login |

The Eric Andre Show: kezdett a 4. évad

2016. 08. 18. 14:50 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: kritika,

“WTF.” “Vaddöfak.” “Ezt nem hiszem el.” És hasonlóak hangzottak el a számból, amikor az Adult Swimes The Eric Andre Show 4. évadjának első pár részét megnéztem. Nagyon elszállt anyag.

ti-eric-andre

Hogy mi is ez, az igazából legfeljebb csak körülírható. Elvileg a kisköltségvetésű talkshow-k paródiája volt, viszont ezek ismerete nélkül is lehet élvezni, ahogy elszállnak Eric-ék. Vannak meghívott vendégek, készül velük interjú, és ezen szegmensek között vicces jeleneteket kapunk, amik kicsit olyanok, mint amikor a Jackass-esek ugratták az utca emberét.

Most komolyan, ez a sorozat főcíme. Ha ez elborzasztott, akkor semmiképpen ne nézz bele. Ha viszont nem, akkor pontosan tudod, hogy mit kell tenned. A múltkor kitett videók alapján még jobban belőhető a sorozat stílusa.

horsing around

A részek amúgy 10 percesek, így nagyon durva volt megtudni, hogy az interjúk vagy másfél órán keresztül készülnek, amikből nagyjából 2 percet tesznek az epizódba.

Valamennyire benne van a buliban a meghívott celeb, de mindig akad valami meghökkentő meglepetés, amire nem számítanak. Van aki kibírja, van aki otthagyja az egészet, de mindig az extrém reakció kicsikarása a lényeg.

ratss

Ennél jobban nem tudom körbeírni a talkshowt. Minden héten új utazás pár elborult író, és hát a műsorvezető, Eric Andre elszállt humorába. Néhol undorító, néhol meghökkentő, és párszor még vicces is. Igazából sehova sem besorolható darab, annyira egyedi.

6 hozzászólás Ne habozz!

Dregnarr1 - 2016. 08. 18. 16:59

Amikor a híresség nem tudja hogy hova jön, akkor tök ötletesnek hangzik, de ennyi rész után meg már mindenki tudja hogy miért hívják oda (hogy meglepődjön és húdeha!), ezért a varázs szerintem teljes mértékben elveszett. Nem láttam belőle egy részt sem, de a fentiek miatt nem is érdekel a dolog.

winnie - 2016. 08. 18. 17:14

Dregnarr1: ne feledd, az interjú csak 3-4 perc, de ebből tényleg látszik, hogy nem láttál egy részt sem, de így pont nem tudod, hogy mi a helyzet a varázzsal. például a 4×01-ben elég beszédes a vendégek reakciója és az egyik kiakadása. (10 perc egyébként, nem sok. nyilván nem akarom, hogy nézd, de ha szerinted van varázs, akkor ott az első évad:)

viszont szerintem nincs olyan, hogy “ennyi rész”, mert aki akar, az utána néz, hogy milyen műsorról van szó akár két rész után is, a többség meg úgysem néz ilyesmit, mint ahogy az átlagember sem tudja, hogy mi az az eric andre show. (sokkal nézettebb műsorok és médiaarcok tudnak ismeretlenek maradni sokak szemében). és attól, hogy tudod, hogy történni fog valami, még nem feltétlenül tudod, hogy mi. márpedig a készítők műsort akarnak csinálni, ezért is a felkészülés, ezért nem csak 10 percet forgatnak. ha nem tudnának hatást elérni, akkor lehúzhatnák a műsort.

winnie - 2016. 08. 18. 17:20

https://www.youtube.com/watch?v=nbXTzvSNYX8

itt van a jelenet, amiről beszéltem, elég rövid:) nem sokan fognak röhögni, de totál kész.

winnie - 2016. 08. 18. 19:48

dregnarr1: egyébként a sorozatról is beszél eric andre a Hot Ones-os interjúban, amiről pont pár napja írtam: http://www.sorozatjunkie.hu/2016/08/15/websorozat-hot-ones/

ebben: https://www.youtube.com/watch?v=GVLAAMZeraQ

ott mesél olyan dolgokról, hogy milyen szívatások voltak, amik nem mentek át az adult swim vezetőségén, és említi a 4×01-ben történteket, meg hogy már tartóztatták le a sorozat miatt.

Thomas - 2016. 08. 18. 22:11

Szerintem vicces, a főcím is bejött, szeretem az ilyen elszállt dolgokat. Talán érdemes lenne nézni:) Ajjaj, már azon gondolkozom, hogy lehúzom a korábbi évadokat…:)

Szkifi - 2016. 08. 29. 10:11

A 2×10-el kapcsolatban alakult már önsegítő csoport? Úgy érzem PTSD-m lett és szükségem lenne támogatásra.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz