai, eléggé lazán áll a hírekhez amiket komolyan kellene vennie, a nevetése pedig inkább a nézőn nevet, nem a nézőt akarja nevettetni.

Változnak az idők, de szerencsére Jon Stewart nem változik, csak egyre jobb abban amit csinál.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz